Krzywe nogi - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-19, 16:29   #3151
patrycja123121
Raczkowanie

GG do patrycja123121
Dot.: Krzywe nogi

thuskawa i malutka11 bardzo dziękuję ale one są krzywe i to widać jak chodzę. Malutka11 masz super nogi, chciałabym mieć takie jak ty.

patrycja123121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 20:05   #3152
Edsonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mroczekk Pokaż wiadomość
a dla mnie nikt nie odpisze.. ?

myślę że powinny pomóc takie ćwiczenia jakie były wymienione na stronie wcześniej :P ja sama zacznę je robić (ale jakoś się zabrać nie mogę;/) a co do Twoich nóg to mnie sie osobiście podobają -pewnie dlatego że są szczupłe ( nie obrażaj się za to )

Ale... co ja tam wiem
Stary 2009-04-20, 11:03   #3153
malutka11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrycja123121 Pokaż wiadomość
thuskawa i malutka11 bardzo dziękuję ale one są krzywe i to widać jak chodzę. Malutka11 masz super nogi, chciałabym mieć takie jak ty.
Patrycjo ty masz naprawdę proste,ładne nozki to ja bym chciał mieć takie jak ty a nie takie krzywusy jak mam-nie dosc ze krzywe to jeszcze mam bardzo chude kostki i łydki to dopiero jest porazka tylko tobie sie podobaja moje nogi...ale dziękuje za cieple słowoaaa i to ze ci sie wydaje ze masz"krzywe"jak idziesz to nie dlatego ze masz nogi krzywe tylko stope zle stawiasz,ale szczerze mowiac kazdy tak samo ma jak chodzi,takze w twoim przypadku wszystko jest w 100% ok

Edytowane przez malutka11
Czas edycji: 2009-04-20 o 16:27
malutka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-23, 16:41   #3154
malutka11
Raczkowanie

witam znowu... wkoncu bylam dzisiaj u ortopedy i powiedział ze mam delikatna szpotowatosc czy jak to sie tam nazywa dokladnie,czyli tak czy inaczej moje nogi sa krzywe tak??? prosze o opinie i zdanie na ten temat i ocene moich nog jak jest naprawde???bo wydaje mi sie ze lekarz nie chcial mi przykrosci robic albo chcial mnie szybko zalatwic bo mial duzo pacjetow... pozdrawiam serdecznie wszystkie Panie

Czas edycji: 2009-04-23 o 16:44
Stary 2009-04-25, 12:39   #3155
tamara120
Raczkowanie

cześc dziewczynki naprawde cieszę się że powstalo forum na temat krzywych nóżek ja też mam ten problem. A frustracje i kompleksy zaczynają się nasilac przed wakacjami zawsze chciałam założyc krótkie spodenki czy mini ale strasznie się wstydzę niżej zamieszczam zdjęcie moich krzywulców komentujcie prosze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S6300959.jpg (148,3 KB, 386 załadowań)
tamara120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 12:58   #3156
Costynuuna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamara120 Pokaż wiadomość
cześc dziewczynki naprawde cieszę się że powstalo forum na temat krzywych nóżek ja też mam ten problem. A frustracje i kompleksy zaczynają się nasilac przed wakacjami zawsze chciałam założyc krótkie spodenki czy mini ale strasznie się wstydzę niżej zamieszczam zdjęcie moich krzywulców komentujcie prosze
myśle że smiało możesz nosić spodenki i spódniczki , nie masz złych nóg uwierz mi są dziewczyny które mają gorsze nogi i cały czas paradują w spódnicach i krókich szortach , i niczym się nie przejmują ;-)
ja nie widze w twoich nogach jakiejs strasznej krzywizny, możesz a nawet powinnaś pokazywać nóżki bo nie masz się czego wstydzić, POzdrawiam
Stary 2009-04-25, 13:06   #3157
tamara120
Raczkowanie

o Bozie dziękuje śliczniusio jak to opinia drugiego nieznanego człowieka może dowartościować
Stary 2009-04-25, 16:01   #3158
malutka11
Raczkowanie

Cytat:
masz bardzo ładne nozki i rowniez jestem zdania zebys jak najszybciej zakladala mini i krotkie spodenki a co pwiesz na temat moich nog??? sa na str 104 i 105...
Stary 2009-04-25, 17:30   #3159
MissHuffy
Zakorzenienie

