![]() |
#2851 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2852 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mi się teraz podoba facet z 3 cm ode mnie wyższy i glupio się czuję bo w miniobcasie już jestem wyższa :/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2853 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2854 |
Raczkowanie
|
Ja jestem jednym wielkim kompleksem nic w sobie nie lubię. Nie chcę na siebie patrzeć w lustrze. Nie jestem szczupła (przy wzroście ok 170cm waga 68kg), mam brzydkie paznokcie u rąk, nierówne piersi jedna większa o pół rozmiaru, duży brzuch. Czuję się jak mutant
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2855 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2856 |
Raczkowanie
|
U mnie jednym, tłustym problemem jest brzuch i boczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2857 |
Raczkowanie
|
Moim największym kompleksem jest waga i wspominany juz wzrost - tylko ja patrze na świat od tej ,,drugiej strony" (tj. niższej bo mam 158 cm) i często czuje sie jak odmieniec, wszyscy są wyzsi
![]() ![]() ![]()
,,Wierzę w różowy kolor. Wierzę, że śmiech to najlepszy sposób na spalenie kalorii. Wierzę w całowanie się, w wiele pocałunków. Wierzę w to, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro też jest dzień i wierzę w cuda."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2858 |
Wtajemniczenie
|
-Waga,nieco sie przytylo
![]() -Cera(tradzik) z ktorym juz od miesiaca walcze izotretonina i jest coraz lepiej ^^ -poza tym to blizny na rekach i wloski na nich,takie blond,ale jakos w swietle dziennym brzydko to wyglada :/ tyle ;P No i mam te 175cm kiedys mi przeszkadzalo,teraz jest okej ![]()
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
-brzuch
-uda -biodra -niski wzrost -uśmiech chociaż to się zmieni ![]() -zbyt duże piersi bywa wkurzające jak cię pamiętają tylko w ten sposób ta mała z dużymi cyckami -stopy
![]() |
#2860 |
Konto usunięte
|
-brzuch
-uda -biodra -celulit -waga -wzrost -porywczosc -brak spokoju -latwosc zniechecania sie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2861 |
Raczkowanie
|
^ niski wzrost to ile?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#2863 |
Konto usunięte
|
no 156 mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2864 |
Przyczajenie
|
- niski wzrost (163 cm)
- grube nogi - niezbyt ładna cera - małe piersi - gruba szyja - krzywe zęby, a do tego wcale nie śnieżnobiałe - cellulit i niezbyt jędry tyłek - zbyt krzaczaste brwi - rozstępy - nie lubię swoich ust - ogólny brak satysfakcji z wielu rzeczy, które robię Innymi słowy obraz nędzy i rozpaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2865 |
Raczkowanie
|
- lekki trądzik
- rozstępy na piersiach - odstający brzuch Reszta mi pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Raczkowanie
|
Aspekty zewnętrzne:
- rozszczep wargi i podniebienia (tzw. zajęcza warga, chociaż na szczęście mało widoczna) i wynikające z tego: nierówne usta, lekko krzywy nos i nieciekawy uśmiech - grube łydki - za dużo włosków na całym ciele ![]() - wypryski i ślady po nich na plecach - chociaż ostatnio wspomniałam o tym lubemu to okazało się, że nawet nie zauważył tego, więc może przesadzam ![]() - z mniejszych kompleksów to cellulit Z aspektów wewnętrznych: - nieśmiałość - brak "gadki", gdy poznaję kogoś nowego lub po prostu z przypadkowo napotkaną osobą nawiązuje się dialog, nie potrafię podtrzymać rozmowy, wymyślać ciekawych tematów (TŻ do dziś wypomina mi jak na drugiej randce prawie w ogóle się nie odzywałam ![]() - przekonanie o własnej przeciętności lub nawet gorzej niż przeciętności, mam wrażenie, że nie mam żadnego talentu i w niczym nie jestem naprawdę dobra, a za cokolwiek się zabiorę wyjdzie co najwyżej średnio Do niskich dziewczyn! Nie macie co się przejmować, wiele osób podchodzi do takich "drobin" bardziej opiekuńczo, przyjaźnie. W dodatku nie ma problemu, że gdy założycie szpilki to "przerośniecie" partnera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2867 |
Raczkowanie
|
Idealnej figury nie mam ale jakoś to mi tak rażąco nie przeszkadza - zresztą wyznaję zasadę jak Ci się nie podoba to nie patrz - ale jest jedno ale które mi w sobie przeszkadza... są to moje PIEGI!!! Poprostu ich nienawidzę! nie wiecie jak się ich pozbyć trwale?!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2868 |
Raczkowanie
|
,,Do niskich dziewczyn!
