![]() |
#241 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Raczej nie mam kompleksów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
a ja nie lubie calej siebie......
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Wszyscy znajomi mi powtarzaja: UWIERZ W SIEBIE, a ja tylko mowie: "wiem, wiem", ale jakos pozniej nie potrafie tego wcielic w zycie, bo to trudne- walka by polubic sama siebie.
Niektorych moje kompleksy smiesza, bo wg nich jestem "ladna, mam oryginalna urode, zgrabne nogi" i takie tam inne, ale ja i tak wierze tylko w to, co sama widze, tj.: -maly, a na dodatek szeroko rozstawiony biust (male A), -male wciecie w talii, w pasie mam sporo centymetrow- nie jest to tluszczyk, mam taka sylwetke, -cera: tlusta, tradzikowa, z bliznami po ospie i tradziku, -za dlugi nos, -odstajace uszy, -ciemne wloski na rekach (uroki bycia brunetka), -duza stopa: 40/41, -rozstepy na posladkach i biodrach, -1szy stopien cellulitu, -lenistwo, -brak asertywnosci, -nadwrazliwosc, branie wszystkiego do siebie, -czasem brak dystansu do samej siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Czuję się brzydka
![]() Mam brzydką fryzurę i jakos nie mam ochoty wybrać się do fryzjerki ![]() Mój brzuch pomimo iż ćwiczę ani trochę nie maleje ![]() Schudłam kilka kilo a i tak czuję się brzydka ![]() ![]() ![]() Mam cellulit na udach i rozstępy na biodrach ![]() ![]() ![]() Na twarzy wyszły mi jakieś syfy ![]() Jestem czasem wstrętna dla innych, dla TŻ, złoszczę się o byle co a szczególnie gdy ktoś się ze mnie śmieje - nienawidzę tego ![]() ![]() Nie potrafię się śmiać sama z siebie, wszyscy mi mówią, że jestem zbyt poważna i sztywniacka ![]() ![]() Często biorę bardzo do siebie złosliwe uwagi na mój temat przez co potem mam doła ![]()
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
-mam za duza twarz
-mam za duzy nos - mam za duze uda (mimo cwiczen,w dalszym ciagu ich nie lubie) -nie mam piersi (to mnie poprostu dobija i jest najwiekszym moim kompleksem!!) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
BAN stały
|
małe piersi (A) :/
małe boczki i troszkę wystający brzuszek, ale nad tym mogę popracować ![]() cera, czasami mnie dobija, nigdy nie będzie idealna (rozszerzone pory ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
ehhh
![]() za chuda ! Tzn biust mam , nawet spory, pupe tez,,, tylko te chude nogi ![]()
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Mam kompleks niższości, z którym walcze ale coś mi cienko idzie..
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
A ja tez mam pare kompleksów. I teraz mozecie mnie od Mandaryn i Dod wyzywać,ale ponad pol roku temu zalozylam tipsy żelowe, co 3 tygodnie zmieniam je na coraz bardziej "swirniete" i w dniach dołów kompleksowych je doceniam. To chociaz jedyna rzecz,ktora mi sie aktualnie podoba:p To taki mój sposob
![]() ![]()
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
piersi- za male
ramiona i rece- za chude uda trosazke za grube stopy- brzydki kształt dłonie- za duze
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
BAN stały
|
za chude ramiona nogi
za małe piersi nosek zadarty :Pi to chba tyle ... :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
Kompleksów, to ja mam tyle, że lepiej ich nie wymieniać, bo się załamię...
![]() Jedyne, co mnie pociesza, to to, że i Wy je macie-nie jestem więc odosobnionym przypadkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Kompleks to ja mam jeden, ale dość wkurzający. Moja mama ma 150 cm wzrostu, waży 45 kilo, jest szczuplutka i malutka. Ja jestem od niej 15 cm wyższa i waże 60 kg. Fajnie jest jak jakaś ciotka mi mówi, no gośka twoja mama jest taka filigranowa a ty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
o komplexach sie nie mowi!twoj wrog moze to pozniej wykorzystac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
Ja nienawidzę swoich krzywych pleców, puszących się i wypadających włosów, rozstępów na plecach, dużego nosa...
