![]() |
#2041 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Widzę, że znalazłam temat w sam raz dla siebie...
![]() ![]() Właściwie nie wiem czemu, ale nie lubię swojego ciała. Nie jestem otyła, ani jakoś wybitnie szpetna, ale jak patrzę w lustro to nigdy nie czuje satysfakcji. Nie cierpię swojego brzucha, brzucha i jeszcze raz brzucha. Rano, o pustym żołądku, jest jako tako płaski, ale już po śniadaniu mam balon. Cały dzień się kontroluję, żeby chodzić na wciągniętym. Już mi odbija. No i cellulit, na którym nie pomagają żadne ćwiczenia i kremy... chociaż i tak z 3 fazy zmniejszył się znacznie. Można by przyczepić się jeszcze do wągrów na nosie. Całej masy wągrów, którym nie pomaga oczyszczanie u kosmetyczki, maseczki i żele. Tyle ode mnie ![]()
![]() |
#2042 |
Raczkowanie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13562301]ech, a ja ich nie lubię
![]() ![]() [/QUOTE] Ja też mam budowę gruszki i jestem z niej zadowolona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2043 |
Przyczajenie
|
no czywiscie CELLULITIS! moja zmora;/
przytylam mam za szeroka pupe szerokie biodra wystaje mi dolna czesc brzucha! ![]() wstydze sie wyjsc bez makijazu, moje oczy sa bez wyrazu, a jak je juz pomaluje, nikt nie przechodzi obok nich obojetnie ![]() no i uwazam, ze jesli ktos zle wyglada bez makijazu to chyba nie moze sie nazwac osoba "ladna', prawda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2044 |
Rozeznanie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13581896]syyluusiiaa
moze i nie ale i tak uwazam ze sie do tego nie nadaje ![]() to juz jest Twoja decyzja ![]()
![]() |
#2045 |
Konto usunięte
|
A ja chyba do końca życia będę zła na siebie. Jak byłam szczupła i wtedy w porównaniu do reszty klasy wysoka to chodziłam w szerokich spodniach i bluzach, a teraz jakby się chciało ponosić łade, dopasowane ciuszki to nie mam już takiej figury
![]() pati991 ja chyba będę jeszcze próbować z balerinkami, ale już na pewno nie kupię z wycietymi palcami ![]() ![]() Kupiłam ostatnio spódnicę dość krótką jeansową o kształcie A biodrówkę, raz w niej wyszłam a ta małpa całą drogę przesuwała się na pas ![]() Dzisiaj potwierdzony kompleks: duże czoło. Chciałam zrezygnować z grzywki ale nie da rady. Kiedyś miałam na bok, ale to też dziwnie wygląda, całe życie będę chodzić z grzywką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2046 |
Zakorzenienie
|
karolka też mam wysokie czoło
![]() ![]() Wysokie czoło to nic w porównaniu w rodzajem moich włosów - cienkie, przetłuszczające się i rzadkie ;( No cóż, ale walcze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2047 |
Konto usunięte
|
karolka1980-80
tez wlasnie chce zmienic styl na taki jakby hmmm nawet go nie umiem nazwac... ale np zamiast bluz chce nosic jakies swetry czy jakies "marynarko-kurtki" (nie wiem jak to inaczej nazwac ![]() ![]() no i chyba kupie baleriny... a co do cienie to robisz cos z nimi? czy zostawilas je w spokoju ![]() widzisz narzekasz ze jestes skazana na grzywke a ja bardzo chce i nie moge bo mam puszace sie krecone wlosy... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2048 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
Zakorzenienie
|
A ja mam szparę między zębami i to jest mój WIELKI i niezmienny od lat kompleks, którego wyzbędę się dopiero, jak zlikwiduję to cholerstwo! Na nic mi gadanie o "wyjątkowości", o tym, że kiedyś szpary były modne...itd, itd... Nie akceptuje tego i już. któraś ma podobny problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2050 |
Rozeznanie
|
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html nie jest tak zle ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335375
![]() |
#2051 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O matko ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2052 |
Konto usunięte
|
pati991 z cieniami nic nie robie, nawet podkładu nie stosuję. A grzywkę mam za brwi, nie chce mi się co chwile latać do fryzjera i płacić 5zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2053 |
Przyczajenie
|
Moją zmorą jest cellulit. Kompleks tym gorszy, że mam chłopaka kulturystę, który ma cudownie wyrzeźbione ciało, a mi sporo brakuje do ideału. Dlatego postanowiłam się odchudzić i wytoczyć wojnę cellulitowi. Ćwiczę intensywnie, jem cytrusy, piję dużo wody i okładam się takim błotkiem http://mmo.pl/bloto-na-cellulit-p-116.htmlktóre chłopak mi kupuje przy okazji zakupów suplementów. Bardzo przyjemne w używaniu, a skóra gładsza i jędrniejsza. Chcę jeszcze kupić specjalny masażer.
