|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Przyczajenie
|
Dot.: Krzywe nogi
Minus Dzieki za odpowiedz, ale ja i tak zaczne cos cwiczyc, moze to choc w monimalnym stopniu poprawi ich wyglad.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Raczkowanie
|
witam, ja też zaliczam się to tego grona, tylko nie wiem czy to X czy O, ale na pewno są osoby które mi pomogą rozszyfrować mój dylemat
![]() ![]()
(...) Tak lubię być kobietą i widzieć w Twoich oczach to wszystko czego pragnę by się kobietą poczuć. ![]() Edytowane przez Gosiaczek z Czas edycji: 2009-07-29 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Raczkowanie
|
Dot.: krzywe nozki
nawet doktor powiedział, że mam dużo jeździć na rowerze.
![]()
#3334 |
Wtajemniczenie
|
Oj..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
Pamiętacie jak pisałam, że jadę na wczasy??? Już wróciłam i muszę się pochwalić, że ani razu nie miałam tam założonych długich spodni, ba, nawet rybaczek, całe dwa tygodnie paradowałam w mini i w szortach a odchodząc z plaży kąpaliśmy się jeszcze w morzu, więc z plaży nawet wracałam w majtkach od bikini bo miałam mokre. Ani razu nie zauważyłam żeby ktoś wogóle patrzył dziwnie na moje nogi, zresztą opaliłam się na czekoladkę, więc szkoda by było chować nogi pod spodniami. Dołował mnie tylko fakt, że bułgarskie dziewczyny są baaardzo ładne i baaardzo zgrabne. Nawet jak są niskie to mają takie zgrabne i jakoś tak długie te nogi... hmmm.
No ale po urlopie trzeba było wrócić do rzeczywistości i w pracy chciałam się pochwalić piękną opalizną, więc ubrałam sobie rybaczki takie krótkie przed kolanko no i dziwnie się czułam. Miałam wrażenie że każdy patrzy na moje krzywusy no i na drugi dzień już poszlam w dłuższych rybaczkach, takich do połowy łydki. Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2009-08-04 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Raczkowanie
|
nikt mi nie pomoże
![]()
#3337 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3338 |
live your passion
|
Gosiaczek z po tym zdjęciu trudno stwierdzić czy jest to X czy O. Jeżeli łączą Ci się w kostkach, a masz przerwę między kolanami wtedy jest O, a jeżeli łączą się w kolanach a między kostkami jest przerwa wtedy X.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Raczkowanie
|
hej, dzięki za odpowiedź, moje tak na prawdę łączą się w kostkach i kolanach bez problemu, tylko że łydki mam takie szczupłe, "bezmięśniowe" jak to nazywam i tylko te nieszczęsne łydki się nie łączą
![]() ![]() pozdrawiam
#3341 |
Raczkowanie
|
zrobiłam inne zdjęcie, może nie najlepsze, ale musiałam sama pokombinować , w związku z tym mam nienaturalnie napięte kolana
![]() ![]()
#3342 |
Wtajemniczenie
|
Gosiaczek: Z całą pewnością nie jest beznadziejnie ! Widać troszeczkę, że się nie łączą w łydkach ale jest dobrze !!! Całe szczęście, że kolana są oki.
Twoje nogi są zgrabne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Raczkowanie
|
Minus, dzięki za wypowiedz, spróbuję się przełamać i wyskoczyć w jakiejś spódnicy czy spodenkach. Umiecie podnieść na duchu, dzięki
![]()
#3344 |
Raczkowanie
|
No to teraz blagam powiedzcie mi cos na temat moich krzywusów... strne wczesniej juz pisalam jaki mam z nimi dylemat teraz tylko dolaczam fote... ....wstyd;((((....
http://i25.tinypic.com/ali3qt.jpg http://i28.tinypic.com/afhnb8.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
live your passion
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Przyczajenie
|
cześć : ). Chciałabym zacząć ćwiczyć, żeby chociaż troszeczke poprawić stan moich krzywych nóg, ale nie wiem jaką mam krzywiznę X czy O. ; /
pomożecie ? ; )
![]() |
#3348 |
Wtajemniczenie
|
Chyba O ale jaką krzywiznę ? Kurcze laski ! Wstawiacie fotki na których nie ma krzywych nóg ! Ja zazdroszczę ! Nóg krzywych nie mam chyba, że troszeczkę ale tego nie widać bardzo. Najgorzej jest jak ma się krzywe kolana ! To jest dopiero tragedia !
