|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro jedziemy zobaczyć, prawdopodobnie kupić gajerek... pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kolor sukni a kolor garnituru
Cytat:
Zamówiłam suknię w salonie, raczej "kościelną". Byłam ostatnio na ślubie znajomych w USC i widziałam, że taki styl jest na porządku dziennym, chociaż długo zastanawiałam się czy wypada...Ale obecnie już wszystko wypada
Edytowane przez magias Czas edycji: 2008-07-11 o 14:29 |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
izka polecam ciemny z lekkim połyskiem garnitur, mężczyzna wygląda baaardzo elegancko
wklejam też zdjecie mojej sukienki..na koronce widać zdobienia
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Piękne kolczyki Kodeina, kupione w jakimś konkretnym sklepie??
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
izka19855, magias ja też mam ślub 30/08
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
magias śliczna suknia... Jeśli o takiej marzyłaś, to to czy to kościelny czy cywilny nie ma znaczenia, a na pewno dla Ciebie odnośnie sukienki oczywiście... kodeina gdzie mogę zobaczyć jeszcze Twoje fociaki ze ślubu...śliczności.... ![]() Edycja salyco witamy w klubie...i zdróweczko za to.. [pozdrawiam Was cieplutko] Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-07-14 o 13:45 Powód: Dopisek |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
w żadnym firmowym sklepie typu APART czy KRUK
![]() kosztowały 60zł. Cytat:
![]() Pozdrawiam ciepło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=248354 |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
witam, witam! ja takze 30.08 mendelsona usłysze
![]() kodeina gratulacje, pozwoliłam sobie obejrzeć fotki - świetne! mialas śliczną suknie (bardzo w moim stylu zresztą ja bede mieć b.podobną ![]() ![]() ...trzymajcie za mnie kciuki ... zaczynam sie denerwowac
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki zaciskam! będzie super - zobaczysz ![]() Ja wiem że stres jest ale nie martw się drobiazgami na zapas - nie warto
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() One są prześliczne...ja też chcę... jesteś niezłą "modelką" |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
ja tez dziewczynki 30 .o8
a tak wogole to ja jestem za ciemnymi garniturami najbardziej eleganckie i takie stylowe Wdg mnie facet wyglada mesko w czerni noi taki garnitur jest o wiele bardziej praktyczny My wybralismy czarny garnitur,prazkowany drono,lekko polyskujacy, do tego biala prazkowana koszula z mankietami na spinki rezygnujemy z kamizelki plus rozowy Jasniutki w paski ukosne krawat ja mam bardzo strojna sukienke i moj mis swoim umiarem i klasa podkresli nasze piekno w tym dniu z tym ze rodzice(moi tescie) smieja sie ze TZ bedzie mial rozowy krawat noi najchetniej ubraliby go w bioooly garnitur albo szary )ale trudno wszystkim sie nie dogodzi,najwazniejsze nasze zadowolenie
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
Kupiliśmy gajerek!! Noooo poszliśmy dość szeroko...
Mój TZ nie za bardzo skłaniał sie do wycieczki po kupno ubrania do ślubu ponieważ twierdził, że : "przeciez moge coś wybrać z tych garniturów co mam w szafie" Fakt przez to,ze czasem potrzebuje do pracy ma ich parę ale mimo wszystko uważam, ze żaden z nich nie nadaje sie na tą wyjątkowa okolicznośc Ślub 30.08 wiec powoli zaczełam naciskać i wybralismy sie na zakupy... Pierwsze podejście: NIC! Nawet nie było co przymierzyć... Druga próba: NIC! Wszystko takie biurowe i mało eleganckie a jak było coś fajnego to nie w rozmiarze, którego szukaliśmy. Dzisiaj podejscie trzecie: MASAKRA NIC NIE MA!!! Ja juz zaczełam sie denerwować bo nawet jakbyśmy chcieli zamówić szyty na miare to czas oczekiwania 1 miesiąc a tu tylko 3 tyg zostały Przypomniałam sobie o ostatniej desce ratunku - dosć duzym ale też i dość drogawym salonie mody ślubnej i bingo!! Kupilismy!! Nie brazowy bo mam białą suknie, nie czarny bo nie było rozmiaru, nie w prażki kupiliśmy CZERWONY!!! Wiem jestesmy troche świrnięci i niektóre ciocie mogą poczuć sie słabo ale mój TZ wygląda w nim świetnie,panie w salonie były urzeczone a ja jestem zachwycona!! Wklejam fotkę Nasz zestaw jednak różni sie koszulą ponieważ wybralismy śnieżno białą - wygląda to dużo bardziej "ślubnie" no i fajnie nawiązuje do mojej kecki Pozdrawiam gorąco i prosze o opinie ![]() ![]() ![]()
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
Jak dla mnie -bomba !!
do tego jakiś czerwony akcent w bukiecie i będzie ślicznie
|
|
|
|
|
#76 |
|
Przyczajenie
|
My zdecydowaliśmy się na klasykę: czarny smoking. biał koszula i mucha. Mój S. wygląda bardzo elegancko. Uznaliśmy, że ciężko żeby Pan Młody wyróżniał się wśród tłumu mężczyzn-gości. Wszyscy mają garnitury, krawaty i kolorowe koszule, no a jednak w smokingu nie wystąpi nikt, no właśnie poza Panem Młodym. Muszę przyznac, że Mój Pan Młody wygląda wystrzałowo...
