![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
koncert,gitarzysta i hotel
chciałam opisać dość dziwną sytuację, jaka mi się niedawno przytrafiła oraz zapytać co o tym myślicie i czy przeżył ktoś kiedyś coś podobnego
![]() byłam niedawno na koncercie,potem zostałam na afterze. zauważyłam gitarzystę zespołu przy barze, więc podeszłam po autograf.zaczęłam go zagadywać o nawą płytę itp, myślałam,że szybko mnie spławi,ale on był bardzo miły.zaproponował mi drinka,poszliśmy razem na papierosa,poznałam innych członków zespołu. potem jeszcze razem piliśmy i on powiedział,żeby przenieść się gdzieś indziej na imprezę.kiedy już wyszliśmy z klubu, nie mieliśmy za bardzo pomysłu gdzie pójść,więc on zaproponował,żeby pojechać do ich hotelu, że mają tam whisky i blanty. jako,że byłam już dość wstawiona zgodziłam się. na początku było bardzo przyzwoicie,rozmawialiśmy ,słuchaliśmy muzyki,itp.potem atmosfera zaczęła się podkręcać i wylądowaliśmy w łóżku. kiedy rano się obudziliśmy był oschły,zauważyłam,że wolałby żebym już sobie poszła. kiedy znowu trochę przysnął, ubrałam się i wyszłam. wiem,jak to może wyglądać. ale to była naprawdę dziwna sytuacja. gitarzysta mojego ulubionego zespołu podrywa mnie i zaprasza do hotelu.byłam zszokowana. co o tym myślicie? miałyście kiedyś coś podobnego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: koncert,gitarzysta i hotel
Nie miałam, nie chciałabym i nie zazdroszczę
![]() Klasyczne "prześpij się ze mną i wyjdź, najlepiej zanim się obudzę". Eee tam, raczej nic dziwnego w tym nie było :P I jeszcze coś dodam... mam nadzieję, że się zabezpieczyłaś odpowiednio przed chorobami, bo takich jak Ty pewnie było dużo więcej. A fuj. Edytowane przez Reme Czas edycji: 2011-03-23 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
co to za zespół? ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() szanuj się dziewczyno, bo złapiesz choróbsko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Na szczęście nie byłam w takiej sytuacji, bo nie pozwoliłabym sobie zostać potraktowana jak łatwa laska do zaliczenia, nawet gdyby facet był największą gwiazdą na świecie.
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Dlaczego byłaś zszokowana? Pewnie pan zalicza panienki w każdym mieście, w którym koncertuje zespół, dlatego taka reakcja pana rano, że
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
a tego tak za bardzo nie chcę ujawniać.ale możesz zgadywać
![]() no dziwne było w tym dla mnie to,że imprezowałm i przespałam się z facetem o którym czytam w necie i słucham jego piosenek w radiu, z kimś kto wydawał mi się taki świetny i nieosiągalny,z gwiazdą. z tego,że mnie zbył rano też nie jestem za bardzo zdziwiona. jedynie trochę mi żal,że nie rozegrałam tej sytuacji nieco inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nie mogłabyś nawet rozegrać, nie ta liga- byłaś po prostu panienką, której pochwę odwiedził znany muzyk.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
powiedz mi ze to nie byl twoj pierwszy raz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
muszę Cię zmartwić- Twoja przygoda nie była niezwykła!
chyba każde dziecko słyszało o muzykach zaliczających fanki w czasie tras koncertowych. podsumowując: powieliłaś smutny schemat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
albo to prowokacja albo klasyczna groupie story. seks, drugs &rock& roll
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Może jednak panna chociaż o prezerwatywie pomyślała. W sumie z lekka szokuje mnie jedno: takie beztroskie oznajmienie, jestem taaaaka łatwa, zaliczył mnie znany muzyk, wow...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
No właśnie, facet zaoszczędził na burdelu, a dziewczyna roztrząsa sytuację.
Czego się spodziewałaś?Big love? Nie wiesz z kim on spał, ile miał przed tobą partnerek seksualnych-fuj palcem bym faceta nie tknęła. I bałabym się ,że coś załapię...
