![]() |
#2941 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2942 |
MUSEarka
|
To jest gupia babo dar! Piegi są okropnie urocze ![]() Bo są! Tylko niektóre są albo zaniedbane albo mają za niską samoocenę. Ja mam wielki kompleks nt mojego wystającego brzucha i troszkę za grubych ud. I w sumie nie lubię też czasami mojego nosa, bo mam taki trochę murzyński ![]() Każda z Nas ma jakieś mniejsze i większe kompleksy. Ważne, żeby nie przesłoniły one nam racjonalnego patrzenia na świat. Uszy do góry, nikt nie jest idealny ![]()
![]() |
#2943 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2944 |
MUSEarka
|
Pupa jeszcze się mieści w granicach dobrego smaku
![]() ![]()
![]() |
#2945 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2946 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też tak myślę. Albo że za gruba. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2947 |
Rozeznanie
|
Mam grube ramiona, odstający brzuch i grube uda. Natomiast tyłek mam taki mały, że moj własny facet mowi, że powinien być większy... Całą klasę maturalną czułam się najgłupsza wśród mojej klasy z przedmiotów, z których zdawałam maturę...
![]() |
#2948 |
Raczkowanie
|
Przed wszystkim cera, która wiecznie mi sprawia masę kłopotów. A tak poza tym to może trochę mój biust i nogi. Ale to już w mniejszym stopniu, najgorszym kompleksy moim jest cera, której daleko do ideału.
![]() |
#2949 |
Zadomowienie
|
Dziś stwierdziłam, że moim kolejnym kompleksem są ciągłe, nigdy nie znikające sińce pod oczami...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2950 |
Rozeznanie
|
Ja od niedawna walczę z moją wagą, tzn. może nie tyle co z kilogramami bo do mojego wzrostu mam ich jak najbardziej odpowiednią ilość, ale mam okropne boczki, których nie mogę się pozbyć. Być może taka moja uroda, jednak zawsze chciałoby się mieć idealną figurę.
Kolejnym może nie tyle kompleksem, bo zdołałam się do tego całkiem przyzwyczaić są mocno włochate ręce. Już od dawna się tego nie wstydzę, ale czasami zazdroszczę innym kobietom braku włosków lub tego że mają je jasne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2951 |
Raczkowanie
|
Ja mam sporą niedowagę ok. 10 kilo ... :/ przez to za szczupłe uda, mały biust. Jeszcze na dokładkę nienawidzę mojego nosa :P. Jedyne co mi się podoba to oczy :p
![]() |
#2952 |
Rozeznanie
|
Moim największym kompleksem jest cera i tyłek. Z cerą walczę 10 lat. Raz jest lepiej, raz gorzej, ale nigdy nie jest idealnie. Co do drugiego kompleksu: nic mi po tym, że jestem szczupła, jak mam cellulit i rozstępy od szybkiego wzrostu w okresie dojrzewania.
![]() Wczoraj moja trauma się pogorszyła. Będąc nad wodą widziałam tyle ładnych dziewczyn z idealnymi nogami i pupą. Ehh, pozostało rozpocząć jakieś ćwiczenia na cellulit, jeśli zobaczę , że są mało efektywne to spróbuję baniek chińskich. Edytowane przez de_wu Czas edycji: 2012-06-25 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2953 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mam cellulit jednak ćwiczenia średnio u mnie pomogły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2954 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2955 |
Raczkowanie
|
Zęby, proste zdrowe, ale daleko im do bieli
![]() a poza tym, brzuch i cera, ale z tą ostatnią zaczęłam walczyć nie wyciskam już syfków prawie miesiąc, stosuję przepisany lek przez dermatolog i czuje, że moja twarz wraca powoli do dawnej świetności.
![]() |
![]() |
#2956 |
Rozeznanie
|
Ja chodziłam na zajęcie grupowe na siłowni, typowo na nogi i pośladki plus jakieś inne dla dobrego samopoczucia. Na zajęcie chodziłam 4-5 razy w tygodniu jednak oprócz dobrego samopoczucia i dobrego snu nic na tym nie zyskałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
-Okropne, grube uda i tyłek Generalnie "dół" mam murzyński.
![]() -piegi. Nie one wcale nie są urocze. -rozstępy tu i tam. ![]()
![]() |
![]() |
#2958 |
Raczkowanie
|
-Mały biust. (Ni to miseczka A ni to B) O wyjściu na basen mogę zapomnieć.
