![]() |
#1981 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
duży nos i usta, krzywe palce u rąk, piegi (nos w słoneczny dzień to trochę jak u pijaczka wygląda, taki czerwonawy
![]() brak pewności siebie i skłonność do narzekania
![]() |
#1982 |
Wtajemniczenie
|
Bartnix, duże usta to raczej atut
![]()
![]() |
#1983 |
Rozeznanie
|
Wypiszę tu wszystkie moje kompleksy! o!
![]() ![]() 1. Pieprzyki - o cholera jak ja ich nienawidzę! To moja zmora, zwłaszcza te na twarzy... Pozbyłabym się ich wszystkich! (Choć czasami wydaje mi się, że w nich tkwi cały mój urok ![]() 2. Małe piersi - nie wiem co napisać! Są po prostu za małe! Ja lubię duuuże dekolty a wyglądam w nich głupio. Marzę by urosły ![]() ![]() 3. Nos - lekko przekrzywiony, chyba w lewo, nawet nie wiem. Jest jeden plus, a mianowicie jest mały, więc aż tak bardzo nie rzuca się w oczy. 4. Włosy - matowe, pół jest prostych, a pół falowanych. Tylko czasami fajnie się układają. 5. Cera - dziwna. Wyjątkowo dziwna. Nadal dojrzewam, więc to jeszcze staram się zrozumieć, gdyż może się poprawić. 6. Ręce - długie ręce, nie mogę sobie dobrać przez to bluzek, bo rękawy często są za krótkie. 7. Dłonie, głównie paznokcie- mało kobiece... Trudne do pomalowania. 8. Uda - nierówne, na szczęście szczupłe ![]() 9. Stopy - za duże. 10. Palce u stóp - krzywe. 11. Kolana - nieładne. 12. Sylwetka - lekko za szczupła. 13. Charakter - wredna baba ze mnie czasem ![]() 14. Zęby - brzydkie. 15. Usta - trudno to opisać, ale jakoś mi nie pasują. Trochę się wypisałam i od razu lepiej ![]()
![]() |
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
menorka, nie martw się ja też mam mnóstwo pieprzyków, szczególnie na rękach i twarzy, każdy mówi, że dodają mi uroku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1985 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1986 |
Zadomowienie
|
Nie mam kompleksów. Nie podoba mi się kilka rzeczy we mnie zarówno jeśli chodzi o wygląd jak i o charakter, ale nie uważam tego za kompleksy. Lubię siebie i swój wygląd, nie jestem idealna, ale właśnie taka nieidealna się sobie podobam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1987 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1988 |
Zadomowienie
|
Piegi są urocze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1989 | ||
Przyczajenie
|
A więc postaraj się uwierzyć w siebie. Nie wstydź się wypowiedzieć własnego zdania. Kiedy trzeba powiedz stanowczo- nie. Bierz życie w swoje ręce !
![]() Super! I o to właśnie chodzi ! Cytat:
Nie oceniamy siebie obiektywnie. Czy wiesz, że większość ludzi nie zauważa naszych kompleksów ? I, że jeżeli nie powiemy komuś o naszym problemie np. brzydkich kolanach to ta osoba tego nie zauważy. Fakt rozstępy to nie przelewki i jest to problem o który trzeba zadbać- stosować odpowiednie kosmetyki, masarze. Moje nogi również nie są idealne, kolana nie zbyt piękne (po dzieciństwie), a jednak kupiłam sobie prześliczną miniowe. Fajny fryz, łady makijaż, miniówa, fajna bluzka i dodatki i nikt nie zwróci uwagi na kolana! Gwarantuje Ci to ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze raz napiszę- zaakceptujmy siebie ! Zamartwianie się na pewno nas nie upiększy ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1990 |
Zakorzenienie
|
ja2 kocham Cię hahahha XD naprawdę podoba mi się twoje podejście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1991 |
Wtajemniczenie
|
Mi też!