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu ![]() Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. Edytowane przez AnQś Czas edycji: 2011-03-23 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() i też mnie szokuje takie beztroskie podejscie - seks z facetem, bo się podnieciłam pocałunkiem, a później się dziwię rano, ze potratował mnei po prostu jak tanią dziwkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
nie uważam, żeby moja historia była jakaś wyjątkowa, słyszałam już nieraz o groopie, ale nigdy się z tym nie zetknęłam. nigdy nie słyszałam żadnych takich autentycznych historii i nie widziałam muzyków wychodzących z klubu w wianuszku dziewczyn,a często chodzę na koncerty. dlatego się pytam czy ktoś nie miał podobnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Słuchaj, ale ty jak z matrixa jesteś, naprawdę.
Serio nie przeszkadza ci bycie taką łatwą? Przy takim podejściu baaaardzo zawężasz sobie pole, jeśli chodzi o facetów: porządny, fajny facet nawet nie spojrzy na ciebie jako na dziewczyną do związku na serio, za to całe mnóstwo będzie zainteresowane odwiedzeniem tylko jednego twojego miejsca w ciele. Jak dla mnie, to jesteś kosmiczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
astro-loszka
|
Co myślę? Jeśli ktoś lubi takie przygody, to ok. Mam nadzieję, że użyłaś prezerwatywy?
Co do 2 pytania - ja nie, ale znałam dziewczynę, której od czasu do czasu zdarzało się lądować w łóżku z muzykami po ich koncertach.
![]() |
#20 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiem ile masz lat, ale postapiłaś bardzo nieodpowiedzialnie... Każdy słyszał o muzykach którzy zaliczają panienki, jak wogóle moglas pojsc z nim do hotelu - myslalas, ze co tam bedziecie robic ? Wogole dobrze, ze pozniej kiedy juz bylas bardzo wstawiona nie przespalas sie z kilkona czlonkami zespolu bo i tak moglo byc... Ludzie popelniają błędy, ale Twoim najwiekszym problemem jest beztroska z jaką opisujesz to wydarzenie. Naprawde nie jest Ci ani troche głupio ? Nie czujesz się wykorzystana, winna ? Facet pewnie sam siedzial przy barze, bo wiedzial, ze predzej czy pozniaj jakas dziewczyna do niego podejdzie, pewnie robi tak co noc.. Jeśli panna X pojawiła by się przed panną Y przy tym barze, to rano by sie obudzil z X a nie z Y. - Kto pierwszy ten lepszy zeby przespac sie z 'wielką gwiazdą' od siedmu boleści, ktora dzisiaj istnieje, coś tam popimkoli na gitarze, a jutro o niej słuch zaginie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Może jaki zespół na B, podobno ktoś ostatnio został singlem
![]() gratuluję, mogę ci pogratulować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
pierwsza moja myśl- Budka Suflera
![]() Nie no, przepraszam, nie będę zgadywać, ale jestem ciekawa jakie to polskie zespoły tak lubią się bawić :d Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no rockman sobie puknął ale to laska jest żenująca i łatwa ... emm ta... DOROŚLI LUDZIE MOGĄ TO ROBIĆ JAK CHCĄ I GDZIE CHCĄ (tylko nie wiem czemu chwalą się tym na forum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Konieć Świata, Muchy, T.Love, Strachy na Lachy, Perfect, Myslovitz, Hey, Happysad, Akurat, Lao Che, Farben Lehre, Indios Bravos, IRA, Afromental, Pectus Feel no nie wiem pop czy rock a może Ivan i Delfin ? nie no powaga, co to za zespół ? przeciez i tak jest zawsze wiecej niz jeden gitarzysta
![]() A ogólnie to chyba sama widzisz jak to wygląda, łatwo przyszło łatwo poszło, nic z tego nie będzie.
ha! Edytowane przez Dziewucha Czas edycji: 2011-03-23 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
JA WIEM, CZERWONE GITARY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się z jednym: dorośli mogą to robić, gzie chcą, z kim chcą i jak chcą, ale lecieć z tym na forum publiczne????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() czemu ona była łatwa? może to ona go ,,zaliczyła", jej było fajnie i tyle. myślenie pt ,, dziewczyna daje a facet bierze" chyba wciąż jest żywe. nie podoba mi się takie zachowanie jak autorki wątku i nie rozumiem zajawki pt,, przespałam się z gwiazdą". ale takie wieszanie psów na dziewczynie dobrze o was nie świadczy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.