|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy podoba sie Wam mój pomysł na wątek? | |||
| Tak |
|
998 | 91,98% |
| Nie |
|
17 | 1,57% |
| Nie wiem |
|
49 | 4,52% |
| Beznadziejny jest ten wątek |
|
21 | 1,94% |
| Głosujący: 1085. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Komputerowe Metamorfozy - część II
taaaak wlasnie o takie kolory mi chodzilo,caly czas ta rudosc mi sie marzy ale sie boje ,zmiana bylaby kapitalna dzieki za tuning heheh
|
|
|
|
#4052 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Urszulkaaa najładniej Ci w tym ostatnim rudym-brąz,pięknie
![]() Tycikata Tobie faktycznie w tym najciemniejszym najładniej
|
|
|
|
#4053 | |
|
Moderator
|
Cytat:
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#4054 |
|
Raczkowanie
|
o kurde jakie fajne wlosy jej zrobiles,ja bym miala problem ktory z kolorkow wybrac bo kazdy jest fajny, hmm tez tak chce
|
|
|
|
#4055 |
|
Raczkowanie
|
WITAM
![]() bede wdzieczna jezeli ktoras z wizazanek przerobi mi wloski na rozne odcienie blondu(raczej chlodnego)
|
|
|
|
#4056 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4057 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i jeszcze dwa Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-11-16 o 22:37 |
|
|
|
|
#4058 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Drogie Panie
![]() Od kilku miesięcy zastanawiam się nad zmianą koloru włosków. Obecnie mam baaardzo jasny blond do którego dążyłam miesiącami. Teraz marzy mi się jasny brązik lub jakiś ciemny, miodowy? blond. Jeżeli któraś z Was będzie tak uprzejma i przekoloruje mi komputerowo włoski to będę baaardzo wdzięczna Możecie też zaproponować jakąś fryzurkę bo od roku nie ścinałam się na jakiś określony "kształt" ;p
|
|
|
|
#4060 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
p.s. Mam nadzieje ze sie nie obrazisz na moja sugestie ale moglabys troche brwi zapuscic. Pozdrawiam
|
||
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dziękuję za "metamorfozę"
co do brwi to wiem, że teraz modne są szerokie, ala'naturalne brewki ale nie mam w sobie tyle samozaparcia, żeby przeboleć okres ich zapuszczania. Każdą która nie pasuje do szyku pozostałych muszę od razu usunąć... Ale chcę przejść na bardziej naturalny wygląd. Dlatego zaczynam od włosów, mój platynowy blond jest baaardzo nienaturalny, podoba mi się ale czuję się jak lalka barbi z nim na głowie. Zastanawiam się nad tym kolorem i farbą: Wella Safira tygrysie oko. |
|
|
|
#4062 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kolorek wyglada na bardzo ladny Niestety nie mam zbyt duzego doswiadczenia w farbowaniu wlosow wiec nie wiem czy farba jest dobra czy nie. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Kasiu
,coś czuje że zostane przy brązach blond chyba nie dla Mnie
|
#4064 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny baardzo bym Was prosila o moja komp. metam.
![]() interesuja mnie brazy oraz blondy ![]() ...dodalam trzy zdjecia poniewaz nie wiem ktore byloby najodpowiedniejsze. bede Was bardzo wdzieczna kobietki
|
#4065 |
|
Moderator
|
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#4066 |
|
Rozeznanie
|
Moglabym prosić o różne opcje koloru włosów?
mam nadzieję,ze zdjecia się nadają, są raczej słabej jakości..
|
|
#4067 |
|
Rozeznanie
|
kaska222 dziekuje Ci bardzo
|
#4068 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to
![]() Trillince najadniej na zdj.11 i 12,w rudym też Ci nieźle ![]() Goldika podoba mi się na zdj.7,8 i 9 Agusia 25 na 2 i 7
|
|
|
|
#4070 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4071 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mi rowniez 11 sie podoba ,a jak mozna oklreslic ten kolor?
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pofarbowałam się i wyszedł mi coś mniej więcej jak nr 5, lekko rudawy był z początku ale zaczyna się spierać do ciemnego blondu generalnie nie jest to mój wymarzony kolor ale i tak czuję się o niebo lepiej niż w platynie no i przede wszystkim (tak mi się wydaje) ciemniejsze kolory farb mniej niszczą włosy od tych super hiper mega rozjaśniających ;pteraz jeszcze tylko zapuszczam nieco brwi... ale już mnie to dobija... a zapuszczam 3 dni już ![]() dzięki Wam dziewczyny za pomoc i rady
|
|
|
|
|
#4073 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Zaläcz wyrazniejsze i wieksze. ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
trillinka odcien podchodzi pod chlodny sredni bräz.
mikroREKLAMA
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4074 |
|
Raczkowanie
|
Może być takie??
|
|
|
|
#4075 |
|
Raczkowanie
|
potrzebuje rady w sprawie koloru.
Hej dziewczyny!!
Chciałabym Was prosic o wypowiedzenie się na temat czy będzie mi pasowało w kolorze takim jak ma Agnieszka Włodarczyk. Jeśli któras z Was umie komputerowo nałożyć mi ten kolor to bardzo o to proszę Chcę byc w 100% pewna tego czy ten kolor jest odpowiedni dla mnie.Z góry dziękuje i pozdrawiam |
|
|
|
#4076 |
|
Moderator
|
Mniej wiecej taki efekt wyszedl z tego zdjecia.
mikroREKLAMA
|
|
|
#4077 |
|
Rozeznanie
|
Kaska, a mogłabyś zrobić malą metamorfozę ? zdjęcia wstawiłam na poprzedniej stronie..
|
|
#4078 |
|
Moderator
|
mikroREKLAMA
|
|
|
#4079 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pomocy!!!! Bardzo potrzebuję rady
ja myślę, że dobrze Ci w blondzie, taki chłodny beż jest dla Ciebie idealny, nie zmieniaj na rudy czy złoty, na prawdę niwielu osobom on pasuje, jak patrze na ulicy i widzę laski w rudościach, to w 95 % cos jest nie tak
rudego trudno sie pozbyc (wiem cos o tym) a teraz modne sa naturalne odcienie, pasujace do karnacji, koloru oczu, brwi ... |
|
|
|
#4080 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pomocy!!!! Bardzo potrzebuję rady
Cytat:
a nie wyglądam w tym blondzie jakos niewyraźnie?? Na żywo jest to troche jaśniejsze.. kurcze a tak mi sie te włosy od Włodarczyk podobają no ale widać nie każdy jest stworzony do takich kolorków Ale mimo wszystko, czy mogłaby mi któraś z Was zrobić komputerowe nałożenie tego koloru ;>? bo chciałabym to widziec na własne oczy jak by to wyglądało :P---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- A najlepiej to jakbyście mogły to nałóżcie mi też inne kolorki jakies inne odcienie blondu np bo przyznam szczerze, że ten który mam obecnie już mi sie znudził...i w dodatku nie czuje się w nim najlepiej, mam wrażenie, ze jakos tak niewyraźnie w nim wyglądam, że sie zlewam z nim ;P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

(już ostatni raz prosze

pozdrawiam
ale moglabys troche brwi zapuscic. Pozdrawiam