|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe nogi
thuskawa i malutka11 bardzo dziękuję ale one są krzywe i to widać jak chodzę. Malutka11 masz super nogi, chciałabym mieć takie jak ty.
![]()
#3152 |
Rozeznanie
|
myślę że powinny pomóc takie ćwiczenia jakie były wymienione na stronie wcześniej :P ja sama zacznę je robić (ale jakoś się zabrać nie mogę;/) a co do Twoich nóg to mnie sie osobiście podobają -pewnie dlatego że są szczupłe ( nie obrażaj się za to ![]() Ale... co ja tam wiem ![]()
#3153 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez malutka11 Czas edycji: 2009-04-20 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Raczkowanie
|
witam znowu... wkoncu bylam dzisiaj u ortopedy i powiedział ze mam delikatna szpotowatosc czy jak to sie tam nazywa dokladnie,czyli tak czy inaczej moje nogi sa krzywe tak??? prosze o opinie i zdanie na ten temat i ocene moich nog jak jest naprawde???bo wydaje mi sie ze lekarz nie chcial mi przykrosci robic albo chcial mnie szybko zalatwic bo mial duzo pacjetow... pozdrawiam serdecznie wszystkie Panie
![]() Edytowane przez malutka11 Czas edycji: 2009-04-23 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Raczkowanie
|
cześc dziewczynki naprawde cieszę się że powstalo forum na temat krzywych nóżek ja też mam ten problem. A frustracje i kompleksy zaczynają się nasilac przed wakacjami zawsze chciałam założyc krótkie spodenki czy mini ale strasznie się wstydzę niżej zamieszczam zdjęcie moich krzywulców komentujcie prosze
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie widze w twoich nogach jakiejs strasznej krzywizny, możesz a nawet powinnaś pokazywać nóżki bo nie masz się czego wstydzić, POzdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy prawie takie same nogi.. brakuje nam troche cialka w miejscu nad kolanami.jak się zdobędę o też wstawie zdjęcie.. kiedys chodzialam tylko w szerokich spodniach, ale stwierdzialam ze to nie ma sensu. nikt nie jest idealny. poza tym takich nog nie można nazwac mianem krzywych, ponieważ krzywe to takie które nie łączą sie w kolanach, te x bądz o. ale wszystko da sie wypracować, kiedys nie laczylam w kolanach, a teraz nie jest to dla mnie zaden wysilek: śliczzne masz nóżki, i nie narzekaj, tylko sie chwal! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no pewnie, że tak! tamara120 według mnie naprawdę nie masz się czego wstydzić! masz zgrabne ładne nogi nic tylko je pokazywać. Uwierzcie dziewczyny, że niektórzy naprawdę mają nieźle powykrzywiane nogi i dopiero mają z tym poważny problem a wy... nic tylko wskakiwać w miniówki i króciutkie szorty i paradować po dworze.
![]() |
#3161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Przyczajenie
|
Aaa i zapomnialam dodac ze mam grube umiesnione lydki ;(
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- jak ktos mi powie jak wstawic zdjecie to to zrobie ;P bo nie mam pojecia jak ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Edytowane przez chuda88 Czas edycji: 2009-04-28 o 08:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Przyczajenie
|
o udalo sie. chce zauwazyc ze nogi a raczej piety mam zlaczone. tak, dobrze widzicie, mam taka wielka dziure po zlaczeniu "nog''
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- a i jeszcze jedno, skoro juz tu siedze ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- troche zle sie wyrazilam piszac ze nigdy w zyciu nie zalozylam spodnicy. fakt kiedys gdy mialam moze 10-12 lat to owszem. teraz nie wiem czy wtedy one byly krzywe czy proste (moze troche krzywe ale ja tego nie widzialam) ale teraz to juz masakra, wygladam jak bym miala chlopskie nogi, takie bleeee, straszne. od tamtego zasu nie mialam nic krotkiego na sobie ;( nawet sie wstydze isc do lekarza z tym, ale chyba musze, choc nie wiem czy teraz nie jest juz za pozno |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
