![]() |
#2581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Kompleksy? Jest ich uuuu...... i jeszcze troche
*duży brzuch *krzywe nogi *odstające uszy(chociaż wszyscy mi mówią, że sobie to wymyśliłam, bo wcale odstające nie są) *ślepota;p mam wade wzroku, naszczesnie niewielka, ale soczewki nosze *nieładne palce u nóg, po tatusiu mam takie krzywe i nierówne *cienie pod oczami *strasznie słabe i zniszczone włosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2582 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2583 |
Zakorzenienie
|
duży brzuch, grube nogi
![]() ![]()
![]() |
#2584 |
Przyczajenie
|
- cellulit
![]() - rozstępy ![]() - powstające żylaczki( dziedziczność) ![]() - zmieniły mi się piersi...chyba od ćwiczeń... - leniwa - ddrr - mam obsesję porównywania siebie z innymi dziewczynami, jak się wkręcę to zawsze wypada na moją niekorzyść ;/;/ - jak złapie doła, to już koniec na maksa. Każdy najdrobniejszy szczególik to ogromny problem - czasami mam wrażenie, że nie dam sobie rady, taki życiowy nieudacznik Co mnie najbardziej śmieszy, mam powodzenie i czasami już chcę to wszystko walić, ale przypominam sobie, że Ci wszyscy faceci nie widzieli mnie nago ![]() ![]() Ale uciekam w świat książek..to czasem pomaga... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2585 |
Raczkowanie
|
rozstępy od niedawna
![]() nogi... twarz mimo, iż wiele osób mówi że jestem ładna;/ jestem za słaba w mojej pasji OGÓLNIE moje ciało MAŁE bardzo MAŁE piersi chciałabm mieć płaski brzuch i szczupłe ręce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Przyczajenie
|
A ja wstydzę się moich czerwonych policzków, robię wszystko żeby je zatuszować niestety i tak je widać. Porażka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ________ - zdecydowanie za duży biust - booczki - cellulit - szeroki nos - zanik tyłka (dosłownie dłuugie plecy z dziurą ![]() - grube palce u rąk wrr ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2588 |
Raczkowanie
|
158 cm wzrostu
"boczki", których nienawidzę duuuuże oczy (jak u głodnego dziecka) rozmiar buta 34, 35 (ludzie patrzą na mnie w sklepie jak na wariata i odsyłają do działów dziecięcych) garbię się!!! garbię się, bo chcę się schowac przed światem! a okrągłe plecy to kolejny kompleks... i jestem okularnicą. I kiedyś się tego wstydziłam. a teraz.... lubię to "coś" na moim kartoflanym nosie ![]() Każdy ma jakieś kompleksy... i tak trudno potraktować je jako atut...albo chociaz je "olać" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2589 |
Zadomowienie
|
Ola jesteś moją kopią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2590 |
Wtajemniczenie
|
Ja się wstydzę tylko tego że ciągle nie dostatecznie znam język angielski. Na dodatek moja praca (dodatkowa) polega min na tłumaczeniu z angielskiego na np polski.
Ciała się nie wstydzę. Jestem tego świadoma że większość kobiet gdyby się urodziła w moim ciele była by jednym wielkim kompleksem ale nie ja. Ja jestem szczęściarą bo mam dwie ręce i dwie nogi i co z tego że pulchne. Choruje ale nie na tyle by wymagać opieki. Jestem nadmiernie owłosiona ale co z tego, gdy smaruje maścią egzemy mojej przyjaciółki wiem że ja mam szczęście. Mam garbaty i lekko przesunięty w prawą stronę nos ale on mi nie pozwala zapomnieć jacy ludzie potrafią być okrutni. Jedyne czego nie lubię w swoim ciele to blizna na ramieniu. Nie wstydzę się jej bo to nie ja sobie ją zrobiłam, nie lubię się z niej po prostu tłumaczyć.
