|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta kopenhaska
Cytat:
4kg w tydzien to za duzo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Raczkowanie
|
Baby z z chęcią poszłabym na jakąś zdrową dietkę ale jak już wcześniej pisałam nie jestem systematyczna najdłużej wytrzymują ok 2 tyg. i nie dotyczy to tylko diet ale również i innych rzeczy, dlatego myślę o powrocie do tej, nawet jak nie wytrzymam 2 tyg to coś schudnę właśnie stanęłam na diecie przytyłam 1,5 kg. Ech chyba jednam trzeba będzie iść na pochybel. Przespałam się z tym idę od jutra. Trzymajcie za mnie kciuki. Ach i teraz nie będę ćwiczyć o 24 tylko postaram się spać już od 22 to nie będę tego tak odczuwała, mam nadzieję że mi się to uda bo nie jestem przyzwyczajona do tak wczesnego kładzenia się do łóżka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Raczkowanie
|
A jeszcze pytanko czy ktoś może używał tabletek z feromony ?? Bo ja kiedyś używałam takich ampułek do wcierania w ciało i było skuteczne i tak się zastanawiam czy jak by przy okazji wziąć takie tabletki które powodują sytość w żołądku i do tego jakieś witaminki żeby paznokcie i włosy nie poszły to efekt powinien być zdumiewający .
![]() FARMONA NIVELAZIONE WOMAN - SUPLEMENT DIETY WSPOMAGAJĄCY ODCHUDZANIE 64 KAPS. Sorki źle wpisałam nazwę myślałam o tym Edytowane przez Ludowa Czas edycji: 2008-04-14 o 15:12 Powód: Proszę o używanie opcji 'edytuj'. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Raczkowanie
|
Dzięki baby za miłe słowa, ale ja naprawdę jestem szczera ja nawet nie smaruję ciała regularnie a potem to sobie wyrzucam, ale czasem jestem tak zmęczona że po myciu szybko wskakuję w pidżamę i do łóżka. Ale dzięki za zachętę oczywiście przeczytam tamten wątek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Raczkowanie
|
Jeśli miałabym co tydzień chudnac po 4 kilo to bym sie denerwowała.
![]() Na tej diecie tak się chudnie. Niektórym to potem wraca, innym nie. Ale wszyscy przeżyli. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nikomu nie nazucam niestosowanie tej diety ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Rozeznanie
|
Ja próbowałam jakieś 3 lata temu.
Dotrwałam do 8 dnia... mogłam dłużej, ale akurat zaczął się zezon grillowy ![]() Dobrze się czułam, nie miałam problemów z koncentracja, do uczucia głodu się przyzwyczaiłam. Ale nie pamiętam ile schudłam. Pozdrawiam
![]() |
#1089 |
Raczkowanie
|
A później nie powróciła ci waga ?? bo różne są opinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam na kopenhaskiej na początku tego roku, schudłam 12 kg, wróciło wszystko z nawiązką. Dodam, że nie objadałam się po zakończeniu diety. Delikatnie mówiąc NIE POLECAM tej diety.
![]() |
#1091 | |
BAN stały
|
Cytat:
Pamiętam jak miesiąc temu mi jej nie polecałaś a ja nie wierzyłam,teraz wiem, że miałas racje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
Raczkowanie
|
Czyli nie mam jako takiego zabezpieczenia że jak ostatnio mi nie wróciło że i teraz będzie ok. Hmm chyba muszę jeszcze raz przemyśleć to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1095 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Raczkowanie
|
lolly a moze ty jesteś tak szczuplutka że nie masz z czego chudnąć. I to dlatego takie marne efekty. Ale w każdym razie przeżyłaś swoje i wiesz jak to jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja wiem, ze 4 kg na tydzień to dużo, ale takie są założenia tej diety, ze sie chudnie sporo ![]() Kiedys byłam na diecie 1100 i chudłam poprawnie czyli 1kg na tydzień. Tylko potem miałam straszne jojo, bo w ciagu dwóch miesięcy przytyłam 9 kg.... A byłam na diecie miesiac i schudłam 4. 5 kilo nadwyżki. I nie jadłam gorzej jak po kopenie, po którym jojo nie miałam. Dlatego myśle, że to wszyściuteńko zależy od organizmu ![]() Pozdrawiam! Ps. Dzień 8. Same obrzydliwosci do jedzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Raczkowanie
|
