![]() |
#1861 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
No to moja kolej... Nieproporcjonalne, grube uda i krótkie nogi, długi nos i w dodatku głęboko osadzone oczy a więc nie cierpię swojego profilu, rzadkie włosy (przez wypadanie niestety), ciągle różowiąca się cera...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Raczkowanie
|
to ja tez cos dorzucę:
-cellulit -rozstępy( mam nadzieje ze wkrótce choc troche je zlikwiduje laserowo ehh) -zbyt szerokie biodra -mały biust -pare śladów potrądzikowych -niesmialosc -krótkie nogi -prawy profil- nie znosze gdy ktos na mnie patrzy z prawej strony -zadarty troche spiczasty os Ogólnie wydaje mi sie ze jestem jednym wielkim kompleksem, eh czy tylko ja tak mam :/ o jeszcze bym zapomniala, świecąca sie twarz, szczególnie latem w upał , nie pomaga nic ;/ Edytowane przez blackcat1988 Czas edycji: 2009-07-02 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Zadomowienie
|
zależy w jaki dzień i kto mnie zapyta
![]() ogólnie, to wiem, że nie powinnam mieć żadnego 'ale' co do siebie, ale w pewne dni zaczynam znajdywać minusy w swoich małych palcach u nóg, a kończąc na czubku głowy, jak każda kobieta ![]() mam jeden kompleks i raczej sie go nie wyzbędę do końca życia, a mianowicie, że noszę buty rozmiar 41-42.
![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
kiedyś waga bardzo mi przeszkadzała, ciągle przeszkadza, ale zaprzyjaźniła się ze wzrostem i teraz mam 2 wielkie kompleksy -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
takim najwiekszym kompleksem jest moj niski wzrost
![]() ![]()
![]() |
#1866 |
Raczkowanie
|
Hm . Sporo tego ..
Czasem mam wrażenie, że po prostu przesadzam ,, gdyż inni tego nie zauważają ( może nie chcą się przyznać ; ) Aaa więc : brzydkie nogi (po depilacji - zmora !!), Ogólnie - owłosienie ciała przyprawia mnie o dreszcze, odstające uszy, brzydki nos, gruby brzuch, nijakie oczy, zęby, moja bardzo 'trudna' cera !! ... Eeee . I tak można wymieniać i wymieniać ... Aaa mama wciąż powtarza, że chce mojego szczęścia ... & że niektórzy mają gorzej . No cóż ...
Czy Kiedykolwiek ... Zamknąłeś Swe Oczy i Zaufałeś , Po Prostu Zaufałeś ? Wyrzuciłeś Garść Brokatu w Powietrze ? Stanąłeś Twarzą w Twarz Ze Strachem ? To Tylko Połowa Drogi Do Miejsca, Skąd Nie Ma Powrotu ... ... Kochamy Się <33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Przyczajenie
|
Jak wszyscy piszą to i ja się przyłącze bo jestem chyba najbardziej zakompleksiona osoba jaka można znać i jak ktoś lubi sobie poczytać to będzie miał okazje
![]() brzydka, gruba, garbata, grube nog,i obwisłe cycki, wiedźmowaty nos, okularnica, nie mam chłopaka, zamknieta w sobie, wielkie stopy, za wysoka, za grube rece, wiecznie sama bez faceta, głupia, nie rogrnieta, nie lubiana, nie moge zwrócic na siebie uwagi facetów. Facet ktory mi sie podoba nie zwraca na mnie uwagi i to mnie wpycha w kompleksy z tego powodu bo wynajduje ciagle inne i inne. Ogolnie to kazdy ma jakies kompleksy bo nie ma osoby ktora mogłaby szczerze powiedziec ze lubi siebie i nie ma zadnych kompleksów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Konto usunięte
|
hmm.. cera i okropny głos :/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Raczkowanie
|
Oj jest tego cała masa:
grube nogi (naprawdę grube, okropność!!) krzywe nogi ( slowo "krzywe" nie oddaje pełni grozy) brzuch ;/;/ nos - strasznie gruby małe oczy brak talii nadwaga (jakieś 5-6kg przy niecałym 1,6m) rozstępy (biodra, biust) cellulit (ehhh;/;/;/) włosy drastycznie przerzedzone przez wypadanie dramatycznie mały rozmiar pierścionka (palec serdeczny rozm. 8!!!!) zbyt szerokie biodra jak cos jeszcze sobie przypomnę to dopisze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1870 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Przyczajenie
