![]() |
#1921 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
przeszkadza mi wzrost (154
![]() ![]() W dodatku dokucza mi alegria, której nienawidzę i ciągle mam katar, przez co nos jest cały czas czerwony i wyglądam okropnie ![]() Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2009-07-15 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Przyczajenie
|
Teraz to trochę przeszkadza mi niski wzrost i mały biust. Reszta jest całkiem w porządku.
![]()
![]() |
#1923 |
Raczkowanie
|
brzuch, uda i duży nos. to najbardziej. mogłabym do tego dołożyć jeszcze wadę wymowy [mam wydłużone 'r'], aczkolwiek jednak nie mogę jej chyba uznać za kompleks.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Rozeznanie
|
Ja często nie potrafię wymówić normalnie "r" tylko jakieś "l".
![]() W ogóle czasem nie mogę się wysłowić... ![]()
![]() |
#1926 |
Rozeznanie
|
Ahhhhhhhhhhhh.......... te cholerne kompleksy
![]()
![]() |
#1927 |
Rozeznanie
|
Kompleksy, kompleksy... Mam ich sporo... :/
Po pierwsze: rozstępy. 17 lat, a tyle ich już mam, z własnej winy oczywiście. Po drugie: zmarszczki, o zgrozooo. Nie wiem, skąd się wzięły, ale mam ich sporo na czole. ![]() Po trzecie: zbyt masywne nogi i ogólnie mówiąc, budowa ciała. Po czwarte: jakby to nazwać... Mam takie rumienie na policzkach. Okropne czerwone place. :/ Nie konsultowałam się z dermatologiem w ich sprawie, ale mam to od urodzenia, więc wiele pewnie nie poradzę... Po piąte: okulary. ![]() Po szóste: krzywe zęby. O rany, jak ja mogłam tak się zapierać rękami i nogami, że do dentysty nie pojadę. :/ Teraz mam parę chorych zębów i trochę potrwa, zanim je wyleczę i założę stały aparat. Po siódme: tak samo jak karolka1980-80 mam delikatną skórę. Od razu siniaki i zadrapania. Moje ręce wyglądają jak pobojowisko, są całe w bliznach. ![]() Po ósme: grube, puszące się, wypadające, suche, ciężkie do ułożenia włosy, które mi się kręcą w dodatku, ale ja nie cierpię loków. ![]() No i więcej mi się nie przypomina... Wychodzi na to, że jestem straaasznie zakompleksiona, ale staram się z tym walczyć. ![]()
![]() Edytowane przez Asienia1603 Czas edycji: 2009-07-18 o 23:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
Raczkowanie
|
Moje kompleksy to zbyt duży nos ,nadmierne owłosienie gdyż jestem brunetką i nienawidzę tych ciemnych włosków ;/ ....zbyt pociągła twarz,trądzik nie jest straszny jakiś bywało gorzej ale źle się z nim czuję ....okulary ale to trochę dobrze ,że je noszę bo zasłaniają mój duży nos.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1929 |
Rozeznanie
|
Asienia1603, też mam małe zmarszczki na czole, a mam 16 lat. Teraz się chyba spłyciły, ale mogą one być od mimiki twarzy; chyba od podnoszenia brwi. Powodem może być też przesuszona skóra.
![]() |
#1930 |
Zadomowienie
|
A powiedzcie jak to jest..że często faceci mówią swoim dziewczynom, że np uwielbia jej włosy a ona nienawidzi szczerze swojej suchej szopy na głowie albo że uwielbia jej zgrabną pupę przy czym dla dziewczyny to największy kompleks-że cellulit, że za szeroka, że obwisła itd albo tak jak w moim wypadku mam okropne nogi -krzywe, zero mięśni, zbyt masywne łydki co do reszty ciała - a mój facet mówi że chce żebym nosiła miniówki bo mam ładne nogi
![]() Skąd się to bierze? Czy oni widzą inaczej czy mówią tak z grzeczności czy o co chodzi? ![]()
![]() |
#1931 |
Przyczajenie
|
Co wy macie z tym biustem? Ważny jest kształt, nie rozmiar.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1932 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1933 |
Zadomowienie
|
Zastanawiam się bo czemu np dziewczynę z dużą nadwagą chłopak by namawiał na włozenie krótkiej spódniczki gdy np w dopasowanych spodniach wygląda dużo ładniej i seksowniej. Może ta miłość czy zauroczenie to jakieś patrzenie przez pryzmat?;p I to ten lek na kompleksy o którym mówią niektóre dziewczyny z partnerami
![]() Ale fakt.. nikogo tak łatwo nie urazić jak kobietę, a jakie pamiętliwe jesteśmy.. Ja do tej pory pamiętam jak mi znajomy w podstawówce powiedział ze widać ze miałam złamany nos (nie miałam nigdy złamanego nosa!)..eh..
