![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Re: gdzie trzymacie kosmetyki ??? :)))
Lejek by więcej skrobnął, gdyby nie leżał w łazience zemdlony.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Tygrys napisał(a):
> TERE FERE KUKU ~!!! :P > No tak, powinnam była napisać: "A Ti jak coś napisze, to nawet nie wspomnę" ![]() ![]() Fajnie Was widzieć, Ti-Agenciory marnotrawne ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Bubu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bubku, nie pisze sorki, ale za m-c sie wyprowadzamy i musze sie zdążyc spakowac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Maskotka Wizaz.pl
|
BabciaWeatherwax napisał(a):
> Fajnie Was widzieć, Ti-Agenciory marnotrawne ![]() > Wooow to TY nas WIDZISZ ??? Kaszpirowska jakaś czy CÓŚ ??? bo my Cię nie widzimy ![]() jedynie Twoje bazgroły i tak wyprostowane czcionką wizażu ![]() Ti. BunioFanClub
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Agentka-Ola napisał(a):
> pasi w środe ![]() ![]() ![]() Jasne, że pasi, drzwi zawsze otwarte (dla Was - to informacja dla potencjalnych zaiteresowanych wyposażeniem - aha i jeszcze 2 GROŹNE psy) i mietła stale w pogotowiu ![]() ![]() > > Bubku, nie pisze sorki, ale za m-c sie wyprowadzamy i musze sie zdążyc spakowac ![]() Nam wystarczyły 3 dni ![]() ![]() ![]() Dobra, dobra, jesteś rozgrzeszona, odejdź córko do kartonów ![]() ![]() > ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Tygrys napisał(a):
> Wooow to TY nas WIDZISZ ??? > > Kaszpirowska jakaś czy CÓŚ ??? Zatkajta se dziury w kompie, to wiedźma podglądać nie będzie ![]() ![]() > > bo my Cię nie widzimy ![]() I tak ma pozostać ![]() > jedynie Twoje bazgroły i tak wyprostowane czcionką wizażu ![]() Bazgroły?!? Moje pismo jest śliczne jak...jak...jak... jak coś ślicznego!!!! ![]() ![]() > > Ti. BunioFanClub Bu. FanClubPasiastego
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
> Dobra, dobra, jesteś rozgrzeszona, odejdź córko do kartonów ![]() ![]() na razie sie udaje do lodówki po Kubusia, potem sie chwile poszwedam ![]() ![]() ![]() Bubu, ale wez m-ce w lodówce zrób, bo Ti ma dla Ciebie wedzonego (Z)łosia ![]() ![]() a miałam pooceniac w KW.. ![]() ps. poszukam telefonu i jak odnajde to włacze i napisze smska o której wdepniemy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Agentka-Ola napisał(a):
> Bubu, ale wez m-ce w lodówce zrób, bo Ti ma dla Ciebie wedzonego (Z)łosia ![]() ![]() > W-Ę-D-Z-O-N-E-G-O Ł-O-S-O-S-I-A?!? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeee!!!!! Nie chcecie przyjechać jutro??? Albo dzisiaj, tak, dzisiaj będzie dobrze ![]() ![]() Mlask, mlask, kap, kap.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
neee Bubu, we srode
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Maskotka Wizaz.pl
|
> W-Ę-D-Z-O-N-E-G-O Ł-O-S-O-S-I-A?!? > > Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeee!!!!! > Nie chcecie przyjechać jutro??? > Albo dzisiaj, tak, dzisiaj będzie dobrze ![]() ![]() > > Mlask, mlask, kap, kap.... ![]() ![]() > > ![]() Ale najpierw go NADEŻREMY i nakarmimy nim KOTY ![]() jak zostanie to przywieziemy ![]() Ti.
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Tygrys napisał(a):
> Ale najpierw go NADEŻREMY i nakarmimy nim KOTY ![]() > > jak zostanie to przywieziemy ![]() > Męski bezduszny brutal i sadysta!!!! ![]() Łooooolaaaa!!!! on sie nade mną znęca wyrafinowanie!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Maskotka Wizaz.pl
|
Tiaaa...
Łosoś lubi pływać ![]() A ja ostatnio Łooli karpióff nałowiłem ![]() ale łona cóś niechętna ![]() Ti. Wędkarz
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Jak przechowujecie kosmetyki?
Dokladnie
![]() pozdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Żandarm na emeryturze
|
Re: Jak przechowujecie kosmetyki?
Ja mam specjalną półkę w regale (z drzwiczkami)...dwie półki...no dobrze: dwie półki i dwie szuflady
![]() Kuferki i kosmetyczki są w użyciu tylko w czasie wyjazdów - na codzień lubię mieć przed oczami i pod ręką moje "mazidła".
