![]() |
#1441 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Ostatnio uwolniona od kompleksów. Jest pięknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1442 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1443 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Np. mój chłopak nie wie do tej pory czym jest cellulit i myślę, że większość Panów nie wie, dopóki ich dziewczyna nie oświeci na zasadzie: patrz jaki mam straszny cellulit na udach ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Raczkowanie
|
ja mam kompleksy na punkcie przede wszystkim wyglądu... (nos, brzuch, uda, sińce pod oczami, dziwne powieki) no i nick mówi sam za siebie ;D
![]()
![]() |
#1445 |
Raczkowanie
|
O właśnie to miałam na myśli
![]() Np. mój chłopak nie wie do tej pory czym jest cellulit i myślę, że większość Panów nie wie, dopóki ich dziewczyna nie oświeci na zasadzie: patrz jaki mam straszny cellulit na udach ![]() haha z tym celluitem to dobre, moj TŻ zawsze mowil: o patrz jaki tamta dziewczyna ma celluit,a ja w glebi myslalam sobie:"dobrze ze nie wiesz jaki ja mam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1446 |
Raczkowanie
|
:d
Edytowane przez xsw23edc Czas edycji: 2009-03-01 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Zadomowienie
|
Moje kompleksy: hmm jestem za chuda!!!!!!!! boże jest tyle diet żeby schudnąć a nikt nie mówi jak przytyć... no i oczywiście cellulit nogi mam jak patyczki a cellulit mam.jakaś paranoja.a mam go wszędzie, nawet na rękach, mój TŻ śmieje się że nawet na cyckach mam. ale kurczę to prawda. Aaaa no i te koszmarne rozstępy na udach. mam je parę lat i wcale z nimi nie walczę. tylko nie wiem po czym. zwykle myślałam że rozstępy ma się po dzieciach, a ja nie mam dzieci
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1448 |
Raczkowanie
|
ja sie wyleczylam ze wszystkich kompleksow
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1449 |
Raczkowanie
|
Hmmm....dziewczyny mam lepszy pomysl lepiej piszmy co sie nam w nas samych podoba, nasze atuty. To chyba bedzie lepsze niz ciagle dobijanie sie swoimi wadami. Pochwalcie sie tym co macie najlepsze....
kto jest za...? Ja moze zaczne.... uwielbiam w sobie moje oczy, uwazam ze sa seksowne ![]()
![]() |
#1450 |
Konto usunięte
|
Załóżmy na to osobny wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Konto usunięte
|
jest juz osobny
![]() ![]() obecnie moimi najwiekszymi kompleksamo sa moj nos cienie pod oczami kolor wlosow i przede wszystki zebow! nie lubie tez stop... co do figury to juz sie przyzwyczailam, i tak wiem ze nie przytyje. wzrostu tez nie zmienie wiec trudno. najgorzej jest z twarza;(;( i na oddatek wkurza mni jak klamia ze jestem ladna bo widze ze nie jestem Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2009-02-02 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1453 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy się śmiać, czy płakać.
Dzisiaj w autobusie przysiadł się do mnie jakiś starszy Pan i zaczął do mnie nawijać. Pytał się mnie skąd jestem, jak mam na imię etc. Ja milczałam, ale natręt mnie zirytował, więc się w końcu spytałam "przepraszam, czemu mnie Pan tak wypytuje"? Odpowiedź była mniej więcej taka: "bo ty taka dziecinko inna jakaś, mała Chinka. ". Facet nie był niegrzeczny, ale mnie takie sytuacje irytują. Może faktycznie przesadzam i jestem przewrażliwiona. Może nie mam typowo słowiańskiej urody, ale bez przesady, nie wyglądam aż tak "inaczej". Nie wiem co się ludzie tak mnie uczepili. Czuję się jakoś dziwnie i niezręcznie w takich sytuacjach ![]() A w szkole podstawowej i gimnazjum, to spotykały mnie o wiele bardziej nieprzyjemne sytuacje ze strony rówieśników.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1454 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1455 |
Raczkowanie
|
mam zdj z studniowki i odrazu popadam w kompleksy. mam za duze czolo, i wogole okropna twarz. ide po czekolade. po co dbac o siebie kiedy niewazne co by nie robicx i tak wyglada sie tak samo brzydko. paranoja jakas
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
mam 178 wzrostu i 57 kg wiec znam ten bol... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
Raczkowanie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;10787414]mam 178 wzrostu i 57 kg wiec znam ten bol...