Cytat:

mamy prawie takie same nogi.. brakuje nam troche cialka w miejscu nad kolanami.jak się zdobędę o też wstawie zdjęcie..
kiedys chodzialam tylko w szerokich spodniach, ale stwierdzialam ze to nie ma sensu. nikt nie jest idealny. poza tym takich nog nie można nazwac mianem krzywych, ponieważ krzywe to takie które nie łączą sie w kolanach, te x bądz o. ale wszystko da sie wypracować, kiedys nie laczylam w kolanach, a teraz nie jest to dla mnie zaden wysilek:
śliczzne masz nóżki, i nie narzekaj, tylko sie chwal!
MissHuffy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-25, 18:33   #3160
Abigail123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Costynuuna Pokaż wiadomość
myśle że smiało możesz nosić spodenki i spódniczki , nie masz złych nóg uwierz mi są dziewczyny które mają gorsze nogi i cały czas paradują w spódnicach i krókich szortach , i niczym się nie przejmują ;-)
ja nie widze w twoich nogach jakiejs strasznej krzywizny, możesz a nawet powinnaś pokazywać nóżki bo nie masz się czego wstydzić, POzdrawiam

no pewnie, że tak!
tamara120 według mnie naprawdę nie masz się czego wstydzić! masz zgrabne ładne nogi nic tylko je pokazywać. Uwierzcie dziewczyny, że niektórzy naprawdę mają nieźle powykrzywiane nogi i dopiero mają z tym poważny problem a wy... nic tylko wskakiwać w miniówki i króciutkie szorty i paradować po dworze.
Stary 2009-04-26, 12:16   #3161
malutka11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MissHuffy Pokaż wiadomość
mamy prawie takie same nogi.. brakuje nam troche cialka w miejscu nad kolanami.jak się zdobędę o też wstawie zdjęcie..
kiedys chodzialam tylko w szerokich spodniach, ale stwierdzialam ze to nie ma sensu. nikt nie jest idealny. poza tym takich nog nie można nazwac mianem krzywych, ponieważ krzywe to takie które nie łączą sie w kolanach, te x bądz o. ale wszystko da sie wypracować, kiedys nie laczylam w kolanach, a teraz nie jest to dla mnie zaden wysilek:
śliczzne masz nóżki, i nie narzekaj, tylko sie chwal!
MissHuffy a mozna powiedziec co robilas,ze teraz ci sie juz stykaja bez problemu??? bo ja mam bardzo powazny z tym problem i okropnie o wyglada

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-27, 15:04   #3162
chuda88
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez refleks Pokaż wiadomość
Jesli jestes mloda to tak,cos da.Ale tylko jak bedziesz stala bez ruchu)Skontaktuj sie z ortopeda ,np.http://www.sk4.am.poznan.pl/ lekarz Shadi Milud tel 602766207 odczekaj rok w kolejce i wyprostuja nozki aparatem.ponosisz go 4,5 miesiecy i masz konczyny do konca zycia proste.jak chcesz prywatnie to 25 tys ale nie musisz czekac rok na swoja kolejke.
moda to znaczy ile lat? ja mam krzywe tak, ze jeszcze chyba zadna z was nie wstawila tak krzywych nog. innym razem gdy zrobie jakies foto to wstawie. Ja mam 21 lat. czy to juz za pozno na cokolwiek zeby je wyprostowac?
chuda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 19:36   #3163
malutka11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chuda88 Pokaż wiadomość
moda to znaczy ile lat? ja mam krzywe tak, ze jeszcze chyba zadna z was nie wstawila tak krzywych nog. innym razem gdy zrobie jakies foto to wstawie. Ja mam 21 lat. czy to juz za pozno na cokolwiek zeby je wyprostowac?
nieby nie jest za pozno,wystarczy zobaczyc mrrrpanterka-jej sie udalo i ma sliczne nozki ale jak bylam u ortopedy to powiedzial ze cwiczenia takie prostujace pomagaja dziecia do ok 9-10 lat a w naszym wieku(np ja 20) to ponoc sa ryzykowne,wiec nie wiem-ja chyba odpuszcze cwiczenia bo nie chce pogorszyc moich krzywusow-za to miesnie łydek mozna na rowerku wyrobic-ja zaczynam jezdzic niedlugo pozdrawiam
Stary 2009-04-27, 20:38   #3164
aaaniaaa
Przyczajenie

