![]() |
#1261 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Cytat:
Mi , gdy narzekam ze nie mam piersi prawie wcale, to cały czas mówią ze mój biust wcale nie jest mały itp.(starają sie mnie do tego przekonać). Tak. bo one to wiedzą lepiej ode mnie ![]()
![]() |
![]() |
#1262 |
Raczkowanie
|
Kiedyś byłam jednym, wielkim kłębkiem kompleksów lecz na szczęście już się z nich "wyleczyłam".
![]()
"Chcemy doświadczać tego, co obiecują nam katalogi biur podróży, szczęścia w wersji all inclusive. Podróżujemy, kupujemy, uprawiamy sporty ekstremalne, prowadzimy bujne życie towarzyskie, a nawet erotyczne. Ale za tym wszystkim jest pustka."[Michel Houellebecq] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Raczkowanie
|
To i ja dopiszę.
Moim kompleksem jest ostatnio moja waga. Nie jestem jakoś wybitnie krągła, ale przeprowadzka i mniejsza ilość ruchu sprawiły, że odrobinkę mi przybyło (tak na oko może 3 kg) i przez to nie mieszczę się w trzy spódnice "ołówkowe", które mama mi przerabiała specjalnie dla mnie, żeby były w wersji "sexy przy ciele" ![]() ![]() W sumie może warto jest mieć w szafie takie "ciaśniejsze" ubrania, żeby mieć hamulec dla tycia? szczególnie teraz, w jesiennym okresie. Chodzę ostatnio na rower kiedy tylko pogoda dopisuje, ale wiem, że to mało. Kiedyś miałam zacięcie do codziennych ćwiczeń i ciałko inaczej wyglądało, było jędrniejsze, a i brzunio twardszy. W tym sęk, że wtedy miałam pieniądze i na basen i na siłownię, co razem z bieganiem dawało super efekt (zarobionej kasy nie musiałam odkładać na czynsz, czy na "czarną godzinę", tak jak teraz). Teraz z darmowych dyscyplin pozostaje rower i bieganie, ale to też zależne od pogody. Teraz przeziębić się nie mogę ![]() W domku mam hantelki, ekspander, skakankę i podłogę ![]() proszę państwa- oto LEŃ ![]()
![]() |
#1264 |
Raczkowanie
|
moje kompleksy to: za gruba,za brzydka,beznadziejne włosy,duzy nos,głupi(?) glos;P kurcze w sumie wsyztsko mi sie w sobie nie podoba
![]() o i charakter tez;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale wiecie co mnie wkurza? to że mam koleżanke która jest szczupła,ładna,ma duże cycki,śliczną cerę,włosy i paznokcie a nie robi nic;] zresztą mam kilka takich koleżanek... a ja chodze na siłownie,fitness...mam mnóstwo cellulitu,duży brzuch i nie mam biustu a no i za śliczna też nie jestem...do tego blizny po trądziku,łamliwe paznokcie i strasznie cienkie włosy ![]() i wkurza mnie to że wygląd naprawdę pomaga w życiu i to że np faceci lubią Cię tylko za urodę... ale mi się dziś dół wkręcił ![]()
13.09.2014 Szymonek ![]() jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm) ![]() Edytowane przez małaPaulina Czas edycji: 2008-11-02 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1266 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Głupi ma zawsze szczęście ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1267 |
Raczkowanie
|
Genetyka jednym sprzyja, innym nie
![]() Czasami po prostu trzeba pomóc naturze. Jeśli ma się łamliwe włosy, paznokcie, to trzeba sięgnąć po skrzyp lub inne suplementy. Na blizny kupić dobry krem. Na efekty trzeba trochę poczekać, ale przecież warto. Poza tym, najważniejsze - akceptacja. I lepiej nie oglądać się na innych ![]() Chociaż wiem, że w rzeczywistości bywa z tym różnie, bo też czasem mam gorsze dni i jak jeszcze trafię na zdjęcie laluni o idealnej figurze lub takową zobaczę, to pogłębia to mój stan, powiedzmy, chwilowego załamania. Ale potem przechodzi i znów nabieram pewności siebie. Wszystko to jest tym śmieszniejsze, że wg licznika BMI mam lekką niedowagę, natomiast ja widzę, że w niektórych miejscach ciała mi brakuje, a w niektórych mam go odrobinę za dużo. I tak moim odwiecznym kompleksem są łydki. Nie grube, tylko dość nieproporcjonalne do uda. No i zbyt krągły tyłeczek. Niby taki kształt jest pożądany, ale mam fioła na punkcie bardzo szczupłej i nieco chłopięcej figury. Może to kwestia wieku i kiedyś mi przejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
Jakie kompleksy?
