|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta kopenhaska
to dobra decyzja - ja też teraz będę ważyć się raz w tygodniu - inaczej można dostać paranoi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2552 |
Przyczajenie
|
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-01-28 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2553 |
Raczkowanie
|
Ktoś chętny zacząć dietkę od przyszłego poniedziałku?
![]()
![]() |
#2554 |
Przyczajenie
|
no ja zaczelam dzisiaj i zapraszam do grupy wsparcia
![]() ![]() ![]() Wprowadzilam pewna modyfikacje zakupilam cla z zielona herbata i l-karnityna i zobaczymy efekty. ktos sie przylacza? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
witam przyłączam się diete juz kiedys stosowałam , ale niestety moja przemiana materi osiągała poziom 0 dlatego na wadze niebyło szałowego spadku, wiec teraz mam się zamiar wspomagac..
generalnie ja jem zdrowo ale mam napady że w weekend jem wiecej niz przez cały tydzien i zdecydowanie tłuściej i niezdrowo.... zaczełam wczoraj tj 01.02 i zamiast wołowiny była pierś z kurczaka z braku wołowiny w sklepie. Doprawiacie mięso ziołami?? Wczoraj jak jadłam pomidora mimo że był ładny smakował ochydnie w sumie nie smakował musze znaleść jakiś sklep z dobrymi pomidorami pewnie z chemia ale coz?
![]() |
![]() |
#2556 |
Przyczajenie
|
tak ja zamiast soku z cytryny daje ocet jablkowy i do tego dorzucam bazylie i pietruszke suszona , a do miesa to oregano, bazylie i co tam jest pod reka ale bez soli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
aa 2 dni bez mięsa niedobrze...
eh póki co zero grzechów... ale myśle o jedzeniiu bardziej w takim sensie że idę spać i myśle co muszę rano przygotować na cały dzień i co zjem a co kupić na weekend i jak go przetrwać jak napewno dookoła będą same pokusy,.. mam plan siedziec w domu niedowiedzać przyszłych teściów ani galeri handlowych ewent siostrę ale ona pewnie niebedzie mi wpychać nic bo sama się odchudza ![]() jak Wam idzie? halo jest tu ktoś?
![]() |
![]() |
#2558 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, a powiedzcie mi jak przygotowujecie to miecho? Kompletnie nie wiem jak.
Co do diety to uwazam ze to dobry start, aby oczyscic organizm a pozniej ruszyc z powerem z dieta o dluzszym przebiegu ![]() Bede zagladala i dzielila sie nowinkami, trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2559 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() Cukier dodajesz do kawy tylko rano, po to, zeby dostarczyc organizmowi odrobine wiecej energii(Jak wiadomo rano musisz dostarczyc njwiecej pokarmu poniewaz i tak sie przez caly dzien spali). Moim zdaniem nie mozesz pic wod smakowych. Sa tam dodatkowe cukry, ktorych nie mozesz pic/jesc ( ![]() Ja tez jestem na tej diecie.. 7 dzien. 6 przedemna. Do dzis ubylo mi 4kg! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, od jutra zaczynam diete kopenhaska w juz kila razy ja robilam ii bylo wszystko ok ale w zeszlym roku nie dalalm rady wytrzymalam 2 dni ii koniec teraz nie moge sie poddac bo do tego wszystkiego rzucilam palenie i kolejne nieproszone kilogramy sa
![]()
![]() |
#2561 |
Rozeznanie
|
witajcie
dziś mam peirwszy dzień tej diety. i widzę, że ciężko będzie. już na głodówkach było mi o wiele prościej bo po prostu nie jadłam. a tu trzeba jeść mięso, którego niestety nie lubię. ale wytrzymam ![]() pytanie mam takie do Was doświadczonych, czy robi jakąś różnicę w wyniku diety to, że zjemy mniej? np zamiast 2 jajek - jedno, zamiast 5 plastrów szynki - dwa plastry itp? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2562 |
Raczkowanie
|
jeszcze bardziej chcesz się głodować ? to zemdlejesz. dieta sama w sobie dostarcza mało kcal. Dziś mój 3 dzień i trzymam się dobrze
![]()
![]() |
#2563 |
Rozeznanie
|
no wiem, że zawiera mało
ale po prostu ja cały dzień wczorajszy i dzisiejszy miałam okropne mdłości. nie potrafię w siebie wcisnąć na kolację dwóch jajek, połowy szklanki borkułów i pomidora bo to po prostu za dużo. poza tym niedoprawione brokuły są dla mnie okropne :< czy dieta będzie działaś jak sobie odpuszczę brokuły / szpinak? btw nie zemdleję bo już miałam raz półtora tygodniową głodówkę i mimo zmęczenia i osłabienia nic mi nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2564 |
Raczkowanie
|
