![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Moją obsesją jest pupa i uda. Są za duże w porównaniu do reszty. (biodra 94, uda ok52, talia 59, biust 84, pod biustem 66 ;/ )
Ale i tak największym kompleksem do końca mojego życia będzie moja choroba, z którą nie można się pogodzić ![]()
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() 1!!! mały biust...mam tylko 75A ![]() 2.nieładne paznokcie..(sama to sobie zafundowałam no ale) 3.ciągle mam zakrutkie włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
To teraz ja.
Jesli chodzi o wygląd, kompleksy mam z powody bardzo wyskogo czoła. Nie znoszę go. A taki "kompleksiki" czyli rzeczy które nie spędzaja mi snu z powiem ale chętnie bym je zmieniła to: puszące i falujące się włosy (zwłaszcza gdy jest wilgotno), za jasna karnacja (chcoiaż z tym można sobie poradzić), tłuszczyk na brzuchu (ale już z nim walczę). Chyba staraczy. :P Jesli natomiast chodzi o charakter, to nienawidże swojego lenistwa, ale nie potrafie się mu przeciwstawić. Chciałabym też byc bardziej ambitna, mniej roztrzepana i nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę.
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
E, ideał nie jestem. No cóż, bywa. Żyję z tym. Ale co ja bym dała, żeby ładnie na zdjęciach wychodzić.. Nie, to nie kwestia samoakceptacji. Naprawdę tragiczne te zdjęcia są!!
Chyba wynajmę jakiegoś porządnego fotografa. Ale jak nawet jemu brzydko wyjdzie, to się chyba załamię :(.
![]() |
![]() |
#215 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Największy kompleks?
Moja nieśmiałość w stosunku do nowych ludzi. Okazuje się, że pierwsze wrażenie ma bardzo duży wpływ na całą znajomość i trudno jest je później zmienić. Więc pierwsze wrażenie robię kiepskie, bo boję się odezwać. A nawet nie do końca boję, tylko nie przychodzi mi do głowy nic, co mogłabym powiedzieć ![]() ![]() A nie uważam się za taką osobę, w stosunku do ludzi, których znam jestem całkiem inna. Nie wiem od czego do wszystko i jak sobie z tym poradzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() p.s. specjaliści mnie otaczają, więc jestem w dobrych rękach - jakkolwiek to zabrzmi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Co do tego, co napisala sonja1, pragne uswiadomic jak powaznym problemem jest ta bledna idea "wszyscy powinni mnie lubic" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
[quote=karamba]Eh jeśli chodzi o mnie to ja mam tak falowo : )
-za dużo pieprzyków quote] A ja uważam, że pieprzyki są bardzo sexy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
A u mnie... po co wymieniac co bym zmienila, lepiej powiedziec co bym zostawia...a mianowicie tylko kolor oczu-zielony, ale podkreslem kolor... tak to jestem jednym wielkim mutantem...
![]()
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Ja mam full kompleksów!
włsosy-chciałabym jasne i proste,a mam ciemne i kręcone i do tego cienkie oczy-chciałabym niebieskie lub zielone,a mam oczywiście brązowe cera-mam 23 lata i jeszcze pojawiają mi sie pryszcze! karnacja-niestety jasna biust-oczywiście chciałabym większy przynajmniej D tyłek-oczywiście mniejszy nogi-oczywiście szczuplejsze stopy-oczywiście mniejsze a nie takie wielkie 39 rzęsy-chciałabym duzo dłuższe wzrost-mam 174,chciałabym być niska ale juz raczej sie nie skurcze,chyba,że na starośc się "przydepcze" wiek-chciałabym znowu mieć 17 lat,albo chociaz jeszcze pożyć parę lat mając 23 Poza tym: chciałabym byc pewna siebie,a nie jestem chcialabym byc mądrzejsza,bardziej stanowcza i mniej leniwa,a najlepiej to jakbym była pracocholikiem chciałabym mieć więcej energii i umieć śpiewać chciałabym nie być taka zazdrosna w związkach Oj nie ma to jak świadoma swoich zalet mloda kobieta!;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
Kompleksy mam, ale nie dotyczą one mojego wyglądu zewnętrznego. Moim największym kompleksem jest nieśmiałość. Spotkania z mało mi znanymi ludźmi są dla mnie bardzo stresujące. Czasami wzbudzają wręcz lęk i z tego powodu bardzo cierpię. Nie wiem jak sobie z tym radzić.
![]() Jest to dziwne, bo uwielbiam natomiast wystąpienia publiczne. Ludzie znający mnie jako szarą myszkę zwykle dziwią się mojemu zachowaniu np. przy mikrofonie lub podczas zajęć, które prowadzę. ![]()
Edytowane przez amika79 Czas edycji: 2006-03-29 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
no dobra to ja powiem, ze mam kompleks kompleksow...tj. wszystko co sprawi, ze zwatpie w swoja idealnosc automatycznie staje sie moim kompleksem. nawet zle zaparzenie herbaty czy cos roznie idiotycznego. jestem perfekcjoniskta do kwadratu i bardzo ciezko sie z tym zyje...bardzo ciezko. albo cos zrobie na maksa super albo w ogole tego nie bede robic...niestety, zeby sie nie rozczarowac soba czesto konczy sie na tym drugim wyjsciu - nie robie nic.
