![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do okularów, jednym pasują, innym nie...ja osobiście jestem również okularnicą i nie lubię siebie w okularach. Czuję się brzydsza i w ogóle fatalnie ![]() ![]() Niemniej, niektórym osobą w okularach ładniej niż bez ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1172 |
Raczkowanie
|
poprawilas mi humor tym ze niesymetryczne sa ladniejsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie załamało, że jak po roku noszenia codzień okularów zdjęłam je, to mój kumpel (wtedy z klasy z gimnazjum, bo to dawno było ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1174 |
Raczkowanie
|
ja mam niesymetryczne usta : jeden kacik ust jest jakby idący do góry czyli z jednego profilu wyglądam na osobe pogodną, a drugi kacik opada co z drugiego profilu wyglądam na osobę hmm oburzoną?<lol2>. dalej: nos. Nos miałam w sumie ładny do 2 klasy gimnazjum, wtedy na sksie z ręcznej dostalam z metra siekę piłką w nos.. nawet nie chce sobie tego przypominać... od tego momentu moj nosek przyjął takiego lekkuśkiego garbika. hmm wlosy- czasem są takie piekne, krecone ze normalnie wszystkim o tym mowie
![]() ![]() w sumie to nawet nie wiem.... no i też uwazam wszystkich dookola za ladnieszych/lepszych ode mnie. A co do charakteru to mysle ze jest ok. Chociaz starsznie mnie wkurza to, że jak mam dzownić gdzieś do kogoś nowego/nieznanego: np w związku o pracę to nie umiem, boje się, mam jakieś lęki itp;p.
![]() |
#1175 |
Przyczajenie
|
Zastanawiam się od czego zacząć.
-zniszczone włosy -małe piersi [70A] -żółte zęby -krzywe nogi ![]() ![]() -okulary -paznokcie....straszne... -rzadkie, prawie nie widoczne [siwe], ale strasznie 'szerokie' brwi które non stop musze depilować;/ no! ![]()
![]() |
#1176 |
Raczkowanie
|
oooo a ja chcialabym sie pochwalic tym ze mam ladne paznokcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I dziękuję za komplement ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1178 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam -1,5 na jedno i -2 na drugie oko i muszę nosic je caly czas, tym bardziej że chodze do LO i przydałoby się widziec cos z tablicy najgorsze jest to ze wada cały czas się pogłębia i to mnie nawet nie motywuje do noszenia okularów... no bo po co jak jest coraz gorzej? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Raczkowanie
|
bura kocurka prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Zadomowienie
|
moim największym problemem są moje za duże piersi
![]() A taki mniejszy kompleks z którego już się prawie wyleczyłam to odstające lekko jedno uszko ![]()
![]() |
![]() |
#1181 |
Przyczajenie
|
Moje kompleksy to :
-brzydkie zęby (żółte choć nie tak mocno ,niezbyt proste i nie zdrowe do końca) -odstające uszy ![]() - wysuszone włosy z którymi nic się nie da zrobic (ale to przez uszy) -mam za jasną cere która nawet opalona nie wygląda ładnie -oczy są duże i nie pasują do mojej twarzy -lenistwooooooo -nie potrafie się zmotywować do ćwiczeń choć sylwetka nie najgorsza Naszczeście lubie też coś w sobie : -podoba mi się pupa ![]() -moje usta są zgrabne ![]() -lubie też mój nosek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1182 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Przyczajenie
|
A to moje kompleksy:
1. Biust (za duży, 75D). 2. Nos-krzywy :/ 3. Przy wzroście 160cm, waga 50kg :/ za dużo! 4. Krzywe zęby. 5. Cera też nieciekawa. 6. Brzydki usmiech. No ogólnie jestem jednym, wielkim kompleksem! Gdyby móc sobie wybrać ciało, twarz... wszystko... ehh... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zazwyczaj wada się pogłębia niestety, bez względu na to co się robi...ja też nie od razu miałam aż tyle ![]()
![]() |
![]() |
#1185 |
Przyczajenie
|
??!! Masz bardzo dobrą wage! ja mam chyba 163 cm i też tyle waże ![]()
![]() |
#1186 |
Przyczajenie
|
A mi sie cały czas wydaje, że to za dużo heh
![]() Może przestane tak sie tym przejmować hehe ![]() Dzieki ;*** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Przyczajenie
|
![]()
No więc jeśli chodzi o kompleksy w wygladzie to:
-moim zdaniem za duzy nos -cera z rozszerzonymi porami blee -krzywe jedynki -za długie i za chude ręce( wyglądam jak małopolud) -widoczne pod pewnym katem kości na dekolcie, zwłaszcza w bikini -garbię się -Wlosy , nibty gęste lsniące i długie ale wyczarować z nich jakies loki to masakra -teraz doceniłam mini i szpilki, mimo ,ze do małych nie należę, kiedys to był mój kompleks Natomiast z charakteru: -jestem niepoprawna choleryczką ![]() -za szybko wybucham -ponoć mam wzrok bazyliszka -za bardzo lubię rządzić (wszędzie) ![]()
