|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Podróżniczka
|
Dot.: Dieta kopenhaska
Dzis 3 dzień tej dietki....mam nadzieję. że wytrzymam
![]() juz ją stosowałam kiedyś i rzeczywiscie jest skuteczna...wtedy dałam radę. Nie jem tylko szpinaku. Zważe się za kilka dni...mam nadzieje , że efekty bedą zadowalające :P Pozdrówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Raczkowanie
|
Ja dzis drugi dzien na diecie
![]() ![]() Pierwszy raz próbuje tę diete , narazie nie waże sie, napewno napisze Wam po13 dniach ![]() pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Raczkowanie
|
u mnie 10 dzień. Po tygodniu waga niemal zatrzymała sie. Tylko z tymi kilogramami jest róznie... na jednej wadze ważę o 7 kg mniej, na drugiej, elektronicznej wadze 9 kg mniej... No ale załóżmy ze jakies 8 kg mi ubyło
![]() ![]() ![]() Idzie wiosna a więc czas joggingów i długich wieczornych spacerkow ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam gorąco i trzymam za was kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Zadomowienie
|
No to jutro zaczynam
![]() ![]() Już sie nie moge doczekac efektów zwłaszcza na moim brzuszku pupci i udach. Boję sie tylko o moj biust.... Jego akurat bardzo bardzo lubię:P Jutro ide się zwarzyć u higienistki, podobno bardzo dokładna waga, więc powiem wam jaką mam wagę wyjsciową. Kasiunka, dziekuje za wszystkie rady ![]()
![]() |
#755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma za co, służę pomocą ![]() i Zyczę wytrwałości ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Raczkowanie
|
HEJ 3 dzien i powiem szczerze ze nie mam sily dzis !!! juz nie moge doczekac sie lunchu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Przyczajenie
|
![]()
CZEŚC DZIEWCZYNY
ZAZDROSZCZE KASIUNCE ŻE juz 10 dzien za nią ![]() ![]() ![]() ![]() Stokrotko Trzymaj się dasz radę . Ja podczas diety dośc szybko kłade sie spać żeby miec kolejny dzień za soba. Najgorsza dla mnie jest zawsze Niedziela (jezeli zaczynam diete od poniedziałku) bo tylko kawa i kawałek mięsa przez cały dzień. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ludowa Czas edycji: 2008-02-28 o 17:06 Powód: Proszę o używanie opcji 'edytuj'. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Zadomowienie
|
Ja wazę 59kg przy wzroście niecałe 167
![]() |
#759 |
Podróżniczka
|
Ja dziś piąty dzien , ale jakoś daje rade
![]() zreszta jakoś wogóle nie odczuwam , że jestem na diecie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Przyczajenie
|
Ech, dzisiaj czwarty dzień. Rano czułam sie strasznie, ale właśnie jem sałatkę owocową i siły witalne mi wracaja
![]() ![]() Kasiunka 8998 : Ja też nie zamierzam na kopenie zakończyc ![]() ![]() ![]() Gaia - masz szczeście, że znalazłaś jeszcze dwie koleżanki, razem dużo raźniej! ![]() ![]() Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny!!!
![]() |
#761 |
Zadomowienie
|
Eponina- Chcesz wazyć 48kg? A ile masz wzrostu?
![]() |
#762 |
Raczkowanie
|
hej!! wiecie co, ja dzis rozmawialam z kolezanka ktora stosowala tę diete i to maskra co mi powiedziala.fakt schudla ale nastapil po paru tyg efekt jojo a do tego po paru tygodniach dojawily sie skutki, zawroty, problemy z miesiaczka, i brak witamin i powiem wam ze ja dziekuje!!! wole schudnac wolniej i pocwiczy wiecej( przynajmniej mi sie miesnie ladnie zrobia) niez sie doprowadzic do wraka, przechodze na 1000kcal i cwicze!!!!!
