|
|
#1261 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowiecke Panny Młode cz. II
Chciałabym żeby czas leciał szybciej...
500 dni to strasznie duuuużo Wyobrażacie sobie swój pierwszy poranek jako ŻONA?? podobno dopiero rano jak się spojrzy spokojnie na obrączkę myśli się "to już" z uśmiechem na buzi bo cała noc to stres i wielkie zamieszanie
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam kawał dla dziewczyn, które narzekają na teściowe: Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką: > > - Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i > będzie nam wspaniale. > > - Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać. > > - To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a > ty zgadniesz, która jest moją wybranką. > > - Niech i tak będzie. > > Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na > > kanapie,naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę > > - To ta ruda pośrodku. > > - Dokładnie. Skąd wiedziałaś? > > - Bo juz mnie w****ia! |
|
|
|
|
#1263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mehja trafiła kosa na kamień
the final countdown... jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru... Edytowane przez Andromedaa Czas edycji: 2009-03-11 o 19:07 |
|
|
|
|
#1264 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jestem zadowolona bardzo z tesciow
sa super.Nam tez odchodzi problem z mieszkaniem, poniewaz rok temu kupilismy wlasne mieszkanko w Krakowie. A do moich rodzicow i tesciow daleko mamy- jedni w Ostrowcu a drudzy w Stalowej Woli. Ale chetnie odwiedzmy i jednych i drugich
|
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam przyszłych tesciow nawet OK, ale też nie chcę z nimi mieszkac po ślubie. Niestety nie bedzie innego wyjscia, bo teraz na wiosne zaczynamy budowe domu. Miejmy nadzieje ze nie potrwa to dlugo, ale znajac zycie....................
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- a mój suwaczek pokazał 486 - też długo
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zleci wam bardzo szybko
![]() Ja pamiętam jak stwierdziliśmy, ze się wreszcie pobierzemy to nam się tak wydawało że to bardzo długo a teraz tak czasem myślę, że dopiero co był ślub
|
|
|
|
#1267 |
|
Raczkowanie
|
nie było mnie pare dni,a Wy tyle napisałyscie :P
i temat widzę zszedł na tesciów
|
|
|
|
#1268 |
|
Zadomowienie
|
Teściwa mówicie.... hm... moja jest nawet ok, ale jak juz wcześniej pisałam ostatnio mnie ...zdenerwowała( mówiąc delikatnie) tą swoją wizja naszego mieszkania-gdzie regał, gdzie łóżko, na której ścianie fotele.... miałam wrażenie,że zaraz mi powie jaki kolor firanek mam w pokoju zawiesić
No a mieszkanko własnie będziemy mieli po teściach moich.I strasznie sie cieszę bo ani ja ze swoimi rodzicami nie chciała bym mieszkac( to z powodu młodzych braci,jakoś taki brak swobody by był) a tym bardziej z moimi teściami. Suknia extra,chociaż nie dla mnie-dopiero bym wygladała dłuuuuuga
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysoka jesteś. Ja znowu niska 161cm
|
|
|
|
|
#1270 |
|
Zadomowienie
|
mehja ni dzieki za słowa otuchy
Na pewno Tobie lepiej pasuje ta suknia, niz mi. Czasami chciała bym sie zamienic na Twoje 161cm, powaznie |
|
|
|
#1271 |
|
Rozeznanie
|
Pod koniec miesiąca wybieram się z narzeczonym i moją przyjaciółką do Kielc w poszukiwaniu sukni i już zaczynam panikować
mam cichą nadzieję, że uda mi się znaleźć tą naj... za pierwszym razem, ale jak czytam jak niektóre z Was robią kolejne podejście, bo wciąż mają mętlik w głowie, to zaczynam się poważnie przejmować a znając moje czasem niezdecydowanie, to te babki z salonów będą miały mnie dość![]() ![]() czy któraś też tak ma...
|
#1272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
a ja Wam pokażę jakie zamówiliśmy prezenty dla gości
nam się podobają
|
|
|
|
#1274 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem bardzo niezdecydowana a jak już się niby na coś zdecyduje to i tak zmieniam zdanie. Te babki z salonów mnie też będą miały dość
[/quote]przynajmniej będziemy mogły liczyć na darmowy rozgłos ![]()
|
#1275 |
|
Zadomowienie
|
jej, chyba sie wybiore po tych salonach i pooglądam co nieco, ale z drugiej strony to pomyślą babki,że jakaś napalona,że rok wcześniej suknie oglada
Mam problem-trzeba mi namiaru na kogoś z limuzyną.Mam jeden tylko a chcialam się zorientowac w cenach.A może tylko jedna limuzyna jest w Ostrowcu
Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-03-11 o 21:14 |
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam nr do faceta z ćmielowa który ma limuzynę 602609296
|
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś widziałam w Ożarowie dwie limuzyny, ale nie mam namiarów.
|
|
#1278 |
|
Rozeznanie
|
