|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowiecke Panny Młode cz. II
ja robię pączki - jestem usprawiedliwiona
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie robie bo nie umie ale bylismy na zakupach i tak pachnialy ze nie moglismy sie oprzec i juz po jednym wszamalismy
az sie boje jutra ![]()
|
|
|
|
#424 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale powoli rozglądam się za fajną biżuterią.
Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-02-18 o 21:57 |
|||
|
|
|
#425 |
|
Zadomowienie
|
Jestem i ja po małej przerwie
Dzisiaj byliśmy na ostatnim trzecim spotkaniu w poradnictwie rodzinnym Jesteśmy w trakcie robienia kursu przedmałżeńskiego no i jeszcze pojedziemy na tą konferencję do Jedrzejowa i finito. Dziewczyny ja też bym już chciała wybierać zaproszenia, ale właśnie dookoła słyszę że jeszcze mam dużo czasu na to. Nawet mój TŻ uważa, że spokojnie możemy się za to zabrać później Z suknią narazie też się wstrzymuję, ale to też min dlatego, że w salonach dowiedziałam się, że z tym naprawdę można i czasem warto się wstrzymać. Dobrze jednak, że tutaj mogę gadać i gadać o tych przygotowaniach i tym co się z tym wiąże bo my się rozumiemy tu najbardziej![]() Odnośnie robienia zdjęć slubnych..my nie będziemy mieć robionego pleneru w dzień ślubu. Fotograf nam będzie robił fotki z imprezy, nawet z gośćmi mają być Na plener umawiamy się na sesję na tygodniu. Mam nadzieję, że pogoda dopiszę i zdjęcia też wyjdą piękne. A jeśli idzie o filmowanie..to hmmm nie lubie za bardzo oglądać się na filmach pewnie będzie mnie to stresować. Mam pytanie o ten Baranów Sandomierski ile tam jest kilometrów i czy płaci się za robienie zdjęć? Ja bym chciała, żeby nas sporo osób na ten plener pojechało. Wiadomo, że my, świadkowie to napewno, ale jeszcze np. przyjaciółka czy tam ktoś jeszcze..a i fotografa też najlepiej zabrać ze sobą, bo wtedy się chyba nie płaci za jego dojazd.
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2009-02-19 o 00:13 |
|
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
64,7 km – około 1 godz. 0 min tyle zajmuje dojazd
|
|
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
Elsi81 Ooo nie wiedziałam, że sie płaci za ta przyjemność. Mamy jeszcze czas pomyśleć jak by tu fajnie plener przeszedła.
olajka co do pogody to fotograf nam powiedizał,że rok temu pewna para przez miesiac nie mogła zrobić fotek plenerowych bo tak było wstretnie na dworze. (mieli wesele jesienią). Ja też mam nadzieje,że sie nam wszyskim uda pogoda
|
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez wlasnie sie boje pogody bo tylko to moze nam przeszkodzic w sesji
mamy wyznaczony termin i nie da sie tego zmienic bo ArS i Artix nie przyjada przeciez drugi raz do Gdanska
|
|
|
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
spodobał mi się ten rezerwat i coraz bardziej się przekonuję do zdjęć na łonie natury
|
|
|
|
#432 |
|
Wtajemniczenie
|
mysle o bukiecie na samochod cos w takim stylu. Ile moze taki okolo kosztowac?
|
|
|
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
Ja to się boje tej pogody nie na żarty ;/ w końcu to tez jesień.. ale pociesza mnie choc trochę fakt, że i latem czasem przez kilka dni pogoda bywa nieładna.
ania22 to chyba sporo wyjdzie Wam za opłatę fotografom jeszcze dojazdu nie?
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
No cóż pogoda to czynnik na, który nie mamy wpływu ........... niestety.........
Ale może zdjęcia w plenerze przy malutkim deszczu też mogą wyjść wspaniale. |
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
A co do ozdoby na auto to mi się podoba prosta dekoracja, którą można kupić na allegro i dowolnie ułożyć na samochodzie.
|
|
|
|
#436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
No ba ma się przelicznik w głowie
Cytat:
Płaci się ale oprócz tego, że możesz zrobić na dworze to jeszcze masz też dostęp do sal w środku a tam też świetne zdjęcia wychodzą moja koleżanka właśnie tam miała robione. |
