![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolor sukni a kolor garnituru
iwona kiecka bardzo fajna chyba z fasonu nawet troche podobna do mojej
![]() ![]()
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Nie mogłam sie powstrzymać i ... zamieszczam nasza fote
![]() ![]() ![]() Dziewczyny jak Wasze 30.08.2008 uroczystości? Wszystko sie udało? Były jakieś 'wpadki" ? Kofika najserdeczniejsze życzenia no i trzymam kciuki ![]() ![]() Pozdrawam serdecnzie ![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Podbijam temat.
Widzę, że mały tu ruch panuje... a szkoda bo przecież nasi panowie są równie ważni tego dnia ja my. Liczę na Waszą pomoc w doborze garnituru. Otóż moja suknia jest w kolorze śmietankowej/diamentowej bieli. Jest z satyny. Zdobienia to wyhaftowane listki nitką koloru ciepłego srebra (nie potrafię nazwać tego koloru) oraz kryształki Swarovskiego. Zdobień nie jest przesadnie dużo, część gorsetu (przód i tył) oraz tren. Mam ciepłą karnację i blond włosy. Wiązanka będzie w kolorach pastelowych z odrobiną bordo. Mój P jest blondynem o ciepłej karnacji. Szczupły, wysoki. Pomóżcie mi z doborem garnituru dla niego. Powinien być ciemny czy może być jasny (n.p. beżowo-popielaty, taki ziemisty lecz nie kawa z mlekiem) Nie wiem jak się za to zabrać. Dodam, że ślub w maju. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Paulino ja bym postawiła na ciemny garnitur ...jeśli nie czarny to może ciemny grafit??
![]() Według mnie panowie wyglądają wtedy naprawdę elegancko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Boję się, że będziemy wyglądać jakbyśmy się spotkali przypadkiem przed ołtarzem. Wiesz, chcę abyśmy oboje dobrze wyglądali stojąc obok siebie... Tak zaczęłam szukać po stronach internetowych różnych garniturów... A gdyby któryś z tych? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Paulina119a, ja tez uważam że ciemny garnitur byłby najodpowiedniejszy.
Aha, a jak będziecie wybierać koszulę to pamietajcie że nie może być biała, bo przy białej Twoja suknia wyglądałaby nieciekawie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Z wcześniejszego opisu wywnioskowałam że masz suknię w bieli ze srebrymi dodatkami stąd poleciłam grafit
![]() Ja miałam suknię w ecru ze złotymi przeszyciami a mój Tżet miał ubranie w kolorze grafitu wpadącego w czerń ![]() CZytałam że do ecru to powinien być brąz ale w brązie wyglądał jak stary dziadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
grafit też może fajnie pasować do ekri, kwestia doboru dodatków, które połączą te dwa kolory w całość i będzie pięknie. Brąz jest idealny, ale grafit i czerń też fajnie pasują.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kodeina przepraszam, bo pewnie nie napisałam tego zrozumiale. Kolor ten nazywa się śmietankowa biel... to jest coś a'la ecri... Jednak zdobienia ma w kolorze srebra, ale takiego ciepłego odcienia srebra... Taverney myślisz, że grafit będzie pasował?? Znalazłam taki garnitur, który mi się spodobał. Poza tym musznik i marynarka motywem genialnie pasowały by do mojej sukni ![]() Myślicie, że pasuje na ślub? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Witam. Mam suknię w kolorze ecru - taką jak na załączonym zdjęciu, dodatki złote,. Mój TŻ będzie miał koszulę w kolorze mojej sukni (bez kamizelki!), ale nie mam pojęcia czy czarny garnitur będzie tu pasował - TŻ musi mieć czarny i koniec bo innego nie założy. W takim razie jaki krawat? Czy czarny pasuje w ogóle do tej sukni? Proszę o pomoc.
Zał. zdjęcia sukni takiej jaką będę miała i bukietu
(...) prawda jest gorzka bez pociechy, którą daje nadzieja (...) Eduard Bass Edytowane przez gorzka prawda Czas edycji: 2009-12-14 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
A my wczoraj zakupiliśmy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Coś w tym stylu, tylko lamówka węższa, tylko na brzegach: http://www.fashion-man.pl/upload/Ima...8_088small.jpg A suknia taka: http://cdn2.ioffer.com/img/item/106/262/782/I6jt.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.