![]() |
#1351 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Jakiś czas temu Pani recepcjonistka (w poczekalni do gabinetu ginekologicznego) podeszła do mnie, przyjrzała się badawczym wzrokiem i zaczęła nawijać per "Chineczka"
![]() I jeszcze spytała czy czekam na mamę ![]() Na szczęście odkąd obcięłam włosy na krótko już mi się tego typu sytuacje nie zdarzają (tzn. nie jestem traktowana jak dzieciak). Cytat:
![]() ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan Edytowane przez Kira87 Czas edycji: 2008-12-23 o 00:08 Powód: ort |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
Ja też już byłam Arabką i co najlepsze "posądził" mnie o to sam Arab
![]() ![]() Kira na avie faktycznie masz coś z Azjatki ![]() ![]()
![]() |
#1353 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z kolei wyglądam na starszą i podobno jak na swój wiek jestem za poważna (jednak z tym absolutnie się nie zgadzam) ![]() Mój TŻ także wpłynął na wzrost mojej samooceny, jeszcze nikt w życiu tak jak On nie sprawił, że częściej się rumienię ![]()
![]() |
![]() |
#1355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, czasami chciałabym żeby można było dowiedzieć się nieco więcej o przodkach, ale takich baaardzo dawnych, sprzed kilku wieków ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1356 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() edit: Cytat:
![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan Edytowane przez Kira87 Czas edycji: 2008-12-23 o 00:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
Raczkowanie
|
Ja tez często jestem Chinka,Japonka albo cos przy tym.Poza tym zawsze mnie pytają o dowód chociaż mam do już ładnych pare lat ;D Ale tymi rzeczami ja sie akurat nie przejmuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1358 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wcześniej dostawałam białej gorączki jak kazali mi pokazać dowód ![]() Miałam takiego "hopla" na tym punkcie, bo wydawało mi się, że ludzie patrzą na mnie z pogardą - jak na taką "starą-malutką" (chodzę zwykle elegancko ubrana). Poza tym zauważyłam, że jak jestem w hipermarketach lub dużych sklepach (ogólnie rzecz biorąc-w tłumie), to ludzie się patrzą na mnie spode łba ![]() Tak chyba zaowocowało długoletnie zakompleksienie... ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1359 |
Raczkowanie
|
Ee tam spójrz na to z tej strony ,że za 20 30 lat nasze koleżanki beda juz stare pomarszczone a my dalej wiecznie młode ;D Ze mnie młodsze koleżanki zawsze się smiały,że one wchodza na dyske bez dowodu a ja zawsze musze pokazać aja sie im w twarz śmiałam że zobaczymy za kilkadziesiąt lat kto sie zkogo bedzie śmiał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ładna figura i dziewczęca twarz, to super połączenie. Ja natomiast jestem niziołek ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1361 |
Raczkowanie
|
Małe jest piękne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1362 |
Raczkowanie
|
Moje kompleksy to odstające uszy i tzw. "płaskodupie", ale tak naprawdę lubię siebie taką jaka jestem i tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Raczkowanie
|
Och,
ja nie znoszę moich małych piersi (rozmiar A). I już jestem za stara (21 lat), żeby mi urosły ![]() No ale co zrobię.
![]() |
#1364 |
Raczkowanie
|
Aha,
jeszcze mi się przypomniało - nie znoszę, że mam takie szerokie plecy ![]() szersze o dużo niż biodra (jeśli chociaż takowe mam...). Z tyłu muszę wyglądać okropnie ![]()
![]() |
#1365 |
Przyczajenie
|
hm. ja też mam trochę kompleksów. a zwłaszcza jestem wściekła z powodu rozstępów. nie są one tak bardzo straszne, ale są. na pośladkach, udach i na piersiach. wagę mam w normie, kilka lat wcześniej nagle schudłam, do 12 roku życia byłam lekko pulchna. a od momentu nagłej straty wagi, pojawiły się one. i teraz wstyd gdzieś nawet iść się poopalać. od niedawna nawet pojawiły się pod kolanami. hm, nienawidzę siebie za to. owszem jem słodycze-to mój nałóg, ale ruszam się, ćwiczę, waga-58 kg, czyli w normie przy wzroście 163cm. i żadne kremy, które miały "całkowicie zlikwidować rozstępy" nie pomagają. co do piersi, to ja akurat z powodu rozmiaru nie mam kompleksów. 85C. ^^ noo. a poza tym, to oczywiście cellulit, lekki trądzik, choć wiem, że za kilka lat zniknie./mam 16 lat/ i ząbki. a brzuszek lekki mi nie przeszkadza, bo przecież coraz rzadziej chłopaków jarają laski anorektyczki. kształty mam dobre, więc problemu z przykuwaniem uwagi u mężczyzn nie mam. tylko te nieszczęsne rozstępy... macie jakieś sprawdzone sposoby na nie.?
