|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Która z Was jeździ konno?
Cytat:
napisalam email ale tez nie posiadam nic pieskiego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Raczkowanie
|
ostatnio zajęłam się robieniem tabliczek na boks dla konia. Chciałam się z Wami podzielić moimi wypocinami
![]() muszę się przyznać, że wciągnęło mnie to ![]() mam troche zamówień więc mogę się dalej ćwiczyć. I jak się Wam drogie koniary podoba? część z nich nie jest jeszcze dokończona(nie są polakierowane). Gotowa jest tylko tabliczka Nory.
"Nie sztuką jest kochać konie, sztuką jest sprawić by konie pokochały Ciebie" https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=327030 -moje fotki koni i nie tylko... Edytowane przez MyPassion Czas edycji: 2009-05-10 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no jestem pod wrażeniem ![]() ile bierzesz za taką tabliczkę? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Raczkowanie
|
cieszę się, że sie podobają
![]() a za jedną tabliczkę biorę 30 zł. Chyba, że ktoś bierze wiekszą ilość to wtedy obniżam cenę.
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1866 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co do black horse hmm slyszalam ze jest ok ale oni tam bardziej preferuja wyjazdy w teren niz nauke na padoku i generalnie tereny sa ciagle te same , konie same wiedza gdzie klusowac gdzie przejsc do stepa a gdzie stanac i jezdzi sie tylko w 2 chodach , ja obecnie jezdze w Atrium polecam to jest w swarzedzu , konie bardzo sympatyczne wymagajace, lubia sprawdzac na co moga sobie pozwolic, sprawdzaja jezdzca , padoki dosc duze takze jak jest ladnie mozna wyjsc na dwor , hala tez spora, no i tereny naprawde swietne , nauczyciele... polecam Hanie i Ale P. Danusia mimo swoich tytulow nie nauczya mnie doslownie niczego!! bardzo duzo dobrego slyszalam o stajni w Lusowie "Hubertus" pozwole sobie zacytowac kolezanke z forum ktora przyblizyla mi temat tej stajni : Klub Jeździecki "Hubertus" w Lusowie... wspaniałe konie, cudowna atmosfera, kochana instruktorka, świetny trener... Cóż tu dużo mówić - strasznie żałuję, że nie trafiłam tu na początku mojej przygody z jeździectwem! Dookoła stajni wspaniałe tereny, latem pławienie koni w jeziorze Lusowskim... Mamy dwa maneże - jeden treningowy, a drugi tzw. treningowo-pastwiskowy. Można sobie tam jeździc, ale ogólnie jest to "biegalnia" dla koni. Ceny niskie - 25zł za godzinę jazdy, w karnecie wychodzi po 20zł! A i tak jazdy się przeciągają, więc wogóle taniocha wychodzi... ![]() Mamy też sliczną halę, połączoną ścianą z restauracją "Stara Wozownia". Ciakwostką jest to, że w ścianie hali jest wieeelkie okno, a za szybą stoliki i restauracja ![]() ![]() ![]() Z tym spadaniem, to żartuję - konie są spokojne, zwłaszcza te dla początkujących. Każdy znajdzie tu stwora dla siebie - są i "mułki" i takie bardzo do przodu. Są konie do skoków i jest też klacz dresażowa, chodząca C-tkę. Ale niskie klasy pojedzie się na koniu szkółkowym. Jedynym minusem stajni jest brak pastwiska... ![]() Kilka koników: Mojwa - była koniem św. Marcina na paradzie ![]() Nilton Harpia Himalaja Armanda Kronos Hanna Holandia Elixir Baja Bibi Mulat Anubis itp... Ogólnie kochana stajenka!! Zapraszam bardzo serdecznie!! www: http://kjhubertus.pl/ Stara Wozownia: http://starawozownia.pl/ jest tez "liljowka" w steszewku bardzo przyjemna jezdzilam tam za malolata teraz jak jest nie wiem bo napewno wiele sie zmienilo Podkowa w gruszczynie generalnie padoki dosc duze ale hala baardzo mala , i instruktorka tez taka troche nieprzyjemna... hipodrom wola ... wiele niedobrego slyszalam o tej stajni ale niedlugo chce zobaczyc na wlasne oczy jak jest wiec dam znac ![]() moge wam podac jeszcze parenascie stajni jak chcecie tylko nie wiem ktora str Poznania was interesuje , troche tych stajni zwiedzilam takze jak cos chetnie pomoge ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi się podobają ![]() masz talent !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jesli tylko moge pomoc to czekam na pw ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
an-gi wielkie dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chciałabym wypróbować wszystkie ![]() mieszkam przy malcie na tzw osiedlu czekalskim. jakbyś zlokalizowała mi stadninę w mojej okolicy byłabym rada ![]() a ile lat jeździsz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Raczkowanie
|
jaa heehh jezdze od 4 mies teraz, bo kiedys jak bylam mala to jezdzilam ale prerwalam wiec tego nie licze.