Ciągle z nimi walczę, ale jeszcze mam i chyba nigdy nie zwalczę kompleksu: 1.małych ust 2. długiego nosa 3.brzucha Poradziłam sobie z kompleksem zębów -po aparacie mam ładny usmiech, kompleksem tyłka- dzięki facetom i jakoś generalnie zaakceptowałam siebie i jest mi ze sobą dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Przyczajenie
|
heh chyba nie jestem wyjatkiem
![]() kompleksy - moim zdaniem za pulchne policzki co widac na zdjeciu obok przez co wygladam na mlodsza niz w rzeczywistosci ![]() - 65B no dla mnie za maly... - wydawanie kasy na same glupstwa ![]() - lenistwo ![]() - bałaganiarstwo (najwieksza wada!!!!!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1270 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1271 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście figura, tu za mało, tu za dużo...eh. Poza tym włosy, marzę o długich, a narazie są w fazie zapuszczania (siegają prawie ramon), do trgo ich kondycja pozostawia sporo do życzenia...a teraz największym moim kompleksem jest poszukiwanie pracy, ale takiej konkretnej, nie dorywczej i trwa to już 2 miesiące...
![]() |
#1272 |
Zadomowienie
|
Nic oryginalnego...
Brzuch - wystający i.... wiotki (ale pracuję nad nim ![]() Piersi - brzydki kształt, jakby... niepełne, za bardzo "rozjechane" na boki uda i pośladki - cellulit:/ ramiona - wiotkie, duże, brzydkie;( dłonie - zniszczone i brzydkie paznokcie - przez obgryzanie każdy jest inny włosy - dość długie(do łopatek),ale zniszczone, bezkształtne, brzydkie a oprócz tego - jąkam się strasznie, nie lubię swojego głosu, nie umiem walczyć o to czego chcę ![]()
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Raczkowanie
|
jak mam gorsze dni to chyba wszytsko w moim wygladzie mnie wkurza :
-wypadajace, przetluszczajace, rozdwajajace, lamliwe włosy, -cera: pelan blizn, zaskornikow, -jasne brwi i rzesy, -brzuch, -uda:sa za duze i niestety mam rozstepy, -zeby, caly czas sa za malo biale, -paznokcie tez niestety pozostawiaja wiele do zyczenia, ale caly czas walcze i mam nadzieje ze kiedys w koncu nie bede miala az takich powodow do narzeakania...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Raczkowanie
|
wieeeelgachne biodra i co za tym idzie tyłek-szafa
cellulit za mały biust za dużo włosów tam, gdzie nie są potrzebne i za mało na głowie brzydka okrągła twarz no i waga 55 kilo na 160 :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Konto usunięte
|
A ja mam małe piersi, ale maskuję się push upem
![]() Mam krzywe zęby, ale staram się nie uśmiechać bardzo szeroko i w przyszłości chcę założyć aparat aby mieć ładne i prościutkie ![]() Mam tłustą cerę z tendencją do trądziku, już po 3 lekcjach cała twarz mi się świeci, więc biegnę do ubikacji i przykładam chusteczki do twarzy, aby "zebrać" nadmiar sebum ![]() Mam halluksy, którym ponoć pomoże tylko operacja, przez co nie mogę chodzić na obcasach, ale wiadomo jak jest jakaś okazja to biorę niższe obcasiki i też jest git ![]() ![]() Mam krostki na pupie i udach, których nie umię się pozbyć, mimo że robię peelingi... No ale tego spod spodni nie widać, więc nie jest źle ![]() No i oczywiście ten uparty cellulit... Na szczęście jest widoczny tylko na udach, na