![]() |
#1471 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Hmm głównie dolne kończyny...
Ale walka z tym jest zmienna :P Raz mam tryb olewczy (jestem sama dla siebie nie wazne sa opienie innych itp itd) a niekiedy chce natychmiast zmienic to i ćwicze, diety stosuje itp itd ![]() Dziwne zwierze ze mnie ;D
![]() |
#1472 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Jedynym kompleksem jaki mam, jest ten, że nie mam qrcze żadnych kompleksów... po prostu ich nie mam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1473 |
Raczkowanie
|
No to ja- grube uda, duży brzuch, brzydkie paznokcie, odstające uszy iii.. duży pieprzyk na szyi
![]() ![]()
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
1) wzrost - czemu sie musze męczyć z tymi cholernym 155 cm wzrostem??
![]() ![]() 2) krótkie i nie szczupłe nogi ![]() 3) trochu krzywe kolana ![]() 4) dwa "pyski" na twarzy ![]() 5) trądzikowata cera ![]() 6) za wrażliwe oczy na jakiś fajniejszy makijaż ![]() 7) słabe, łamliwe paznokcie, których i tak nie umiem sobie opiłować bo mam do tego "dwie lewe ręce" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w sumie mam podobnie.... to znaczy kompleksy mialam, teraz tez znalazlabym cos z pewnoscia..ale postanowilam sobie ze od stycznia tego roku nie marudze i poki co trwam w swoim przyrzeczeniu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Przyczajenie
|
Nooo to tak ^^
1. Brzuch! Mam cholernie denerwującą oponkę... ;/ 2. Za grube uda 3. Iii duzy nos.... heh. to jest najgorsze.. ale za to nadrabiam biustem ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Raczkowanie
|
Najwiekszy kompleks to grube uda z cellulitem :/ i krzywe zęby. Latwiej zmienic zeby czyt.zalozyc aparat a z udamia i cellulitem nie wiem jak walczyc <sciana>
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
Rozeznanie
|
Cała moja twarz jest do ... . Małe oczka, jasne brwi i rzęsy, pucołowate policzki, szeroki nos, o, tylko usta są w porządku, bo są duże. Mogłyby być tylko trochę bledsze... W moim ciele podoba mi się tylko moja pupa i nogi, brzuch jest płaski ale jakiś dziwnie kościsty, do tego brak biustu, brzydkie dłonie i paznokcie. Stopy tez brzydkie - dziwnie kościste, widać brzydkie żyłki, blade. I jak tu być pewną siebie? Jestem strasznie zakompleksiona, wszystko we mnie jest brzydkie, tylko jak się umaluję to ładnie w miarę wyglądam, ale nie lubię być pod maską... Ech, co za życie...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
1. Mam za gruby: brzuch, nogi, ręce, biodra, ogólnie mam za dużo wszystkiego
2. Mam brzydkie paznokcie i nie mogę ich doprowadzić do ładnego stanu 3. Mam krzywą szczękę (przesuniętą w bok), krzywe usta 4. Mam rozstępy (bardzo widoczne) Ogólnie jestem jeden wielki kompleks ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
waga, rozstępy, ząbki (z lewej strony dwójka zachodzi mi pod jedynkę, bo mam mało miejsca a ząbki).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
I zapomnialam o jeszcze jednym:
8) mały biust ![]() Naliczyłam 8 punktów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Przyczajenie
|
![]()
Moje kompleksy?
