![]() |
#1111 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Moje kompleksy to:
- za duzy nos (gdy patrzę w lustro, to mi nie przeszkadza, ale na zdjęciach wygląda "strasznie" ![]() - grube łydki, ale niestety nie chodzi o warstwę tłuszczu, bo to zawsze mozna by było zmienić, a o kości. Są na prawde masywne ![]() ![]() Ale jest tez wiele rzeczy, ktore w sobie lubię ![]() ![]()
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Raczkowanie
|
Hmm.. moja figura :P
Moj gruby brzuch i uda, niby nie sa takie grube ale mogly by byc szczuplejsze, moje zeby ze niektore nie sa do konca rowne.. jak to mowia babskie gadanie hihih ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1115 |
Raczkowanie
|
Ja nie lubie i się wstydzę:
- moich włosów, są takie nijakie, ani kręcone, ani proste, trudne do ułożenia, ciężkie -rzęs, są za krótkie i do tego w jednym oku jakieś bardziej proste niż w drugim -brwi, nie równe, jedna brew rośnie na krzałt okrągły a druga na taki załamany. I do tego jedna jest wyżej niż druga- nie da się tego zatuszować regulowaniem -nosa, zadarty i zbyt szeroki, taki kartofel a nie nos -ust, opadające kąciki -oczu, jedno większe od drugiego i jedna powieka inaczej sie układa niż druga skąd wynikają problemy z malowaniem -szyji, za długa - biustu, za mały i lewa pierś jest większa niż prawa - brzucha, okropny, tłusty, po ciązy zostało mi parę wałeczków, wstyd pokazać go na plaży -pupy, szeroka, zaokrąglona -ud, za grube -łydek, grube i masywne, mój TŻ mówi że takich jeszcze nie widział u kobiety -stóp, za duże, nosze rozmier 41 i do tego jedna stopa jest wieksza od drugiej -palców u nóg, jakieś pozawijane przez co nie mogę ani dobrze pomalowac paznikci ani kupić wygodnych butów -paznikci u rąk, jakieś łopatowate, szerokie, krzywe, i nie wiem czemu jak są dłuższe to z jednej strony się zakręcają w dół -ramion, na szerokie -cery, ciągle mi coś wyskakuje, a szczególnie teraz na 11 dni przed ślubem -uszu, odstające -włosów na rękach, za ciemne i za długie -celulitu, jest wszędzie, na pupie, udach, łydkach- OKROPIEŃSTWO -rostępów, są na piersiach, pupie, nogach, biodrach -bioder, są tak szerokie że muszę brać spodnie o rozmiar większe żeby sie dopiąć (zamiast 38 muszę brać 40) -zębów, żółte i krzywe, tzn jedynki wystają mi jak u królika -wagi, po ciąży mam jakąś tendencję do tycia i w ciągu 5 lat przytyłam z 56 kg do 66!!! Maskara -pięt, są szorstkie i popękane mimo że smaruję je codziennie kremem. To tyle. Czyli cała jestem BLEEE!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Zadomowienie
|
![]() -ogółem figura : zbyt masywne uda i łydki, choć mam długie nogi, oponka na brzuchu, szerokie biora, a co za tym idzie cellulit ![]() - duży nos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jesli chodzi o figure to zawsze moge schudnąć ( w najbliższym czasie zamierzam to zrobić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1118 |
Przyczajenie
|
całej twarzy. nie będę wymieniała szczegółów. po prostu spójrzcie na swoją twarz, wyszukajcie wszystkie elementy i pomyślcie: ona nie lubi tego wszystkiego.
i mój tułów... biust za mały, brzuch za duży... właściwie to do pokazania jestem od pasa w dół. bo nogi niczego sobie (dzięki temu, że jestem wysoka i szczupła... oprócz brzucha:/) ale nie wygląd jest najważniejszy, a inteligencja (takie jest moje pocieszenie... marne, ale może kiedyś zadziała) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Przyczajenie
|
![]()
Tu kiedyś był stek bzdur...