Czesc dziewczyny jestem tu nowa przeczytalam juz duzo stron tego watku ale dalej nie umie sie polapac moje nogi sa takie dziwne: one niegdzie sie nia lacza!! tylko stopy, w udach nie, w kolanach nie, w lydkach nie a w kostkach ledwo ledwo Jaki to jest rodzaj krzywizny? Nie wiem co robic niedlugo mam komers, moglybyscie doradzic mi jaka sukienke mam ubrac? pozdrawiam zaraz sprobuje zalaczyc fotki moich krzywusow
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie004.jpg (22,5 KB, 152 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie009.jpg (24,3 KB, 137 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie010.jpg (21,4 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie011.jpg (20,9 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie012.jpg (22,2 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie005.jpg (35,0 KB, 175 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie006.jpg (35,1 KB, 114 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie007.jpg (35,1 KB, 130 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie008.jpg (34,7 KB, 155 załadowań)
aaaniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 21:57   #3165
aaaniaaa
Przyczajenie

Aaa i zapomnialam dodac ze mam grube umiesnione lydki ;( jakby nie bylo widac na zdjeciu.. ( ale z tym chyba nic sie nie da zrobic nie? )
Stary 2009-04-28, 08:06   #3166
chuda88
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aaaniaaa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny jestem tu nowa przeczytalam juz duzo stron tego watku ale dalej nie umie sie polapac moje nogi sa takie dziwne: one niegdzie sie nia lacza!! tylko stopy, w udach nie, w kolanach nie, w lydkach nie a w kostkach ledwo ledwo Jaki to jest rodzaj krzywizny? Nie wiem co robic niedlugo mam komers, moglybyscie doradzic mi jaka sukienke mam ubrac? pozdrawiam zaraz sprobuje zalaczyc fotki moich krzywusow
dziewczyno jak ty masz proste nogi. a jesli jest jakiekolwiek skrzywienie to tak nieznaczne, ze prawie nie widac. Chcialabym miec takie nozki jak Ty. Jeszcze dzis zrobie fotki i wstawie, zobaczysz, ze Twoje w porownaniu z moimi sa piekne i ze nie masz sie czego wstydzic

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

jak ktos mi powie jak wstawic zdjecie to to zrobie ;P bo nie mam pojecia jak

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20090427(001).jpg (43,6 KB, 324 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090427(002).jpg (8,5 KB, 127 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090427(003).jpg (8,7 KB, 327 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090427(004).jpg (27,8 KB, 242 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20090427.jpg (53,3 KB, 157 załadowań)

Edytowane przez chuda88
Czas edycji: 2009-04-28 o 08:10
Stary 2009-04-28, 08:28   #3167
chuda88
Przyczajenie

o udalo sie. chce zauwazyc ze nogi a raczej piety mam zlaczone. tak, dobrze widzicie, mam taka wielka dziure po zlaczeniu "nog''

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

a i jeszcze jedno, skoro juz tu siedze napeawde mam wielkie kompleksy z tego powodu. Od wielku lat ani razu nie wlozylam krotkich spodenek ani spodnicy. od jakis 2 lat zalozylam przynajmniej rybaczki, bo wczesniej nawet tego nie. Doszlam do wniosku ze rybaczki zakrywaja nogi za kolano i choc wiem ze i tak widac ze sa cholernie krzywe ale takos czuje sie pewniej gdy wiem ze prawie cale sa zakryte. To samo tyczy sie rurek. Gdy tylko weszly chcialam je bardzo kupic ale gdy zalozylam je by przymiezyc to zwatpilam. duzo czasu cierpialam ze nie moge ich zalozyc az wkoncu sie przelamalam. wiem ze wszyscy widza moje krzywe nogi, ale znow, gdy sa one zakryte czuje sie pewniej. Za to w spodnicy czy krotkich spodniach nigdy w zyciu nie wyszlam. chociaz juz od jakis 2 lat probuje sie przelamac (wczesniej nawet nie myslalam o spodnicach, spodenkach. nie mialam ani jednej pary szortow czy spodniczki.) teraz mam moze dwie spodniczki i dwie pary spodni, ale wciaz nie mam odwagi ich zalozyc. jestem pewna ze wszyscy beda sie patrzec na moje krzywusy. Mam chlopaka i czasem mowil zebym zalozyla krotkie spodnie bo bardzo cieplo i w ogole, ale ja sie wstydze. boje sie ze gdy bedziemy szli spotkamy jego znajomych ktorzy pozniej powiedza mu jakie to krzywe nogi ma jego dziewczyna. dlatego zeby tego uniknac nie zakladam nic krotkiego. a gdy stoje wsrod znajomych krzyzuje nogi aby tej ogromnej szpary nie bylo widac.