![]() ![]() A co do "wnętrza" ![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-10-22 o 18:02 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
chwilowo moim największym kompleksem jest to, że z własnej głupoty złazi mi skóra z pleców
![]() ![]() cóż podobno głupich nie sieją ![]() poza tym cóż. - mam słabą wolę i słomiany zapał - wszystkie moje diety i super plany kończą się za szybko ![]() - mam za długi nos - jestem ślepa jak kret - mam tych parę kilo nadwagi - cellulitis i rozstępy na pośladkach (i nowo odkryte nie wiem skąd na lędźwiach) ![]() - uroki bycia bardzo ciemną brunetką (łaaa kto mi zapłaci za laserową depilację) ale za to mam super zielone oczy ![]() i tak naprawdę się lubię mimo wszystko
ja cię w czerwień powiodę w piekło - ból 5, 10, 21.975, 42.135 Edytowane przez Jessenia Czas edycji: 2006-10-27 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Przyczajenie
|
Ja chyba jestem bardzo zakompleksiona,ale jakos nie potrafię tego zmienic. Nigdy nie jestem w 100% z siebie zadowolona, ani z tego jak wyglądam, ani w co się ubiorę. Dziś wróciłam od frzyjera i jak zwykle zaczełam przeżywać, ze beznadziejnie mnie obciął
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A mnie nawet inna osoba mająca dystans do mojego wyglądu mnie nie przekona, że akurat teraz wyglądam dobrze... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Nie podobaja mi sie moje zeby, paznokcie i uda, choc wiem, ze obiektywnie nie sa najgorsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
moje poczucie własnej wartości legło w gruzach... zaraz po urodzeniu. I prędko się to nie zmieni. Pozdrawiam ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
a ja mam wady z których sie śmieje i robia sie mniej "grozne" dla psyhiki
![]() 1. malenkie piersiątka (nawet na słowo piersi nie zasłuzyły) 2. skóra z alergia na wszystko!! 3. ad.2 <- a co za tym idzie pełno krostek na calym ciele 4. nosek jak kartofelek 5. okraglutka bużka jak arbuzek a tak po za tym to jestem fotomodelką :P hihihi akceptuje sie a wtedy inni nawet niezauwazaja moich wad ![]()
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
1.maly biust(70A)
2.grube uda(ze szczuplymi lydkami wyglada to komicznie) 3.kompleks twarzy(nie jestem pieknoscia) 4.cienkie i szybko przetluszczajace sie wlosy 5.ciagle spierzchniete usta ....i wiele ,wiele innych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Rozeznanie
|
Witam!
![]() ![]() Hmmm moimi największymi kompleksami są: * Pieprzyk(plamka) na... nosie!!!! Kurcze tak się zastanawiam dlaczego akurat ja go mam ![]() ![]() ![]() * Dość szerokie barki ![]() ![]() Inne to: * Przydałoby się zrzucić kilka zbędnych kilogramów * Boczki!! * Buu lewa noga jest szczuplejsza od prawej!! Niby tego nie widać, ale jak ubiore spodnie to bardziej opinają mi prawą noge:| I to jest denerwujące ![]() * Aaa i nie lubie swojego uśmiechu:/ Wiele osób mi mówi, że mam białe zęby (oczywiście nie idealnie ![]() ![]() A co do kompleksów osobowości to... Jestem zbyt wybuchowa, impulsywna. Bardzo łatwo mnie zdenerwować, a wtedy nie ręcze za to co powiem bądź zrobie ![]() Zawsze mówie to co myśle, uprzednio nie zastanawiając się nad tym, a potem ponosze tego konsekwencje ![]() Nie wiem, wydaje mi się, że to chyba wszystko ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
szkoda gadac..same kompleksy w sumie to nic mi sie we mnie nie podoba..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
Oj dziewczyny, skupiacie sie tylko na tych kompleksach
![]() Ja mam, ale nie powiem, bo co ![]() ![]() Najważniejsze są zalety ![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
Ja tam nie mam ŻADNYCH kompleków. Grunt to akceptować samą siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-10-22 o 18:03 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.