Edytowane przez Lipstick:) Czas edycji: 2012-06-19 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Konto usunięte
|
-ogolnie to ze jestem chuda (178, 57kg, 82x67x91
![]() ![]() ![]() ![]() -nos ![]() ![]() -palcow u stop (garbate;/) -zebow (zolte) -cieni pod oc zami -wystajacego kregoslupa (chcialabym miec taka rynne jak wszyscy ![]() ![]() ![]() -wagrow na nosie i obok niego, ogolnie cery bo zawsze cos mam na twarzy ![]() chyba tyle jak cos sobie przypomne to napisze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Rozeznanie
|
![]()
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;8613292]-ogolnie to ze jestem chuda (178, 57kg, 82x67x91
![]() ![]() ![]() ![]() -nos ![]() ![]() -palcow u stop (garbate;/) -zebow (zolte) -cieni pod oc zami -wystajacego kregoslupa (chcialabym miec taka rynne jak wszyscy ![]() ![]() ![]() -wagrow na nosie i obok niego, ogolnie cery bo zawsze cos mam na twarzy ![]() [/quote] Skąd ja to znam... tylko że ja do tego wszystkiego to kręgosłup mam krzywy ![]()
![]() |
#1122 |
Raczkowanie
|
okropny (ale to naprawde okropny) zgryz, cienkie wlosy, duzy nos
![]()
![]() |
#1123 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | ||
Wtajemniczenie
|
to teraz ja sie pozale z moich wad ale to tak pobieznie xD
*kurza klatka piersiowa moje przeklenstwo i nieszczescie od urodzenia :/ nie do zoperowania :/ zalamac sie mozna * dwa krolicze zeby..;/ * pucki jak ksiezyc w pelni i druga broda na co czesto zwraca mi uwage moja mama * male piersi ze wzgledu na deformacje klatki piersiowej malo ich ... * 3 pietra na brzuchu .... paskudna opona michelline albo fulda jak kto woli, obwarzanek.. *krotkie nogi *grube kostki * w ogole cala jestem pokrzywiona fizycznie i psychicznie xD... *leniwa *nerwus ze mnie
![]() |
![]() |
#1126 |
Raczkowanie
|
Mam dwa kompleksy - piersi /nie są najmniejsze, ale rozłażą się na boki/ i nogi /ale pracuję nad tym. A no i trądzik, ale to już powoli zaczyna być przeszłość /małymi kroczkami do sukcesu/. Resztę w sobie kochaam. A jak czegoś nie lubię i da się zmienić, to to zmieniam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Raczkowanie
|
Anzelina mam podobnie z tym,że ja
-mam małe piersi ale też rozchodzą się na boki, to nie wygląda ładnie, -krzywe zęby(przerwa między jedynkami) to mój największy kompleks, i chyba już nigdy się go nie pozbędę, ![]() -brzydka, szeroka płytka paznokcia - troszkę za duża pupa -pełno żyłek i wystających kości na stopach, do tego halluksy -nierówne brwi, podobnie jak to napisała dwakolory, -taka jakby hmm. "dupcia" ![]() dzięki mojemu tż`owi troszkę pozbyłam się kompleksów, a inne po części zaakceptowałam, za co jestem mu wdzięczna, nauczył mnie kochać, a przynajmniej akceptować moje wady ![]()
![]() |
#1128 |
Przyczajenie
|
Aż nie mogę uwierzyć że to wszystko napisały polki tylko, że jak się wyjdzie na ulicę to dookoła same boginie z nielicznymi wyjątkami To prawda że my faceci w pierwszej kolejności zwracamy uwagę na wygląd , bo to chyba dla nas się aż tak upiększacie i chcecie nas oczarować chociaż dla mnie liczy sie też to co laska ma w głowie. Z czystym sumieniem mogę napisać że wszystkie (z nielicznymi wyjątkami) nie możecie narzekać na takie coś jak kompleks. Faceci na wszystko patrzą ogólnikowo i ja jeszcze nigdy nie zauważyłem czegoś takiego, żeby kobieta czy dziewczyna miała np. nierówne brwi czy inne szczegóły tego typu , oczywiście nie możecie przestać dbać o szczegóły, bo nawet Michał Anioł napisał coś takiego ,,Nie lekceważcie drobiazgów. One decydują o doskonałości, a doskonałość to już nie drobiazg'' to chyba dlatego jesteście takie piękne , a tak na marginesie skoro już tutaj jestem to może napisze jaki ja mam kompleks - nos (po ojcu), nie był by to problem gdybym mógł normalnie podejść do laski i pogadać ale one w dziwny sposób znikają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
-duzy nos-wszedzie wyglada zle, zdjecia nie zdjecia;/
-krzywe zeby-teraz je prostuje -trzęsące sie uda-tragedia, celullit;/ ![]() -siwe włosy -brzydka twarz-nie lubie jej -wstydze sie swoich rąk-palców u rąk -wałki na brzuchu ogolnie nienaiwdze siebie, nie lubie patrzec na swoje cialo nic mi sie w nim nie podoba, moj tz mowi zed jestem sliczna ale co mi po tym jak sie nie trawie po prpstu ![]()
![]() |
#1130 |
Raczkowanie
|
moje wady:
- cienkie włosy - trądzik - przykostki na stopach ;/ - wzrost ;/ 163 cm... mógloby byc wiecej... reszta jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Raczkowanie
|
bęben
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Raczkowanie
|
ja jestem gruba i brzydka i w ogóle jakoś tak dziwnie nawet jak zdrobie wszystko dobrze wydaje mi sie że jest źle.... chyba jakiegoś doła dzisiaj mam :P:
![]() |
#1133 |
Raczkowanie
|
niesmialosc wstydliwosc ale teraz zauwazylam ze coraz mniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 |
Raczkowanie
|
aaaa i jeszcze duży kinl na pół twarzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
chciałabym mieć trochę większy biust, ładniejszy nos i chudsze uda....
![]() |
#1137 |
Rozeznanie
|
trądzik (ale już go prawie nie ma
![]() wzrost (za niska, 155 ![]() brak talii ![]() tyłek (za mały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Rozeznanie
|
Moim kompleksem są zbyt szerokie biodra. Wrrr
![]()
![]() |
#1139 |
Raczkowanie
|
Wygląd:
Trądzik ![]() Duży nos ![]() Odstające uszy Mały biust ![]() Charakter: Uparta Złośliwa Troche rozpuszczona xD Za szybko wydaję pieniądze ![]()
![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
a ja nie mam kompleksów hehe
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.