![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
oj mam mase kompleksów od tego że jestem brzydka, mam małe piersi, figura mi sie nie podoba (schudłam 10 kg i waże 53) i nadal nie potrafie zaakceptować swoje figury, nie uważam sie za inteligentną osobe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2552 |
Raczkowanie
|
te ochydne zaskórniki
![]() wada wzroku ggrrrr ![]() mały biust 75a A ![]() za duży brzuch, ale moja wina bo się ostatnio zadniedbałam ale czas to poprawić ![]() za grube uda, ale chociaż z tyłka jestem zadowolona ![]() brzydkie palce u nóg za to ciesze sie z kreconych wlosow, duzych oczu, ladnych zebow i ust, dloni i paznokci ![]() koniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2553 |
Raczkowanie
|
.
'Dream like you'll live forever. Live like you'll die today' James Dean ![]() Edytowane przez CaramelMacchiato Czas edycji: 2013-01-26 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2554 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2555 |
Wtajemniczenie
|
Duża stopa,
cellulit, worki pod oczami, rozszerzone pory, grube uda, duży tyłek, rzadkie włosy, paznokcie, brzuch, małe piersi ![]()
![]() |
#2556 |
Przyczajenie
|
moim największym kompleksem jest nos
jest długi i ma garbka ![]() bez tego garbka jeszcze by uszedł, ale tak... masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2557 |
Konto usunięte
|
to czas na mnie kiedyś chciałam zmienić tylko owal twarzy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2558 |
Rozeznanie
|
mój najnowszy kompleks to krzywe nogi ;(
![]() ![]()
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
włosy,duza pupa
![]() |
#2561 |
Przyczajenie
|
Mnie martwi to że mam megaśny nos i za wąskie usta, ale usta mogę przeżyć ale ten nos masakra.Reszta jest w miarę normalna.
![]()
Nie przynoś mi tulipanów, goździków czy nylonowych rajstop, cudem zdobytych na wyprzedaży. Ofiaruj mi swe serce w pocerowanej chusteczce do nosa. Najważniejsze, żeby było czerwone, mocno biło i szybko przyspieszało na mój widok. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2562 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Edsonka;17922540]mój najnowszy kompleks to krzywe nogi ;(
![]() ale one ci się tak z dnia na dzień skrzywiły? ![]() Moim zdaniem źle stanęłaś albo źle spojrzałaś w lustro ![]()
![]() |
#2563 |
Raczkowanie
|
a moje kompleksy to:
*mały biust *wysokie czoło *zęby *okurary ![]() too.. chyba wszystko :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2564 |
Raczkowanie
|
gwarantuję, że ukochany potrafi wyleczyć kobietę ze wszystkich kompleksów
![]() ja jestem najlepszym przykładem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2565 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż ostatnio przez tą pogodę mam ochotę zagrzebać się pod pierzynę i nie wyściubiać nawet nosa, a to przekłada się na nastrój. Poza tym rozbabrałam sobie pryszcza na policzku i chyba niebawem stanę się szczęśliwą posiadaczką okazałej blizny. ![]() Ech...idę zjeść budyń czekoladowy. ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2567 |
Wtajemniczenie
|
nie mam kompleksów
![]() no, może troszkę brzuch ![]()
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Piegi
![]() Krzywe nogi ![]() Pępek [wiem, że to jest śmieszne ale wstyd mi go pokazać w stroju bo jest inny taki i brzydki:P] ![]() nijakie włosy z którymi ciężko zrobić coś fajnego... ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2570 |
Raczkowanie
|
Kolej na mnie
![]() -odstające uszy (masakra w ogole jakaś totalna) -lekko opadajace górne powieki ![]() -no to hop:brzuch, boczki, grube ramiona,otłuszczone kolana,megauda,megakuper, cycki, bo jakieś takie.. ![]() -brak pewnosci siebie, prawie, ze "sraczka" przed jakimkolwiek publicznym wystapieniem, odczytaniem referatu badz cos w stylu wykonania cwiczenia przy tablicy, brrr...to spojrzenie innych i oczekiwanie na cos z czego bedzie mozna sie posmiac ![]() włosy w sobie lubię, i oczy,i dołeczki moje jak sie usmiecham. I z charakteru, leciutki sarkazm,poczucie humoru, wrazliwosc,Amen. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2571 |
Zadomowienie
|
to teraz ja ponarzekam:
-porowata i czerwona cera + przebarwienia -trądzik (i to nie tylko na twarzy ![]() -duży, bardzo duży nos -małe oczy -krótka szyja -maly biust ![]() -duże włoski na rękach i ogólnie mało kobieca skóra -duży, tłusty brzuch bez talii -sflaczałe przedramiona -mega wielkie uda -krótkie nogi -cellulit z dodatkiem rozstępów ![]() -dużo pieprzyków na ciele -szerokie stawy -duża stopa -wąskie anatomicznie, ale szerokie od otłuszenia biodra -kształt twarzy (jak gruszka:/)
![]() |
#2572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2573 |
Zadomowienie
|
sSerokie w kościach zgięcia łokcia, kolana, nawet palce mam szczuplutkie a te kostki wystają i są szerokie... Nie da się pierścionka kupić
![]()
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
Aha, to ja tez tak mam.
