|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Która z Was jeździ konno?
Strippi, obejrzałam galerię zdjęć na koncie nk Pani Luizy.
To przecież istny raj! te lasy, łąki i wycieczki... coś niesamowitego! Te miejsca są odcięte od pospolitego świata- dają uczucie tej wolności ![]() Aż się rozmarzyłam... cudowna atmosfera. Strasznie chciałabym popływać z koniem i wybrać się na taki długo godzinny rajd. Ile kosztuje Cię taki kilkudniowy wypad? Żałuję i ubolewam, że to kawał drogi od mojego Poznania... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3152 |
Raczkowanie
|
Jej jaki rozbudowany wątek
![]() Jestem tu nowa wiec dołącze sie do tematu ![]() Jezdze konno od 6 lat a od 2 jestem szczęśliwą właścicielką kasztanowego folbluta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3153 |
Raczkowanie
|
ano cos tam pisze na volcie, rzadko bo rzadko, ale sie zdarza
![]() siodla westernowe sa drogie i wygodne. Siodla "kowbojskie" sa tanie i niewygodne. Jesli chcesz kupic porzadne siodlo west musisz sie liczyc z kwota w granicy 800-1000 euro. Te za 1000 zl to masakra, lepiej na oklep jezdzic. Wiecej wydasz w przyszlosci na weterynarza za leczenie grzbietu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3154 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no Luiza to moja trenerka i przyjaciółka wspaniała osoba ma świetne konie i piękne tereny godz jazdy konnej u niej to 40zł noclegi są od 35zł mieszka 3 km od Karpacza polecam wszystkim dziś dodała Luiza zdjęcia z sesji ślubnych i moje tam są ( Marta i Krzysztof) Cytat:
Cytat:
zgadzam się co do siodła ja teraz jeździłam w cudownym sprowadzanym z ameryki bosko mi się jeździło, a byłam na dłuuugim terenie po górach mogłabym jeździć w nim cały dzień
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3155 |
Raczkowanie
|
a to wlasnie z Hameryki te wszystkie buble przylatuja. I potem Polaczek mysli, ze jak zza oceanu to i tak dobre musi byc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3157 |
Raczkowanie
|
Strippi, czyli taki rajd konny kilkugodzinny po terenach górskich nie ma jakiejś danej ceny tylko po prostu liczy sie go od godziny i tak płaci?
Na ilu godzinnych rajdach Ty byłaś? mi się wręcz marzy taki co najmniej pół dniowy... Trochę pewnie by mnie to wyniosło... Pokusiłaś mnie tą stajnią P. Luizy jak nie wiem co! Jak się wkurzę to przyjadę! heheh i nie będzie mi stało na przeszkodzie te ok hmmm... 500km? ![]() Tak, masz czuć się winna! hehehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raz byłam tam cały tydzień i codziennie jeździłam 2-3 godz po górach ![]() ooo nie czuję się winna i jeszcze bardziej namawiam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Muszę znaleźć pracę, odłożyć kasę i się normalnie nie powstrzymam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
no nie powstrzymuj, bo warto
![]()
![]() |
![]() |
#3161 |
Przyczajenie
|
możecie podać login tej stajni luizy bo bardzo chcę zobaczyć te zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
stronka jej www.uluizy.pl
![]() |
![]() |
#3163 |
Raczkowanie
|
dzisiaj na gruper.pl jest oferta karnetu na jazde konna,moze ktoras z was sie zdecyduje (oferta wazna 6mc) a stajnia blisko Okecia w warszawie dawidach ,maja sporo kucykow wiec super atrakcja dla dzieci!
podaje link http://gruper.pl/x.php/1,963/Akademi...-Warszawa.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3164 |
Raczkowanie
|
Hej koniary! co tam u Was? śmigacie?
![]() Ja wczoraj jeździłam około 2 godzin... w tym większość trenowałam razem z moją instruktorką kłus ćwiczebny bez trzymania za wodze. Starałam się nadać konikowi tempo a później utrzymać je za pomocą samej magii dosiadu ![]() ![]() Aż się po sobie sama nie spodziewałam hehe ![]() No, ale ... ale ![]() Moja pupa i krocze jest niemiłosiernie obite i troszkę obtarte ![]() kiedy zaczęłam narzekać nawinął się nam i innym amazonkom temat obtarć ![]() I zaczęło się! jedna poleca pełny lej i bokserki. Druga mówi ze po prostu jak wie że bedzie intensywny trening to zakłada zabudowane majtasy ![]() Inna rajstopy... Jeszcze jedna wspomniała że jak jeździła na twardym wybijającym koniu to nosiła miękką... podpaskę! ![]() I teraz śmieje sie sama do siebie co tu testować hehe Mam twarde siodło, średnio wygodne i po takich treningach jak wczorajszy nie ma co się dziwić mojemu pokrzywdzonemu kroczu. ![]() A wy dziewczyny jak się asekurujecie? Gdyby to był mój koń i sprzęt to kupiłabym tą nakładkę na siodło, tego baranka: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej ja ubierałam grube rajtuzy :d i oczywiście pełny lej
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, macie tam hale u siebie? ![]() Bo u mnie całą noc padał śnieg i nadal pada ![]()
![]() |
![]() |
#3167 |
Raczkowanie
|
hej.Ja pomimo mrozu wybrałam się dziś do koni,bo straasznie się stęskniłam-wiecie studia i te sprawy i nie było mnie jakoś 3 tyg przy koniach..