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Przyczajenie
|
no ja też kiedyś tam sobie myślałam że nie mam krzywych nóg ..
jeszcze rok temu przez całe wakacje nosiłam krótkie spódniczki i spodenki .. a jakoś w zime mi kolega powiedział ' ale ty masz krzywe nogi ' ;/. i od tego czasu nie nosze miniówek.. dziękuję za pomoc ;* ![]()
![]() |
#3350 |
Wtajemniczenie
|
Serio tak powiedział ?! ;o
|
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Raczkowanie
|
mam mam krzywe nogi... a raczej kolana...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Raczkowanie
|
Agatusiek, gdzie masz krzywe te kolana????? To prędzej ja mam krzywe kolana, ty masz zgrabniutkie nóżki
![]()
#3353 |
Raczkowanie
|
mam mam... na zdjeciu moze nie widac bo sa "scisniete" ale jak tak luzno stane to widac ze ida do srodka... zobaczcie na zdjeciu jak z zewnatrz ida do srodka a potem znowu wracaja w lydkach...
No sie W ŁYDKACH NIE ŁĄCZĄ!!! ![]() ![]() Edytowane przez Agatusiek Czas edycji: 2009-08-01 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Rozeznanie
|
Hej, dziewczyny
![]() Przyznam, że nie czytałam całego wątku, bo tu masakratycznie duzo stron, ale może powoli nadrobię ![]() Ja ze swojej strony chciałam powiedzieć dwie rzeczy: 1. Ja może mam wzrok spaczony, ale kilka par nóg ( ![]() ![]() 2. Gdzieś widziałam taki post (nie wiem, czy później ktoś o tym mówił, bo jeszcze nie zdążyłam przeczytać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W każdym razie - jeśli masz problem taki jak ja - polecam miniszorty ![]() ![]()
Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło. ![]() Pisz do mnie Ante, będzie krócej ![]() Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Raczkowanie
|
to ze mam krzywe nogi wiem, codziennie na nie patrze i widze krzywizne.. ale jesli chodzi o krotkei spodenki spodniczki itp.. to nie ma z tym problemu.. chodze w nich codziennie (no chyba ze jest zimno) spodenek i spodniczek mam mnostwo i nosze je ciągle.. wiem ze nogi sa krzywe ale nie bede odmawiac sobie spodniczek, czy bikini :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Raczkowanie
|
i dobrze dziewczyny, że zakładacie szorty czy krótkie spódniczki. też tak robię ;p przecież nie będę się piekła w długich spodniach tylko dlatego że mam troszkę krzywe nogi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Przyczajenie
|
To, że mam krzywe nogi to fakt (mam O), to że nic nie można zrobić z krzywymi kolanami to fakt nr 2. Najgorsze jest to ,że idąc do sklepu z zamiarem kupna np sukienki na lato nie mogę kierować się jej kolorem albo fasonem, który mi odpowiada, ale przede wszystkim tym czy sięga za kolano! A wszystkie dobrze wiemy, że znalezienie fajnej sukienki/spódnicy i jeszcze za kolano to nie lada sztuka. Sa dni kiedy z tym walczę, są dni kiedy mam ochotę wyjść w mini i pokazać wszystkim że: tak mam krzywe nogi, nogi jak facet.Ale ostatnio po prostu kupiłam dodatkowe spodnie bo już mam tego dość. Niestety są jeszcze wakacje, upały i plaża gdzie w spodniach wygląda się raczej głupio. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło. ![]() Pisz do mnie Ante, będzie krócej ![]() Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Raczkowanie
|
Agatusiek, ja też twierdzę, że mam krzywe, i też mi się nie łączą w łydkach, a mimo to któraś z dziewczyn orzekła że nie są krzywe. Też mam wrażenie że moje kolana są krzywe. Stresuję się tym. Ale twoje wyglądają o niebo lepiej niż
![]()
#3360 |
Raczkowanie
|
Ja też mam krzywe nogi..
![]() Kiedys mi to bardzo przeszkadzało..ale teraz jest git ![]() Całe wakacje chodze w krótkich spodenkach . . . ![]() ![]() Ale zdarzyła mi sie przykra sytuacja nad morzem.. weszłam do sklepu i jakis stary dziad powiedział "Boże jakie ty masz krzywe nogi...męza sobie nie znajdziesz ![]() [nie pamietam nicka] ale ktoras z was dala fotke w mini i leginsach..mam tak samo..! i żyje ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.