|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
BAN stały
|
Dot.: Dieta kopenhaska
perelka-20 ja tez czasem do salaty dodaje troche musztardy, z tym ze nie mam problemow z salata
![]() ![]() ![]() ![]() lolly_girl nie przejmuj sie malymi grzechami ![]() ![]() swoja droga jestem w 8 dniu diety i na kolacje zjadlam polowe tego, co powinnam ( zamiast 2 jaj to 1, pol ogorka a nie caly, i jeden malutki pomidor). Zoladek sie skurczyl i nie czuje aby byl glodny ![]() poza tym najwazniejsze!! przed dieta moglam zjesc 10 kromek chleba ( poprostu musialam!), kilka batonikow, orzechow, ciast dziennie, a teraz laknienie mi sie zmniejszylo zdecydowanie! autentycznie nie czuje potrzeby na te produkty. fakt faktem do porannej kawy dodaje sobie 1 grzanke z serkiem topionym, zeby smaku chlebka nie brakowalo ![]() nie uwazam zeby ta dieta byla glupia! nie ma glupich diet, sa tylko glupi ludzie ktorzy stosuja ja niewlasciwie = katuje sie, katuje, schudne a potem jem za 3.... po diecie nalezy dalej zdrowo zyc! skoro juz sie zoladek skurczyl, nie ma powodow go rozpychac!! pozdrawiam i wspieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ludowa ja nie mowie ze codziennie nie jem do 18, tylko ze nie jest to dla mnie problemem (kwestia przyzwyczajenia- czasem nie mam wyjscia bo mam tyle zajec), ale w zadnym wypadku nie uzasadnia to mojego wieczornego podjadania, bo robie to niezaleznie od tego czy zjadlam sniadanie badz obiad. Wydaje mi sie zwyczajnie ze dzieki tej dietce przyzwyczaje sie do uregulowanego trybu jedzenia i to mi pomoze w rozpoczeciu zdrowego stylu zycia, co na przykladzie niektorych wizazanek wlasnie ta dieta dala. Nie zamierzam sie katowac, wiec dziekuje za troske ![]() ![]() zapomnialabym dodac, ze zycze wam cudownych, rodzinnych swiat (a z tym smacznym jajkiem na watku o kopenhaskiej moze sobie odpuszcze ![]() Edytowane przez diamanda Czas edycji: 2008-03-20 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#844 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
BAN stały
|
Diamanda, bardzo się cieszę, że nie jestem sama!
![]() Mam pytanie. Nie cierpię kawy...jej smaku...nic... czy da radę ją czyms zastąpic? Oraz następne pytanie- czy mogę zamieniec np lunch ze sniadaniem? Bo rano jak wstaję jestem taka głodna że masakra... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
BAN stały
|
lolly_girl lunch mozna zamienic tylko z obiadem i jest to super pomysl
![]() rano kawa z tym cukrem ( ktora naprawde zapelni zoladek i da energie), a po 4 godzinach duuuuuuuzy befsztyczek no i kolacyja ![]() z tego co wiem to wazne sa odstepy czasowe - zawsze te same. ja np jadłam co 5 godziny ( czasem z 30min poslizgiem). powiem Ci szczerze, ze w drugim tygodniu zaczelam do porannej kawy dodawac grzanke z serkiem topionym i tak jak kiedys na sniadanie potrafilabym zjesc bochenek chleba, tak teraz JESTEM NAJEDZONA!!!! ![]() powodzenia ![]() i Wesolych Swiat Wszystkim!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
BAN stały
|
No właśnie ja mam to samo, potrafie rano zjesc nawet pięc kromek, nie wyobrazam sobie tej kawy bo nie cierpię
![]() Jako befsztyk kupiłam sobie piers z kurczaka moze byc? Oraz mam pytanie- w jakich ilosciach tą sałatę? szpinak? Wesołych Świąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
BAN stały
|
lolly_girl ja za befsztyk bralam raz lopatke lub karczek wieprzowy, a czasem wlasnie piers z kurczaka
![]() salaty jadłam na tyle duzo, zeby sie najesc ![]() a ja sobie zrobilam 2 dni przerwy od diety hmmm chyba wiadomo dlaczego ![]() potem znow wracam do dnia w ktorym skonczylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
BAN stały
|
No tak, święta hehe więc robisz przerwę
![]() Ja dlatego zaczynam dopiero od poniedziałku. No tak najgorzej będzie mi się z solą pożegnac i śniadaniem i chlebkiem... ![]() a ta piers z kurczaczka... smażona na teflonie czy gotowana? czy to obojętnie? ![]() oraz pytanie co do kawy.. może byc smakowa? czyli na przykład orzechowa? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Zadomowienie
|
A ja już po drugiej sałacie przeżuciłam sie na pyszna pekinke
