|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
Pokaż wyniki sondy: Czy podoba sie Wam mój pomysł na wątek? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
998 | 91,98% |
Nie |
17 | 1,57% |
Nie wiem |
49 | 4,52% |
Beznadziejny jest ten wątek |
21 | 1,94% |
Głosujący: 1085. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Raczkowanie
|
Dot.: Komputerowe Metamorfozy - część II
I to jeszcze kilka dodatkowych fotek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Raczkowanie
|
mogła bym poprosic jedynie o przeróbki koloru włosów bez zmiany fryzury? zalezy mi na roznych odcieniach rudosci, jasnych brązow i blondów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Raczkowanie
|
![]()
Hejoł
![]() ![]() Tutaj zamieszczam link do mojego zdjęcia http://www.fothost.pl/upload/08/19/5...lipboard11.bmp A tu moja wymarzona fryzura: http://www.fothost.pl/upload/08/19/7d59ad7d_at2.bmp http://www.fothost.pl/upload/08/19/7d59ad7d_at2.bmp |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Raczkowanie
|
no nic,ostatnia moja proba.zalozylam watek ,,prosze o rade-Juliae,,od kilku dni prosze na nim o wstawienie mojej fotki w wybrane wyzej fryzurki.no i nie wiem,czy taka prosbe moge tylko na obecnym watku umiescic?
teraz niestety nie potrafie ,,przeniesc,, tu ani fotek-propozycji,ani tez moich wlasnych. jesli ktos sluzy tu kompleksowymi radami,odnosnie fryzury,makijazu i stylu ubierania,to moze jednak nie bedzie problemu z tym,upragnionym i oczekiwanym fotomontarzem tylko fryzur? zalogowalam sie na tym portalu,w sumie tylko po to-wiec czekam.
#2526 |
Wtajemniczenie
|
ja sprawdzałam sobie fryzurki tutaj: http://www.ukhairdressers.com/hair_move/index.asp
![]()
#2527 |
Raczkowanie
|
Hejoł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2529 |
Raczkowanie
|
no i nistety tez klapa.bez angielkiego nie dam rady skorzystac z tego photoshopa.
![]()
#2530 |
Wtajemniczenie
|
przetłumaczyłam ci na czerwono
#2531 | ||
Moderator
|
Cytat:
Ale ja Tobie juz na poprzedniej stronie dobralam fryzury...Mozesz rowniez w tym watku wkleic w jakich chcialabys sie zobaczyc... Jak piszesz posta masz zalacz zalaczniki i mozesz wkleic zdjecia fryzury modelek,ale przedtem musialabys je zapisac na swoim dysku. Cytat:
![]() ![]() Yo soy Juanita-nie masz wyraniejszego zdjecia ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2532 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ogólnie na tym zdjęciu które wkleiłam wyglądam fatalnie (bez makijażu i smutna) ale wydaje mi się że wyglądam jako-tako we fryzurce nr 1, 5 i ewentualnie 4. Co myślicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Raczkowanie
|
Niestey nie mam, zdjęcie robione jest kamerką w kompie, ale w zasadzie już nie zawracaj sobie głowy kochana. Na ostatnią chwilę poprosiłam o przeróbki, bo szłam do fryzjera. Ale już jestem po, więc oszczędzę Ci czasu i pojawię się po raz kolejny, przy następnej wizycie do fryzjera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze ja, ja, ja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć,
Bardzo poproszę o dopasowanie mi fryzurki. Mam długie ciemne włosy, takie lekko falowane i napuszone. Chciałabym się zobaczyć w załączonych uczesaniach jak i jaśniejszym kolorze. Wielkie dzięki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Raczkowanie
|
![]()
Jeszcze ewentualnie w tych fryzurach.
Dziękuję ![]() PS. Jeśli macie inne propozycje to również bardzo proszę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Rozeznanie
|
A moglabym prosic o zmiane koloru wlosow? Na taki jasny-biały jak w zalczniku. Od zawsze Chcialam cos takiego od zawsze,ale nie wiem czy byloby mi dobrze.
P R O S Z E ![]() nie umiem edytowac ![]() jezeli juz by znalazła sie jakas dobra duszyczka ktora by chciala mi zmienic kolor na ten biały to czy moglaby jeszcze przy tym zdjecie?
mówie i mam wszystko co zechce.!uuu... ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-05-19 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Raczkowanie
|
czy ten watek jeszcze funkconuje??
![]() jesli tak to bardzo prosze o dobranie mi jakiejs fryzury... myslalam o asymetrii (ale na dluzszych wlosach)
![]() |
#2540 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
mikroREKLAMA
||
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Rozeznanie
|
Czesc moglybyscie mi kochane wizazanki dopasowac kolor wlosow? moze jakies miodowe blondy?
nie mam aktualnego zdjecia w zwiazanych wlosach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Rozeznanie
|
Wszyscy omijaja szerokim kolem moj watek, wiec moze tutaj mi pomozecie. Fryzurke juz wybralam, tylko nad kolorem sie zastanawiam. Czy ktoras z was moglaby wstawic moja mordke we fryzurke pieknej Jessici Alby i pokombinowac troche z kolorem? Blondy zimne, cieple, rude i miedziane... zaszalejcie. Ale raczej jasne.
Z gory dziekuje i zalaczam zdjecia: (moje zdjecie jest z MM, dlatego podpisane) Oj... troche za duza ta moja glowa, ale w dobra strone skierowana ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 |
Przyczajenie
|
hej a czy moglabym wyslac wam moje zdjecie na maila, bo nie chce za bardzo umieszczać je na forum pomozecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
mikroREKLAMA
||
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Rozeznanie
|
kaska222 dziekuje
![]()
#2547 |
Rozeznanie
|
![]() I to niby bylo na szybko! Najgorsze jest to, ze kazy kolorek jest ladny i dosc pasuje. Bardzo dziekuje, dam mojemu chlopakowi wybrac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Przyczajenie
|
a czy twarz musi byc calkiem widoczna z przodu na zdjeciu by moc do niego dobrac fryzurke? czy moze byc zrobione komorka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | ||
Moderator
|
Cytat:
Najlepiej na wprost obiektu twarz,wtedy bez problemu dobierze sie fryzure bez zadnych przeszkod,wazne jest rowniez zeby zdjecie bylo bardzo wyrazne. ![]() Cytat:
![]() ![]()
mikroREKLAMA
||
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Raczkowanie
|
Kochaniutkie to moze mi dopasujecie jakas fryzurke , w sobote wybieram sie do fryzjera myslalam o jakis pasemkach blad a z fryzur podobaja mi sie boby , nie wiem tylko czy z zalaczonych zdjec cos da sie zrobic
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.