|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
Pokaż wyniki sondy: | |||
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% | |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki APC
Cytat:
Idę powiskać topiki o typach.... te zdjęcia "sote" prawie bez makijazu. P.S. Wyczarowałam dziś rano takie cuda z granatu i platynowej zieleni oraz satynowego złota ze moja wscieklośc ze nie umiem robic zdjęc makijażu osiągnęła apogeum!!! W ogole mam wrażenie że tych cieni nie ima się teoria że tego , czy tamtego koloru nie łaczymy z tamtym siamtym czy owym....moje polqaczenia wyprobowane to: kreski na mokro z 8 ( turkus), na powiece 30(ciemnozłoty), w kąciku zewnętrznym 22 (czekolada)i obowiązkowo khol. kreski na mokro z 29 (ciemny fiolet) na powiece czekolada (22) w kaciku ta sama czekolada na mokro - to moj ulubiony. kreski na mokro z 26 (granat) roztarte mocno bo jest ciemny w kaciku wewnetrznym satynowe złoto (1) na powiece platynowe złoto (12) i toż samo złoto na mokro w zewnętrznym kąciku....CUDOOOOOOOO!!!! . Kreski z 27 (ciemna zieleń) na powiece czekolada (22) plus khol......na srodku powieki nad zrenicą kropa z intensywnej zieleni jezooooo cudo! Granat (26) plus intensywna zieleń (17) na sucho mocno porozcierane bajka!!!!!!! Oczywiscie calodobowo w kącikach satynowe zloto nr 1 ( u mnie widoczne tylko jaki taki flash) Intensywna zielen też super na mokro do na wewetrznej powiece ale to juz co kto lubi, ja wygladam kosmicznie jak tak bardzo rozjasniam sobie oczy, moj mezulo padł trupem. Ogólnie rzecz biorąc bez czekolady 22, i zieleni ( i granatu , i fioletu...iiiiiiiii...) zycie nie ma sensu bo ona się komponuje idealnie z wzystkimi tymi cieniami. i ja rano wstaję i umieram , i mam ochotę napisać do tego całego Pana Pawła że zrujnował mi życie bo ja się nie mogę zdecydować!!!!! Tyle znad porannaj kawy.... Fotka z 24 godzinnego eksperymenty pt "teraz bede ruda" zaraz zniknie to tylko dla Agi zeby mnie upewnila zem ciepła ![]() ![]() ![]() P.S...Jesooo Aga czy ty wiesz ,że moj obecny mąż bajerzył się z Tobą na...sympatii...! Ogladałam wczoraj zdjęcia w Twojej galerii metamorfoz, i tam jest takie zdjęcie wersja "pamela anderson" z blond wlosami , koła w uszach....padłam trupem.....on się z Tobą bajerzył ładnych kilka...PIIIIIIP. ![]() Edytowane przez wiwisekcja Czas edycji: 2006-04-28 o 07:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Wtajemniczenie
|
wiwisekcjo, mi się wydaje, że na twojej twarzy nie będzie widać efektu kulek 0 czy 13, najlepsze byłyby dla ciebie chyba te oliwkowe
![]()
![]() |
#1863 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiwi, wiesz co musisz kupić? Lepszy aparat- te Twoje opisy zestawień brzmią fantastycznie i koniecznie chcę je zobaczyć tu na MM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
Wiwisekcjo, jakbyś miała chęć i czas i zrobiła sobie kiedyś zdjęcia tych zestawień co je tak prześlicznie opisałaś w duużych zbliżeniach oczu... normalnie mam chęć je wszystkie zobaczyć
![]() "na srodku powieki nad zrenicą kropa z intensywnej zieleni" to brzmi cudownie! jak i reszta opisu.. Bardzo plastycznie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1865 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale próbuję, i jak tylko się uda powklejam. Dla rozweselenia, kosmatyki APC nie są dla przeziębionych....dziś kichnęłam trzymając w ręku moj piekny fiolet....muszę się wdawać w szczegóły? ![]() No to Aga przejrzyj sympatię bo jakaś pani miała ( nie wiem czy ma) tam to wlasnie Twoje zdjęcie, z kolami w uszach wyglądasz na nim szałowo! Pewnie dlatego je gwizdneła! Anka , dziękuję, ja w koncu kupiłam te "opalone" i mam wrażenie ,że są ciut za czerwone, że własnie te oliwkowe byłyby lepsze, ale może zwyczajnie zamowię do nich kilka beżowych i białych i będzie dobrze... P.s. Jak w jednej wypowiedzi wkleić kilka cytatow??? Tak żeby odpowiedzieć każdemu? Proszę o wyrozumiałość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1866 | ||
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1867 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Wtajemniczenie
|
Eh, dziewczyny..co wy ze mna robicie? uzalezniacie mnie od wizazu!!