-Garbaty nos. Na zdjęciach z profilu wyglądam jak Baba-Jaga. A zdjęcia z pooperacyjne przerażają ![]() -Cera. Nie mogę pozbyć się rumieńców na policzkach i zapchanych wągrami porów na nosie, policzkach i czole. -Mój kręgosłup. Mam 24 stopnie skrzywienia, nierówną miednicę (czego efektem jest optycznie krótsza noga) i klatkę piersiową (jedno płuco jest bardziej uciskane niż drugie). Przez oba te czynniki mam nierówne wcięcie w talii. Żadne ćwiczenia nie powodują cofnięcia się wady. -Moje uda. Jako była lekkoatletka mam niezmiernie grube uda, a w pobliżu pośladków rozstępy (szybko rosłam). -Bardzo szeroka miednica, uwypuklająca grube uda. -Problemy z "trawnikiem" na nogach i w miejscach intymnych. O ile ten pierwszy można codziennie podgalać, tak z tym drugim maszynka i kremy do depilacji nie dają rady :/ -Brak umiejętności robienia makijażu (ale trenuję nakładanie linera i cieni do powiek) -Brak umiejętności zgrabnego chodzenia na szpilkach. Chyba że są ekstra zabudowane, bo z innych noga mi wylatuje pomimo optymalnie najlepszego rozmiaru. Strasznie chwieją mi się nogi w kostkach, a chodzenie po polskim chodniku to abstrakcja. Niech żyje oczyszczenie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Zawsze jest jakieś jutro
|
- moje ramiona (mam rogowacenie przymieszkowe, szczególnie na ramionach; w lecie nieraz wstyd mi chodzić w podkoszulkach, ale jakoś sobie radze)
- patrz wyżej - policzki. Tu akurat rumieniec mi nie przeszkadza, krostki ładnie wygładza Pilarix, ale czasem... ![]() - dłonie - przetłuszczająca się strefa T - żyły pod kolanami
"- W co zawsze wierzyłem? Że tak w ogóle, generalnie, jeśli człowiek żył jak należy, nie według tego, co mówią jacyś kapłani, ale według tego, co wewnątrz wydaje się przyzwoite i uczciwe, to w końcu wszystko mniej więcej dobrze się skończy."
Ćwiczę: Jillian Michaels Cassey Ho |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2960 |
Konto usunięte
|
dzisiaj żadnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2961 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a moje kompleksy: - ogromny nos - odstające uszy - megaszybkorosnące włochy na nogach to najgorsze rzeczy, resztę jakoś akceptuje :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2962 |
Rozeznanie
|
-wystający brzuch
-masywne uda -grube ramiona -przetłuszczające się włosy z łupieżem -szybko odrastające włosy wszędzie -biust wiszący - mam 19 lat i dwa naleśniki.
![]() |
#2963 |
Kawoholiczka
|
Wątek dla mnie
![]()
![]() |
#2964 | |
Raczkowanie
|
Moim największym kompleksem,jest moja cera,przesłania mi wszystkie zalety jakie mam.Jest to ciągły powód mojego zdołowania i poczucia nieatrakcyjności.Aktualni e jestem w trakcie kuracji i wszystko idzie ku lepszemu,mam nadzieję,że tak zostanie.Też mam rozstępy spowodowane zbyt szybkim wzrostem,ale w ogóle mi nie przeszkadzają :P jakoś tak zupełnie je ignoruje i nigdy nie stanowiły dla mnie problemu - a mam je na pośladku,na biodrach,pod kolanami,i jeszcze w paru innych miejscach.Tyle tylko,że już zbladły,bo są stare.
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
Edytowane przez taktaktoja Czas edycji: 2012-09-18 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2965 |
Raczkowanie
|
Hehe, trochę tego będzie
![]() Zaczynając od góry: włosy (żadne włosomaniackie sztuczki na nie nie działają :c) cera + karnacja (trądzikowy mega bladzioch!) noooos (bez komentarza..) brak kości policzkowych ![]() niesymetryczne usta (w pionie, nie poziomie :x) rumień na policzkach kształt podbródka uśmiech (tak jak wygląda wtedy moja twarz + żółta kość zębów - na szczęście krzywulce ratuje aparat ![]() niezbyt zgrabna szyja i kark (do łabędziej mi daleko-nie mogę nosić nic na szyi bo to tylko to podkresla) płaska klata ![]() tłuszcz, tłuszcz,tłuszcz WSZĘDZIE, ale nie tam gdzie trzeba (patrz: punkt wyżej) za szerokie biodra+ogromny cellulit+ogromne uda i masywne łydki krzywe nogi w kolanach (tzn. nawiasy ![]() ogromne stopy (41 ![]() no i na podsumowanie - wzrost (180) W zasadzie nie ma nic, co bym w sobie lubiła. Tylko iść i się powiesić ![]() Trochę się tego nazbierało w moim prawie 18-letnim zyciu ![]() ![]()
![]() |
#2966 |
Konto usunięte
|
Ooo, jaki ciekawy wątek
![]() A więc moja lista: - szerokie biodra, jak szafa gdańska ![]() - parówkowate, koszmarne palce u stóp - garbaty, krzywy nos (raczej kiedyś go w końcu poprawię) - cellulit...grrrr.... Lichą klatę jakoś polubiłam, w sumie miło, że w wieku 30 lat nic mi nie zwisa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2967 |
Raczkowanie
|
A to i ja dołożę moją listę,a jest co wymieniać:
*szeroka gębula, taka jakaś przaśna, choć niby szczupła *cera naczynkowa *małe piersi, o nieładnym kształcie *brzuch, nigdy nie był idealnie płaski *uda,jak armaty, plus niedawny nabytek w postaci rozstępów *boczki, coś strasznego *skóra ze skłonnością do wrastania włosków i zapalenia mieszków *i na koniec najgorsze, ramiona-najszerszy punkt ciała, jak u jakiegoś boksera, dałabym wiele za szczupłe, wąskie ramiona. * aa i cellulit! Edytowane przez JustForAthrill Czas edycji: 2012-09-18 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
Raczkowanie
|
Nie mam w sumie jakiś wielkich kompleksów, jedynie co mi czasami przeszkadza to czoło, bo mam wrażenie ze jest za wysokie i mogłabym mieć trochę mniej w udach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
Jak patrze na swoj post sprzed 3 lat, to moge stwierdzic, ze obecnie nie mam zadnych kompleksow. Jestem jaka jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2970 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.