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1992 |
Rozeznanie
|
wredna do przesady
![]()
![]() |
#1993 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Od niedawna zauważyłam, że nienawidzę moich sińsów pod oczami i tego, że najpierw kusi mnie by zjeść coś słodkiego a potem jak już zjem to czuję się winna i uważam, że przytyłam, niedbam o siebie itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1994 |
Rozeznanie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13520139]Jak ja chciałabym mieć takie podejście jak ty. A zwłaszcza jeśli chodzi o charakter. Ja mam okropny, dzień w dzień jestem upierdliwa, niszczę ludziom humor, a dopiero jak już na prawdę przesadzę to oni zwracają mi uwagę a ja nawet nie wiem za co, nie przywiązuję wagi do tego jak komuś dogryzę. Próbowałam już to zmienić, ale się nie da. Poprawa trwa może miesiąc a potem to samo. Więc to jest mój powiedzmy kompleks.
Od niedawna zauważyłam, że nienawidzę moich sińsów pod oczami i tego, że najpierw kusi mnie by zjeść coś słodkiego a potem jak już zjem to czuję się winna i uważam, że przytyłam, niedbam o siebie itp.[/QUOTE] koebieto jestem pewna ze masz jakies zalety ![]() ![]()
![]() |
#1995 |
Przyczajenie
|
Ps. Dzięki Dziewczyny za uznanie
![]() ![]() Edytowane przez ja2 Czas edycji: 2012-07-31 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1996 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1997 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1998 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=ja2;13524220]To o mnie ? Dlaczego tam o mnie myślisz ? Na jakiej podstawie w ten sposób mnie osądzasz?
Masz ku temu podstawy ? to jest mój kompleks.. potrafie byc wredna a pozniej tego zaluje... to nie maialo sie tyczyc ciebie bo niby czemu mialabym, tak o tobie sadzic jak cie nie znam?? ![]()
![]() |
#1999 |
Konto usunięte
|
syyluusiiaa
Coraz częściej próbuję znaleźć jakieś zalety. Latem i do tego w wakacje to jeszcze jest w miarę, bo nawet taka głupia opalenizna i słońce poprawia mi humor i nie marudzę aż tak i staram się zapomnieć o kompleksach, ale w inne pory roku jest dużo gorzej. Powrót do szkoły, brak cieplutniego słońca na dworze powoduje powrót myśli na temat wad i kompleksów. Że też człowiek musi być tak stworzony, że nigdy nie będzie do końca z siebie zadowolony ![]() Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2009-08-01 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2000 |
Przyczajenie
|
edit####
Edytowane przez ja2 Czas edycji: 2012-07-31 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2001 |
Zadomowienie
|
Ogromny kompleks: Brak biustu
Ten jeden kompleks przyćmił inne.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2002 |
Rozeznanie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13536904]syyluusiiaa
Coraz częściej próbuję znaleźć jakieś zalety. Latem i do tego w wakacje to jeszcze jest w miarę, bo nawet taka głupia opalenizna i słońce poprawia mi humor i nie marudzę aż tak i staram się zapomnieć o kompleksach, ale w inne pory roku jest dużo gorzej. Powrót do szkoły, brak cieplutniego słońca na dworze powoduje powrót myśli na temat wad i kompleksów. Że też człowiek musi być tak stworzony, że nigdy nie będzie do końca z siebie zadowolony ![]() na pewno jestes bardzo ładna dziewczyna ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- na pewno masz jakis tam biust ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2003 |
Konto usunięte
|
syyluusiiaa
matko jak ja bym chciala miec twoje podejscie... staralam sie ale nie wychodzilo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2004 |
Raczkowanie
|
mam okropne zęby... popsute
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2005 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma się czego bać
![]() ![]()
![]() |
#2006 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2007 |
Zadomowienie
|
Syyluusia niestety wogóle nie mam biustu. Zazdroszcze ci twojego rozmiaru.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2008 |
Raczkowanie
|
może nie tyle że kompleks, ale nie lubię swoich
- kolan (są jakieś takie duże) - ud (mogłyby być chudsze) pupy też nie lubiłam, ale teraz mi się nawet podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2009 |
Raczkowanie
|
Ogromny nos,nigdy nie widziałam osoby która miałaby dłuższy niż mój,na dodatek jest garbaty.Gbdyby nie on mogłabym siebie zaakceptować,a tak wyglądam z profilu jak baba jaga dosłownie.
![]() |
#2010 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
uh znam to, też nienawidzę swojego profilu, i mam dokładnie to samo mam różne kompleksy ale mogłabym się ogólnie akceptować, ale ten nos rujnuje mi wszystko ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.