o zgrozo. ![]() chuda88 masz wadę typu O, ale masz długie i chudziutkie te nóżki i myślę że możesz sobie pozwolić na krótkie spodenki i spódnice. Ja np. nie zwróciłabym uwago na to że są krzywe tylko że ładne i długie. Tez mam tą wadę tylko w porównaniu do Ciebie mam nogi dosyć krótkie, uda nawet dosyć szczupłe i łydki rozbudowane i wygląda to kosmicznie i okropnie. Ja bym na Twoim miejscu posłuchała się chłopaka i wskakiwała w krótkie szorty i spódnice ![]()
![]() |
#3169 |
Zadomowienie
|
masz racje, na ostatnim zdjęciu w ogóle Ci się nigdzie nie łączą
![]() jakie ty masz krzywe te nogi, zgroza ;O
![]() |
#3170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Przyczajenie
|
Na ostatnim zdjeciu to probowalam je zlaczyc na sile :P
Dziekuje wam, ale na zdjeciach one nie wygladaja tak, jakie sa naprawde :/ Bo do tego mam jeszcze te lydki grube, i teraz nie wiem co mam zrobic z ta sukienka na komers.. pomozecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Raczkowanie
|
aaaaniaaa moim skromnym zdaniem powinnas zdecydowanie nalozyc najkrotsza mini jaka znajdziesz w swojej szafie a najlepiej w samych majtkach idz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie lubie jedynie dowartosciowywania się na siłe . A sukienka moim zdaniem taka do kolan będzie dobra lekko rozszerzana do pasa w dół poza tym będziesz miała buty na obcasie więc będzie moim zdaniem ok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Przyczajenie
|
Mi nie chodzi o dowartosciowywanie sie na sile, chcialam sie tylko dowiedziec czy moge wyjsc z odkrytymi nogami na ulice bez kompromitacji :P
dziekuje za rade ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zadomowienie
|
Prosze
![]() Możesz możesz :p ładne masz nogi i zgrabne, pozdr ![]()
![]() |
#3176 |
Raczkowanie
|
dokladnie sliczne nonie-nogi
![]() dziewczyny a mozecie mi powiedziec cos o moich nogach???? bo mi nie udzielacie odp a chcialabym wiedziec jak jest z nimi wam jest lepiej ocenic niz mi chociaz dla mnie to wstyd wyjsc w spodnicy itp- nie chce sie zblaznic albo słyszec glupie komentarze. powiedzcie czy rzuca sie ta krzywizna w oczy? idzie lato-wiec jakie spodnie zakladac itp...foty mam na 104 i 105.pomozcie i powiedzcie prosze ! Edytowane przez malutka11 Czas edycji: 2009-04-29 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Przyczajenie
|
Ehhh...ja tez mam krzywe masakra pierwszy raz w zyciu kupiłam spodniczke ale sie w niej nie pokaze na ulicy ehhhh
jak ja bym chciała chodzic w spodniczkach ![]() http://img2.imageshack.us/my.php?image=26676561.jpg http://img144.imageshack.us/my.php?image=80918804.jpg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
spojrz na moje zdjecia. Twoje nogi są chude, tak jak i moje, ale wydaje mi sie, ze stykaja sie normalnie. przynajmniej duzej szpary nie widac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nad swoimi pracuję i jak już poprawię ich wygląd to myślisz, że będę je chować? Never, bo nie po to nad nimi pracuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- a i jeszcze jedno wczoraj napisalam maila do stylistki wizażu i zapytałam co powinnam nosic przy szpotawości kolan ( nogi w kształcie litery "O") i poradziła nosic spodnie o bardzo szerokich nogawkach (niemal spodnico-spodnie), najlepiej ze sztywnego materialu i odstajace od sylwetki juz od paska; szerokie spodnie + sukienka do kolan oraz tak dobierac ubrania, by zwracac uwage na gore sylwetki, a odwracac od dolu, czyli nosic fajne, kolorowe, zdobione, wzorzyste bluzki, a najlepiej dluzsze tuniki, a do nich nie rzucajace sie w oczy ubrania w stonowanych kolorach, maksymalnie proste. Na spodnie typu "dzwony" raczej sie nie skuszę, ale tuniki i prosty dół mi się bardzo spodobał... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.