![]() |
![]() |
#2591 |
BAN stały
|
A moje kompleksy.. też troche ich niestety jest i ciężko mi się z nich wyleczyć..:
- głos:/ - boczki - odstający brzuszek i oponka - stopy które moim zdaniem są zwyczajnie nieładne.. - ramiona (obecnie chyba największy kompleks..) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2592 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() I wracając do piersi, kiedyś fakt, że rosną przyprawiał mnie o drgawki. Zwyczajnie wstydziłam sie ich dość sporego rozmiaru. Dodam, że w latach podstawowki i lliceum wazyłam 10 kg wiecej niż teraz. Obecnie jestem szczupła, waze niecałe 50 kg, a prcoces utraty wagi zaważył na zmianie ( dośc diametralnej) w ich rozmiarze. Dziś załuje, że nie są choc o rozmiar większe, ale mimo wszystko je akceptuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2593 |
Zakorzenienie
|
-Za mały biust
-Za duży nos (dziękuję tato) ![]() -Cienie pod oczami -Chude nogi. No to chyba na tyle, choć staram sie nie przejmować ![]()
![]() |
#2594 |
Raczkowanie
|
-cellulit
-grube uda i pupa... ![]() ![]() a kompleks związany z moim niskim wzrostem udało się przezwyciężyć dzięki tżowi ![]()
![]() |
#2595 |
Wtajemniczenie
|
- boczki
- waga;/ - paznokcie - stopy - garbienie sie - jedna z moich brwi jest szalona tzn jej osotatnie włoski sa wywiniete do góry, a pozatym są na koncu rzadkie( co dziwnie yglda zwłaszcza ze druga brew i połowa tej pierwszej sa grube i geste:P) - moje pucki tzn policzki:P - grube uda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2596 |
Zadomowienie
|
Boże.... ![]() Mam ich sporo na twarzy..... ![]()
![]() |
#2597 |
Zakorzenienie
|
- kilka kilogramów za dużo (a może raczej niewyrzeźbione ciało, takie jakieś nijakie - brak widocznych mięśni )
- odstające uszy ( to jest najgorsze!!! - ale szczelnie ukryte pod długimi włosami) - policzki czerwieniące się na mrozie, po zmęczzeniu itd... - garbek na nosie (rodzinny :| )
![]() |
#2598 |
Zadomowienie
|
Mi właściwie nie pasują moje szerokie biodra. No i uda mogłyby być trochę mniejsze. Do innych rzeczy się przyzwyczaiłam już, tak jak do garbatego nosa ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2599 |
Raczkowanie
|
Jestem zadowolona z mojej figury,nie mam problemów z wagą i nie bawię się w diety. Jedyna rzecz jaką chciałabym zmienić to rozmiar biustu na o jeden większy.
Mam także odstające uszy,ale latem zostaną skorygowane operacyjnie. Nie mogę się doczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2600 |
Rozeznanie
|
A u mnie kompleks na punkcie nóg maleje
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2601 |
Raczkowanie
|
ja jestem tłustym i niskim pasztetem z krzywym nosem, mam wielkie uda, mały biuścik i wielki brzuchol i boczki. aa, i nr buta 41 -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2602 |
Rozeznanie
|
A ja tam lubię małe biuściki! I nawet nie wiecie jak mnie zmartwiło jak mnie zaczął stanik uciskać x). Uda da się odchudzić, ciężko, ale da się - brzuch również, nie podchodź do siebie tak koszmarnie negatywnie!
![]() |
![]() |
#2603 |
Zadomowienie
|
a ja chciałabym wyglądać tak jak wyglądam (no, może troszkę lepiej umięśniony brzuch)
Edytowane przez fleur05 Czas edycji: 2010-05-19 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2604 |
Zakorzenienie
|
hmm
![]() -niski wzrost -cera :/ -wada wzroku -głos :/ -i...nazwisko ![]()
![]() |
#2605 |
Zadomowienie
|
Wysoka jak na swój wiek i CHUDA. Mam wadę wzroku, lecz na szczęście są soczewki oraz przydałoby pójść do ortodonty, niestety narazie mam ważniejsze sprawy ;-(
![]() |
#2606 |
Rozeznanie
|
to jeszcze ja :P
-chciałabym przytyć tak z 5 kg -mieć 170cm wzrostu(niestety mam 178 ![]()
Edytowane przez green apple Czas edycji: 2011-01-06 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2607 |
Raczkowanie
|
figura... niby nie za gruba nie za chuda tak na codzień, ale założenie bikini to dla mnie rzecz nieosiągalna (nawet z tego wszystkiego nie posiadam takiej rzeczy).
poza tym nie narzekam. :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2608 |
Rozeznanie
|
- Wielkie brzuszysko
- z 5-6 kg za dużo - Cellulit - Grube uda - Zbyt wielkie owłosienie - Obrzydliwa cera - Sucha skóra - Blada karnacja - Krzywy nos - Wycięte włosy ![]() - Krzywe zęby - Pieprzyki - Łamiące się paznokcie - Za małe cycki - Nadmierna potliwość stóp. ![]() Nie sądziłam, że aż tyle tego wyjdzie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2609 |
Raczkowanie
|
a ja Ci np zazdroszcze bladej cery, droga Figure09.
green apple, chciałabym być tak wysoka, może się zamienimy ? oddam Ci moje 169,5 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2610 |
Wtajemniczenie
|
Ilosc moich kompleksow zalezy od dnia cyklu
![]() Zazwyczaj sa to: - maly biust (klasyk ![]() - brzydka cera - slady po tradziku na plecach i pojedyncze krostki Aczkolwiek zdarzaja sie dni, kiedy patrze w lustro i mysle: o kurcze, jaka laska ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.