ps.dzis był mój 4 dzien i ostatni robcie jak uwazacie ale nie lepiej byc zdrowym i wyrzezbic sobie miesnie!! chyba przejrzalam na oczy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że chcesz schudnąć zdrowo, ale nie masz podstawowych informacji. Uciekaj więc z Krzywego Zwierciadła, zapraszam do wątków podwieszonych (z dopiskiem 'od redakcji') na ogólnej Dietetyce ![]()
![]() |
![]() |
#764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A dziś mój 3 dzień ![]()
![]() |
![]() |
#765 |
Raczkowanie
|
tutaj macie przepisy na smaczne, zdrowe dania z diety plaż południowych
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196551 Ja juz skonczyłam kopenhadzką wczoraj, na 12dniu ![]() ![]() Ponadto moja mama chodzi do dietetyka i rowniez ma przepisy na smaczne, niekaloryczne potrawy, jak bede miala czas to wrzuce cos ![]() Pozdrawiam goraco. PS. Widze ze znowu wynikła odmienna wymiana zdań co do diety kopenhadzkiej. Wszyscy zdaja sobie sprawe z tego ze efekt jojo moze wystapić, ale mysle ze kazda z nas podjeła decyzje stosowania tej diety świadomie. JA osobiscie byłam na wielku dietach. Na kazdej wytrwalam max 2 tygodnie. Dlaczego? Bo zeby miec motywacje do dalszej walki z nadwagą musze widziec, że waga spada. Na diecie kopenhadzkiej byłam tylko i wyłącznie dlatego. OD początku nie mialam zamiaru n aniej zakonczyc a ponadto modyfikowalam ją, jak juz wspomnialam w ktorejs z powyższych wypowiedzi. Jadłam więcej zdrowych produktów, caly czas chodziłam najedzona. I mimo to schudłam dośc dużo. Teraz będę walczyć o spadek kolejnych kilogramów, choc to pewnie troche potrwa. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
Ja stosowałąm tą diete dwa lata temu i nie miałam takich dolegliwości :-/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Przyczajenie
|
zaczelam dzis kopenhaska i jakos nie wyobrazam sobie ,ze bede jadla szpinak - blehhhhhhh czy moge go np. calkiem wyeliminowac i zastapic np. brokulami?? pomocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Raczkowanie
|
trzeba czytac uwaznie wątek. Juz niejednokrotnie wizazanki powtarzały ze mozna jeść brokuły zamiast szpinaku ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny ja od dziś zaczęłam dietę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Raczkowanie
|
Ja też dzisiaj zaczełam,narazie jest ok i mam nadzieje ze tak pozostanie
![]()
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
Hej. Ja już dziś mam 2 dzień ale jest dopiero ranek więc zobaczymy, ale wstałam z tą myślą że dam rade i oby tak było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Zadomowienie
|
Ja dziś mam 6 dzień. Już jutro półmetek. A w czwartek pierwsze ważenie. Ale już widzę po ubrankach, że troche zrzuciłam. Najbardziej w nogach i w rekach. W brzuszku tez coś ale chce więcej. No i niestety co było nieuniknione w piersiach.
Niestety wczoraj miałam załamanie. Cały dzień myślałam o drożdżowce ociekającej lukrem i o snickersie:P Skończyło sie na bananie i małym jabłku. Dziś jest pokuta: zamiast kurczaka duzy jogurt naturalny.
![]() |
#774 |
Podróżniczka
|
9 dzień
![]() nie wazyłam sie ...ale jest mi zdecydowanie lużniej w ubrankach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Zadomowienie
|
chcialabym zaczac od jutra... juz raz- ponad rok temu bylam na tej dietce... wytrwalam.. chcialabym ponownie...ale nie wiem czy mi sie uda;( tak bardzo bym chciala;( na czczo waze 80 kg przy wzroscie 166cm ;( marzeniem byloby dla mnie zrzucenie 15 kg... blagam pomurzcie;( a i czy moge czyms zastapic pomidora bo nie lubie???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I co sie stało? Miałas efekt jo-jo czy utrzymałam wagę??
![]() |
![]() |
#777 |
Zadomowienie
|
jak zaczelam wtedy ta diete to wazylam 90 kg -po zakonczonej diecie 84 bodajze.. utrzymywalo to sie przez pol roku... potem przytylam i wazylam 92. teraz waze 80-81 ale nie odchudzalam sie tylko zdzialal tak stres pozniej choroba...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że piszę po raz n-ty, ale nie rób sobie krzywdy, zrzuć to 15 kg nie ryzykując jojo i powrotu do nadwagi. Czyli nie decyduj się na kopenhaską.
![]() |
![]() |
#779 |
Zadomowienie
|
no ale ja nie wiem w jaki inny sposob mialabym zrzucic te kg... do cwiczen nie mam cierpliwosci a pozatym nie nawidze tego... poza tym chodze jesze do szkoly, gdzie mam 4 godziny wfu tygodniowo i to mi wystarcza(i tak nie cierpie wfu)..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Przyczajenie
|
Nio... ja byłam na kopenhaskiej tylko 4dni... te zawroty glowy nei daly mi życ... ;( ale za to shcudlam 4kg
![]() ![]() szybko wrocily ;( i bylamn tez na diecie ryzowo-jablkowej i 2,5kg w 5dni ![]() Pozdrawiam ;*** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.