![]() |
#1934 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie jesteśmy pamiętliwe. Też 'gromadzę' w sobie złe słowa innych ludzi. I chociaż dużo ludzi będzie mi mówiło, że jestem szczupła i tak będę wiedzieć swoje, bo kiedyś ktoś powiedział tak i tak... Nie lubię tego.
![]() |
#1935 |
Konto usunięte
|
Watashi mi się wydaje, że facet jak kocha to widzi swoją kobietę wyidealizowaną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Rozeznanie
|
Ja np. wolę jak każdy mi mówi prawdę, czyli że mam np. krzywy nos. Bo to prawda. I to mnie nie dołuje ani nie doprowadza do łez. Np. kiedyś się spytałam koleżanki: "Ej... powiedz mi... prawda, że mam krzywy nos?" A ona mi mówi: "No tak... nos masz krzywy..." A ja: "A no właśnie..." I powiedziała najszczerszą prawdę, i to mnie wcale nie uraziło. Bo ja sobie nie wmawiam i nie łudzę się, że mój nos jest OK. Tylko doskonale wiem, że jest krzywy. Do łez doprowadza mnie jak ktoś mi wmawia, że mam prosty nos czy nieodstające uszy... i mówi, że przesadzam... nie mówię wtedy: "Uff... dzięki, że tak uważasz..." ale chcę powiedzieć wprost, że chcę sobie to poprawić, bo nie chcę się tak dłużej męczyć...
![]() ![]()
![]() |
#1937 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Rozeznanie
|
No właśnie mi nigdy nie przyznają racji i to mnie bardzo boli... wolałabym, żeby mówili: "No tak, masz zadarty nos, lewe ucho bardziej ci odstaje"... Już mi tata przyznał rację z tym uchem ale miał uśmiech na twarzy i traktuje to wszystko żartobliwie, że nie należy się tym martwić... on też ma jedno "bardziej" tylko, że prawe... skąd się bierze taka asymetria...?
![]()
![]() |
#1939 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
duzo tego:
duzy nos, odstajace uszy, rozstępy ;/ nienaturalne boczki.. duża stopa, brzydki uśmiech, wlosy, ktore żyją własnym życiem i mnie irytują :| i ogolnie brzydka twarz... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1941 |
Przyczajenie
|
moja nieproporcjonalność ... mam 156, ogółem szczupła jestem ale posiadam miseczka D ... trądzik bardzo mi przeszkadza... pupa też jest utrapieniem... narzekam na nogi... znalazło by się coś jeszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
Wzrost.. ( niska ) brzuch,uda, pieg na srodku nosa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1943 |
Rozeznanie
|
Ja dopiero niedawno zauważyłam, że coś nie tak z tym lewym uchem... w ogóle za często się sobie przyglądam... za parę lat może mi wszystko minie, ale z małych poprawek twarzy nie zrezygnuję...
![]() ![]() Często dowiaduję się od rodziców, np. taty, że ktoś znajomy mówił: "Jaką ty masz ładną córkę!" A więc ja zastanawiam się, co tym znajomym we mnie się tak podoba... myślę, że oczy... często mówią, że mam ładne oczy... i chyba one mnie ratują, bo gdybym miała małe, byłabym już chyba szkaradna. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1944 | |
Przyczajenie
|
To może pora na mnie.