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak pisalam my akurat na zdjeciach nie oszczedzamy
|
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
ten stąporków ciekawie wygląda albo może św krzyż nie wiem gdzie jeszcze są takie miejsca
|
|
|
|
#440 |
|
Zadomowienie
|
Oglądałam rownież plener, który był robiony zaraz przed Kałkowem gdzie są te czerwone skały nad zalewem. Super fotki. Jedno z fajniejszych zdjęć to to, gdzie młodzi siedza na ściernisku,obok bela siana a oni na kocu pija szampana przy zachodzie sońca. Fajniuchne.
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
to ja wrzuce pare miejsc moze sie przyda
![]() http://jakiecudne.pl/palaceizamki http://jakiecudne.pl/przyrodanieozywiona a zdjęcia na dole to Podgrodzie niedaleko smykowa tu tez jest ![]() http://www.cmielow.pl/?c=350
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2009-02-19 o 14:37 |
|
|
|
#442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Waniliaania2009 ja już dostałam na prezent urodzinowy biżuterię ślubną i wklejałam fotki. Są na stronie 7 jak by co
Edytowane przez Marcia23 Czas edycji: 2009-02-19 o 16:26 |
|
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia23 ale przecież wszystkie dane dotyczące obsługi weselnej - jaka ja to nazywam umieszczone są na pierwszej stronie wątku i nie musisz przeszukiwać całego wątku. Dane te Ania uzupełnia na bieżąco.
A poza tym z pewnością zaczęłoby się od pisania tylko o fotografach a skończyło tak jak tu - na gadaniu o wszystkim ![]() Ten wątek - nie wiem czy wiesz ale wcześniej miał tytuł "Gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.", czyli w sumie tylko dotyczący sal weselnych a tu nam wątek się rozrósł i jest jak jest. |
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dzis rano w tym sklepie tylko że tu w GD i widziałam inne butki na niższym obcasie tylko nie mogę znalezc ich na stronie. nawet nieglupie tak na przebranie. obcas na oko 3 cm
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na marginesie dodam, że ten wątek ma również charakter towarzyski a nie tylko stricte użytkowy. Uważam, że mocno idzie na łatwiznę ten, kto wymaga uszeregowania i ocenienia wszystkiego przez innych.
|
|
#447 |
|
Wtajemniczenie
|
znalazlam dzis nawet fajne buty
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Ostrowczanka zgadzam się z Tobą w 100%
![]() A co do butków, to pierwsze najfajniejsze chociaż te z serduszkami też niezłe.
Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-02-19 o 18:44 |
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
waniliaania2009-bardzo w moim guście te buciki
. Najładniejsze drugie.
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Ostrowczanka;110585 49]Tak na marginesie dodam, że ten wątek ma również charakter towarzyski a nie tylko stricte użytkowy. Uważam, że mocno idzie na łatwiznę ten, kto wymaga uszeregowania i ocenienia wszystkiego przez innych.[/QUOTE
Dziewczyny ale ja nie umieściłam tej uwagi po to, żeby tu siać jakieś nieporozumienia ;/ Wy mnie teraz osądzacie, jak gdybym chciała "nietowarzysko" i "czysto- rzeczowo" z Wami pogadać a to bzdura. Po prostu pomyślałam, że to byłoby jakieś ułatwienie i tyle. Nie rozumiem po co dalsza dyskusja na ten temat. Proponuję ją zakończyć, będzie tak jak uważa większość czyli tak jak było do tej pory i już. Bo nie chcę żeby wyszło teraz na to, że "idę na łatwiznę". Powiem szczerze że mnie to zwyczajnie uraziło i jest mi przykro dlatego nie chcę już poruszać tego tematu. Zgoda??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.

nasz ślub
az sie boje jutra 

więc nie myślę na razie o biżuterii. Ale tak w czerwcu planuję już kupić biżuterię 
Z suknią narazie też się wstrzymuję, ale to też min dlatego, że w salonach dowiedziałam się, że z tym naprawdę można i czasem warto się wstrzymać. Dobrze jednak, że tutaj mogę gadać i gadać o tych przygotowaniach i tym co się z tym wiąże bo my się rozumiemy tu najbardziej

mamy wyznaczony termin i nie da sie tego zmienic bo ArS i Artix nie przyjada przeciez drugi raz do Gdanska 

....