ludzie mowia ze jestem ładna. ale nie widze tego u siebie. 1. za chude nogi 2. wąsik nad górną wargą (depilacja woskiem co 1,5-2 tyg.) 3. nie mam faceta. to są w ogole kompleksy? chyba ciśnienie spada.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Raczkowanie
|
Moje kompleksy:
- cellulit na tyłku i udach - ale walczę z nim cały czas ![]() - nadmiar spożywanych słodyczy ![]() - żółty odcień zębów - nie wiem czemu, bo nie piję kawy, nie palę, - krzywe nogi - kolana mi się rozłażą na boki ![]() - matowe, wiecznie elektryzujące się włosy ![]() - fałdka zbędnego ciałka na brzuchu ![]() ![]() ![]() - lenistwo, lenistwo - ale tylko jeśli chodzi o sprawy domowe ![]() - mały biust 75B - choć dobrze wyeksponowany nie wygląda tak źle ![]() To chyba tyle, ale jak coś mi się przypomni to dopiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Rozeznanie
|
Moje kompleksy:
- Cellulit na pupie i udach :p Nie mam pojęcia jak to cholerstwo zwalczyć... - Lekkie fałdki, których wcześniej u mnie nie było a które teraz dodają mi odrobinę więcej kobiecych kształtów :p - Mały biust... - Lekko krzywe zęby (choć inni mówią, że tego nie widać... ale ja to widzę i to dość wyraźnie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Wtajemniczenie
|
gruby brzuch -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Raczkowanie
|
cellulitis
fałdki nierówne piersi (b i c, koszmar ![]() hehe... rozdwijone końcówki pryszcze wyskakujące w nieodpowiednich momentach ale generalnie tż twierdzi, ze moim kompleksem jest zakompleksienie i jestem nienirmalna katując się tym psychicznie ![]() w sumie- nie ma ideałów... a kobiety maja to do siebie, że kręca to, co jest proste i prostują kręcone (i nie chodzi tylko włosy ![]()
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1489 |
Raczkowanie
|
wszystko idzie mi w nogi i uda a jestem szczupla, widze jak tylek mi rosnie z dnia na dzien, a mam maly biust, niezbyt dobrze to wyglada...
![]() |
#1490 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1491 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny łączę się z wami w bólu, mam zły dzień i też się pożale
![]() Mam brzydkie zęby, cienkie włosy, małe piersi ![]() ![]()
![]() |
#1492 |
Raczkowanie
|
Tamlin, jesteś mną, albo ja jestem tobą.
zęby tragedia, cienkie włosy a do tego gniazdo z tyłu, z którym nijak nie mogę sobie poradzić małe piersi, ale tym się w zasadzie nie przejmuję cerę wyleczyłam, jest nieźle ;] no i u mnie dochodzi potworny celulit na udach, skąd on mi się wziął? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1494 |
Raczkowanie
|
-pryszcze
-odstajace łopatki -wada postawy -troche za chuda,za to brzyszek zaduzy -zbedne wloski na cieleee ehhh... -roz buta 41. -maly biust pewnie jeszcze kilka by sie znalazlo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
Zrobienie sobie takiej listy kompleksów, to rewelacyjny sposób na zepsuty dzień
![]() * przede wszystkim brzydki uśmiech. * za duży nos, za małe usta, odstające uszy, oczy... nie, oczy są ok. ale twarz mam zbyt okrągłą. do tego pryszcze, niby tylko od czasu do czasu coś wyskoczy, to w sumie niewiele, ale zawsze zostają blizny, które ciężko zlikwidować. * jestem strasznie blada i właściwie czasami nawet mi się to podoba, ale tylko czasami. w lecie to koszmar, nie móc się opalić. * za grube ręce, za grube nogi, za gruby brzuch. BMI= 21. to JEST za dużo. ale ciężko mi schudnąć. * ramiona trochę za szerokie w stosunku do bioder. chciałabym mieć figurę klepsydry. * za duża stopa, rozmiar buta 39. * blizna na kolanie. * to już jest maksymalnie chore- przy wzroście 168cm czuję się za wysoka. generalnie czuję się za duża. Cały czas się dziwię, że ktoś mnie może kochać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
Przyczajenie
|
Moje kompleksy BOCZKI,mala pupa,nos ,piersi kiedys byly male w ostatnim czasie urosly chyba zaczelam dojrzewac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1498 |
Raczkowanie
|
![]()
Do Scandalistka
![]() ej. wedlug chlopaków takie 168 cm to idealny wzrost dla dziewczyny ![]() i nie wiem o co ci chodzi z twoją stopą ![]() i tym ze jestes za duza. niektore dziewczyny maja ponad 1,80 cm, rozmiar buta 42 a i tak czują sie piekne ![]() najwazniejsze to umiec zatuszowac swoje slabosci a mocne strony pokazywac. Trzymaj się i myśl pozytywnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Wtajemniczenie
|
Blizna na wewnętrznej stronie stopy
![]() ![]() A tak na serio, ,,dzięki opatrzności" jak to mawiano w serii książek z Anią ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nam to się nigdy nie dogodzi ![]() Ja mam 158 i dałabym się pokroić o chociaż 5cm więcej ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.