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Ja mam lazienke wyjatkowo sucha,pranie schnie blyskawicznie a wszystkie kosmetyki trzymam w lazience.Tylko nie wiem jak przechowywac kolorowke aby byla pod reka i jednoczesnie nie walala sie po calej lazience.Moze jakis kuferek wiekszy,bardziej profeskonalny...No nie wiem.Powiedzcie jak wy przechowujecie,moze i ja wreszcie dojde do porzadku swojego
![]() Mam specjalny kuferek podrozny,no ale on jest dosc duzy wiec tylko nadaje sie na wyjazdy,aby wszystko zabrac co potrzeba i miec w jednym miejscu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Moze nie powinnam sie wypowiadać w tym wątku bo się zaraz wszystko wyda, jaki to ze mnie maniak
![]() ![]() ![]() Ale jesli chodzi o kosmetyki pielęgancyjne to i tak sie hamuję, bo wiem że nie należy tu nic kupowac na zapas. Co innego z kolorówką, tu idę na żywioł ![]() ![]() A na perfumy mam specjalną szafkę ![]()
![]() |
#47 |
Żandarm na emeryturze
|
Ja mam taki podróżny kuferek Inter-Vion (ile to się kobieta zawsze musi natłumaczyć, dlaczego zabiera dodatkową walizkę na "mazidła"
![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie zastanawiam się nad zakupem takiego kufra ale mam wątpliwości i może jako uzytkownik napiszesz coś na temat jego praktyczności?? zastanawiam się jak to jest z czyszczeniem takiego kuferka bo wiadomo że mazidełka lubią maziać niekoniecznie buzie, a poza tym czy te wszystkie przegrudki są w stanie rzeczywiście wiele pomieścić i to tak żeby dostęp nie był specjalnie utrudniony?
ja na swoje kosmetyki mam przenaczone dwie szuflady w pokoju, oprócz tego w łazience na półce leżą rzeczy pierwszej potrzeby (tonik, krem, szampony itp.) i do tego koszyk wiklinowy - kuferek w którym trzymam malowidła, jest pomalowany farbą więc wilgoć mu nie straszna ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Żandarm na emeryturze
|
Nie przechowuję w nim kosmetyków na codzień - używam go tylko w czasie wyjazdów i wtedy mieści się w nim wszystko, co mi potrzebne (część kosmetyków zostawiam w domu
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
<font color=blue> Maniaczek jest wiecej! Jam kolejna!
![]() A wiec (nie zaczynamy zdania od "a wiec"): - podklady plynne, w kremie, w sztyfcie (te ktorych chwilowo nie uzywam) trzymam w lodowce, tak samo niektore kremy (ja mam zapasy kremow, jako ze KOCHAM POLSKIE KREMY, a tu we Wloszech oczywiscie ich nie kupie) przywoze je tabunami z Polski, a potem w lodowce chomikuje... ![]() - na poleczce w lazience balsamy, odzywki, szampony, pianki, perfumiki, zeliki, plyny do kapieli, sole do kapieli itp. - w zalaczeniu fotka mojej polki w lazience (to tylko fragment!) ![]() - mam specjalna szafke z szufladami na kosmetyki kolorowe - cienie, szmineczki, maskary, cala szuflada probek z perfumerii, ktorych nie nadazam testowac! Maniaczki wszystkich krajow laczmy sie! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez FEMME*BANALE Czas edycji: 2006-06-13 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
To ja sie dołaczę
![]() - dla kosmetyków "pierwszej potrzeby" mam opracowany system koszyczków ![]() ![]() - dla kosmetyków "pierwszej potrzeby drugiej kategorii" półeczki (niestety połówke jednej półeczki musiałam oddac mężowi;-() - dla próbek z perfumerii, koszyczek ![]() Reszta na toaletce w sypialni, a kosmetyczne zapasy w szafie;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Lazienke mam mala i nieporeczna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Kosmetyki typu żele, szampony odżywki, kosmetyki do "czyszczenia paszczęki" też (stoją już prawie piętrowo i nic więcej się zmieścić nie chce
![]() kremy, balsamy, tonki, dezodoranty, całą reszta do włosów w szafkach w łazience Kremy na zapas - lodówka Zapasy i próbki - kufer z Claudii Lakiery - duże pudło po winie ![]() Reszta kolorówki - kuferek (za mały ![]() Perfumy - taki śmieszny okrągły koszyczek podzielony na cztery części Cała reszta poniewiera się w różnych miejscach (nie mam gdzie schować i tak udaje, że leżą bo sprzątam ![]() Chyba opróżnię komodę i będę miała 6 gigantycznych szuflad ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Anthurio gdzie kupiłaś te kwadratowe koszyczki - bardzo mi się podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
hej Lucille, koszyczki kupilam w Ikei, sa dość pojemne;-)
Pozdrówki !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Anthuria napisał(a):
> hej Lucille, koszyczki kupilam w Ikei, sa dość pojemne;-) > Pozdrówki !!! Dzięki ![]() I znalazłąm link do podobnego wątku http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...ie%20kosmetyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Kolorówkę trzymam w jednej kosmetyczce, która jest w połowie zapchana. Szampon to jest jakiś wspólny, rodzinny. Kosmetyki do twarzy stoją w łazience. Na pozostałe kosmetyki mam półkę (balsamy, wody toaletowe, żele pod prysznic) w szekretarzyku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() ![]() łazienka jest wilgotna ![]() ![]() Zapasiki wysoko na szafie w kolorowych pudełkach kartonowych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
Fajnie, że zamieszczacie zdjęcia. Miło popatrzeć co tam mają aktualnie na stanie inne Wizażanki. To bardzo ciekawe
![]() Ja swoje kosmetyki mam rozmieszczone w całym domu, w punktach strategicznych. Najwięcej ich jednak w łazience, tak "na widoku" jak i w szafkach. Poza tym balsamy leżą też w pokoju, perfumy w szafce, a kolorówka w wielkim kuferku. Ostatnio doszlam do wniosku, że muszę się opamiętać, bo już nie wiem co mam. Wyciągam z szafki krem lub tonik i ze zdziwieniem stwierdzam "Ja to kupiłam?". Ale to już choroba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
U mnie jest porządek, bo lubię wszystko mieć posegregowane i poukładane.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.