|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Która z Was jeździ konno?
Cytat:
![]() nam wczoraj padła klaczunia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2882 |
BAN stały
|
Boskoo bylo wprawdzie nie jedzilam
![]() ![]() ![]() jak wurzce fotki na kompa to napewno pokaze... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2883 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lepiej późno niż wcale ![]()
![]() |
![]() |
#2884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2885 |
Raczkowanie
|
Hej. Dziewczynki. Ja tu pisze z pewna propozycja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2886 |
BAN stały
|
dobry wieczorek prawie nocka...hehe
![]() u mnie dzis nawet fjana Sobotka spoalam do 12.00 heheh a pozniej Lody z kolerzanka w Miescie i Grill u Znajomych ![]() mam fotki z Wakacji w ALbumiku wiec zapraszam do Ogladniecia; ![]() slodkich snow;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2887 |
Raczkowanie
|
No hej nikogo tu nie ma z okolic Rewala? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2888 |
Zadomowienie
|
hej
![]() tak czytam, i czytam i coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że to nie moja działka, sprzedam swoje bryczesy, całkiem nowe, mało używane, sport mi "nie siadł" więc zamykam ten rozdział. bryczesy kupione w Go-Sporcie, model Cobra Grey, rozmiar 40. w razie pytań piszcie na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2889 |
Raczkowanie
|
witajcie kochane
![]() wracam po dlugiej wakacyjnej przerwie a raczej pracy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2890 |
Wtajemniczenie
|
Motylicaja mam rozumieć że to ja jestem tą dziewczyną
![]() Spora stajnia, spory obóz, kilka głupich (z punktu widzenia osoby długo jeżdżącej) zasad. Ale czuję, że dużo się nauczyłam i ogólnie jestem zadowolona ![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2891 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 |
Wtajemniczenie
|
Ja i mój Morderca Kucyków
![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
to ja się witam, też starucha na koniu, co prawda miewam romanse z tym sportem od 13 rż
![]() Dlatego wszystko chaotycznie - i byłam w terenie, i galopuje, i nawet przeszkody skakałam (ostatnio - zupełnie niechcący ![]() Mam fajnie, bo moja współlokatorka i jednocześnie koleżanka ze studiów ma zrobionego instruktora, więc uczy mnie jeździć w miarę porządnie i bez wstydu - u mnie to wstyd, bo niemalże całe środowisko znajomych - jest końskie ![]() Moją miłością są hucuły - za charakter, za mięęęciusie chody. Po prostu - cud mniód i orzeszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
hej
ja mam teraz zamieszanie jakich mało jak się uspokoi to nadrobię was kochane ![]()
![]() |
![]() |
#2895 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2896 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście, że Panda
![]() ![]()
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata Edytowane przez dance makabre Czas edycji: 2010-08-26 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2897 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2898 |
Zadomowienie
|
dziewczyny a mi dzis kompletnie nie szlo nic , obawiam sie czy instruktorka nie wziela mnie za jakas niedorajde ;D ;/ zmienilam stadnine i instruktora, nowa stadnina jest 10000 razy lepsza i instruktorka takze ale okazalo sie ze prawie nic nie umiem ;( mam nadzieje ze nastepnym razem pojdzie mi lepiej . powiedzcie mi ile sie trzeba uczyc by wziasc w koncu godzine w terenie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2899 |
Zadomowienie
|
Ja byłam w terenie po 5 lekcji na step i kłus tylko wazne jest zeby dobrze dobrac konie i jezdzcow w taki pierwszy teren dla niedoswiadczonych no i oczywiscie spokojna ścieżkę , wydaje mi sie ze najlepiej jak sie jedzie gdzies koło srodka napewno nie na pierwszym ani nie na ostatnim miejscu. W ostatnia niedziele po połrocznej przerwie w jeździe i po 2 godzinach na ujeżdżalni pojechałam w teren tylko w 2 konie na wszystkie chody i było naprawde super, ogolnie to jakby to było mozliwe to chciałabym jezdzic tylko w tereny
![]()
![]() Bóg stworzył kobietę jako drugą bo uczył sie na błędach... w końcu zaczynał od zera ![]() Edytowane przez nurazuki Czas edycji: 2010-08-27 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 |
Raczkowanie
|
i ja jezdze
![]() Jezdziectwo to sposob na zycie. Wspaniala pasja. Z nia sie czlowiek rodzi i z nia umiera. Pozdrawiam wszyskie jezdzace! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/zrebaczek-i-mloda-...205822080.html
dziewczyny proszę o pomoc wykupujemy konie ze Starego Lubina czas do środy! połowa kwoty jest akcja toczy się na re-volcie! ja też na jeździe byłam prawie całą godzinę ćwiczebnym bawiłam się w pingiwnka ![]() a to nasze zdjęcie z relaxu pod koniec ![]()
![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
W pingwinka?
![]()
![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - bardzo Was prosze - kliknijcie w link w moim podpisie - chodzi o dwa zycia... o klacz i jej niewidome zrebie... moze uda sie pomoc... musi sie udac...
Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2010-08-30 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2905 |
Raczkowanie
|
nienawidze ludzi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2906 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
musi się udać... MUSI! inaczej stracę te resztki wiary w ludzi jakie jeszcze gdzieśtam mam... spróbuję ten link gdzieś porozsyłać, może znajdą się jeszcze jakieś dobre serduszka ![]() a tak już w innym temacie: już tu kiedyś pisałam że jestem początkująca (i to się raczej od tamtej pory nie zmieniło) ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2907 |
Raczkowanie
|
pewnie sie usztywniasz, wiec moze amortyzujesz kregoslupem, zamiast cialem, miesniami. Pewnie sie nauczysz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra totalna, już to widziałam kilka dni temu akurat przelałam na inne ratowane konie ale wypłata na dniach będzie to kupię cegiełkę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jakos przez pierwsze 10 lat. A potem tez boli , ale ze starości ![]() A serio, co ciebie boli, to sama musisz wyczuć. jednak mięsnie od zmeczenia, zakwasów, wysiłku, bola inaczej niz "kregosłup" Ale nawet jesli to kregosłup, to nie ma co się bać, jest absolutna nieprawdą, ze wady kregosłupa wykluczają z jeździectwa. jestem chodzącym przykładem na to, ze wręcz przerciwnie- rekreacyjna jazda konna wspaniale wzmacnia mięsnie pleców oraz uelastycznia przestrzenie między kręgami. Natomiast warto wybrać się do kręgarza, aby zdiagnozował ból, ewentualnie nastawił i pokazał ćwiczenia które pomogą uniknąć bólu. Każdy sport jest lepszy od braku sportu, żaden zdrowy na umyśle lekarz nie odradzi uprawiania sportu z powodu skrzywienia kręgosłupa. Wręcz przeciwnie.
![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja już jeżdżę na mojej młodej kobyłce;] Fajnie kłus, galop, wolty. a i nawet raz krzyżaczka i stacjonatke malutką skoczylyśmy. ![]() strippi podczytuję Twojego fbla, co się dzieje z tymi końmi? Biedactwa... Kto je tak załatwił? Straszne rzeczy się dzieją ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.