![]() Ja swoje 4 kg na kopenhaskiej zrzuciłam...ale przez te swieta już nadrobiłam 1kg;( Tak jest jak sie cos piecze to aż trudno sie spróbować wlasnego dzieła :P No ale trudno... Za chwile świąteczne sniadanie. Zjem je normalnie jak wszyscy. W końcu cóż....świeta są raz w roku. A od jutra wracam do liczenia kalorii i do 5 kontrolowanych posiłkow dziennie- tak tak ostatnie kilka dni bylo bogate w przegryzki;(. I mam zamiar odsyskac swoj płaski brzusio z przed tygodnia. Uff mam nadzije, że wreszcie sie ciepło zrobi i zacznę na rolkach jezdzic, bo tu ciągle ten wiatr i snieg albo deszcz. A biegac nie lubie...już zwlaszcza w taką pogode. Zyczę wszystkim a zwłaszcza tym, którzy dopiero są na poczatku zmagań z dietą i kilogramami wytrwałości. A jezeli już naprawdę nie możecie życ bez tego kawalka babki czy sernika to go zjedzcie...tylko czy warto? Jak sie weżmie pierwszy kawalek to potem jest następny.... Powodzenia
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2008-03-23 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
BAN stały
|
Także uważam że nie warto się objesc ciastem... kawałeczek ok. Ale pomyślcie- minuta w ustach , lata w biodrach
![]() Znalazłam fajny program na Zone Club- dietetycy na szpilkach, jak widzę efekty rzucenia słodyczy, smażonego i wszystkich bomb kalorycznych to aż mi się nie chce ich jesc. Ciekawe co powiem jak mnie najdzie ochota na cos slodkiego, czy tez bede taka madra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1kg = ok 7 tys. niespalonych kalorii ponad zapotrzebowanie. Zważ się za kilka dni, wszystko powinno już wrócić do normy.
![]() |
![]() |
#853 |
Zadomowienie
|
Oj dzięki Ludowa za pocieszenie
![]() ![]()
![]() |
#854 |
BAN stały
|
Ja dzisiaj tyle pojadłam że także myślę tylko o jutrze żeby przejsc na dietę
![]() już się tak nastwiłam do tego psychicznie że bardzo chcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Zadomowienie
|
hej kochane;* ja zaczynam od jutra ;d oby mi sie udallooo ..............
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Zadomowienie
|
hmmm bylabym zadowolona gdybym zgubila 8 kg
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
BAN stały
|
![]() Oj jajeczka zjem ale nie wyobrażam sobie wytrzymac bez śniadania i wypic kawe... ktorej nienawidze i nigdy nie piłam! Od wtorku będę z Tobą gdyz jutro mam urodziny koleżanki więc wypiję alkohol a na kopenhaskiej nie można ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Zadomowienie
|
ok ja probuje od jutra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
BAN stały
|
Nie modyfikuj, taka jest zasada kopenhaskiej!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Zadomowienie
|
Dacie radę z jajkami dziewczyny! Trzymam kciuki
![]() Mnie też to przerażało w tej diecie bo zawsze po jajku ja i mój brzuch bylismy ciężko chorzy...zwłaszcza noc była ciężka. A tu na tej diecie miłe zaskoczenie...tylko po pierwszej porcji jajek bylo źle a potem bez żadnych bóli brzucha, mdłości i burczenia ![]() I nawet polubiłam jajka ;P ![]() No to od jt startujemy ![]() Co prawda ja nie na kopenhaskiej ale na zdrowej i ok.1000 kcal diecie ![]() Ale razem napewno raźniej będzie... Tego wątku nie opuszczę ![]()
![]() |
#862 |
BAN stały
|
Ja także bede zagladac tutaj jak najczesciej moge
![]() Dzisiaj jeszcze wypiłam herbatke z cytrynka mm ![]() od jutra dietka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Zadomowienie
|
a ja od dzisiaj;D jestem po kawce i jednym jajeczku.. nie moglam zjesc drugiego bleeee ;/ dietke mozna modyfikowac np zamiast brokulow - salata... gdzies jest str w necie na ktorej jest opisane wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Zadomowienie
|
hmm a jak myslisz czy moge zamienic pomidora na marchewke?? :PP
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: dieta kopenhadzka
Edytowane przez moderatora.
Nieopłacona reklama Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2008-03-24 o 16:10 Powód: Nieopłacona reklama |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zadomowienie
|
jak Kasiu sama sprzedajesz te algi, to nic dziwnego, że są takie cudowne
Poszukuje X-POSE Stardust, Christina Aquilera !!! Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2008-03-24 o 16:16 Powód: Skasowanie treści reklamy z cytatu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
BAN stały
|
to nie miejsce na reklamy
![]() Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2008-03-24 o 16:16 Powód: Skasowanie treści reklamy z cytatu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Zadomowienie
|
nie wiadomo, moderatorzy nie reagują, więc może to jest oplacona reklama i bedziemy na każdym wątku czytać, że algi są dobre na wszystko...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.