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

troche zle sie wyrazilam piszac ze nigdy w zyciu nie zalozylam spodnicy. fakt kiedys gdy mialam moze 10-12 lat to owszem. teraz nie wiem czy wtedy one byly krzywe czy proste (moze troche krzywe ale ja tego nie widzialam) ale teraz to juz masakra, wygladam jak bym miala chlopskie nogi, takie bleeee, straszne. od tamtego zasu nie mialam nic krotkiego na sobie ;( nawet sie wstydze isc do lekarza z tym, ale chyba musze, choc nie wiem czy teraz nie jest juz za pozno
Stary 2009-04-28, 16:30   #3168
Abigail123
Rozeznanie

Cytat:

o zgrozo.

chuda88 masz wadę typu O, ale masz długie i chudziutkie te nóżki i myślę że możesz sobie pozwolić na krótkie spodenki i spódnice. Ja np. nie zwróciłabym uwago na to że są krzywe tylko że ładne i długie.
Tez mam tą wadę tylko w porównaniu do Ciebie mam nogi dosyć krótkie, uda nawet dosyć szczupłe i łydki rozbudowane i wygląda to kosmicznie i okropnie.

Ja bym na Twoim miejscu posłuchała się chłopaka i wskakiwała w krótkie szorty i spódnice
Stary 2009-04-28, 17:46   #3169
Costynuuna
Zadomowienie

Cytat:
moje nogi sa takie dziwne: one niegdzie sie nia lacza!!
masz racje, na ostatnim zdjęciu w ogóle Ci się nigdzie nie łączą
jakie ty masz krzywe te nogi, zgroza ;O
Stary 2009-04-28, 18:06   #3170
malutka11
Raczkowanie

Cytat:
prosze cie-gdzie ty masz krzywe nogi??? chyba w okularach musze zaczac chodzi he a tak serio masz bardzo ladne i proste nogi.moje tez sie nie stykaja tak jak tobie z tym ze ja mam za chude łydki i u mnie dopiero widac jakie mam krzywe a ty wskakuj w mini i pokaz swoje ladne nozki.pozdrawiam
Stary 2009-04-28, 19:45   #3171
aaaniaaa
Przyczajenie

Na ostatnim zdjeciu to probowalam je zlaczyc na sile :P
Dziekuje wam, ale na zdjeciach one nie wygladaja tak, jakie sa naprawde :/
Bo do tego mam jeszcze te lydki grube, i teraz nie wiem co mam zrobic z ta sukienka na komers.. pomozecie?
Stary 2009-04-29, 12:37   #3172
tamara120
Raczkowanie

aaaaniaaa moim skromnym zdaniem powinnas zdecydowanie nalozyc najkrotsza mini jaka znajdziesz w swojej szafie a najlepiej w samych majtkach idz hehe bo masz super zgrabne nogi!!!!!!!!
Stary 2009-04-29, 13:02   #3173
Costynuuna
Zadomowienie

Cytat:
Na ostatnim zdjeciu to probowalam je zlaczyc na sile :P
Dziekuje wam, ale na zdjeciach one nie wygladaja tak, jakie sa naprawde :/
Bo do tego mam jeszcze te lydki grube, i teraz nie wiem co mam zrobic z ta sukienka na komers.. pomozecie?
a po co próbowałaś je łączyć na siłe? po to żeby usłyszeć że nie masz krzywych nóg ale nieważnee..
nie lubie jedynie dowartosciowywania się na siłe .

A sukienka moim zdaniem taka do kolan będzie dobra lekko rozszerzana do pasa w dół poza tym będziesz miała buty na obcasie więc będzie moim zdaniem ok
Stary 2009-04-29, 13:56   #3174
aaaniaaa
Przyczajenie

Mi nie chodzi o dowartosciowywanie sie na sile, chcialam sie tylko dowiedziec czy moge wyjsc z odkrytymi nogami na ulice bez kompromitacji :P
dziekuje za rade
Stary 2009-04-29, 14:26   #3175
Costynuuna
Zadomowienie

Prosze

Możesz możesz :p ładne masz nogi i zgrabne, pozdr
Stary 2009-04-29, 14:54   #3176
malutka11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Costynuuna Pokaż wiadomość
Prosze

Możesz możesz :p ładne masz nogi i zgrabne, pozdr
dokladnie sliczne nonie-nogi
dziewczyny a mozecie mi powiedziec cos o moich nogach???? bo mi nie udzielacie odp a chcialabym wiedziec jak jest z nimi wam jest lepiej ocenic niz mi chociaz dla mnie to wstyd wyjsc w spodnicy itp- nie chce sie zblaznic albo słyszec glupie komentarze. powiedzcie czy rzuca sie ta krzywizna w oczy? idzie lato-wiec jakie spodnie zakladac itp...foty mam na 104 i 105.pomozcie i powiedzcie prosze !

