|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta kopenhaska
lolly_girl a jak pierwszy dzien? nie bylas wieczorem glodna? Ja dzis zaczelam i po zjedzeniu 2 jajek myslalam, ze zwymiotuje (szpinak i pomidor ok, ale te jajka to masakra- za duzo tego!). Na razie czuje sie bardzo najedzona i nawet nie mam ochoty na jakiegos podjadacza
, ale zobaczymy co bedzie wieczorem
|
|
|
|
|
#902 |
|
BAN stały
|
Powiem Ci , że ja nigdy nie jadałam kolacji wiec co do tego ze wieczorem jestem głodna to byłam przyzwyczajona.
Jajeczka pomidor i brokuły mnie strasznie napchały tak samo, ale musze przyznac ze burczało mi w brzuszku:P
|
|
|
|
|
#903 |
|
Raczkowanie
|
to szczesciara z ciebie! ja z reguly jadam po 18, ups przepraszam, jadalam, bo mam zamiar to dzis ukrocic
Poki co nic mi nie burczy, ale boje sie wieczora jak ognia. Moze wczesniej pojde spac i oszukam glod
|
|
|
|
|
#904 |
|
BAN stały
|
A najgorzej było jak byłam głodna i piłam na to wodę... jeszcze bardziej to mój głód powiększało
![]() życzę Ci powodzenia
|
|
|
|
|
#905 |
|
Raczkowanie
|
nie dziekuje
ja tez trzymam za ciebie kciuki. Wyprzedzasz mnie w dietowaniu jeden dzien, wiec ci ostro kibicuje, bo po tobie sie dowiaduje co mnie czeka dnia nastepnego, a wlasciwie co moze mnie spotac, bo wiadomo, ze kazdy organizm reaguje inaczej
|
|
|
|
|
#906 |
|
BAN stały
|
a ja miałam 3 dni wolne na święta
i znów powróciłam koncze niedlugo i w sobote wchodze na diete south beach! kopenhaska juz mi sie troche znudzila i potrzebuje milego urozmaicenia
|
|
|
|
|
#907 |
|
BAN stały
|
Jestem wlasnie po obiedzie- jogurt naturalny i plaster szynki..
![]() Powiem jedno: jogurt był okropny, wepchnęłam go na siłę i prawie z zatkanym nosem zeby smaku nie czuc ![]() ambiguous87, ile schudlas? |
|
|
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na diecie raczej niewielka kolacja z przewagą białka bądź czysto białkowa (ta ostatnia może być nawet o,5h przed snem).
|
|
|
#909 |
|
Rozeznanie
|
Ja zrobiłam 12 dni kopenhaskiej, schudłam jakieś 4 kg (widac różnicę było głownie na brzuchu- ale to raczej kwestia utraty wody, niż tłuszczu)- potraktowałam ją jako wstep do zdrowego odzywiania. Od pół roku jestem szczupła
Schudałam łącznie 10 kg i trzymam wagę. Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to, ze po kopenhaskiej zaczeły wypadać mi włosy i łamać niemiłosiernie paznokcie...
|
|
|
|
|
#910 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzis skonczylam 1 dzien
Teraz musi mi sie udac...
|
|
|
|
|
#911 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#912 |
|
Zadomowienie
|
z jakiego jestes miasta? bo ja tez z dolnego slaska ;] teraz pije ogromne ilosci wody bo mi sie jesc chce.........
|
|
|
|
|
#913 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
ale mam straszna ochote na cos slodkiego
tak jak myslalam, wieczor najgorszy
|
|
|
|
|
#915 |
|
Zadomowienie
|
polecam przegotowaną wodę z cytryną bardziej zaycha...przynajmniej takie odniosłam wrażenie:P
I cera sie po tym poprawia
|
|
|
#916 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#917 |
|
Raczkowanie
|
ja caly dzien popijam ciepla wode, moze tez sprobuje z cytrynka, ale watpie ze mi przejdzie ochota na czekoladke
|
|
|
|
|
#918 |
|
BAN stały
|
DIAMANDA, absolutnie żadnej czekoladki. Potem będziesz żałowac bo to minutka w ustach i całe życie potem w ciele i to jako tłuszczyk okropny
![]() popatrz na te piekne, zgrabne panie.. i zobaczysz ze opłaca się troszkę wytrzymac
|
|
|
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
masz racje! wyrzekam sie wszystkich slodyczy i odbede teraz pokute w postaci wody z cytryna
a za dwa tygodnie bede piekna, zgrabna i powabna!
|
|
|
|
|
#920 |
|
BAN stały
|
schudlam jakies 4kg, po okolo tygodniu mialam przerwe swiateczna gdzie nadrobilam jakies 1,5kg