ja nie potrafie się zmusic do szpinaku ani brokół, co moge zjesc zamist tego ?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to faktycznie mnie zaskoczyłas ![]() ![]() _abigail_: ech...specjalistka nie jestem ale chyba bym kalafiora ugotowala za to ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Raczkowanie
|
Kalafior zamiast brokułów, a ja poprosztu szpinaku nie jadłam i nie będę jadła (tylko że on właśnie pomaga na zrzucenie tego tłuszczyku, nie wiem konkretnie jak ale wiem że pomaga)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Przyczajenie
|
Witam, poczytałam, poczytałam... i z pełną świadomością, że zbyt mądre to nie jest... zaczęłam dziś dietę. Jestem zdesperowana, z masą nadprogramowych kilogramów do zrzucenia. Jestem po lunchu i szczerze przyznam, że już mam ochotę zrezygnować, bo zarówno jajka jak i gotowany szpinak odrzucają mnie strasznie :/ Nie byłam w stanie zjeść wszystkiego z talerza :/ Obrzydlistwo!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Raczkowanie
|
Najgorsze w tej diecie jest to że wiesz że nic nie jesz. I to dodatkowo pogrąża. Ja zaczynam od jutra bo od poniedziałku ponoć się nic nie zaczyna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
Bez przesady dziewczyny nikt od tego nie umrze... jedzenia wcale nie jest tak malo no chyba ze ktos sie calymi dniami opycha to wiadomo ze mu bedzie malo bo ma kichy wielkosci beczki. Obiad jest normalny, kolacja tez nie jest mala. Jedynym brakie jest brak sniadania, ale da sie przezyc.
Przytylam od tabletek antykoncepcyjnych 15kg w ciagu 3 lat i moj lekarz otworzyl mi oczy na to ze jak dobije do 73 kilo to juz lekka nadwaga (wazylam 72,8). Jestem w tej chwili na 8 dniu waze 69,6. (czyli -3,2kg) I jakos specjalnie nie cierpie chociaz wczoraj byl najgorszy dzien znioslam go duzo lepiej niz myslalam. Jeszcze zyje, nie zaslablam, nie umarlam wiec prosze nie panikowac. Mam znajoma ktora regularnie co 2 lata przeprowadza ta diete - dziewczyna (a w sumie kobieta) zyje, ma sie dobrze, nie ma zadnych niedoborow i jest zdrowa. kikiola - wlasnie od poniedzialku jest optymalnie poniewaz 7 dzien jest najgorszy i najlepiej by bylo gdybys tego dnia zostala w domu i nic nie musiala ( caly dzien to herbata na sniadanie i kwalek miesa z grilla na obiad).
![]() |
#1105 |
Rozeznanie
|
Kiciulka1985 a jakie bierzesz tabletki??
Ja mam Diane35 i po nich nic nie przytyłam Przytyłam tylko dlatego że jak widzę słodycze to zaraz mi się paszcza otwiera ![]() ![]() Przeprowadzę diete po 20-tym, bo w sobote czekają mnie urodziny bratanka i trzeba zjeść torta.
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
Zaczelam od Stedirilu po ktorym niemalze w oczach tylam, potem bylo Jasmin po ktorym nie zbyt sie poprawilo, od ok 3 miesiecy biore Jasminelle po ktorej mi sie zatrzymalo dzieki bogu
![]() Po skonczeniu diety mam zamiar przejsc na SB. Potrzebowalam mocnego kopa poniewaz zaczynalam wygldac jak Jabba ![]() I mysle ze bez tego nie docenilabym urokow SB ![]()
![]() |
#1107 |
Raczkowanie
|
kiciulka właśnie mi bardzie odpowiada takie głodowanie w poniedziałek bo niedzielę niestety mam załadowaną zajęciami a do tego basen z dzieckiem, więc jak bym jeszcze miała tego dnia tak jeść to nie było by za ciekawie, a wiadomo jak człowiek w pracy to nie myśli za bardzo o jedzeniu, przynajmniej w moim wypadku tak jest, a co do śniadań to mi nie przeszkadza że ich nie ma bo moim śniadaniem od paru lat jest i tak kawa rozpuszczalna tylko że z 2 łyżeczkami cukru a nie 1, ale to da się przeżyć, właśnie dochodzi 15, 30 a ja oprócz kawy z 1 łyżeczką cukru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
Aha wiec jesli tak sprawa wyglada to nie ma chyba problemu
![]() I widze ze Ci sie uda skoro i tak Twoim sniadaniem jest kawa, chyba najciezej jest przezyc do obiadu a pozniej juz gorki ![]() Powodzenia zycze!
![]() |
#1109 |
Rozeznanie
|
Co to jest to SB ??
![]()
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
SB = South Beach
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.