![]() ![]() ja to samo jem tyle slodyczy, tyle jedzenia, lodowke przedemna zamykaja. po co jesc skoro pieniedzy szkoda... lepiej mnie ubrac niz wyzywic. do szkoly biore dodatkowa torbe lub plecak bo w jedna z jedzeniem sie nie mieszcze. od gimnazjum waze tyle samo, jak zatrzymam sie na jakiejs liczbie to juz koniec. a jak cos sie ruszy to w dupe i biodra idzie... ale za to talie i brzuch mam jak modelkia ![]()
![]() |
#1458 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() z tymi tekstami przypominasz mi moją kolezankę, dokladnie to samo je ile wlezie robi po 10 kanapek do szkoły pomiedyz nimi obala kilka paczek zupek chinskich i nadaal chudzielec chociaz ona narzeka ze jest gruba ![]() ![]() co do kompleksów, to duzo by wymieniac najwiecej chyba dotyczy mojej figury, a kilka osob jeszcze je pogłębia...niby tak na zartu "ojjeej nie stresuj sie tak"..ale jak sie slyszy takie cos to się przykro robi:/ i sama się nakręcam wagę mam chybą odpowiednią (166 i 54, 56 kg - zalezy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
Raczkowanie
|
Watek genialny
![]() ![]() U mnie kompleksy zmienialy sie z wiekiem. Najpierw nos - kurcze taka klucha na srodku twarzy.. jakos sie z nim pogodzial chociaz dalej mi sie nie podoba. Pozniej przyszedl czas na wzrost. po tatusiu taka gidyja wyrosla 178, z ciuchami ciezko (wszystkie spodnie za krotkie i chlopacy za niscy ![]() No ale na szczescie schudlam ze 3 lata temu, faceta mam, wiec za innymi sie nie rozgladam ![]() Teraz chetnie bym zlikwidowala cellulit, uszlachetnila rysy twarzy bo wygladam bardzo przecietnie, wymienila dlonie na ladniejsze a najlepiej pozbyla sie twarzy bo po pierwsze plastusiowata, po drugie w ostatnim roku zaatakowal mnie niby-tradzik w tak piorunujacym wydaniu, ze mam pelno przebarwien i dwie wielkie blizny, a skore po lekach tak wrazliwa, ze zmiana temperatury czy zaklopotanie i juz jestem czerwoan jak buraczysko ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
Kompleksy? Jakbym miała wyliczać to by mi miejsca w poście zabrakło
![]() Głównie są to: *zbyt blada cera, *grube łydki i masywne uda. *poza tym zaczęłam ostatnio tyć ![]() *włosy.. nie podobają mi się zupełnie. chociaż wszyscy są nimi zachwyceni nie wiedzieć czemu ![]() *kształt palców dłoni i stóp *pieprzyki niemalże wszędzie ![]() *wyraz twarzy- jakbym chodziła wiecznie wściekła *grube policzki- wyglądam 10 lat młodziej;/ *brzydki okrągły nos *oczy-dziwny kolor Już nie chce mi się zastanawiać nad resztą chociaż mnóstwo rzeczy przychodzi mi do głowy.. Nie będę pogłębiała swojego i tak już złego humoru ![]()
![]() |
#1461 |
BAN stały
|
[quote=Kasieńka_666;107939 00]Kompleksy? Jakbym miała wyliczać to by mi miejsca w poście zabrakło
![]() Głównie są to: *zbyt blada cera, *grube łydki i masywne uda. *poza tym zaczęłam ostatnio tyć ![]() *włosy.. nie podobają mi się zupełnie. chociaż wszyscy są nimi zachwyceni nie wiedzieć czemu ![]() *kształt palców dłoni i stóp *pieprzyki niemalże wszędzie ![]() *wyraz twarzy- jakbym chodziła wiecznie wściekła *grube policzki- wyglądam 10 lat młodziej;/ *brzydki okrągły nos *oczy-dziwny kolor O kurcze... nie uważasz że jesteś zbyt krytyczna względem siebie? Nie można tak myśleć bo wtedy nie będziesz miała możliwości poczuć się piękna. kto zwraca uwagę na kształt palców czy pieprzyki. cera-dobry puder albo solarium. włosy-idź do fryzjera i coś lekko zmień. wyraz twarzy - częściej się uśmiechaj, zmień makijaż. Oczy - ktoś może w nich znaleźć coś niepowtarzalnego ![]() Głowa do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1462 |
Raczkowanie
|
a i po 21 latach zycia dowiedzialam sie od chlopaka ze wygladam jak tweety... bo mam duze czolo, wielki leb i krzywe stopy. no comments i wez tu badz niezakompleksiony
![]() ![]()
![]() |
#1463 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