Nie macie co się przejmować, wiele osób podchodzi do takich "drobin" bardziej opiekuńczo, przyjaźnie. W dodatku nie ma problemu, że gdy założycie szpilki to "przerośniecie" partnera" dokładnie tym bardziej że wśród nas mężczyzn jest dużo króciaków, którzy raczej nie ,,wystartują" do kobiet powyżej 165-170 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2869 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2870 |
Przyczajenie
|
![]()
ja mam straszny kompleks na punkcie ze moj chlopak mial duzo dziewczyn z roznych narodowsci przedemna , jest to zwiazane z sparawami lozkowymi niby nam sie uklada ale zawsze jest jakies cos co nie gra. zapytalam jego ktora byla najlepsza a on mi powiedzial ze mi nie powie bo nie chce mi zrobic przykrosci ... wiem ze to jest glupie ze jestem zazdrosna o te jego byle tym bardziej ze jestesmy juz ze soba dlugo ake ja jakos nie umiem o tym zapomniec.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2871 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co dziewczyny, a ja troszkę odmienię ten wątek i napiszę coś takiego:
A ja nie mam żadnych kompleksów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2873 |
Rozeznanie
|
mysza007, zazdroszczę
![]() Moje to: krzywe nogi brzuch, który nadal nie jest płaski ![]() trądzik na ramionach (w sumie to bardziej łopatki, nevermind ;d) nos zbyt wystająca szczęka mały biust odstające uszy cellulit Na szczęście inni tego wszystkiego na ogół nie widzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 |
Zadomowienie
|
To ja też sobie ponarzekam :P
-odstające jedno ucho ;/ [gdy byłam mała podwijało mi się pod czapeczkę i mimo wysiłku mamy, żeby mi je odgiąć, ja ciągle sprowadzałam je do innego położenia] -wysokie i szerokie czoło ![]() -nierówne piersi, mam wrażenie, że różnią się ok. pół rozmiaru-rozmiar.. Kiedy mam okres to ogólnie cała się sobie nie podobam .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2875 |
Przyczajenie
|
![]()
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;30182070]nie dziwie sie, ze masz takie chore mysli po takiej odpowiedzi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2876 |
Zadomowienie
|
cera - zaczerwienienia, niedoskonałości
brzydki głos nos - duży uszy - duże płaskostopie rzadkie włosy skłonność do tycia pomaranczowa skórka (nie w cieście a na udach ![]() No to sobie ulzyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2877 |
Zadomowienie
|
To ja też sobie ponarzekam: grube ramiona, dość szerokie barki, profil twarzy - mam mały nos, okrągła twarz, kilka by się jeszcze znalazło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2878 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to w ogóle nie ma reguły, ja np. jak na ironię zazwyczaj podobam się chłopakom niższym ode mnie, a mam 172 cm ![]() ale w sumie nie zwracam uwagi na takie drobiazgi już. zresztą w sumie nie wiem czemu, ale przez kolegów zawsze jestem postrzegana jako drobne delikatne maleństwo mimo tego wzrostu, słodkie ![]() ale fakt niski wzrost jest okej i można spokojnie nosic szpilki nie będąc przy tym niższą od większości otoczenia ![]() co do kompleksów to hmm, nie lubię swoich ud, ale pracuję nad tym, żeby były smuklejsze. płaskodupie ![]() włosy: ani proste, ani kręcone, do tego w pospolitym ciemnobrązowym kolorze. brązowe oczy. zawsze chciałam miec pełniejsze usta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2880 |
Raczkowanie
|
- nie podoba mi się moja cera, niby dojrzała kobitka, a co jakiś czas wypryski jak u nastolatki
- mam zbyt okrągłą Twarz i za duży podbródek, chciałabym mieć silniej zarysowaną szczękę - niestety mam żółtawe zęby, taką mam barwę kości - dentyści mówią, że to dobrze, że lepiej wysycone minerałami, ale mnie krępuje, że chociaż nie palę, nie piję kawy, to nie są białe - mam krótką i mocną szyję - ręce - zbyt krągłe ramiona, troszkę za długie włoski na przedramionach i niekobiece, niesubtelne dłonie - chciałabym mieć troszkę większe i bliżej siebie osadzone piersi - nad wyglądem brzuszka pracuję, więc może nie będę się już musiała go wstydzić - totalnym koszmarem są moje uda, krótkie i duże, i niestety z rozstępami - najchętniej bym je odcięła od siebie - okolice kolan - coś tragicznego, bo od wewnątrz jest tłuszczyk, którego za nic nie mogę się pozbyć - poza tym niestety ale mam niefajna skórę na nogach i pupie, często zdarza się zapalenie mieszków włosowych czy wrastanie włosków po depilacji (a niestety mam sporo ciemnych włosków na wewnętrznej stronie ud), ale inwestuję w laser i może uda się temu zaradzić - mam strasznie grube kostki, bez co nogi dodatkowo nabierają ciężkości więcej grzechów nie pamiętam (no chyba, że jeszcze cechy psychologiczne ![]() jedyne co w sobie lubię to oczy i usta - to są naprawdę ładne części mojego ciała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.