co do malty ja rowniez mieszkam blisko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
an-gi to prawie jesteśmy sąsiadkami
![]() no właśnie, ja też jeździłam w dzieciństwie, ale to chyba jedyny sport, który daje tyle przyjemności i jest taką frajdą. dlatego bardzo chce do tego wrócić. tylko jako bezrobotna-mam nadzieję, że to wkrótce się zmieni - nie bardzo mogę teraz inwestować w rozrywki ![]() ![]() a zaczynałaś od początku naukę, czy od razu jeździłaś samodzielnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Raczkowanie
|
i jeszcze jedno moje dzieło
![]()
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
an-gi a atrium na jakiej jest ulicy w swarzędzu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Zadomowienie
|
My Passion, piękne, chociaż lewy przód mam wrażenie, że troszkę zszedł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1875 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ...staram się jak mogę ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Raczkowanie
|
czeeeść
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#1879 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mi na cale szczescie ten sport finansuja rodzice chociaz teraz juz 2 tydz nie jade bo mam sesje i ciesko sie uczyc i myslec o konikach ;( tzn jak dzwonilam do P. Danusi(odradzam ta trenerke) to pytala czy kiedys jezdzilam wiec jej powiedzialam ze tak ale ze caly czas na lazy itd i ze chce juz samodzielnie wiec dala mnie od razu do zastepu. wytlumaczyla tylko jak skrecac cos tam pamietalam z dziecinstwa wiec sobie radzilam ale nawet nie zauwazyla ze mam czapsy na zlej stronie zalozone wiec generalnie nie polecam jej. to jest na ulicy strzeleckiej (35?? ale pewna nie jestem) zaraz za plywalnia to jest tak jakbys chciala na poznan wyjechac tyle ze nie jedziesz na poznan a jedziesz w prawo (od plywalni) jakies 300 m jedziesz i po prawej str jest Atrium ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1880 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
Lavi
Gold Tequila frida110 babariba jazz dziewczyny co tam u was?
![]() |
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
U mnie narazie koników brak
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Raczkowanie
|
Jak miło że ktoś pamięta o mnie i Bartollince. Nie mam niestety czasu na nic, co dzień tylko szkoła-koń. ale rzeczywistej nauki zostało tylko 2 miesiące, więc chyba przetrwam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Zadomowienie
|
Przyłączam się, chociaż przyznam, że wszystkich wiadomości nie przeczytałam. 52 strony, jesteście szalone
![]() Jeździłam kilka lat temu, trenowałam skoki. Później miałam przerwę na studia. Ostatnio TŻ namówił mnie na powrót...Wrażenie nie do opisania... Jutro jadę na drugi trening i coś mi się wydaje, że wrócę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1886 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz pracuję od 3 tygodni codziennie po 12 godzin... jutro 14 :/ pojutrze znowu 12... na szczęście jeszcze kilka dni i będziemy pracować już nie codziennie tylko 4 dni w tygodniu a 3 dni wolnego ![]() i w końcu pojadę do Pasji i wybierzemy się na spacerek ![]() mam już rodowód Pasji Alcoa xx po m. Angola xx o. Canadian Winter xx m. Adria xx o. Pyjama Hunt xx m. L' Enjoleur xx o. Northern Dancer xx ostatnio dodawałam zdjęcia 2 więc na razie większych zmian nie ma ![]() a ten Twój to przystojniak ![]() ![]() ![]() powodzenia z nauką Cytat:
no no ale przygoda jak już we wcześniejszym poście napisałam u mnie tak samo brak czasu ![]() jedynie wieczorkami jadę poprzytulać się jak jest w boksie i powyciągać kleszcze Cytat:
super ! witaj z nami ![]() zdjęcie świetne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Raczkowanie
|
Tfu, zamiast dwóch mięsięcy nauki zostały dwa tygodnie, przepraszam to tak z rozpędu
![]() strippi duże zaskoczenie z rodowodem co? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo to powodzenia tym bardziej ![]() ![]() no faktycznie ![]() Gadałam z tą dziewczyną, bo teraz czasami wypowiadam się na Re-volcie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
można się przyłączyć?
![]() ja jeżdze od 9 roku życia mój wujek ma ponad 80 koni więc z zawodami i z końmi nie ma problemu ![]() ![]()
![]() |
#1890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow pozazdrościć pochwal się fotkami ![]() ps witaj z nami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.