![]() |
#1188 |
Przyczajenie
|
Hej jestem chłopakiem więc mam takie pytanie do dziwczyn czy, czy przeszkadzałoby wam w gdyby chłopak nie miał włosów na nogach. właściwie to na udach i to nie z powodu tego ze gole tylko poprostu mi nie urosły i co sądzicie o długości przyrodzenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
BAN stały
|
Dziewczyny z dużym biustem, wiem, że ta agitacja robi się nudna i męcząca, ale bardzo polecam biusciaste.prv.pl - to forum o tym, jak dobrać najfajniejszy stanik, wyleczyć się s kompleksów i generalnie zorientowane na biust (kobiece, bez napaleńców itp
![]() To akurat jest kompleks, który można wyjątkowo łatwo zwalczyć - za pomocą pięknego stanika. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Przyczajenie
|
;/
Edytowane przez wiola1906 Czas edycji: 2009-03-07 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Raczkowanie
|
[quote=wiola1906;8893516]UUU ja to dopiero jestem jednym wielkim kompleksem;( Mogłabym wymienić tu każdą częśc swojego ciała. Mam 171 cm i ważę 65 kg;(
wiem że wszystko zależy od budowy ciała, ale ja kiedyś ważyłam 62 przy 170cm i wydawało mi się to za dużo i zaczęłam się odchudzać i po kolejnych jojo ważę teraz 67 a do 65 dążę póki co. Czasem dopiero z perspektywy można coś docenić niestety. A kompleksów mam dużo. Większość zaczęła się rodzić im dalej postępowała moja edukacja plastyczno artystyczna. Po prostu kiedy rysuje się ludzi, i się ich obserwuje a do tego wykształca się dość surowy zmysł estetyczny, ciężko zaakceptować u siebie różne nieestetyczne rzeczy. Ja już nawet mam własną listę różnych szczegółów w twarzy, odległości i proporcji które decydują o tym że ktoś jest bardzo ładny (jak dla mnie). Jakoś lubię obserwować ludzkie twarze i przez to w mojej widzę różne niedoskonałości a niektóre z moich kompleksów: - za szeroka twarz (to można zmienić akurat jak trochę schudnę, to będzie git) - kształt nosa z profilu mi się nie podoba, ogólnie mógłby być trochę mniejszy - i chciałabym mieć piękny szeroki, hollywodzki uśmiech, a tak dupa i większe usta - trochę kilo by się przydało zrzucić - fajnie byłoby nie być 'bujną brunetką' - a z charakteru to chciałabym być pracowita i umieć dążyć do celu (pracuję nad tym) w zasadzie na tym chyba zakończę bo jak by się dłużej zastanowić to wszytsko by poszło do wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam dokładnie to samo. Ale shit. Zazdroszcze odważnym dziewczynom ![]() Życie jest niesprawiedliwe
![]() |
![]() |
#1193 |
Wtajemniczenie
|
-figura,nie podobaja mi sie moje szerokie biodra i uda...jednak i tak to juz nie jest takim problemem jak kiedys,zaakceptowalam to dzieki zajeciom tanecznym,polecam,nie ma nic lepszego na zaakceptowanie swojego ciala
-moje łydki,sa za mocno zbudowane -od zawsze przeszkadza mi moja niesmialosc z ktora staram sie walczyc,nie zawsze skutecznie niestety,najwiekszy problem chyba sprawia mi to gdy jestem w grupie,a jesli jestem tylko z jedna osoba to jest ok -spoznialstwo moje,ale z tym walcze i nawet mi wychodzi -przeszkadza mi to ,ze jestem nerwowa,za duzo sie przejmuje sie i za duzo rozkminiam -ogolnie moim kompleksem jest tez jakas zanizona samoocena,ale nie wygladu zewnetrznego ,a swojego wnętrza ![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Raczkowanie
|
Ja od dziecka wstydze sie swoich duzych,odstajacych uszu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Rozeznanie
|
Mam krzywy ząb. I staram się odbudować moje poczucie wartości, które spadło po urodzeniu dziecka. Trochę jestem za gruba ale wciąż chudne bo wzięłam się za siebie porządnie. I przestałam obgryzać paznokcie, z czego bardzo się cieszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Rozeznanie
|
Gratuluję
![]() ![]() Niestety mam wielki nos i brzydkie zęby ;| Nie mogę też pogodzić się z tym, że mimo młodego wieku mam rozstępy i celulit ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Rozeznanie
|
A moje koleżanki zawsze się zachwycają, że mam miękkie
![]() Wiesz, moje paznokcie nie są aż takie piękne, gdyż nie są podłużne takie jak powinny być, ale i tak się cieszę... w porównaniu do tego co było kiedyś, są naprawdę śliczne ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh...ja też się garbię niestety i mam skoliozę straszną. I po prostu jak zobaczę niektóre dziewczyny z takimi idealnie prostymi plecami (to zazwyczaj jakieś gimnastyczki albo tancerki jak sądzę ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1200 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.