![]() |
#1291 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Dzisiaj to mam chyba wszystkie kompleksy świata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Konto usunięte
|
za duzo by wymieniac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
Rozeznanie
|
Ja też
![]() - poczucie niższości, bez powodu czuję się gorsza i nic nie warta - obsesja na punkcie skóry i jej wyglądu - nadprogramowe kilogramy i wielki tyłek oponka na brzuchu - celulit - rozstępy - jedna pierś mniejsza od drugiej (całe szczęście nie drastycznie mniejsza) - zbyt bujne owłosienie wszędzie tylko nie na głowie - niezbyt gęste włosy na głowie, które żyją swoim życiem, nie mam nad nimi kontroli - głupio brzmiący głos - niezbyt białe zęby na które nic nie działa ehh... długo by jeszcze można wymieniać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Zadomowienie
|
1. Małe oczy, małe usta
![]() 2. grube uda 3, krótkie nogi 4. krzywe zęby 5.Celulit!! Nadwagi moze nie mam, mam 166cm i waze 55kg ale sadze ze moglabym schudnac te pare kg zeby stracic z ud ![]() Teraz plusy: lubie moje wlosy, mam krecone choc moglabym miec jasniejszy ich odcien niebieski kolor moich oczu dosc ladna cere moj biust 70C Ogólnie uważam się za brzydką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Raczkowanie
|
Tak poczucie niższości, też często je mam.... ale moim zdaniem może wynkiać to z tego iż wychowałam się w niepełnej rodzinie, brak mi wiary w siebie
![]()
![]() |
#1296 |
Raczkowanie
|
No coz.. ta to moge wymieniac je non stop i ciagle narzekac bo
jestem niska mam krotkie nogi siekacze mam jak wampir ![]() lekko krzywe nozki wiec spodnic nie nosze niesmiala , czesto miewam blokady ale pracuje nad tym ![]() 75 B chociaz chcialabym miec nieco wieksze.. :P maly nosek wygladajac jak kulfon ![]() Btw.. jak mi sie jeszcze cos przypomni to dopisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Raczkowanie
|
to zaczynam:
1) cellulit na pośladkach 2) brzydkie uda 3) dziwny nos 4) rozstępy w okolicy odcinka lędźwiowego 5) popękane naczynka (moja zmora!!!) 6) problemy z cerą na twarzy...na szczęście tylko czasem 7) biust...hmm mógłby być ciut większy i kształtniejszy ok to na razie tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Mala83 Czas edycji: 2008-11-29 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Wtajemniczenie
|
sobotni wieczór spedzam sama to mzoe dlatego :::
*za duzy tylek, brzuch i uda. *duze usta *diastema ![]() *krótkie rzęsy *celulit *rozstepy *krosta ktora wyskoczyla mi na nosie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1300 |
Zadomowienie
|
eff to bedzie długi post
![]() ja jestem niezadowolna z: - mój nos... zooperuje go jak tylko bede miała okazje... jest duży szeroki i zadarty ![]() - moja cera niby sucha a zaskórników od groma - krótkie, niezbyt gęste rzęsy - niekształtne usta -strasznie długie rece - niekształtne dłonie -celullit na udach plus popękane naczyńka - żyły przeswitujące przez skóre - skóra niby sucha a na dekolcie i plecach pełno zaskórników i ogólnie to czuje się kiepsko w swoim ciele... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym o sobie czytała ![]()
![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
za mały biust (wolałabym C a nie B), za duży brzuch, grube uda, nieładny nos, słaby wzrok,
![]() |
#1304 |
BAN stały
|
* cera
* biust - mniejszy niz AA !! * lydki grube * grube uda * za krotkie nogi * niski wzrost * brzydkie zeby * zbyt masywna szyja * celluit na posladkach A tak serio, to to wszystko jest ogladane przez lupe. Kocham siebie taka jaka jestem i malo kto tak naprawde zauwaza tez wszystkie rzeczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Raczkowanie
|
Przydało by się parę kilogramów więcej i trochę mniej analizowania wszystkiego i więcej optymizmu
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
-niezbyt białe zeby
-małe piersi -grube nogi -celulit -niska(158) -male stopy (36) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Przyczajenie
|
Ja borykam sie z chuda twarza i ogolnie z jej problemami.Figurze niby nic nie moge zarzucic(163cm 50kg)ale i tak uwazam ze we wszystkim wygladam okropnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Raczkowanie
|
Walczę z wagą i małymi piersiami, chociaż TŻ nie narzeka, wręcz mówi, że są duże.