farciaro ja bym sie cieszyla jakby mi w biodra i tylek poszlo:P:P tez nosze duzo zarcia i nieraz widze dziwne spojrzenia kolezanek... hehe co do cellulitu to tez mam i powoli zaczyna byc widoczny;/;/ ja myslalam nawet o tym zeby przez miesiac jesc tylko w samym mc donaldsie bo kiedys roibli test na chudym gosciu co tak wlasnie jadl przez miesiac i przytyl |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 |
Raczkowanie
|
1. Garbaty nos.... :/
2. sterczące kolana jak u nikogo innego 3. Robienie się ciągle czerwoną na twarzy! 4. (ale tylko czasami rozpaczam nad tym) małe piersi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Wtajemniczenie
|
pati991
Ja jadłam 3 miesiące fastfoody niemalże codziennie i przytyłam jakieś 3kg ![]() ![]()
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Kompleksy zmieniają sie zaleznie od sytuacji. Raz rozpaczam nad włosami a za tydzien sobie mówię, że to nie jest takie straszne- najgorsze, że jaka ja gruba jestem
![]() ![]() 1. Nieidealna cera- zaczerwienienia, jakieś plamki, krostki itp- że nigdy nie odważe sie wyjść bez choć delikatnego makijażu. 2. Nos- nie znoszę swojego profilu. 3. Figura- tu chyba nie będę rozgraniczać. Raz mam za grube uda, raz brzuch a innym razem ramiona ![]() Jakby się uczepić to wymieniłabym jeszcze dużo- nie podobają mi się moje dłonie i stopy, chciałabym być ciut wyższa i takie tam. Ale generalnies atarm się tym nie przejmować. Nie są to widoczne sprawy i da się z nimi żyć. Kira87- widzisz wszystko zalezy jak na siebie spojrzysz. Twoja uroda moze byc tez wielkim atutem- wyrózniasz sie, nie jestes jedna z wielu. Widzialam Twoje fotki i naprawde twoja uroda robi wrazenie. Zaczepkami sie nie przejmuj kochana. Ja mimo tego, ze niczym sie nie wyrozniam tez sie z nimi spotykam. Raz jechałam sobie autobusem do domu po pracy: zmeczona, rozczochrana, z makijazu resztki zostały- ogólnie wenętrzne fuj a tu wchodzi dziadek do autobusu jakiś, taki lekko chyba pod wpływem % i zaczyna prowadzic monolog, e on pol swiata zwiedzil a bez potrzeby bo najpiekniejsze kobiety wlansie tu spotkal i podchodzi do mnie. Ze pani taka ladna.. a jak caly swiat zjezdzilem. Moze gdybym jeszcze w tym momencie cuzla sie dobrze sama ze soba to ok, ale ja czulam sie okropnie, wokół pełno dziewczyn, wlosy po pas, nogi po szyje a ja taka tam niezauwazalna. Wiec jak widzisz docinki czy jakeis dziwne komentarze czasami nawte nie wynikaja z naszej urody tylko po prostu ktos sobie Ciebie upatrzy no i sie przyczepi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Wtajemniczenie
|
Camarilla ja właśnie nie lubię się wyróżniać z tłumu. Przez cały okres "lat szczenięcych" byłam (i zresztą jestem nadal) tzw. szarą myszką. Wiadomo, że dzieci są okrutne i lubią się wyśmiewać np. z czyjejś tuszy, imienia, wyglądu etc. no i niestety spotykałam się z bardzo złośliwymi docinkami i teraz każde niemal spojrzenie odbieram jako atak na moją osobę.
Myślę, że nie jestem osamotniona w tych sprawach i niejedna zakompleksiona dziewczyna może odnosić podobne wrażenie. Najgorsze jest to, że mój facet namawia mnie na podkreślanie mojej urody (i dlatego między innymi zawitałam na wizażu - żeby w końcu nauczyć się malować). PS: matko, jak ja smęcę :p w sumie rozumiem moich rodziców, że już nie chcą ze mną o moich problemach rozmawiać :d
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
No tak dizeci potrafią. A tym bardziej boli jak ma sie swiadomosc ze tego sie nie zmieni bo tak jest. Ale na pewno nie jest to jakies przeklenstwo jesli chodzi o Twoja urode. Wielu ludzi na pewno chcialoby taką miec
![]() ![]() Edytowane przez Camarilla Czas edycji: 2009-02-04 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
Rozeznanie
|
![]() |
#1470 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez nie cierpie sie wyrozniac i tez jestem szara mycha ale to ze jestem wysoka nie za bardzo mi oto ulatwqwia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.