1. Duży nos. 2. Krzywe zęby. 3. Strasznie puszyste włosy i starsznie ich duuuużo, geste. Nie jest to do konca wadą, jednak denerwuje mnie, że sa takie niesforne... 4 .Duuuże wargi sromowe! Typ motylka. 5. Małe piersi, bez stanika ich prawie nie widac. 6. Duża pupa. 7. Grube uda i łydki. 8. Łamiące się paznokcie. 9. Duuuże stopy. 10. Skrzywienie kregosłupa.. 11. Celulit... Hahaha..jak sobie ejszcze coś przypomnę to napisze ^ I wiecie co jest najlepsze? Mówią mi, że jestem śliczna... I naprawdę mimo wszystko co wyzej napisałam mam taką ciekawa urode...Hinduska troszkę..Włoską? Akceptuje siebie, jestem dowartosciowana...I tak pare defektów skoryguję...;P I nie myśle tu bron Boze o operacjach... ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
Zgadzam się;D Moje oczy to też potęga;-) Sa duże, ciemno brązowe, brwi i rzęsy kruczoczarne.....Chociaż to się udało nam;P Heh.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1945 |
Rozeznanie
|
Heh... no to witaj w Klubie Wielkich Oczu...
![]() ![]() ![]() Co do krzywych zębów - witaj w klubie. Mam niektóre krzywe, najbardziej górne kły ![]() ![]() ![]() I co do kręgosłupa - witaj w klubie. ![]()
![]() |
#1946 |
Raczkowanie
|
Kompleks - zdecydowanie skłonność do rozmyślania, która już nieraz zawiodła mnie na manowce
![]() z resztą udało mi się pogodzić ![]()
![]() |
#1947 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Też musze załozyc aparat...tylko jakos mi się..hmm,,,nie spieszy? ![]() Mnie ciagle łupie w krzyżu^ strzela w łopatce^ starosc nie radośc kochana....;D ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Chwilaa..moment;D Ja też mam siniaki na kręgosłupieeeeeeee;D Jak to zobaczyłam byłam przerażona^ Poszłam do lekarza dostałam masci jakieś.... Troszkę znikły.. MOje są takie brązowe w tej chwili?hmmm... zielone?;D Takie coś dziwnego wzdłuż kregów...I jeszcze łuszczyło mi się... Ajj tam ze mną to w ogóle akcje odchodziły zawsze... Odkąd zaczęłam omijac lekarzy minęło;P JUz nic mi nie wymyślają bo nie mają jak;P ale uwaaaga jutro mam szczepienie, dzownili po mnie^ i przed nim jest badanie.... i mam złe przeczucia^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1948 |
Rozeznanie
|
Duży nos, duży brzuch, grube uda. To przede wszystkim
![]() To, że każde nawet lekkie uderzenie kończy się wielkim siniakiem, kiedyś nie lubiłam moich oczu, bo są duże, ale teraz uwielbiam je podkreślać i każdy mówi, że są super, ładne i w ogóle cacy. Hm.. biust chciałabym trochę mniejszy. Chyba tyle. Ogólnie staram się tymi kompleksami nie zawracać sobie specjalnie głowy, chociaż jak mam gorszy humor, to mam ochotę przez tydzień nic nie jeść, żeby schudnąć, albo nie wychodzić z domu. Ale szybko mi mija, bo wiem, że tragedii nie ma i dziewczyny praktycznie zawsze wszystko wyolbrzymiają i jeden pryszcz, to już dramat. Dziewczyny - wszystkie jesteśmy piękne! ![]()
![]() |
#1949 |
Rozeznanie
|
Nom, to powinno zejść, jak kręgosłup się wyprostuje, to po prostu obtarta skóra. W gimnazjum miałam takie koszmarne krzesła, miały okropnie niewygodnie oparcia... szkodziły mi na kręgosłup jak nie wiem co...
![]() ![]()
![]() |
#1950 |
Rozeznanie
|
O boże dziewczyny (i chłopaki
![]() Też tak ja wy mogłabym wypisać 20 moich wad, ale po co szukać na siłę? Pewność siebie daje mi fakt że podobam się facetom, nie wszystkim, nie większości ale paru, którzy uważają mnie za ósmy cud świata.I tego się trzymam, wam też radzę. W żadnym wypadku nie chcę się tu jakoś wymądrzać ani popisywać. Chcę wam tylko powiedzieć że każda kobie ma wady i zalety.
Siedzą przy stole do cna wyczerpani Nie ma już swiatła które by mogło Ogrzać ich ciała tak dawno ostygłe Lecz jest na świecie - coś co ich trzyma Co nie pozwala wstać im od stołu Ten sześcioletni wyrzut sumienia Płaczący cicho - w pokoju obok... Hey - Misie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.