Ale zniekształcone.! Przez to, że nie ma w sklepach stacjonarnych 60. a dokładnie 60G. I muszę się niszczyć 70C |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Wtajemniczenie
|
na dzien dzisiejszy to mam problem z celulitem poniewaz od nwoego roku zaczynam chodzic na masaze i beda mnie ogladac taka paskudną
![]()
![]() |
#1310 |
Wtajemniczenie
|
Oj a moje kompleksy?ehh zbyt duży biust... :/ ludzie mówią że jest OK, koleżanki zazdroszczą.. ale mi przeszkadza
![]()
![]() |
#1311 |
Zadomowienie
|
dzisiaj jestem jednym wielkim kompleksem
![]() wygląd ,charakter, ja - do du.py ;||
![]() |
![]() |
#1312 |
Raczkowanie
|
Więc ja :
-80 D/E ( żadnej sukienki nie moge znaleść ![]() - brzuuuch ![]() ![]() - nos ( lekko zadarty ) niektórzy mówią że jest uroczy a ja myśle inaczej. - blizna po wyrostku ( O w mordala ![]() ![]() - kilka rozstępów na plecach którymi obdarzyła mnie Matka Natura w czasie dojrzewania ;] To chyba wszystko ale prawde mówiąc nie bardzo się nimi przejmuje ![]()
![]() |
#1313 |
Konto usunięte
|
- odstające uszy- nie mogę przez to wiązać wlosów i strasznie mnie to wkur...
- brak biustu- najwiekszy kompleks jaki mam, no i zawsze znajdzie się ktoś kto mi o nim przypomni ![]() - garbie się, a nie tak łatwo jest się wyprostować. - paznokcie- brzydkie, łamią się i jeszcze zdarza mi się je obgryzać w stresie - zbyt duzo syfów na twarzy. To chyba wszystko. Ale ten drugi mi życ nie daje najbardziej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Rozeznanie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;10073235]- odstające uszy- nie mogę przez to wiązać wlosów i strasznie mnie to wkur...
- brak biustu- najwiekszy kompleks jaki mam, no i zawsze znajdzie się ktoś kto mi o nim przypomni ![]() - garbie się, a nie tak łatwo jest się wyprostować. - paznokcie- brzydkie, łamią się i jeszcze zdarza mi się je obgryzać w stresie - zbyt duzo syfów na twarzy. To chyba wszystko. Ale ten drugi mi życ nie daje najbardziej...[/quote] skąd ja to znam... ![]() ![]()
![]() |
#1315 |
Rozeznanie
|
też miałam, ale zakupiłam odpowiednie kremy i kupiłam sobie baze pod podklad zielona, ktora kryje zaczerwienienia i teraz jest o niebo lepiej
![]() Co do moich kompleksów to kiedyś biust (80D) teraz rowniez jak bardziej zadbany czyli inwestycja w kremy to i ladniejszy sie zrobil i usta myslalam, ze mam za duze. aktualnie waga ale jak to juz ktos pisal brak silnej woli a moze brak cierpliwosci do diet. Co najdziwniejsze wszystkie komplementy jakie slysze dotycza wlasnie moich najwiekszych kompleksow, jeszcze tyłek do tego czasem dochodzi. ![]() wiec kompleksy to tylko nasze glupie narzekania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1316 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam pytanie- jakie to kremy? i jaki podkład? Bo ja też mam taki problem niestety i nie umiem sobie z nim poradzić!
![]() |
![]() |
#1317 |
Raczkowanie
|
Wow ... Zobaczcie kobietki ile mamy pretensji do naszego wyglądu ... A przecież kanony piękna zmieniają się z czasem i jest to rzecz względna, poza tym jest niby równouprawnienie etc. - a każda z nas i tak chciałaby być najpiękniejsza.
Poznałam tylu facetów niepięknych którym absolutnie to nie przeszkadza - i to jest ich wielki urok ! A osobiście: - mój kompleks to poczucie że robię minimum tego na co mnie stać - że jestem za mało dojrzała jak na swój wiek - z części ciała - nogi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Wtajemniczenie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;10073235]- odstające uszy- nie mogę przez to wiązać wlosów i strasznie mnie to wkur...
- brak biustu- najwiekszy kompleks jaki mam, no i zawsze znajdzie się ktoś kto mi o nim przypomni ![]() - garbie się, a nie tak łatwo jest się wyprostować. - paznokcie- brzydkie, łamią się i jeszcze zdarza mi się je obgryzać w stresie - zbyt duzo syfów na twarzy. To chyba wszystko. Ale ten drugi mi życ nie daje najbardziej...[/quote] punkt 2 u mnie też jak najbardziej ![]()
![]() |
#1319 |
Wtajemniczenie
|
rozstałam sie z facetem, więc czuję się do dupy i jestem jednym wielkim kompleksem:
- za wysoka 180cm - za gruby brzuch i uda - starcząca klatka piersiowa (żebra do przodu) - krzywe i żółte zeby - cellulitis, rozstępy - włosy każdy w inną stronę - nr buta 41 - strup na ustach po opryszczce - syfy -brzydki profil -boczki - nos jak kartofel -czerowne od płaczu oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1320 | |
Buc
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.