![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kolor sukni a kolor garnituru
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
co kto woli..dla mnie czerń/grafit zawsze będzie na pierwszym miejscu wystarczy zmienić dodatki i na każdą większą uroczystość się nada
![]() ![]() tutaj w kompozycji ze starym złotem Edytowane przez akira Czas edycji: 2006-03-08 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Emu jesli Twoj facet jest brunetem to bedzie ładnie wyglądał, a Ty w kremowej sukni będziesz miała super tło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Witajcie
A co powiecie na temat polaczenia suknia ecri + jasny lniany garnitur? Moj narzeczony wyglada w takim garniturku super i nastawil sie ze ten i zaden inny ![]() Pozostaje dylemat w jakim kolorze koszula i w jakim dodatki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Przyznam szczerze ze kiedy wybierałam swoja suknie ślubna (biała) też miałam złudne myslenie że każdy garnitur do niej pasuje
![]() Jak przyszło do mierzenia garnituru szybko wybito nam z głowy wczesniej wymyslony ciepły ciemny brąz ![]() Z lekka się "załamalismy" oboje, słysząc jaką kolorystykę mamy do wyboru.. Biorąc pod uwage mały wybór garniturów grafitowych czy ciemno-szarych pozostał nam czarny o którym wogole nie mysleliśmy ![]() Jasne szarosci nam sie nie podbaja na taką uroczystość. I okazało się, że te czarne które nam sie podobały to ze względu na poziome prązki takie uwypuklenia nie maja tego czarnego kolortu aż tak głebokiego i ciemnego. Kolor jest mocno zblizony własnie do grafitu. Wybralismy piekny lekko połyskliwy garnitur w którym moj męzczyzna wygląda bajecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Zauważyłam ostatnio, że w modzie są garnitury w jasnych kolorach. Jak przechodziłam ostatnio obok kościoła, to widziałam dwóch panów młodych i obu w jasnych garniturach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
Mój narzeczony ma ciemną karnację, bardzo ładnie mu w ciemnych kolorach. Postawiliśmy na czarny albo grafitowy garnitur, plus bordową kamizelkę i musznik. Ja chcę mieć białą suknię i bukiet z bordowych róż.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
mam tu kilka propozycji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
jaka koszula
Mam takie pytanie, mam nadzieje ze mi pomożecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny całkiem niedawno zaczełam borykać się z tym samym problemem, jaki garnitur do śnieżno białej sukienki
![]() Wklejam fotke mojej sukienki i dwóch garniturów mojego TŻ. Proszę o opinie, który będzie gorszym złem ![]() ![]() POMOCY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Czy to są garnitury, które już kupiliście ?
Jasne garnitury są mało praktyczne. Jeśli chcecie gartnitur tylko na ślub, to myślę, że jest ok. Ten który pokazałaś jest bardzo elegancki, choć ja za jasnymi nie przepadam. Według mnie wszystko się wtedy zlewa, i suknia też gorzej na tle takiego garnituru wypada. Tym bardziej, że ten garnitur jest w jakieś wzorki... bałabym się, że byłoby za pstrokato. Widziałam w całym swoim życiu tylko jedno zdjęcie gdzie mogę powiedzieć że jasny garnitur wyglądał ładnie. Ciemne garnitury biją jasne na głowę. Oto ono:
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
![]()
hej, a co byście powiedziały mój Luby kupił garnitur w kolorze waniliowym takim bardziej intensywnym niż ecru (czystym kolorze) no a ja zastanawiałam się nad białą suknią... w dodatku ze srebrnymi dodatkami. Co o tym sądzicie? czy to się niebędzie gryzło?
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
wiesz ja mam dokładnie taki sam problem... no tylko że ja jeszcze niekupiłam sukni a mój narzecziny już ma garnotur własnie w takim kolorze jak wstawiłaś zdjęcie (to górne) no a ja chciałabym własnie suknię w kolorze białym i z dodatkami w kolorze srebrnym no i sie tez zastanawiam jak to będzie wyglądało. Aha dodam też ze koszulę będzie miał białą no i planuję mu kupić musznik tez jakiś srebrny, no wiem że to może niewyglądać najlepiej dlatego oglądałam już suknie ecru..... ale dylemat prawda?
![]()
![]() |
#47 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
izka ja miałam suknię ecru z koronką wyszywaną delikatnym złotem.
Pasuje tutaj garnitur w kolorze ciemnej czekolady ale mój TŻ miał garnitur w bardo ciemnym graficie - wręcz czarny i baaardzo dobrze wyglądał obok mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Drogie wizażanki, potrzebuję pomocy.
Moja połówka wybrała sobie surdut w kolorze mojej sukni => ecru Ślub już w sierpniu, a ja nie wiem jakiego koloru dodatki wybrać żebyśmy nie wyglądali jak plama z rozlanego mleka ![]() Załączam zdjęcie owego cuda. Z góry dziękuję za wszelkie rady! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
dzieki kodeina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
i jeszcze troszke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
i jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
iwusek dzięęęęękii
![]() Faktycznie jest nieźle! Dobierzemy coś ciepłego w ciemniejszym odcieniu (kawa z mlekiem może) i będzie dobrze. Chyba nie będę kombinować z mocniejszymi kolorami bo czasu już baaardzo mało pozostało... Ech... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Witajcie!
A ja mam nastepujacy problem: moja suknia w kolorze ecru ze zlotymi aplikacjami na gorsecie i na spodnicy. Garnitur kupujemy czarny, bo moj TŻ jest brunetem i w brazie nie czuje sie zbyt dobrze. Teraz sedno: dodatki. On wymyslil sobie biala koszule + kamizelka i musznik kolorem i stylem pasujace do mojej sukienki. Ale obawiam sie, ze przy jego bialej koszuki moja suknia bedzie wygladala jak brudna. Czy w/w dodatki wystarcza, aby zatrzec ten efekt? On upiera sie, ze nie zalozy koszuki ecru, bo nie pasuje do niego ten kolor. Czy spotkalyscie sie moze z takim zestawieniem kolorystycznym? Czy wyglada to korzystnie, czy wrecz przeciwnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Magias wielokrotnie widziałam, że przy takim stylu sukni jaką Ty masz, facet ubierał ciemniejszy garnitur, musznik i kamizelkę pod kolor sukni czyli ecru i białą (ale nie śnieżnobiałą) koszulę. To wygląda ładnie
![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
magias Faceci raczej nie znają się na kolorach więc jak mu kupisz koszulę w kolorze kości słoniowej (nieco jaśniejsza niż ecru) to nawet nie zauważy, że to nie biały
![]() Faktycznie śnieżnej bieli bym nie polecała. Powiedz czy garnitur jest czysto czarny, czy złamany brązem lub szarością? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny. Jakoś mi ulżyło. Mam nadzieję, że uda się wmówić mu, że kolor kości słoniowej to też biały. Ten Typ akurat świetnie rozróżnia kolory, wie co to turkusowy, liliowy, łososiowy itp. Ale faktycznie, biały to dla niego biały, więc z jaśniejszym ecru powinno sie udać.
Garnituru jeszcze nie ma, ale wykombinował sobie zdecydowanie czarny, bez innych odcieni. Rajd po sklepach rozpoczniemy na pocz. sierpnia, ślub bierzemy 30 sierpnia br. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.