Edytowane przez anakonda85 Czas edycji: 2009-08-05 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
Konto usunięte
|
karolka1980-80
a jakiego koloru masz cienie? ja fioletowe a a np w innym swietle brazowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2055 |
Konto usunięte
|
cienie mam brązowe, na razie jestem trochę opalona i z reguły mi ten kolor wytrzymuje do wiosny
![]() U mnie podkład to niewypał, jestem przyzwyczajona do suchej twarzy i jak tak naniosę podkład nawilżający to czuję się jakby moja cera była tłusta, do tego wychodzą różne wypryski (uczulenie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2056 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty się ciesz ze odziedziczyłaś tylo po jednym z rodziców ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2057 |
BAN stały
|
Nie mam
![]() Namawiam do pozbycia się kompleksów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2058 |
Zadomowienie
|
roztepy na udach!!!!!! ( a w ciazy nie bylam i nigdy nie bylam gruba i nie roslam szybko
![]() cienkie wlosy spore zakola ![]() szpiczasty nosek taki niby zadarty aj nie tai jak bym chciala wzrost 162 czasem jak musze spodnie skracac ![]() krutkie rzesy i nie za geste ale to taki mini mini kompleks tlusta cera a raczej mocno mieszana ;( lekkie przerwy miedzy zebami jedna powieka minimalnie opadnieta po malym wypadku ale to tylko jak sie maluje i mnie drazni ze muzse jedno oczko inaczej traktowac troszke krotkie nogi ale nie jestem jakas straszna hehhehe to kompleksy z ktorymi da sie zyc i da ise zapomniec czasem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2059 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czasami tak wychodzi ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2060 |
Przyczajenie
|
ja chyba nie mam juz tylu kompleksow ktorych mialam np pol roku temu. mam za duzy nos ale fryzjerka mi zrobila super fryzure czyli nielad na glowie(krotkie wlosy
) gdy wczesniej mialam dlugie. grzywke mam super wystrzepiona wiec teraz juz moj megakompleks nie rzuca sie w oczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2061 |
Konto usunięte
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13560037](podziwiam cie jesli bedzie ci sie chcialo to przeczytac
![]() ![]() ![]() u mnie to temat rzeka ![]() ![]() ![]() teraz twarz: oczywiscie nos - krzywy i "bulwiasty"... strasznie dziwnie na zdjeciach wychodzi (dlatego nie lubie zdjec) i wygladam jak ptak dodo... zastanawiam sie nad operacja plastyczna ale boje sie ze tak sie wciagne ze zoperuje sie do reszty ![]() cienie pod oczami - brazowo -fioletowe z alergii, podobno nic juz z nimi nie zrobie... tak wiem sa korektory ale ja albo nie umiem ich uzywac albo wybieram zle... zolte zeby - w sumie nie zwracam na nich az takiej uwagi jak kiedys ale nadal wstyd mi sie szeroko usmiechac... wszechobecne wągry... na nosie i kolo niego - dermatolog ani nic nie pomoglo... niwidoczne rzesy... zadne tusze nie pomaga a wydalam juz na nie fortune... duze uszy (ale je zaslaniam wlosami wiec zbytnio problemu nie ma, pomijajac fakt ze w wakacje koszarnie mi grzeje po polecach bo mam dlugie i grube wlosy ktorych nie spinam wlasnie ze wzgledu na uszy...) no i w koncu stopy... brzydkie koslawe palce, drygi dluzszy od pierwszego, ana 3 sa bable od za ciasnych butow (podobno juz mi nie zejda) no i rozmiar 41;( siniki na plecach - mam krzywy kregoslup no i jakies otarcia od twardych krzesel mi sie robia (tak mi to wyjasnila dermatolog...) mimo ze jestem chuda mam strasznie zwiatczala skore na ramionach i udach, ktora z kazdym ruchem sie "telepie"... no i wlosy na ciele - grube czarne, na brzuchy plecach nogach bikini pachach... zewszad oprocz plecow pozbywam sie ich depilatorem i na jakis czas jest spokoj ale jak odrastaja to dramat... chyba tyle chociaz wydaje mi sie ze cos tego za malo... jak sobie przypomne to dopisze ![]() Marudzisz ![]() Na pewno jesteś super laskę i musisz w to uwierzyć! Aaa i ostatnio kupiłam sobie nawet buty na małym obcasie, teraz to dopiero będę wysoka i się tego nie wstydze. ![]() Też mam brzydkie uszy(odstają troche) wiec zawsze mam takie fryzury, aby nie było ich widać. Da się z tym żyć. I na pewno ty o tym wiesz... ![]() Bioder tez nie mam, tak samo jak biustu( tak jak ktoś wyżej mam tylko 7 cm różnicy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2062 |
