|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
Pokaż wyniki sondy: | |||
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% | |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki APC
jeste na stronie? bo ja nie widze...
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1772 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
Aha
![]() ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1774 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
może któraś białostoczanka ma ochotę złożyc się na zamowienie w APC??? w jakiejs niedalekiej przyszłosci?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Rzabbocop
|
A ja chyba jednak zdecyduję się na 13.
Cały czas zastanawiam się nad kuleczkami 1 czy ktos je miał w ogóle? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie ze kulki 13 sa juz do dostania. ja czekam wiec na cienie w kuleczkach coby przesylka sie oplacala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1778 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
Rzabbocop
|
Aguś a możesz rozpisac kuleczkami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1780 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1781 |
Rzabbocop
|
A pamiętasz przynajmniej z jakich kolorków sie składał? bo na zdjęciu nie widzę
Chodzi mi zwłaszcza o te ciemne, czy to jest jeden kolor czy różne, czy zawiera rude |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1782 |
okrutnica jakaś... |
nie miał chyba rudych
![]() były tam : nr 5, 6, 7, 9 nie pamiętam by miał kulki nr 8 w sobie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Rzabbocop
|
To fajnie bo się bałam tych rudych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1784 |
Raczkowanie
|
ojej jej zlozylam zamowienie i za poltorej dnia mialam paczkę juz u siebie..teraz pacykuję się calodobowo...dostalam w dodatku brokat gratis i w ogole jestem w szoku że tacy są mili...a te cienie jak marzenie!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
Rozeznanie
|
Ja ostatnio zamówiłam sobie kolorki (cieni sypkich): ciemnozielony i granatowy. Są prześliczne, z tymi kolorkami trafiłam w dziesiątkę, nawet nie przypuszczałam, że będę się w nich tak dobrze czuła.
![]()
![]() |
#1786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
Raczkowanie
|
MagJa pięknie im razem bo ta czekolada jakby znika...łagodzi ten fiolet i efekt jest taki no....magicznie rozswietlony ...super, może zrobie foto.
Ciemny fiolet 29 plus czekoladowy 22....połaczenie wydaje się zupełnie od czapy ale na oczach pięknie niesamowicie!!!!, Tak samo sytuacja ma się z turkusem i tą czekoladą. Zakupiłam też czarny, ciemnozłoty, zielony, brązowo czerwony ( i chyba na zielono się mieni ) ale jeszcze nie łączyłam ich ze sobą. Ten zielono czerwono brązowy ( ale nie kameleon ) jest niesamowity na mokro, mam brązowe oczy i tak mieniące się kolory doskonale wydobywają kolor tęczówki. Dziś najadałam się szaleju i zamowiłam kolejne ( satynowy zloty, jasna zielen i granat bosz jak moglam nie zamowic wczesniej granatu!!!! )...hahah za dwa dni będę miała wszystkie....są rewelacyjne w sumie chyba w życiu nie kupię już innych cieni! Mam pytanie czy któras wie i umie powiedziec czym sie rozni zloty od satynowego zlotego bo na zdjęciu są identyczne od razu powiem ze potrzebuję go jako rozjasniacza wewnetrznych kącików oka...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A satynowy złoty od złotego czym się różni? Sama mam ten 11 i to jest taki jaśniutki, prawie bezbarwny cień z drobniutkim złotym brokatem. Podejrzewam, że nr 1 będzie właśnie taki mniej brokatowy, a bardziej satynowy właśnie, więc chyba lepszy dla Ciebie, bo jak mój próbuję czasem dać w kąciki, to nie bardzo je widać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
okrutnica jakaś... |
gdzieś w wątku przewija się czym różnią się te dwa kolory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1790 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Wygląda na to, że MUTką się spodobały. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1791 | ||
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1792 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
Fajny do rozświetlania a czasem dodaję go odrobinę do innych cieni i wtedy mienią sie delikatnie na złoto. Ogólnie jestem z niego bardzo zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1793 |
Raczkowanie
|
A ja chcialam zapytac jeszcze ( aaa szybko bo jutro wyjdzie paczka do mnie to moze zdaze napisac zeby mi dorzucili ) czy te kuleczki rozswietlajace dadzą tez taki efekt dla bardzo ( bardzo , wersja cyganka) ciemnej karnacji ale cholernie "nierownej" z rozszerzonymi porami i ogolnie niefajnej??? Czy lepiej wziąc np te oliwkowe? Ja uzwywam tych z avonu od lat ale jakos mi sie znudzily zreszta one sa takie złote (i czesto jest tak ze podkreslaja niedoskonalosci mojej skory zamiast je maskowac!!!), a nie dające poświatę a z tego co się tu naczytałam ( skarbnica normlanie skarbnica!!!) to te kulki takie są...tak czy siak CHCE JE MIEC
![]() Fajnie byloby tak sobie pomyslalam jakby ten czarny cien tez byl opalizujacy na bordo np...albo zielen...no w kazdym razie nie taki matowy. Rzaba dziękuję ...to rzeczywiście satynowy dla mnie lepszy ![]() Ha ha przestudiowalam calusienki wątek i wciąż tyle pytan!!! A i jeszcze to,że zgadzam się w calej rozciagłości z postulatem że ta pani z ulotki APC...no masakra! Choćby zdjęcie z avatara AgiBj i juz rewelka! Edytowane przez wiwisekcja Czas edycji: 2006-03-05 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1794 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hej dziewczyny,
A czy orientujecie sie, czy mozna dostac kosmetyki APCw jakiejs drogerii na terenie Krakowa, Tarnowa czy Rzeszowa? Szukalam na forum takich informacji ale nie znalazlam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1796 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
No wlasnie tak myslalam, ze moze w GC beda. Dziekuje Ci MagJa za udzielenie odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
niom fajne te kuleczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1798 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Cień czarny jest matowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1799 |
Raczkowanie
|
Aga kameleona mam tysz a puder w rezultacie zamowilam 2 (opalony), zobaczymy jak to będzie zalezy mi na efekcie poswiaty bo wtedy skora wyglada na zdrowszą a avon ma w sobie za duzo zlotego.
![]() ...Ogolnie rzecz biorąc dzis rano malujac się i patrzac na mojego syna bawiacego się pokemonami pomyslalam ze z nami wcale nie jest lepiej ;-)....no i mam haslo reklamowe dla cieni APC...hahaha: "CATCH THEM ALL!!!!!" ![]() Przepraszam za wstrzyk nie na temat ale jakos nie moglam ![]() I kolejne poranne odkrycie sypkie cienie rewelacyjnie naklada sie na mokro.... gumką ( taką na drugim końcu kontorówki jaką ma np. arcancil ) zwlaszcza te opalizujące typu kameleon . Edytowane przez wiwisekcja Czas edycji: 2006-03-06 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na sucho to koszmar - nie równo się nakłada i szybko się wałkuje ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.