|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolor sukni a kolor garnituru
iwona kiecka bardzo fajna chyba z fasonu nawet troche podobna do mojej
a na glowie to sama nie wiem co bede miala w piatek ide na probna,moze ta kobitka wymysli mi cos sensownego - poprzednia - totalna katastrofa
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
Nie mogłam sie powstrzymać i ... zamieszczam nasza fote
tak oto sie prezentowaliśmy Pan Młody był nielada zaskoczeniem dla gosci ale ogólnie naszym zdaniem fajnie to wypadło... Dziewczyny jak Wasze 30.08.2008 uroczystości? Wszystko sie udało? Były jakieś 'wpadki" ? Kofika najserdeczniejsze życzenia no i trzymam kciuki bo to chyba w tą sobote..? Pozdrawam serdecnzie
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Podbijam temat.
Widzę, że mały tu ruch panuje... a szkoda bo przecież nasi panowie są równie ważni tego dnia ja my. Liczę na Waszą pomoc w doborze garnituru. Otóż moja suknia jest w kolorze śmietankowej/diamentowej bieli. Jest z satyny. Zdobienia to wyhaftowane listki nitką koloru ciepłego srebra (nie potrafię nazwać tego koloru) oraz kryształki Swarovskiego. Zdobień nie jest przesadnie dużo, część gorsetu (przód i tył) oraz tren. Mam ciepłą karnację i blond włosy. Wiązanka będzie w kolorach pastelowych z odrobiną bordo. Mój P jest blondynem o ciepłej karnacji. Szczupły, wysoki. Pomóżcie mi z doborem garnituru dla niego. Powinien być ciemny czy może być jasny (n.p. beżowo-popielaty, taki ziemisty lecz nie kawa z mlekiem) Nie wiem jak się za to zabrać. Dodam, że ślub w maju. |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Paulino ja bym postawiła na ciemny garnitur ...jeśli nie czarny to może ciemny grafit??
![]() Według mnie panowie wyglądają wtedy naprawdę elegancko
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boję się, że będziemy wyglądać jakbyśmy się spotkali przypadkiem przed ołtarzem. Wiesz, chcę abyśmy oboje dobrze wyglądali stojąc obok siebie... Tak zaczęłam szukać po stronach internetowych różnych garniturów... A gdyby któryś z tych? |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Paulina119a, ja tez uważam że ciemny garnitur byłby najodpowiedniejszy.
Aha, a jak będziecie wybierać koszulę to pamietajcie że nie może być biała, bo przy białej Twoja suknia wyglądałaby nieciekawie. |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Z wcześniejszego opisu wywnioskowałam że masz suknię w bieli ze srebrymi dodatkami stąd poleciłam grafit
![]() Ja miałam suknię w ecru ze złotymi przeszyciami a mój Tżet miał ubranie w kolorze grafitu wpadącego w czerń CZytałam że do ecru to powinien być brąz ale w brązie wyglądał jak stary dziadek
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
grafit też może fajnie pasować do ekri, kwestia doboru dodatków, które połączą te dwa kolory w całość i będzie pięknie. Brąz jest idealny, ale grafit i czerń też fajnie pasują.
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kodeina przepraszam, bo pewnie nie napisałam tego zrozumiale. Kolor ten nazywa się śmietankowa biel... to jest coś a'la ecri... Jednak zdobienia ma w kolorze srebra, ale takiego ciepłego odcienia srebra... Taverney myślisz, że grafit będzie pasował?? Znalazłam taki garnitur, który mi się spodobał. Poza tym musznik i marynarka motywem genialnie pasowały by do mojej sukni Myślicie, że pasuje na ślub? |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Mam suknię w kolorze ecru - taką jak na załączonym zdjęciu, dodatki złote,. Mój TŻ będzie miał koszulę w kolorze mojej sukni (bez kamizelki!), ale nie mam pojęcia czy czarny garnitur będzie tu pasował - TŻ musi mieć czarny i koniec bo innego nie założy. W takim razie jaki krawat? Czy czarny pasuje w ogóle do tej sukni? Proszę o pomoc.
Zał. zdjęcia sukni takiej jaką będę miała i bukietu
(...) prawda jest gorzka bez pociechy, którą daje nadzieja (...) Eduard Bass Edytowane przez gorzka prawda Czas edycji: 2009-12-14 o 21:32 |
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
A my wczoraj zakupiliśmy
Ja mam suknię koloru śmietankowej bieli a garnitur jest koloru...ciemny granat. W 4 różnych sklepach przekonywali nas, że wcale nie musi być ecri+brąz, że z granatem będzie bardzo elegancko i wcale nie będzie się gryzło (ja miałam takie obawy) Przede wszystkim bardzo elegancko i przystojniakowo wyglądał, garnitur taliowany, z czarną lamówką przy garniturze![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Coś w tym stylu, tylko lamówka węższa, tylko na brzegach: http://www.fashion-man.pl/upload/Ima...8_088small.jpg A suknia taka: http://cdn2.ioffer.com/img/item/106/262/782/I6jt.jpg |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

a na glowie to sama nie wiem co bede miala w piatek ide na probna,moze ta kobitka wymysli mi cos sensownego - poprzednia - totalna katastrofa

tak oto sie prezentowaliśmy
Pan Młody był nielada zaskoczeniem dla gosci ale ogólnie naszym zdaniem fajnie to wypadło...
bo to chyba w tą sobote..?