|
Hmm:
Brzuch Uda -> powinny być mniejsze o 5cm ![]() Szyja -> nie wiem co z nią nie tak ale mnie sie nie podoba xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Raczkowanie
|
szpara miedzy zebami, grecki nos, nadwaga 10 kg. o matko. z opisu jestem jakims potworem <lol2>
a z charakteru to jestem az za bardzo niecierpliwa, czasem upierdliwa i TOTALNIE brak mi silnej woli. i to JEST moim kompleksem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Zadomowienie
|
troszkę za pulchna jestem (BMI 29) więc nadwaga, ale przeszkadza mi tylko 10kg - reszta może zostać
niski wzrost - 1,6m - wolałabym tak z 5cm mieć więcej kiepskie włosy, rzadkie i strasznie wypadające stosunkowo blada cera (ciężko się opalam - nawet w solarium) niezbyt atrakcyjny brzuch - po dzieciakach (obwisy) niesymetryczny biust reszta może ewentualnie być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1874 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
czy to ty jestes w avatarze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Rozeznanie
|
hmmm...
mam mnostwo niedoskonalosci : cellulit bryczesy lekkie boczki trzesace sie uda grube lydki i kostki male piersi szeroki nos nie zaduze oczy wypadajace wlosy owlosienie ale przeciez ogolnie jestem piekna i nawet siebie lubie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
moja najwieksza zmora :
-cellulit na udach do kolan, widoczny.. po tabletkach anty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1877 |
Rozeznanie
|
jenyyyy jakie ja mam krzywe nooogii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Rozeznanie
|
![]() |
#1880 |
Raczkowanie
|
*Okropna cera [walczę!]
*Mały biust [nosze push-up i odpowiednie ubrania] *Wrodzona "chudość" [pewnie niedługo będę z tego dumna ![]() *"Siano" na głowie [odpowiedni fryzjer i kosmetyki potrafią zdziałać cuda] To takie największe kompleksy - te nawiasy są po to, żeby pokazć, że AŻ tak się tym nie przejmuje i staram się z tym walczyć. Dalczego mamy się [z przesadą] przejmowac naszym wyglądem? Każda z nas przeciez jest piękna i niepowtarzalna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1881 |
Zadomowienie
|
To i ja dorzucę swoje 3 grosze...
![]() * mały biust * grube łydki * zbyt duża stopa (rozmiar buta 42) i do tego za duże duże palce u nóg * rozstępy na pośladkach - swoją drogą - nie wiecie jak się ich pozbyć???
![]() |
![]() |
#1882 |
Raczkowanie
|
Kiciunia85, bardzo dziękuję za uświadomienie mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Raczkowanie
|
no to tak
![]() Niska jestem 1,6 m wolalabym troszke więcej ale zaczynam to akceptowac Waga-51 kg no i brzuszek mi troszke przeszkadza Wlosy-nie jest najgorzej ale rozdwajaja mi sie koncówki i w ogole non stop chodze w kucyku żeny w koncu zapuscic Nogi-grube uda po mamie ![]() chyba to tyle na reszte niekoniecznie musze narzekac :P |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 | |
Zadomowienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13117237]czy to ty jestes w avatarze?
![]() no ja! ![]() tak przerażająco wyglądam ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() pomarzyć...... nawet 65 by mnie ucieszyło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1887 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o kurcze!!! jaki komplement ![]() Dzięki!!!! ![]() (ale widać nawet na avku - twarz blada, włoski marne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1889 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Raczkowanie
|
to teraz ja:
* za gruby brzuch *suche włosy *ciut za grube uda *brzydka cera *za mały biust *garbie sie *małe ząbki *kulkowaty lekko zadarty nos i to chyba na tyle a ludzie i tak uwazaja mnie za ładna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.