Ninuska - może spróbuj tutaj, o ile to nie nr, który już posiadasz
![]() http://www.limuzyna-ostrowiec.pl/
|
#1279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do namiaru na limuzynę to niestety nie mogę pomóc |
|
|
|
|
#1280 |
|
Raczkowanie
|
mehja kawał wysokich lotów
, i taki prawdziwy hehehJa niestety jestem skazana na teściów, na razie nie mamy na tyle kasy żeby kupić coś w Krakowie. Moja teściowa ciągle gada, bez względu na to czy ją ktoś słucha, a czasami jak coś palnie to mam ciśnienie ze 300 ale powoli uczę się jej po prostu nie słuchać, i tak jest o wiele lepiej Ale za to moi rodzice z moimi przyszłymi teściami pokochali się od pierwszego wejrzenia, i to jest dopiero dramat.Igoolek zobaczysz jak te 500 szybko minie, ja teraz błagam żeby zwolnił bo jeszcze tyle rzeczy do załatwienia a czas topnieje w zastraszającym tempie. |
|
|
|
#1281 |
|
Raczkowanie
|
oj naprawdę ten czas szybko leci w tamtym roku martwiłam się a raczej tak troche głupio mi było mówić że mam ślub za 2 lata a tu w przyszłym roku o tej porze to już może będę suknie wybierać
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
ja też. I szczerze mówiąc już się nie mogę doczekać, na razie nie wypowiadam sie jak rozmawiacie o sukniach bo jeszcze się wogóle nie orientuję w tych firmach, sklepach itd, no ale chętnie czytam i zbieram informacje.
|
#1283 |
|
Przyczajenie
|
czesc Dziewczyny! Strasznie duuzo piszecie i ciagle nie nadązam z czytaniem!
Czytalam ze niektore z Was szukaja sukni. Choc nie bylo latwo juz znalazlam ta idealna dla mnie ! Poczatkowo myslalam ze model "rybka" to nie dla mnie, przymierzalam troche takich i w zadnej nie bylo ok. Ale potem moja przyjaciolka przyniosla mi w salonie suknie, wlasnie taka, i juz innej nie chcialam. A najlepsze jest to ze nawet jej poczatkowo nie chcialam przymierzac. Takze jak bedziecie wybierac to przymierzajcie wszystko, tym bardziej ze suknie na wieszakach wygladaja beznadziejnie. To moja rada dla Was. Zycze powodzenia w poszukiwaniu Ja czytam dalej o czym piszecie
|
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczor wczorajszy sie udał
Dzis spotkanie u tesciowej, troszke wymuszone ze u Niej, ale za dobrze by miała, bedac tylko u nas. Wtedy na zareczynach to dluga historia, w kazdym badz razie, mowiła takie pierdoły, ze ach strach było jej słuchac. I dlatego głupio mi było wtedy tak przy rodzicach. A teraz boje sie, ze to sie powtorzy i znow bedzie nie miła sytuacja. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, wiec sie zobaczy jak bedzie.
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-03-12 o 11:29 Powód: dopisek |
|
|
|
#1285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
viollin, to super, że wybrałaś już suknię, może się nam pochwalisz
|
|
#1286 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie będzie chodzenia po kieleckich salonach sukien ślubnych w sobotę
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
A to czemu?
|
|
|
|
#1288 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie wrocilam z probnej fryzury mialam probowane 3- jedna na bok asymetryczna, druga upinana z tylu i trzeci kok. Ale chyba w tych rozpuszczonych mi lepiej, czyli w 1 lub 2.Zrobilam zdjecia, ale nie mam tu kabelka do aparatu
zapomnialam zabrac. Aha- musze zapuszczac grzywke na bok tak jak mi mowila kiedys Agnieszka na forum ze na bok byloby mi lepiej ![]() Dowiedzilam sie ze kosmetyczna do ktorej sie zapisalam to podobno roznica czy maluje mloda Gabrysia czy Gabryiela starsza tylko skad ja mam wiedziec ktora to ktora ja sie zapiasalam do Gabryjela Jenda....... One maja rzeczewiscie tak samo na imie? Jutro ide na makijaz probny
Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-03-12 o 13:58 |
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli coś dobrze sobie Ciebie wyobrażałam z ta grzywka na bok
![]() A co do Gabryeli to chyba tylko tak na nią wołają - starsza ma na imię Grażyna Jenda - to ta co mnie malowała do ślubu. |
|
|
|
#1290 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.

500 dni to strasznie duuuużo
podobno dopiero rano jak się spojrzy spokojnie na obrączkę myśli się "to już" z uśmiechem na buzi bo cała noc to stres i wielkie zamieszanie

Na pewno Tobie lepiej pasuje ta suknia, niz mi. Czasami chciała bym sie zamienic na Twoje 161cm, powaznie
mam cichą nadzieję, że uda mi się znaleźć tą naj... za pierwszym razem, ale jak czytam jak niektóre z Was robią kolejne podejście, bo wciąż mają mętlik w głowie, to zaczynam się poważnie przejmować
a znając moje czasem niezdecydowanie, to te babki z salonów będą miały mnie dość

....

Ale za to moi rodzice z moimi przyszłymi teściami pokochali się od pierwszego wejrzenia, i to jest dopiero dramat.