|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
*sportaddict*
|
Dot.: Dieta Kopenhaska - Zbieram Chetne Do Towarzystwa
Nie ma chyba gorszej, szkodliwszej i głupszej diety.
Piszę z doświadczenia. Wystarczy poczytać trochę chociaż na jej temat w internecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jesli chodzi o szperanie w internecie to masz racje wystarczy poczytac aby przekonac sie ze ta dieta ma rownie duzo przeciwnikow jaki i zwolennikow ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
miło słyszeć, ale pogadamy za pare miesięcy.. Buziaki
![]()
![]() |
#154 |
Rozeznanie
|
Czemu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Wtajemniczenie
|
poczytaj o efekcie jojo, który nie występuje odrazu po zakończeniu diety tylko w dłuższym okresie (najczęściej pare miesięcy) po jej zakończeniu...
![]() |
#156 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ty jak stosowalas ta diete to po jakim czasie mialas ten efekt? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Wtajemniczenie
|
nie rozumiemiem, pisałaś wcześniej, że stosowałaś tą diete i kilogramy ci wróciły... u mnie efekt jojo przyszedł po 4-6miesiącach .
![]() |
#158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Rozeznanie
|
No niby tak piszą ze 2 lata ale nie wiem dlaczego i czy to prawda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
ja osobiscie nic do tej diety nie mam, bo mi pomogla w uzyskaniu w miare normalnej wagi, stosujac sie do jej zalecen schudlam 10 kg w ciagu 13 dni, ponad rok minelo od mojego odchudzania ta dieta i nie mam u mnie efektu jojo, ale oczywiscie kazdy organizm jest inny, akurat ja mam to szczescie ze szybko chudne...ale po tej diecie mam maly uraz do jedzenia brokul i jajek gotowanych...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja do kawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
no wiesz halucynko.. sama dokldanie nie wiem o co chodzi ale ta dieta tak ' wyniszcza' organizm ze nalezy odczekac wlasnie te dwa lata aby od doszedl do siebie.. ale kurcze czemu az tyle czasu.. moze ktos wie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja stosuję dietę już 6 dzień i nie czuję się osłabiona zaczęłam od wagi 62 kg a dziś jest 58,5 kg. Już tą dietę stosowałam jakieś dwa lata temu wytrzymałam i nie miałam efektu jo jo, pomimo że pół roku temu urodziłam dzidzię a teraz muszę zrzucić kilogramy na Sylwestra.
Polecam na jakiś czas odrzucenie chleba produktów mącznych i ziemniaków. bo w trakcie 4,5 miesiąca ogólnie zrzuciłam 9 kg a pozostałe rzeczy jadłam łacznie z kolacją. Pozdrawiam i tej diety się nie bójcie ona trwa tylko dwa tygodnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Werito, optymizmem zapachnialo po przeczytaniu Twojego postu. Jak sie czujesz obecnie? Ja sie zbieram zeby znow zaczac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Dieta powinna być zdrowa, a ta do takich nie należy
![]()
![]() |
#167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
Stosowałam ją.
Raz poddałam się po 5 dniu. A drugi raz zwracałam po tym mięsie, to też przestałam stosować. Dla mnie jest strasznie wyczerpująca. Nie polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
O Jezusie..hehe, stosowałam tą diete jakoś w październiku! hehe teraz nie moge patrzeć na brokuły ani pomidory bo mi sie w żołądku wszystko przewraca; jak dla mnie najlepsza była szyneczka z jogurtem naturalnym ;p jedyna pychotka w tej diecie :P mięsko też uszło..ale jak już wspomniałam brokuły i pomidory...ble! mam dosc na pare lat!!! w sumie sie opłacało; stosowałam ją przez dwa tygodnie (czy 12 dni..nie pamietam..:P) i schudłam 3kg.
![]()
![]() |
![]() |
#172 |
Przyczajenie
|
jennyharris już mam 9 dzień tej diety i czuję się dobrze pomimo, że dostałam dwa dni temu okres. Najgorsze sa pierwsze 2 lub 3 dni a teraz w drugim tygodniu juz tak się nie myśli kiedy dobiegnie koniec tej diety. Waga teraz mniej spada lecz wiem, że w trakcie miesiączki zatrzymuje sie dużo wody w organiźmie. Ja piję dużo wody mineralnej ale gazowanej bo niegazowanej nie lubię.Pozdrawiam do usłyszenia pa pa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
Do dnia dzisiejszego mam wstręt do sałaty.
Po tej "smacznej" przekąsce sałata+cytryna+olej było mi zawsze nie dobrze, a fe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Przyczajenie
|
Kopenhadzka
Witam serdecznie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=155609 ![]() Ps. Osobiście odradzam tą dietę. Dla mnie to zwykła przynosząca dużo szkody głodówka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kopenhadzka
to zabawne...
po przeczytaniu kilku postów stwierdzam iż żadna dieta nie jest zdrowa i skuteczna :| wkońcu sama nie wiem... dieta odpada ćwiczenia też bo po pierwsze nie mam czasu a pozatym ostatnio przez dluzszy okres ćwiczyłam w domu i jakoś nie straciłam na wadze... hmm moze ktoras z was zna jakas dobra diete? a co do samej diety kopenhaskiej to moja ciocia po jej zastosowaniu byla zadowolona... dieta okazala sie byc skuteczna i to bez efektu jo-jo pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
[1=895b3627776f1c0f61411a4 5d6c82d38f1b51b94_6848b96 99b8af;3283046]to zabawne...
po przeczytaniu kilku postów stwierdzam iż żadna dieta nie jest zdrowa i skuteczna :| wkońcu sama nie wiem... dieta odpada ćwiczenia też bo po pierwsze nie mam czasu a pozatym ostatnio przez dluzszy okres ćwiczyłam w domu i jakoś nie straciłam na wadze... hmm moze ktoras z was zna jakas dobra diete? a co do samej diety kopenhaskiej to moja ciocia po jej zastosowaniu byla zadowolona... dieta okazala sie byc skuteczna i to bez efektu jo-jo pozdrawiam[/quote] Może i skuteczna,ale bardzo obciąża i wyniszcza jednak organizm ![]() Efekt jo-jo bardzo często pojawia się po tej diecie, trzeba z niej umiejętnie i powolutku(!) wychodzić
![]() |
#178 |
Przyczajenie
|
Witam ponownie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
Od dziś dieta kopenhadzka
Witajcie , od dziś czyli 10 stycznia zaczynam dietę kopenhadzką . Wiem że jest ciężka i rygorystyczna bo jak do tej pory nie wytrzymałam dłużej niż 3 dni (ale było 3 kg mniej na wadze) ale muszę sprobować i będę się starać. Jestem po kawce właśnie.Na razie nie czuję głodu. Może któraś z Was do mnie dołączy, albo przynajmniej będzie mnie spierać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
Dot.: Od dziś dieta kopenhadzka
Witam!
anja_23 ja chętnie Cię powspieram,przynajmniej narazie ale niewykluczone,że się przyłączę.Wiele razy się do tej dietki przymierzałam...ale dlatego własnie,że jest taka rygorystyczna to troche się jej boję.Pisz jakie efekty,chętnie poczytam i może w końcu podejmę tą decyzję o jej stosowaniu,bo dzis odkryłam,że kolejne spodnie sa za małe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.