Rozeznanie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;13618117]Marudzisz
![]() Na pewno jesteś super laskę i musisz w to uwierzyć! Aaa i ostatnio kupiłam sobie nawet buty na małym obcasie, teraz to dopiero będę wysoka i się tego nie wstydze. ![]() Też mam brzydkie uszy(odstają troche) wiec zawsze mam takie fryzury, aby nie było ich widać. Da się z tym żyć. I na pewno ty o tym wiesz... ![]() Bioder tez nie mam, tak samo jak biustu( tak jak ktoś wyżej mam tylko 7 cm różnicy ![]() ![]() ZGADZAM sie ![]()
![]() |
#2063 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2064 |
Konto usunięte
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;13618117]Marudzisz
![]() Na pewno jesteś super laskę i musisz w to uwierzyć! Aaa i ostatnio kupiłam sobie nawet buty na małym obcasie, teraz to dopiero będę wysoka i się tego nie wstydze. ![]() Też mam brzydkie uszy(odstają troche) wiec zawsze mam takie fryzury, aby nie było ich widać. Da się z tym żyć. I na pewno ty o tym wiesz... ![]() Bioder tez nie mam, tak samo jak biustu( tak jak ktoś wyżej mam tylko 7 cm różnicy ![]() ![]() akurat to co powiedzac faceci mam gleboko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja mam dni kiedy sie akceptuje i mysle sobie walic co mowia inni (ale to i tak tylko na kilka godzin) a reszta to "ty bezksztaltny wieszaku" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2065 |
Rozeznanie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13621074]
ja mam dni kiedy sie akceptuje i mysle sobie walic co mowia inni (ale to i tak tylko na kilka godzin) a reszta to "ty bezksztaltny wieszaku" ![]() ![]() ![]() O! Ja mam dokładnie tak samo. Czasem stanę przed lustrem i stwierdzę, że nie jest tak źle, ale zaraz później znów pojawiają się chore kompleksy. Najgorsze, że ciągle się porównuje z innymi dziewczynami, które widzę a ulicy. Myślę sobie, że ta ma mniejszy tyłek, ta ładniejszy biust... Ostatnio stwierdziłam, że faceci mają dobrze, mogłabym być jednym z nich. Z reguły nie przejmują się, że są zbyt krągli (lub odwrotnie) albo, że mają za krótkie nogi i nie proporcjonalny biust. Pożerają słodycze w nieprzyzwoitych ilościach, a i tak nie idzie im w boczki i tyłek !
![]() |
#2066 |
Raczkowanie
|
Oj widzę że ie jestem sama i że znalazłam wątek wręcz idealny dla mnie.... Jakbym zaczęła wymieniać moje kompleksy to by mi tu strony nie wystarczyło ale może wymienię to co mnie najbardziej denerwuje:
* nadwaga (coś ok 15 kg) której nie potrafie się pozbyć * oponka *cellulit (który o dziwo zaczyna się zmniejszać) * kruche paznokcie u rąk * włosy ni w toto ni w oko ani całkiem kręcone ani całkiem proste tylko bardzoooooooo puszyste (jak właścicielka ![]() * piegi które podczas lata pokrywaja niemal całe moje ciało począwszy od rąk a nawet w tym roku zaczęły mi na nogach wychodzić No i chyba tyle ale muszę stwierdzić że od czasów kiedy byłam w gimnazjum moja własna samoocena bardzo się podniosła i w sumie jestem z tego dumna bo wiem że zbytnio się już nie zmienię ![]()
![]() |
#2067 |
Przyczajenie
|
Ja raczej z niczym nie walczę..Jak już to ciągle mi się coś nie podoba..Przez pewien czas nie podobał mi się mój nos bo sądziłam że jest za duży..później sądziłam że oczy mam za małe..jeszcze później że mam za małe piersi..jeszcze później to że beznadziejne włosy a jeszcze teraz obecnie jak w sklepie przymierzałam szpilki to patrze a mam dwa kolejne palce większe niz duże..byłam oszołomiona..nie podoba mi sie to bo jak bede chciała kiedys sobie kupic szpilki no to co mam zrobic..brzydko to troszke wyglada i troszke sie wstydzę chodzic w jakis klapkach ..czy w innych odkrytych butach ..Pomocy co mam robic ...chciałbym nosic wysokie buty no i co mam teraz zrobic jask mam brzydkie palce ...ale dobrze ze tylko dwa (hehe)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2068 |
Rozeznanie
|
wlasnie tez tak sie zastanowilam co robi facet na wizazu
![]()
![]() |
#2069 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2070 |
Rozeznanie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;13624137]najlepsze jest to ze ja tez pochlaniam w niesmaowitych ilosciach slodycze i nie idzie mi nigdzie...
![]() ![]() moi rodzice sie smieja ze ja jem wioecej niz oni oboje a nic po mnie nie widac ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.