|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta kopenhaska
lolly_girl a jak pierwszy dzien? nie bylas wieczorem glodna? Ja dzis zaczelam i po zjedzeniu 2 jajek myslalam, ze zwymiotuje (szpinak i pomidor ok, ale te jajka to masakra- za duzo tego!). Na razie czuje sie bardzo najedzona i nawet nie mam ochoty na jakiegos podjadacza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
BAN stały
|
Powiem Ci , że ja nigdy nie jadałam kolacji wiec co do tego ze wieczorem jestem głodna to byłam przyzwyczajona.
Jajeczka pomidor i brokuły mnie strasznie napchały tak samo, ale musze przyznac ze burczało mi w brzuszku:P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Raczkowanie
|
to szczesciara z ciebie! ja z reguly jadam po 18, ups przepraszam, jadalam, bo mam zamiar to dzis ukrocic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
BAN stały
|
A najgorzej było jak byłam głodna i piłam na to wodę... jeszcze bardziej to mój głód powiększało
![]() życzę Ci powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Raczkowanie
|
nie dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
BAN stały
|
a ja miałam 3 dni wolne na święta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
BAN stały
|
Jestem wlasnie po obiedzie- jogurt naturalny i plaster szynki..
![]() Powiem jedno: jogurt był okropny, wepchnęłam go na siłę i prawie z zatkanym nosem zeby smaku nie czuc ![]() ambiguous87, ile schudlas? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na diecie raczej niewielka kolacja z przewagą białka bądź czysto białkowa (ta ostatnia może być nawet o,5h przed snem). ![]()
![]() |
![]() |
#909 |
Rozeznanie
|
Ja zrobiłam 12 dni kopenhaskiej, schudłam jakieś 4 kg (widac różnicę było głownie na brzuchu- ale to raczej kwestia utraty wody, niż tłuszczu)- potraktowałam ją jako wstep do zdrowego odzywiania. Od pół roku jestem szczupła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Zadomowienie
|
a ja dzis skonczylam 1 dzien
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Zadomowienie
|
z jakiego jestes miasta? bo ja tez z dolnego slaska ;] teraz pije ogromne ilosci wody bo mi sie jesc chce.........
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Raczkowanie
|
ale mam straszna ochote na cos slodkiego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Zadomowienie
|
polecam przegotowaną wodę z cytryną bardziej zaycha...przynajmniej takie odniosłam wrażenie:P
I cera sie po tym poprawia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Raczkowanie
|
ja caly dzien popijam ciepla wode, moze tez sprobuje z cytrynka, ale watpie ze mi przejdzie ochota na czekoladke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
BAN stały
|
DIAMANDA, absolutnie żadnej czekoladki. Potem będziesz żałowac bo to minutka w ustach i całe życie potem w ciele i to jako tłuszczyk okropny
![]() popatrz na te piekne, zgrabne panie.. i zobaczysz ze opłaca się troszkę wytrzymac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Raczkowanie
|
masz racje! wyrzekam sie wszystkich slodyczy i odbede teraz pokute w postaci wody z cytryna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
BAN stały
|
schudlam jakies 4kg, po okolo tygodniu mialam przerwe swiateczna gdzie nadrobilam jakies 1,5kg
![]() ![]() przez cala diete pozwalalam sobie na wiecej niz jest napisane, tu jakas czekoladka, tu kawalek pizzy, tam kromeczka chleba na sniadanie (mimo ze grzanki nie bylo). a w swieta to kilka ciast i obiadek u siostry ![]() cieszy mnie najbardziej to ze mieszcze sie w spodnie z wakacji ![]() ![]() przed dieta wazylam ok 59, po schudnieciu 55, no a teraz troszke ponad 56kg, przy wzroscie 170. jednak od razu mowie ze waga nie adekwatna kompletnie do wygladu.... poniewaz mam maly biust i szczuple nogi i wlasnie kilogramy gromadzily sie w boczkach i brzuszku (dlatego spodnie sie nie dopinaly).... teraz brzuch schudl, biust zostal taki jaki byl! (cale szczescie ze nie zmalal), ale wydaje mi sie ze w nogach troche przytylam ![]() ![]() no ale dokladnie to napisze w piatek!! jak tam z tymi centymetrami wyszlo ![]() ps. do mojej ostatniej owocowej salatki dolozylam kawaleczek ciasta z Wielkanocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Zadomowienie
|
ja piłam taką podstygnietą zeby nie parzyła ale jeszcze ciepła była- to pomagało na ten głód
a co do cery to znajomy pije codziennie rano przed sniadaniem przegotowaną z cytryną i ma taką gładką czystą buźkę ![]()
![]() |
#923 |
Zadomowienie
|
ja troszke modyfikuje ta diete :P i drobne grzeszki tez sa;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Raczkowanie
|
Moje jedyne drobne grzeszki to cole light i pokrewne .Ponoć nie wolno i totalnie nie rozumiem dlaczego.Aaa plus kapka mleka do kawy rano,bo czarnej pić nie mogę.U mnie już trzeci dzień.Kiedyś rewelacyjnie schudłam na tej diecie,przytyłam 'dopiero' po trzech latach.
![]() |
#925 |
Konto usunięte
|
Witam wszystkich.. Przeczekałam Święta i dziś zaczynam dietę. Jestem po kawie i właśnie zastanawiam się jak przyrządzę sobie obiad... Mam brokuły zamiast szpinaku i nie wiem co z nimi zrobić.. Zastanawiałam się nad zapieczeniem podgotowanych brokuł ze "zbełtanym" jajkiem i pomidorkiem w kostkę, ale nie wiem czy to dobry pomysł...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Raczkowanie
|
witam
dzis dopiero moj drugi dzien i jeszcze nic nie zjadlam i zdecydowanie jest ciezko wytrwac przerwe od 17 wczoraj do 14 dzisiaj. Ale wlasnie zaczelam robic obiad, wiec moze mi sie polepszy ![]() Zycze powodzenia startujacym dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Konto usunięte
|
Gdzieś czytałam, że obiad powinno się jeść między 12 a 14, a kolację najpóźniej o 19, więc ile źródeł tyle zdań...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Zadomowienie
|
najlepsze na schudniecie to dieta normalna + cwiczenia... a ta wyniszcza organizm tylko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Raczkowanie
|
ja probowalam ograniczyc jedzenie i duzo cwiczylam, ale nic mi to nie dalo (no poza lepsza kondycja) , bo bez z gory okreslonych posilkow ciagle cos podjadalam, tlumaczac sobie, ze jedna czekoladka nie zaszkodzi. To mnie do niczego nie doprowadzilo, dlatego postanowilam ze musze skorzystac z diety rygorystycznej. Kazdy musi robic tak, jak tego wymaga jego organizm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkie ktore podjely sie 13-dniowej diety
![]() ![]() ![]() Mam pytanko jak u was z jogurtem to ma byc 2 lub 3 szklanki czy dwietrzecie szklanki bo w roznych opisach sie spotkalam (2 i 3 oraz 2/3) trzymamy sie razem w grupie sila i wieksze wsparcie ![]() pozdrawiam i do jutra bo zaraz wychodze z pracy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.