![]() |
#2575 |
Raczkowanie
|
oj kompleksy kompleksy ... to ja się może wyżalę
![]() co do wyglądu : -brak cycków (niepełne A) -duży tyłek i uda (do małych cycków wygląda to nieproporcjonalnie) -duży cellulit -duży nos, małe, nijakie oczy i usta -szorstka skóra -nadmierne owłosienie ![]() -brzuszek zarasta w tłuszcz -cienkie włosy co do charakteru : -nieśmiałość , bardzo trudno nawiązuję znajomości -mam swoje zdanie na różne tematy co na ogół nie podoba się reszcie społeczeństwa i trochę odstaję -nie piję nie palę nie chodzę na dyskoteki przez co uważana jestem za nudziarę i sztywniarę denerwuje mnie też to, że bez makijażu wyglądam ohydnie i mogę się pokazać jeżeli mam przynajmniej tusz na rzęsach (już bez makijażu nie raz zostałam zwyzywana przez znajome"jak ty wygladasz?o___O" "jestes chora czy co?? bo tak blado wyglądasz... " albo po prostu prosto z mostu "wiesz co, nie chcę nic mówić ale....jesteś brzydka" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
czasami brzydka cera
duza pupa grube uda
![]() |
#2577 |
Wtajemniczenie
|
aktualnie moim kompleksem są... stopy!
wydaje mi się że są nieidealne, brzydkie, szczególnie palce wogole caly układ, nigdy jednak nie usłyszałam na ich temat złego słowa ale to tkwi w głowie! mam obsesje na punkcie ich pielęgnacji. usta! masakra... są ciągle wyschnięte i cały czas zastanawiam się "czy teraz są suche i to widać?" ogólnie jama ustna - mam manię mycia zębów. ciągle, ale to ciągle wydaje mi się że są za mało świeże, że mój oddech nie jest dość świeży i tak w kółko! psychoza ![]()
![]() |
#2578 |
Rozeznanie
|
Stopy swoją drogą, bo ja ogólnie nie lubię stóp baaardzo
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2579 |
Przyczajenie
|
To zaczynam :
Wygląd : -wągry na nosku -brzydkie dlonie (małe i szerokie) -duzy tlusty brzuszek ![]() -ooogromne boczki -tylek mam fajny ale trzeba troszke popracowac bo troche przytłusty ;P - grube uda ;/ - stopy ![]() - wlosy jak szop ! - niebieskie oczy ;/ - biust za duzy ;/ (85C) . w bluzce i bez stanika to nawet przy TŻ-ie się wstydze ;/ - niska (151 cm ) - 10 kg za duzo !! (waze 53 kg ;/) Charakter : - ogromna "zdolność" do depresji - rozdarta jestem, w sensie krzykliwa -lubie robić "psikusy" co w szkole nie popłaca - zbyt wrazliwa. ZBYT ! -zazdrosna . nawet o pieniądze ;/ ;O Nic mi nie przychodzi weicej do glowy . Ale pewnie jest tego więcej . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie brzuch
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.