ja też nienawidze brokuła, szpinaku. W ogołe to zamiast szpinaku mam brokuła, ale mam ten mrożony i jest 5 takich i zapijam szybko herbatą zieloną. pozatym nie musisz jeśc na raz jak cię to męczy. na obiad masz 2h od 12-14 zjedz troche o 12 i troche o 14 a kolacje masz zjeść do 188 rozłóż ją sobie na godziny
159 cm ![]() ![]() `Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód`[ * piję skrzyp! piję pokrzywę! 25.06.12 Edytowane przez zlossi Czas edycji: 2012-03-14 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2565 |
Rozeznanie
|
w sumie może dobry pomysł
![]() wypróbuję na szczęście dzis mam dzień bez brokuł więc trochę spokoju dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2566 |
Raczkowanie
|
a ile masz wzrostu ? ile ważysz ? i podaj wymiary jak możesz
![]() ja 160cm 55kg biust 84 talia 66 biodra 90 udo 55cm ;/
![]() |
#2567 |
Raczkowanie
|
Obawiam się, że ta dieta i głodówki nie pomogą Ci w naprawie włosów
![]()
![]() |
#2568 |
Rozeznanie
|
170 cm, 67kg
chce dojść do 55kg. wymiarów na razie nie dam rady podać, nie mam ich zapisanych a miarki pod ręką nigdzie ![]() SzaraLara wiem, że włosom dieta nie pomaga ale muszę schudnąć a to, co robiłam wcześniej było o wiele gorsze dla organizmu więc mam nadzieje, że za pomocą witamin i dobrego szamponu, odżywek i maseczek uda mi się nie jakoś naprawić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2569 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, od jutra idę na dietę. Chcę schudnąć tak z 5kg, mam nadzieję, że mi się to uda no i, że wytrwam te 13 dni
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() uda Ci się na pewno. ja mam tak, że w ogóle nie chce mi się jeść na tej diecie. po prostu jakoś nie mam potrzeby. tzn mam ochotę czasem na coś specjalnego (czyt BARDZO TŁUSTEGO) ale wiem, że nie mogę i nic. poza tym szybko zleci ![]() ![]() trzymam kciuki za Ciebie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2571 |
Wtajemniczenie
|
Kiedyś się za tą dietę zabrałam, ale jakoś nie miałam motywacji i zaprzestałam chyba w 3dniu;p
Teraz mam motywację i wierzę w siebie, że wytrzymam. Muszę schudnąć bo jakoś się zaniedbałam ostatnio. Jutro pierwszy dzień, po śniadaniu pójdę na jakieś zakupy żeby mieć co jeść ![]()
![]() |
#2572 |
Raczkowanie
|
Befsztyk to chyba wołowina?
Swoją drogą ja na tej diecie byłam jakieś 3 lata temu i nie mogłam wytrzymać. Już na drugi dzień obudziłam się i zerwało mnie z łóżka, takie miałam mdłości :/ więc rzuciłam ją. I do tej pory obrzydzenie do pomidorów mam ![]()
![]() |
![]() |
#2573 |
Wtajemniczenie
|
Tak wiem ale po prostu nie bardzo wiem jak to urządzić
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 |
Raczkowanie
|
Aaa
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2575 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj 1 dzień
![]() Jestem już po kawce. Zaraz idę na zakupy żeby mieć co jeść. Stwierdziłam, że nie będę nic w niej zmieniać żeby był lepszy efekt. Jak wołowina to wołowina ![]() Ktoś w ogóle się przyłącza? Dzień pierwszy jakoś przeleciał, wieczorem byłam strasznie głodna, ale opijałam się wodą. Dzisiaj dzień drugi. Czuje jak mi w brzuchu burczy, ale jakoś się trzymam ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2012-03-23 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2576 |
Przyczajenie
|
jutro mam ostatni dzen diety ii wielkie wazenie zobaczymy co to bedzie !!!!
![]() |
#2577 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny!
Ja jestem nowa na tej diecie ![]() wcześniej byłam na kapuścianej i dałam rade ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2578 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj dzień 3. Słabo mi się robi na myśl o szpinaku:/ Ale trzeba to przeżyć jakoś
![]() ![]() wiolcia007 ja właśnie po kopenhaskiej mam zamiar zrobić sobie tej zupy kapuścianej ![]() droplett daj znać ile kilo spadło ![]()
![]() |
#2579 |
Przyczajenie
|
Po kapuścianej spadło ze 3kg ale mało widoczne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2580 | |
Rozeznanie
|
ja dziś ostatni dzień
![]() spadło mi 5,3kg. spodziewałam się więcej ale wprowadzone modyfikacje pewnie trochę naruszyły działanie diety. Cytat:
z befsztyku też zrezygnowałam bo nie lubię. ja sypałam zioła różne i smażyłam na patelni grilowej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.