no i od dzis znow wrocilam na pozostale dni (sroda, czwartek, piatek) i zobaczymy jaki bedzie efekt koncowy przez cala diete pozwalalam sobie na wiecej niz jest napisane, tu jakas czekoladka, tu kawalek pizzy, tam kromeczka chleba na sniadanie (mimo ze grzanki nie bylo). a w swieta to kilka ciast i obiadek u siostry ![]() cieszy mnie najbardziej to ze mieszcze sie w spodnie z wakacji to byl moj cel ![]() przed dieta wazylam ok 59, po schudnieciu 55, no a teraz troszke ponad 56kg, przy wzroscie 170. jednak od razu mowie ze waga nie adekwatna kompletnie do wygladu.... poniewaz mam maly biust i szczuple nogi i wlasnie kilogramy gromadzily sie w boczkach i brzuszku (dlatego spodnie sie nie dopinaly).... teraz brzuch schudl, biust zostal taki jaki byl! (cale szczescie ze nie zmalal), ale wydaje mi sie ze w nogach troche przytylam to nawet dobrze, bo jestem bardziej symetryczna ![]() no ale dokladnie to napisze w piatek!! jak tam z tymi centymetrami wyszlo ![]() ps. do mojej ostatniej owocowej salatki dolozylam kawaleczek ciasta z Wielkanocy
|
|
|
|
|
#921 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#922 |
|
Zadomowienie
|
ja piłam taką podstygnietą zeby nie parzyła ale jeszcze ciepła była- to pomagało na ten głód
a co do cery to znajomy pije codziennie rano przed sniadaniem przegotowaną z cytryną i ma taką gładką czystą buźkę
|
|
|
#923 |
|
Zadomowienie
|
ja troszke modyfikuje ta diete :P i drobne grzeszki tez sa;p
|
|
|
|
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
Moje jedyne drobne grzeszki to cole light i pokrewne .Ponoć nie wolno i totalnie nie rozumiem dlaczego.Aaa plus kapka mleka do kawy rano,bo czarnej pić nie mogę.U mnie już trzeci dzień.Kiedyś rewelacyjnie schudłam na tej diecie,przytyłam 'dopiero' po trzech latach.
|
|
#925 |
|
Konto usunięte
|
Witam wszystkich.. Przeczekałam Święta i dziś zaczynam dietę. Jestem po kawie i właśnie zastanawiam się jak przyrządzę sobie obiad... Mam brokuły zamiast szpinaku i nie wiem co z nimi zrobić.. Zastanawiałam się nad zapieczeniem podgotowanych brokuł ze "zbełtanym" jajkiem i pomidorkiem w kostkę, ale nie wiem czy to dobry pomysł...
|
|
|
|
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
witam
dzis dopiero moj drugi dzien i jeszcze nic nie zjadlam i zdecydowanie jest ciezko wytrwac przerwe od 17 wczoraj do 14 dzisiaj. Ale wlasnie zaczelam robic obiad, wiec moze mi sie polepszy Zycze powodzenia startujacym dzisiaj |
|
|
|
|
#927 |
|
Konto usunięte
|
Gdzieś czytałam, że obiad powinno się jeść między 12 a 14, a kolację najpóźniej o 19, więc ile źródeł tyle zdań...
|
|
|
|
|
#928 |
|
Zadomowienie
|
najlepsze na schudniecie to dieta normalna + cwiczenia... a ta wyniszcza organizm tylko
ale sie chudnie ...
|
|
|
|
|
#929 |
|
Raczkowanie
|
ja probowalam ograniczyc jedzenie i duzo cwiczylam, ale nic mi to nie dalo (no poza lepsza kondycja) , bo bez z gory okreslonych posilkow ciagle cos podjadalam, tlumaczac sobie, ze jedna czekoladka nie zaszkodzi. To mnie do niczego nie doprowadzilo, dlatego postanowilam ze musze skorzystac z diety rygorystycznej. Kazdy musi robic tak, jak tego wymaga jego organizm
|
|
|
|
|
#930 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie ktore podjely sie 13-dniowej diety
dolaczam do Was juz jestem w 3 dniu, moje obserwacje to takie ze w brzuszku fajnie mi burczy ale w sumie glodu nie czuje jest narazie oki troche sobie poprzestawialam z lunchu na obiad i odwrotnie bo w pracy ciezko miec cieple brokuly. Mam pytanko jak u was z jogurtem to ma byc 2 lub 3 szklanki czy dwietrzecie szklanki bo w roznych opisach sie spotkalam (2 i 3 oraz 2/3) trzymamy sie razem w grupie sila i wieksze wsparcie ![]() pozdrawiam i do jutra bo zaraz wychodze z pracy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

, ale zobaczymy co bedzie wieczorem

i znów powróciłam 

68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
ale w sumie glodu nie czuje jest narazie oki