Czas edycji: 2009-04-29 o 15:04
Stary 2009-04-29, 16:09   #3177
bysylwia
Przyczajenie

Ehhh...ja tez mam krzywe masakra pierwszy raz w zyciu kupiłam spodniczke ale sie w niej nie pokaze na ulicy ehhhh
jak ja bym chciała chodzic w spodniczkach ((

http://img2.imageshack.us/my.php?image=26676561.jpg
http://img144.imageshack.us/my.php?image=80918804.jpg

bysylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 08:17   #3178
chuda88
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bysylwia Pokaż wiadomość
Ehhh...ja tez mam krzywe masakra pierwszy raz w zyciu kupiłam spodniczke ale sie w niej nie pokaze na ulicy ehhhh

spojrz na moje zdjecia. Twoje nogi są chude, tak jak i moje, ale wydaje mi sie, ze stykaja sie normalnie. przynajmniej duzej szpary nie widac ja na Twoim miejscu bym zakladala spodniczke

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Abigail123 Pokaż wiadomość
o zgrozo.

chuda88 masz wadę typu O, ale masz długie i chudziutkie te nóżki i myślę że możesz sobie pozwolić na krótkie spodenki i spódnice. Ja np. nie zwróciłabym uwago na to że są krzywe tylko że ładne i długie.
Tez mam tą wadę tylko w porównaniu do Ciebie mam nogi dosyć krótkie, uda nawet dosyć szczupłe i łydki rozbudowane i wygląda to kosmicznie i okropnie.

Ja bym na Twoim miejscu posłuchała się chłopaka i wskakiwała w krótkie szorty i spódnice
dzieki za słowa otuchy w rzeczywistosci nie sa dlugie, wlasciwie to krociutkie, moze na zdjeciu gdzie nie widac calej sylwetki tak wygladaja. ale mimo wszystko dzieki
Stary 2009-04-30, 09:05   #3179
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka11 Pokaż wiadomość
dokladnie sliczne nonie-nogi
dziewczyny a mozecie mi powiedziec cos o moich nogach???? bo mi nie udzielacie odp a chcialabym wiedziec jak jest z nimi wam jest lepiej ocenic niz mi chociaz dla mnie to wstyd wyjsc w spodnicy itp- nie chce sie zblaznic albo słyszec glupie komentarze. powiedzcie czy rzuca sie ta krzywizna w oczy? idzie lato-wiec jakie spodnie zakladac itp...foty mam na 104 i 105.pomozcie i powiedzcie prosze !
Malutka, Twoje nogi nie są idealne, ale czy którejś z nas są? Ta krzywizna nie jest jakaś porażająca, dlatego wystarczy zapomnieć o kompleksach i ruszać na ulicę w spódniczce Ważne, że nogi są szczupłe i zgrabne.
Ja nad swoimi pracuję i jak już poprawię ich wygląd to myślisz, że będę je chować? Never, bo nie po to nad nimi pracuję Odważę się przynajmniej na szorty i buty na płaskim obcasie (bo w szpilkach krzywizna wydaje mi się większa).
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-30, 12:23   #3180
tamara120
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bysylwia Pokaż wiadomość

bysylwia masz bardzo zgrabne nogi owszem są troszkę chude dlatego np. ja zaczęłam cwiczyc mięśnie ud żeby były trochę masywniejsze myślę że to pomoże i po kilku miesiącach będzie widac efekty pozdrawiam

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

a i jeszcze jedno wczoraj napisalam maila do stylistki wizażu i zapytałam co powinnam nosic przy szpotawości kolan ( nogi w kształcie litery "O") i poradziła nosic spodnie o bardzo szerokich nogawkach (niemal spodnico-spodnie), najlepiej ze sztywnego materialu i odstajace od sylwetki juz od paska; szerokie spodnie + sukienka do kolan oraz tak dobierac ubrania, by zwracac uwage na gore sylwetki, a odwracac od dolu, czyli nosic fajne, kolorowe, zdobione, wzorzyste bluzki, a najlepiej dluzsze tuniki, a do nich nie rzucajace sie w oczy ubrania w stonowanych kolorach, maksymalnie proste. Na spodnie typu "dzwony" raczej sie nie skuszę, ale tuniki i prosty dół mi się bardzo spodobał...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości