|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta kopenhaska
Gosiaczek rodziłabym ci nie ćwiczyć i nie chodzić na basen w okresie diety, jak już to przechodziłam i więcej nie. Twój organizm i tak wystarczająco się męczy, przy spalaniu tkanki tłuszczowej, nie każ mu się wysilać zanadto bo skończysz jak ja za pierwszym razem. Proponowałabym pić naprawdę sporo wody, ja piję smakową bo stwarza mi to uczucie że jem owoce i oszukuję w ten sposób psychikę. Nawazie będziesz odczuwała ssanie, ale później się przyzwyczaisz, tylko się nie przemęczaj.
Kiciulka widzę żę mamy podobne potrzeby, ja mam ok 170 cm, no może z cm więcej i też chcę ważyć 58 kg, ![]() ![]() Jeżeli teraz nie osiągnę tego to póżniej powtórzę kopena ale mam nadzieję ze zejdę chociaż do 60. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
podczas tej diety chyba nie wolno ćwiczyć. jedna z użytkowniczek pisała, że dietetyczka zabroniła jej ćwiczyć, gdy ją stosuje.
![]() |
![]() |
#1203 |
Raczkowanie
|
No właśnie ja ćwiczyłam wcześniej i miałąm problemy bo mdlałam po za tym miałam małe dziecki i w dzień nie miałam kiedy usiąść wię ja odradzam ćwiczenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Rozeznanie
|
Właśnie papuniam jogurcik naturalny
![]() Zjadłam pół dużego i już jestem najedzona. A trzeba 2-3 szklanki. Nie wiem jak wepcham szyneczkę ![]()
![]() |
#1205 |
Raczkowanie
|
Chyba jednak różnią sie te diety bo mnie było niepełna szklanka jogurtu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Rozeznanie
|
ja wzięłam z wątku, z 2 strony plan diety.
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
Bejbii a dlaczego ty teraz szamiesz jogurcik??? on nie jest na kolacje???
![]() Dzięki za rady co do ćwiczeń może faktycznie mnie tak ssało przez te ćwiczenia w wodzie,ale dałam rade to znaczy że nie jest zle ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Rozeznanie
|
Kiedyś czytałam że można zmieniać lunch z obiadem w ramach tego samego dnia. Kiedyś jak robiłam diete to tak było napisane
![]()
![]() |
#1209 |
Raczkowanie
|
Lunch i obiad mozna zamieniac ze sobą miejscami (co ja robiłam notoryczne
![]() Ale juz nie zawracam głowy sobą, powodzenia!! Ps. Gosiaczek010: Nie cwicz na kopenie. To nie jest dieta do łaczenia z cwiczeniami, dziennie dostarczasz organizomowi plus minus 700 kcal.... To za mało, żeby przetrwac wykonujac codzienne czynności, co dopiero jak sie jeszcze cwiczy. Mozesz miec te wszystkie nieprzyjemnosci o których tyle sie pisze: omdlenia itp. Pozdrawiam!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Raczkowanie
|
Pestka, Bejbii faktycznie kiedyś czytałam że mozna zamieniać ale zapomniałam o tym i wyleciało mi z głowy
![]() ![]() Jeśli chodzi o ćwiczenia to faktycznie juz nie bede |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Raczkowanie
|
C O
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Rozeznanie
|
Ja już po grzaneczce... mmm pyszniusia była
![]()
![]() |
#1213 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny stanałem w miejscu, chyba już jednak nic ze mnie nie zejdzie więcej
![]() Ale jakoś wytrzymam te 6 dni, chociaż w cud już nie wierzę, och jak by mi się przydało zrzucić co najmniej jeszcze 2 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Rozeznanie
|
Przez 6 dni może jeszcze coś Ci zejdzie.
Mi na razie waga nic nie spadła, dziś 3 dzień.
![]() |
#1215 |
Raczkowanie
|
Bejbii ja się dziś wazyłam,choc miałam to zrobić w sobote ale co tam i spadło mi 2 kg
![]() ![]() ![]() to możliwe żeby tak szybko? wazyłam sie rano na czczo,jak zawsze... chociaż przy mojej wadze te 2 kg.to kropla w morzu potrzeb... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Rozeznanie
|
A mi nic nie spadko ;(;(
Buuuu A bardzo mało jem, sałaty prawie w ogóle. Ech.. Nie jestem nawet głodna. Jutro sałatka owocowa ![]()
![]() |
#1217 |
Raczkowanie
|
Kiciulka1985 ty sie nic nie przejmuj u mnie jeszcze 2 dni do końca diety na razie spadek 2,5 kg dużo się ruszam a tak szczerze to w pierwszym tygodniu spadły 2kg ale ogólnie jakos lepiej wyglądam choć jakoś jest mi strasznie smutno na tej diecie max jak skończę dietke to napiszę o ostatecznych wynikach- pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No sałatka będzie pycha... ![]() Widzisz Ty i tak masz lepiej ode mnie,bo nie czujesz głodu,a ja za to cały czas jestem głodna Zawsze sobie jakieś jabłko podjadłam czy grejpfruta a tu nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Rozeznanie
|
No właśnie nie wiem czemu nie jestem głodna.
