|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Która z Was jeździ konno?
Witam amazonki
![]() Ja co prawda od 2 lat już niestety nie jeżdżę ale przez 18 lat uprawiałam jeździectwo wyczynowo więc sentyment pozostanie na pewno na zawsze.. Mam sporo nowych zajęć, łapię się przeróżnych sportów począwszy od tenisa, aerobiku, biegania, poprzez nurkowanie i bilard ![]() No i co najważniejsze, na zawsze w mej pamięci pozostaną przepiękne wspomnienia, jak ten filmik z ostatnich ważnych zawodów ![]() http://www.youtube.com/watch?v=SJDS_shC5g8 Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2011-01-07 o 00:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3212 |
Zakorzenienie
|
oh leszno
![]() ![]() po 18 latach kurcze:/
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2011-01-07 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten koń to Kantor- moja końska miłość życia.. Jeden z ostatnich potomków Kwakiera.. Malutki konik o olbrzymim sercu i wielkiej odwadze.. Niestety już nie żyje ![]() Jeśli chodzi o mnie to złożyło się na to wiele przyczyn.. Finansowe, zdrowotne.. Tak widać musiało być.. A jako, że bez sportu wyczynowego życia sobie nie wyobrażam, to teraz zawodowo gram w bilard ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widać miał charakter, a takie wygrywają ![]() witaj z nami ![]() fajnie mieć w gronie doświadczoną osobę ![]() ![]() a nie wsiadasz w ogóle już?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bo kto raz stał się jeźdźcem, być już nim nie przestanie jeśli nosi to w sercu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3216 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za cieplutkie powitanie
![]() Odpowiadając na pytanie, nie nie wsiadam wcale.. Obecne treningi, studia i praca zajmują mi większość wolnego czasu.. Ps. Strippi kojarzę twój avatar z Re-Volty ale jako okropna sklerotyczka nie mogę przypomnieć sobie twojego nicku ![]() edit: chyba już wiem.. Cierp1enie ?? ![]() Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2011-01-07 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jakiś czas temu byłam na stronie pewnej kliniki, i wydaje mi się, że było tam zdjęcie to, ktore masz na avatarze? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Dziewczyny może któraś z was sie orientuje w tym. Gdzie treningi sa lepsze? Annopol (J.Lipczyński) czy Szklary Górne? (J.Poręba) chcialabym sie gdzies wybrac i te dwie mozliwosci rozpratruje.. co inna osoba to inne zdanie i juz glupieje ;/
![]() |
![]() |
#3218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3219 |
Przyczajenie
|
Yasinisi masz dość rozległe zainteresowania. Ale pewnie bilard nie zastąpił jazdy konnej, prawda?
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Toriaa tu masz linki do opini o tym ośrodku: -Annopol (J.Lipczyński) http://swiatkoni.pl/forum/viewtopic....er=asc&start=0 - Szklary Górne (J.Poręba) - nic nie znalazłam, a nic w tym temacie akurat nie wiem, także nie pomogę. Edytowane przez olka2602 Czas edycji: 2011-01-10 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeździectwa NIC, NIGDY nie zastąpi !!! Ale przynajmniej w ten sposób się nie nudzę i nadal mogę startować, a bez rywalizować sportowej życia sobie nie wyobrażam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3221 |
Przyczajenie
|
dokładnie.
wiem coś o rzeczach, których nic nie zastąpi. Dopiero wiosną wracam do jazdy wyczynowej, brakuje tego strasznie. A u mnie przerwy było tylko 2 lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja jeździłam u Pana Jarka w Szklarach bardzo mi się podobają treningi prowadzone przez niego polecam wszystkim Cytat:
![]() a Ty? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3224 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny orientujecie się może jak to jest naprawdę z tym galopem u koni fryzyjskich? bo co coś czytam to albo, że nie chcą, nie lubią z jeźdźcem, ciężko galop podtrzymać, cięzko zagalopować ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3225 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#3227 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Strippi - chyba Cię kiedyś widziałam na zawodach jakiś ![]()
![]() |
![]() |
#3228 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny,
pochwalę się Wam naszą pierwszą L na zawodach w ten weekend http://www.youtube.com/watch?v=Z5pR4PZNOqk
![]() |
#3229 |
Przyczajenie
|
witam
![]() czy mozna Was prosić o wypełnienie dwóch ankiet dot. turystyki konnej pierwsza ogólna: http://www.ankietka.pl/ankieta/53057...yka-konna.html druga dla osób którzy choć raz byli na Jurze bądź mieszkają w okolicy http://www.ankietka.pl/ankieta/53063...chowskiej.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3230 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie? w szklarach? a Ty startowałaś? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3231 |
Przyczajenie
|
teraz doczytałam, że z re-volty jesteście, więc tam tez się ujawniłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3232 |
Zakorzenienie
|
w jakim wątku?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super! ![]() strippi tak, Szklary. :P nie, nie startowałam wtedy, bo wyszłam z treningu na miesiąc i nie miałam dobrego konia ![]() jedynie luzakowałam.
![]() |
![]() |
#3235 |
Przyczajenie
|
na towarzyskich utworzyłam wątek 'ankieta- turystyka konna'
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3236 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz voltowy ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
ja ogólnie muszę odwyk od volty zrobić, bo co wchodzę w końską rewię to nie mogę się napatrzeć i zaraz napalam się na jakąś nową szmatkę
![]()
![]() |
![]() |
#3239 |
Zakorzenienie
|
Ja przez końskie forum tyle nie wydałam co przez mineralne tutaj
![]() Normalnie chyba sobie będę musiała jakąś blokadę albo dzienny limit na wizaż założyć jak tak dalej pójdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3240 |
Zakorzenienie
|
o kurde to faktycznie :d może ja sobie pooglądam kilka wątków tutaj
![]() ![]() nie wiem czemu ale lubię kupować, mój mąż za to nie lubi oglądać potem wydruku z konta ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.