pupie nie aż tak ![]() Mimo że jestem blondynką, to mam ciemne i mocne owłosienie w okolicach intymnych, co mnie bardzo krępuje, a także na nogach (po goleniu nigdy nie mam jednolitego koloru skóry ![]() ![]() Ogólnie jestem dość owłosiona (wąsik depiluje woskiem ![]() ![]() ALE: jak się trochę przypudruję, umaluję rzęsy, włoski ułożę i wyprostuję, to się sobie podobam i jestem z siebie zadowolona ![]() ![]() ![]() Nauczyłam się to wszystko maskować i życzę Wam też tego dziewczyny!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Wtajemniczenie
|
[1=6c83b4aff39ed44dcc30583 a084480335ce224c0_624f6d1 bb52e7;9691490]A ja mam małe piersi, ale maskuję się push upem
![]() ALE: jak się trochę przypudruję, umaluję rzęsy, włoski ułożę i wyprostuję, to się sobie podobam i jestem z siebie zadowolona ![]() ![]() ![]() Nauczyłam się to wszystko maskować i życzę Wam też tego dziewczyny!! ![]() ![]() też mam małe piersi i bez push up nie wyjdę ![]() i mam tak samo że jak umaluje się lekko chociaż podkładem i pudrem to czuję się o niebo lepiej bo zakrywam tym swoje ślady po trądziku;/ trzeba sobie w końcu jakoś radzic ![]()
![]() |
#1277 |
Zadomowienie
|
Oooojejku, normalnie temat dla mnie
![]() -piersi. Piersi?! Czy to można tak nazwać?! Dwa małe orzeszki, dosyć bezkształtne, a przynajmniej dalekie od jakiegokolwiek wzorca ideału. Takie o bliżej-nieokreślone-coś. Dwie wypustki. Jak urodzę (daj Panie) potomka, to chyba (chroń Panie) w depresję wpadnie widząc, czym ta matka karmić go chce. A raczej z czego. To będzie pierwsza odnotowana depresja noworodka. -Pupa- płaska, zwiotczała i z cellulitem. Masą cellulitów. Do Bozi stałam najwyraźniej nie w kolejce po urodę, nie po inteligencję, ale po cellulit. I od razu kilka wiaderek wzięłam. I cała w takiej chropowatej skórze- rób człowieku co chcesz, ona i tak taka będzie. Sprawdzałam, to wiem. -Uda wyglądające jak kluski lane. Z cellulitem, rzecz jasna. -Duuże łydki. Za pacholęcia zaczęłam jeździć konno i teraz mam. -Wyjątkowo szpetne stopy. Palce jakieś takie długie, pięty tak skłonne do twardnienia, że nie mam już siły z nimi walczyć (na drugi dzień po zrobieniu jestem w punkcie wyjścia;po rodzinie od strony taty). Przy tym paznokieć w dużym palcu jest naprawdę duży, a w małym paz... przepraszam, parodii paznokcia prawie nie ma. -Brzuch. Duży, obwisły, trzęsie się jak chodzę. Miałam na jego punkcie kompleksy już w wieku 7 lat i mi zostało. I brzuch i kompleksy. No i oczywiście wielki pieprzyk. -Bardzo słabo zarysowana przy owym brzuchu talia. -Skóra na szyi wydaje mi się być strasznie dziwna. Taka niedość, że wiotka, to tuż pod nią jest dosyć spora warstwa tłuszczu. Niestety, kiedy próbowałam się dowiedzieć, jak odchudzić szyję spotykałam się ze śmiechem. I, oczywiście, brakiem odpowiedzi. -Ramiona. Takie jakieś kanciaste, jakbym miała wiecznie wszyte poduszki garniturowe. -Ręce- stanowcze za grube (zdarza mi się nawet słyszeć "ale muły!", suto okraszone długimi włosami, które mam w zwyczaju ścinać maszynką do golenia... głów. Taką wiecie, fryzjerską. -Dłonie- płaskie, w ogóle niekobiece, oczywiście z pieprzykiem. Jak byłam w przedszkolu to pomagał mi w rozpoznianiu prawej strony, ale teraz strony znam, a pieprzyk nadal jest. -Niesamowicie słabe paznokcie. Miałam dosyć, chciałam mieć w końcu długie paznokcie i założyłam sobie tipsy żelowe. W końcu mam normalne paznokcie. -Włosy. Bezkształtne, za krótkie, niesamowicie szybko przetłuszczają się. Taki ni pies ni wydra. -Oczy- kolejne ni pies ni wydra w moim wizerunku. Ni to zielone, ni to szare. Za małe. Ogólnie to często wyglądają jak oczy postaci z komiksów japońskich, kiedy te się śmieją. Z tym, że ja mam takie wtedy, kiedy się nie śmieję. -Zęby-żółte, jak to określała moja ortodontka za łebka "łopatowate". -Usta- za mała górna warga, zbyt blade. -Rzęsy- krótkie, rzadkie. -Cera- wprawdzie bez wyprysków, ale szybko przetłuszcza się. Poza tym mam zmarszczki na czole. -Nos- zbyt zadarty, ogólnie dziwnie wyglądające. -Policzki- zbyt pucołowate, o czym ustawicznie przypominał mi mój ex -158 cm wzrostu, o których ciągle przypominają mi znajomi I ogólnie rzecz biorąc, nawet sama przed sobą, nie potrafię znaleść nic, co by się mi we mnie samej podobało. Trudno, wszystkiego nie zmienię. Chociaż może kiedyś... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Raczkowanie
|
Stromanthe, prawię narobiłam w gacie ze śmiechu czytając Twojego posta! Twój humorystyczny styl pisania, świetne operowanie językiem ( i jego slangami, czasem staropolskimi
![]() ![]()
![]() |
#1279 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
zgadzam sie w 100%. i na pewno nie jest tak zle jak piszesz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leże i kwiczę! ![]()
![]() |
![]() |
#1281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja również jestem pod wrażeniem Widzisz, styl pisania masz świetny ![]() Tylko, że jak czytałam, to dostrzegłam wiele swoich kompleksów o których staram się nie myśleć, ale jednak są :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Zadomowienie
|
Ojejku, dziewczyny, dziękuję
![]() ![]() Z brzuchem właśnie toczę boje za pomocą A6W. Boli trochę, a jakże, ale ten ból służy słusznej sprawie, trzymajcie kciuki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Przyczajenie
|
waga, za duza stanowczo. uzalezniona od słodyczy ;p
nie lubie swojej twarzy. obgryzam pazanokcie, niekontrolowanie! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 |
Rozeznanie
|
Stromanthe jesteś przepiękna duchem
![]() ![]() edit: ponieważ już nie mam kompleksów. Chyba jestem totalną snobką Edytowane przez kingkong Czas edycji: 2009-12-19 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Raczkowanie
|
_ duże wargi sromowe . ; ||
hmm . na forach piszą , że to atut . Ale ja jeszvze trgo nie dostrzegłamm . Pozdrr . ; )
![]() |
#1286 |
Raczkowanie
|
Moje kompleksy: cienkie włosy + duże lekko odstające uszy, długi nos ( nie cierpie oglądac się z profilu)
![]()
![]() |
#1287 |
Wtajemniczenie
|
Ja staram się nie mieć kompleksów. Lubie siebie i swoje ciało i w pełni siebie akceptuję
![]() ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Wtajemniczenie
|
Stromanthe chciałabym zobaczyc twoje zdjecie,bo pewnie wszystkie te kompleksy to na potrzeby wizazu
![]() Moim głownym kompleksem są zęby,nos,włosy,za gruby brzuch ![]()
![]() |
#1289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.