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
No tak szczerze moim największym kompleksem jest brak talii i te okropne wałki tłuszczu na brzuchu. Uda i pośladki też nie są rewelacyjne, mam beznadziejną cerę i straszne, ciemne i długie włosy na rękach ale tak naprawdę najbardziej irytuje mnie tylko brzuch. Okropieństwo.
![]() ![]() Powiem jeszcze nieskromnie że moje piersi są rewelacyjne ![]() ![]() ![]() <----jak zresztą widać na avatarku :P
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
Ogólnie nie mam kompleksów ale niezbyt komfortowo czuję się w klapeczkach, które odsłaniają moje halluksy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
Ja raczej nie mem kompleksów. Mam szarą cere na twarzy. Używam bardzo dobrych kremów i nic to nie daje.
![]()
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
hmmm to ja moze tak:
-cera (ahhhhhhh te plamki czerwone!) - nos (za duzy i garbaty...) -biust (za maly no ale jeszcze mi urosnie ![]() -wzrost (wiem bedziecie sie smiac bo mam "az" 169 i uwazam sie za niską...chcialabym 175-6 a co za tym idzie -dłuzsze nogi ![]() -dłonie (ale jakos nie szczegolnie zwracam na nie uwage wiec jak nic czekam az urosne i zrobie sobie operacje nosa....nienawidze go po prostu nienawidze! mam ładna twarz ale ten nos psuje wszystko... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Konto usunięte
|
![]() za niska jestem ;( Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-10-22 o 18:00 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
Ja mam bardzo duzo kompleksów i nie potrafie się ich pozbyc
![]() 1. Rumieńce i pełno naczynek na twarzy ;( 2. Pryszcze ![]() 3. Mały biust (ale mam dopiero 15 lat, wiec moze pojawi sie co nieco więcej ![]() 4. Zbyt masywne uda No i mozna wymieniac, wyymieniac... ![]() Pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
Jeden wielki(ale malutki wzrostem) kompleks ze mnie...
![]() |
#233 |
Zadomowienie
|
najbardziej to nie lubie moich nóg. są za chude! w drugiej kolejności nie podoba mi sie moj brzuch. mogłby być bardziej szczupły i płaski heh. mam też małą pupe. wszytsko jest kwestią przytycia i cwiczen ale nie umiem i nie mam czasu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
A ja mam tradzik, moze nie za duzy ale jest. Chcialabym miec wieksze piersi <nosze rozmiar B>, wieksza pupe, bo wsumie ledwo co ja mam :| W talli przydaloby sie zrzucic pare cm, obecnie mam 69 <szeroka jestem>. Bioderka 90. Stopy 39/40..brr tragedia. Do tego mam szczuple stopy i ciezko kupic butki, ktore nie beda 'latac'. Nozki ogolnie tez szczuple tylko udka cos ostatnio przytyly. Czuje sie ogolnie jakas niewymiarowa. Wzrost taki sobie bo 165. Buzia nie za ladna, nie lubie jej. Kompleksow mam pelno ale tradzik to najpowazniejszy, bez niego zycie byloby o wiele piekniejsze. Chcialabym sie czuc dobrze z sama soba ale nie potrafie.
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
BOCZKI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#236 |
Rozeznanie
|
Jestem za chuda :/ 49 kg przy 168 wzrostu... cała jestem chuda, a ramiona mam za grube do mojej sylwetki i głupio to wygląda :/
Poza tym mam płaski tyłek i mały biust. Nie lubię też swojego uśmiechu. I swoich paznokci też. No :P
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Chuda jestem:P mam158 (tym akurat najmniej sie przejmuje) i waze 41 kg ;P Prawie nie mam biustu...Cala jestem jak szkieletorek, niedlugo lato i bedzie trzeba sie rozebrac w bluzeczki itp.. ;/ Wogle jestem jak dzieciuch ciuszkow nie moge na siebie znalesc, bo wszystko duze!!!!! I wygladam jak 15- stolatka a mam 20 lat!!!
Czasami akceptuje swoje kompleksy. Tlumacze sobie ze to jestem ja i to mnie wyroznia. Jakbym byla idealna to by zycie bylo nudne ![]()
![]() |
#238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chciałabym zeby moja buzia nie była taka drobna, bo wtedy nosiłabym dłuzsze włosy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ogólnie nie jest najgorzej, cieszę się ze mam troche pupy bo chociaz spodnie kupuje bez problemów ![]() Eh i to taak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.