![]() wczoraj, zachecona waszymi zachwytami nad kosmetykami apc,popedzilam,zeby sie w nie zaopatrzec.pieniedzy mi starczylo wprawdzie tylko na puder rozswietlajacy ( nr 0) oraz cien do powiek (nr 1),ale juz planuje dalsze zakupy... ![]() kosmetyki kupilam w kdt w wawie-jakos na rogu miedzy sektorem G i H..cena-cien 9 zlotych, puder 26 lub 27 zlotych (nie pamietam dokladnie..)-to info dla warszawianek i okolicznych.. ![]() aha-jeszcze jedno-pomalowalam sie cieniem ok. 7.10 , a do 17 jeszcze sie utrzymywal ( wprawdzie starl sie prawie caly na gornej powiece,ale zostal tuz przy linii rzes-gornych i dolnych). Jak dla mnie -rewelacja, bo wszystkie dotychczasowe "rolowaly" sie nawet po 2-3 godzinach..
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj byłam we wrocławskiej Galerii Centrum i dowieźli nam resztę asortymentu APC, tzn. pudry sypkie, w kulkach (ale nie bylo nr 13
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
o nie! ja już nie zaglądam na ten wątek! Przez wizaż zbankrutuje!!! Jak było pieknie mieć kilka błyszczyków i cieni do powiek, jeden podkład i maskare a teraz caaaaaały czas na coś zbieram!!
ehh...
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1872 |
Raczkowanie
|
No ja własnie mam faze błydszczykową i chcę je wszystkie...co do jednego, no może poza tym beżowym bo na mich ustach nie będzie go widać...ten który dostałam gratis jest idealny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A teraz jak wiwisekcja również mam manie błyszczyków ![]() ![]() ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Moderatoreska
|
Dziewczynki co tu tak ucichlo, gdzie wasze nowe kosmetyczne zdobycze
![]() Tak milo bylo to wszystko ogladac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tzn. że jak zadzwonie żeby złożyć zamówienie i powiem że poproszę o kulki 13 to będą wiedzieli o co mi chodzi? ![]() Czy mam się przedstawić: pIWONIA z WIZAŻU ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1876 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1877 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() wystarczy nr 13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ze Śląska..nie mam pomysłu gdzie można kupic kosmetyki APC w naszej okolicy..Dzwonilam juz do vegi..tam już ich nie ma. Chyba zamawiam przez internet. Może by tak jedno duże zamówienie? Ja mieszkam w Sosnowcu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1879 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1881 |
okrutnica jakaś... |
prasowanwe nie wiadomo kiedy będą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Panie P. litooooooości... ![]()
![]() |
![]() |
#1883 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Raczkowanie
|
![]()
Zamówiłam dzisiaj kulki nr 0, cienie 8, 12 i 21 i kuleczki 7
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Witam,
przeczytałam zdecydowaną większość tego wątku i widzę, że czym Fitomed dla pielęgnacji tym APC dla makijażu, czyli tanie i dobre górą. Spodobało mi się parę rzeczy APC, ale mam kilka pytań i liczę na waszą pomoc. Planowałam zakup kuleczek 00, ale na czytając wątek natknęłam się na ich piękne zbliżenie, patrzę a to wypisz wymaluj moje meteoryty winter radiance (spójrzcie na zdjęcie), tyle że prawie 10 razy tańsze ( oj czemu tak późno trafiłam na ten wątek). Teraz po lekturze chciałabym zamówić kuleczki różowe i używać ich jako różu (zamiast meteorytów pink fresh tym razem mądrzejsza), i tu moje pytanie. Czy któraś z was ich używa? Chodzi mi o to czy nie będą zbyt delikatne (wyglądają na raczej jasne)? Drugi punkt mojej listy wątpliwości to cień, wybrałam kolor srebrzystopopielaty nr 10, czy będzie odpowiedni dla niewprawnej ręki chłodnego lata o zielonych oczach? Bardzo mi się podoba i mam na niego ochotę, choć obawiam się czy dam radę go nałożyć bez ciemnych podkówek pod oczami - czekam również na cienie w kuleczkach, och jakie piękne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1886 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Cień nr 10 jest stalowy, to taka ciemna raczej szarość, pasująca do Lata -ale uważaja na osypywanie (jak w przypadku każdego sypkiego cienia) wcześneiej przypudruj miejsce pod oczami sypkim pudrem lub po prostu podłóż płatek kosmetyczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję za odpowiedź i cenne rady.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 |
🦄
|
Agabil, ja tak się trochę wetnę, ale nie wiesz może czy APC nie planuje wprowadzić do oferty jakichś innych kolorków sypkich cieni? Bo marzy mi się taki jeden kolorek, a widzę, że oscylują w obrębie tej granicy
![]() ![]()
![]() |
#1889 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.