Wczoraj ledwo skubnęłam tej sałaty. Do śniadań się przyzwyczaiłam, bo nigdy nie jadłam rano- jakoś mi przez gardło nie przechodziły. A czemu nie spada to nie wiem... moze dlatego ze nie pije czarnej kawy tylko rozpuszczalną? Zobaczymy ile mi spadnie do końca diety ![]() Gosiaczku, najlepiej pij duużo wody mineralnej. I staraj się mieć cały czas jakieś zajęcie ![]() ![]() Wtedy nie chce się tak jeść ![]()
![]() |
#1220 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Jak Wam idzie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Rozeznanie
|
Kikiola, że stanęłaś w miejscu bo pijesz wodę smakową? 100 ml ma 24 kcal (żywiec truskawkowy) w litrze jest więc 240 kcal
![]() |
#1222 |
Raczkowanie
|
Bejbii ja wogóle nie pijam kawy.
![]() ![]() Jak wypije ją w normaknych warunkach to umieram na ból brzucha a co dopiero na pusty żołądek ![]() ![]() Kupiłam w aptece tabletki z kofeina i guaraną i biore jedna rano. A co do wody to wypijam 3 litry i co 20 min.biegam do kibelka.strasznie mi sie pić chce... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam sie nie ma co, odstawcie tą chorą dietę... ![]() Ona sie tlyko nazywa Konephaska, bo ktos ja tak nazwał, nei jest wymyslona przez dieteyka lub jakiegoś znawcę. ![]() Powime tak: Moje diety zawsze wyglądały tak: głodówki, diety cud, które po prostu kończyłam bo byłam "wiecznie głodna", ![]() ![]() ![]() po 1. napewno dopadnie Was jakis skutek uboczny. ![]() po 2. po co sie odchudzac jak będziecie miały jojo? za mało jecie. ![]() po 3. chudniecie z mięśni, a głownym mięsniem jest serce, prawda. jeżeli jest spadek wagi to nie tłuszczu tylko mięśnie sie skurczyłu, tłuszcz pozostał, a jak wroccicie po tekaiej męczącej głodówce nazwę ja tak, do jedzenia, to rzucicie się na wszytsko zcego odmówiłyscie organizmowi, to spouchniecie z podwujna siłą. Jest jakiś w tym sens? ja przejżałam na oczy. ze nie ma bo przytyłam dzieki GAZWTOWYM DIETOM, ok 20-30 kg. jestem całą w rozsteppach itp. ale teraz juz wiem co robic i jak by byc zdrowa, witalna, i chudnąć ale z GŁOWĄ ! buziaki ;*
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Ja dzis mam 3 dzien kopenhaskiej , wczoraj wieczorem mialam maly kryzys ale przetrwalam ![]() Mam pytanko , jakie witaminy przyjmujecie ? Ja pije Novite , polykam zelazo no i jestem w trakcie kuracji inneov cellulitis + pokrzywa na wloski ![]() lesyeux gratulacje z powodu wielkiego sukcesu 23 kilogramy , brawo jestem pod wrazeniem ![]() ![]()
Zycie jest wyzwaniem , podejmij je Edytowane przez Ludowa Czas edycji: 2008-04-24 o 14:29 Powód: Proszę o używanie opcji 'edytuj'. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Raczkowanie
|
bejbii, ja nie piję cały czas wody smakowej, 1 butelka starcza mi na 3 dni, resztę zastępuję normalna. Piję owocową w momencie gdy jestem strasznie głodna. Po za tym zdażyło się że jadłam tylko 1 posiłek dziennie i sądzę ze to może być przyczyna, braku spadku wagi.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Rozeznanie
|
Ja się zajadam sałatką
![]()
![]() |
#1227 |
Raczkowanie
|
Bejbii a zjakich owoców zrobiłas sałatke bo ja niestety bede mogła zjeść ja dopiero ok 18,30
![]() ![]() ![]() ach ta praca... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Rozeznanie
|
To chyba też już jesteś po sałatce Gosiaczku??
Pyszna była !! Miód w gębie ![]() Wzięłam 1 kiwi, jednego banana i pół pomarańczy, zmieszałam to z jogurtem naturalnym bo i tak trzeba było wypić. Więc trochę zmieszałam i trochę wypiłam Pyszoooootka !! W ogóle nie czuję głodu. Dlaczego?
![]() |
#1229 |
Raczkowanie
|
powiem Ci ze z tym głodem dzisiaj nie było tak zle jak np.wczoraj...
![]() jak nie jestes głodna to sie ciesz,przynajmniej nie kusi cie. A moja sałatka to pół grejafruta,pół pomarańczy,pół jabłka,kiwi i kilka kulek winogrona...no i pół jogurtu,reszty nie wypiłam bo nie zmieściłam ![]() ...ale masz racje...pyyyycha była.szkoda że cięściej nie mozna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Rozeznanie
|
Po diecie będę na pewno częściej robiła takie sałatki. Np. na kolacje ok. 18 godzinki.
Dzisiaj się ważyłam to niby 62,5 kg... ale coś mnie się wierzyć nie chce... chyba wagę mi przekręcili ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.