czas się wziąć za podbudowanie swojej samooceny...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
po świętach jestem jednym wielkim chodzącym kompleksem
![]()
![]() |
![]() |
#1367 |
Zakorzenienie
|
Ja też, ja też. Te wszystkie smakowite ciasta leżały na moich oczach , uśmiechały się, każdy milimetr kremu, każda cząsteczka po prostu krzyczały "zjedz mnie!" . Nie wspomnę już o całej reszcie dań, które nie skończyły się w wigilię i musiałam im pomóc zniknąć, wzięłam na siebie to ciężkie zadanie..ehh.. takie poświęcenie i zero nagrody ![]() ![]()
![]() |
#1368 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() np. do piernika ucierałam 3 razy kogiel-mogiel i za każdym razem musiałam go "zniszczyć"...ale to było poświęcenie, na które byłam gotowa ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest tak, za pierwszym razem jak coś smakujesz Twoje odczucia mogą być mylne.. Dlatego lepiej spróbować drugi raz, a potem trzeci czy tam więcej razy.. Po którejś łyżeczce smak może się zmienić i wtedy cała nasza robota na marne ![]() ![]() Ja tak mam z sernikiem, on codziennie smakuje inaczej no a ja muszę trzymać rękę na pulsie i na bieżąco analizować jego smak ![]()
![]() |
![]() |
#1370 |
Raczkowanie
|
![]()
witam
![]() ![]() ![]() ![]() chwaląc się jednak swoimi kompleksami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Zadomowienie
|
hahaha rewelacyjny tekst
![]() ![]() ![]() ![]() Ja niby nie przytyłam,ale zawsze mam kompleks,że przytyłam i mimo że waga nie wskazuje to i tak mi się wydaje,że przytyłam i panikuję jak wyglądam i sie odchudzam,bo jutro Sylwester ![]()
![]() |
#1372 |
Wtajemniczenie
|
Ja do niedawna byłam raczej smukłą osobą...lecz od kilku tygodni przypominam ludzika Michelin
![]() http://skitzzo.com/images/michelin.jpg Co z tego, że regularnie biegam, skoro opycham się jak niedźwiedź przed snem zimowym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Przyczajenie
|
Hej,
u mnie generalnie byloby tak: 1) cera - tlusta z syfami dlugo dlugo nic 584) zeby - zdrowe ale nie za biale 585) usta - ludzie mowia, ze fajne a jak dla mnie krzywe jakies takie 586) brwi - niesymetryczne z natury ;( 587) po swietach - podwojny podbrodek ![]() a co d pierwszego punktu, czyli cery - zauwazylam, ze wiele z Was wymienia ja jao swoj kompleks i rozpisuje sie nad jej potwornoscia. Dziwne, ze jakide ulica nie widze takich potwornosci i zawsze mam wrazenie, ze to ja mam najgorsza cere na swiecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Zakorzenienie
|
Swoją drogą jak człowiek tak wypisze czego w sobie nie lubi i patrzy na tę listę to można się załamać
![]() ![]()
![]() |
#1375 |
Raczkowanie
|
Eh, no to i moje:
1.Brzuch. Nie jest duży, ale marzy mi się płaski ![]() 2.Okulary ![]() 3.Cellulit ![]() ![]() 4. Pupa (czemu nie może wyglądać jak te na reklamach ![]() ![]() Kurcze, jak człowiek zrobi sobie taki rachunek sumienia, to ma 1.czarno na białym i łatwiej się zmobilizować 2.wrażenie że wcześniej było tych kompleksów więcej ![]() Była na wizażu już jakiś watek wypisujemy zalety? ![]()
![]() |
#1377 |
Rozeznanie
|
ja tez brzuch- zmora numero uno,
babcia przy obiedzie powiedziała: jaka ty pulchniutka jesteś! ja: babciu od 2 tygodni jem tylko suchy chlebek, i schudłam babcia: znaczy chciałam powiedzieć OKRĄGLUTKA ![]() tak było w drugi dzień świat a wracając do kompleksów: za duży nos za grube uda plus brak mgra----za co chyba się juz nigdy nie zabiorę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Konto usunięte
|
Laski, dajcie sobie siana lub owsa (w zależności od upodobań) z tymi "cielesnymi" kompleksami, przecież was matki do dupy nie włożą i nie przerobią na nowo (jak to powiedziała moja matka kiedyś mojej starszej siostrze)
![]() Edytowane przez 7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54 Czas edycji: 2008-12-30 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Raczkowanie
|
I bardzo dobrze, przyznam nie chciało mi się szukać
![]() Maggie Q nikt nie podcina tu sobie żył (przynajmniej tak myślę) ani strasznie nie dramatyzuje, to że dziewczyny wypisują swoje kompleksy nie świadczy o tym że mają jakieś zaburzenia psychiczne. Poprostu wyrzucają to z siebie,a przy okazji widzą, ze nie tlylko one maja takie problemy. Naprawde pomaga widok 46 stron z zażaleniami co najważniejsze nie tylko naszymi ![]()
![]() |
#1380 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie to swego rodzaju katharsis
![]() Dzięki żalom na forum, nie truję mojej rodziny ani chłopaka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.