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
a co mi doradzicie??
ja mam biała sukienke, mam wlosy ciemne i w sukniach e cru nie ma u mnie efektu mój narzeczony prawdopodobnie bedzie miał garnitur ciemny grafitowy na zdjeciach pewnie wyjdzie prawie czarny problem mamy z kamizelka i krawatem - pani w salonie powiedziała, ze skoro ja mam biała sukienke to kamizelka powinna byc biała ze srebrna nitka podobnie krawat , ale mój narzezcony jest blondynem i niedobrze mu w takich kolorach, za to super wyglada w krawacie i kamizelce ecru, i co teraz?? Pani powiedziała ze o czyms takim nie słyszała... a doradzicie mi jaki powinien byc bukiet?? tzn w jakich kolorach by pasowało?? |
|
|
|
|
#79 |
|
Przyczajenie
|
Osobiście uważam, że do ciemnego garnituru - kamizelka i musznik/krawat powinien być jasny. Twoja biała sukienka raczej skreśla dodatki ecru
Twój partner będzie wyglądał jakby był przybrudzony... Tylko nie wiem po co srebrna nitka, którą zasugerowała pani w sklepie? ![]() Czyżbyś miała srebrne elementy na sukni? Jeśli tak to Twój TŻ może założyć białą koszulę i srebrną kamizelkę + musznik/krawat.
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje Kochane za wyrazy aprobaty dla naszego niecodziennego wyboru
Jak kupowaliśmy ten czerwony okaz to panie w sklepie mówiły,ze sporo par go oglądało ale nikt sie jeszcze nie zdecydował - no to my bedziemy pierwsi w naszym regionie .Tak bukiet zdecydowanie z czerwonym akcentem - bedziemy bardzo patriotyczni...ale jacy nietuzinkowi he he Pozdrawiam gorąco p.s. jeszcze tylko pare dni - ale mam mega stressssa hy hy
|
|
#81 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#82 |
|
Przyczajenie
|
tyle co do 30.08.08
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
widam wszytkie panny i zony takze
ja takze chcialam aby moj TZ wyroznial sie z tlumu panow zaproszonych na slub na pocztaku troche marudzil gdy zaproponowalam aby wystapil w "surducie angielskim" ale gdy przymiezyl..... panie w salonie byly urzeczone ja zreszta tez teraz nawet opbawiam sie aby nie przycmil tym swoim strojem mojej kiecki ach .... mam nadzieje ze zaskoczymy wszytkich co wy na to?
Mad about Mad Men “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2008-11-29 o 23:53 |
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
heh zycze wiec powodzenia! o ktorej? my o 15 slub
i chyba wtedy najwieksze nerwy...chociaz jeszcze pierwszy taniec... ![]() pozdrawiam serdecznie
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
Kofika bardzo ładnie
pozdrowiska
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest nasz dzien i powinnismy wygladac tak jak chcemy.Oczywiscie mnie latwo jest pisac,ale nie ukrywam ze gdziest tam zastanawiam sie czy nie zostaniemy odebrani przez cala rodzinke jak para cudaków coz....nie pozostaje mi nic innego jak tylko przestac o tym myslec.a czerwony.... tak to ponoc kolor ktorym zwraca sie na siebie uwage,gratuluje odwagi i czeakm na foty pozdrowionka
|
|
|
#89 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() buziolki i pozdrawiam również...gdzie mogę obejrzeć suknię, wstawiona gdzies tu an wizaż?? bo nie kojarzę...
|
|
|
|
|
|
#90 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale zaraz to nadrobie niestety mam tylko ujecie z oficjalnej strony www. salonu i nie jest ono zbyt korzystne. w rzeczywistosci suknia prezentuje sie duzo bardziej elegancko. jest biała, bardzo dopasowana i cala pokryta koronka z drobnymi błyszczacymi krysztalkami gdzie niegdzie ![]() dziewczyny teraz z innej beczki... a to moja kiecka : ... i podobna fryzura tzn upiety nielad calusy!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

hmm
Nasz zestaw jednak różni sie koszulą ponieważ wybralismy śnieżno białą - wygląda to dużo bardziej "ślubnie" no i fajnie nawiązuje do mojej kecki