Na szczęście śnieg złapał mnie dopiero jak wróciłam do domu. A co do bolącej pupy-ja jeżdżę na arabkach,które na szczęście dość miękko noszą,ale gdy trafi mi się jakiś twardy to biorę bryczesy z pełnym lejem ![]() Mam nadzieję tylko,że w przyszłym tyg.nie będzie śnieżycy,bo chciałam siwego wziąć w teren(dziś był tylko spacerek,przy którym rozwaliło nam się ogłowie ![]() pozdrawiam Was ja i Kabul ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3168 |
Wtajemniczenie
|
Ale ten Twój siwus się fajnie misiaty na zimę zrobił
![]() Ja przez szkołę znowu nie pojechałam na konie ![]() ![]() ![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ja też mimo mrozu codziennie na konie:P Rok temu -20 nie było mi straszne! a coo ![]() czemu się rozwaliło ogłowie? ![]() A ten siwens jest Twój czy jak to jets? ![]() Mama mnie prosiła o foty mojej panienki bo chyba chce mnie jakoś sprezentować zdjęciem na płótnie i oto efekty: nie moge dodać załączników:<
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2010-11-27 o 22:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3170 |
Zakorzenienie
|
Chyba już jest nawet dwa razy..ale to nic;d
![]() |
#3171 |
Raczkowanie
|
noo uwielbiam jak mają takie futro
![]() ![]() a z tym siwym to jest tak,że znalazłam prywatną stadninę,w której pomagam trochę,pracuję z końmi i za to mam jazdy.Właściwie to przyjeżdżam i traktuję jak swoje,całą 14-stkę ![]() dance makabre w zimie trza uważać,ja nigdy nie zapomnę sceny z filmu "Zaklinacz koni"... Toriaa gniade też jakoś przyciemniło się na zimę ![]() a i tak najlepszy jest mój pies,którego ledwo co na śniegu mogę znaleźć (prawie dalmatyńczyk;jak zrobię jej zdjęcie na śniegu to same zobaczycie ![]() EDIT:jeszcze z tym ogłowiem-poszłam z nim na spacer i gdy schylił głowę,a ja się na coś zapatrzyłam,zleciały mu wodze z szyi,przestraszył się i jakoś szarpnął i ogłowie sruu.Ale na prawdę było już zużyte więc w sumie się nie dziwię. Edytowane przez Diya Czas edycji: 2010-11-27 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj i to mocno :P Zazwyczaj konie na których startowałam derkowałam na zimę, ale w tym roku stwierdziłam że nie będę im zabierać naturalnego ciepła i wogóle ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
PROSIMY O POMOC WSZYSTKIE WIZOOZANKI
![]() PODCZAS AWARII ZOSTALO UTRACONYCH WIELE ZDJEC, GLOWNIE Z TEGO ROKU. WIELKA DO WAS PROSBA- SPRAWDZCIE SWOJE ZALACZNIKI, JESLI JESTESCIE W POSIADANIU ICH KOPII - ZALADUJCIE JE PONOWNIE NA FORUM. EDYCJA ZOSTALA PRZYWROCONA NA WSZYSTKICH WATKACH, ROWNIEZ TYCH ZAMKNIETYCH. ODBUDUJMY WSPOLNIE CZESC FORUM WIZOOZ I INNYCH. ZALADUJCIE TEZ SWOJE AVATARY ![]() Z GORY DZIEKUJEMY WAM ZA POMOC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
Muszę sprzedać moją kobyłkę
![]()
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
Oj... Dlaczego?
![]() |
![]() |
#3176 |
Raczkowanie
|
Toriaa a to czemu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3177 |
Wtajemniczenie
|
hej hej hej
chciałam się pochwalić piątkowym treningiem Mam nadzieje że wrócimy do formy
![]() |
#3178 |
Raczkowanie
|
No no Nicka cuda cuda ;D
Był ktoś w weekend na Cavaliadzie? Ja byłam i oczu nie szło nacieszyć.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3179 |
Wtajemniczenie
|
ja nie chodzę bo gul mi skacze
![]()
![]() |
#3180 |
Raczkowanie
|
Jest tu jakaś koniara ze śląska która mi poleci dobry ośrodek jezdziecki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.