|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe nogi
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam bardzo serdecznie
![]() Najważniejsze jest to aby siebie zaakceptować ale w dzisiejszym społeczeństwie to ciężkie..chciałabym poznać wasze zdanie na temat moich nóg, dlatego też tutaj napisałam. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Przyczajenie
|
A ja od poniedziałku ćwicze i mam nadzieje że coś pomoże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Przyczajenie
|
angel_22 wstaw może zdjęcie to wtedy zobaczymy czy naprawde masz takie złe nogi.
![]() Wiele dziewczyn piszacych tu serio nie ma bardzo krzywych nóg i naprawde nie maja sie czym przejmować . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Przyczajenie
|
Może nie są aż tak straszliwie i bardzo krzywe ale proste też nie są:-(
wieczorem postaram się dodać fotkę... |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Przyczajenie
|
Dodaj : )
ja też myslałam zeby wstawic ale sa za krzywe wiec nie mam po co za bardzo i tak nic ciekawego pewnie o nich nie uslysze musze je poprostu zaakceptowac chociaż bedzie to trudne ale cuż nie ma wyjścia najbardziej sie boje komentarzy od osób trzecich jakis dziwnych spojrzeń i wyzwisk.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Przyczajenie
|
https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ictureid=57133
wklejam zdjęcie... napiszcie co myślicie... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4298 |
Rozeznanie
|
Angel, Twoje zdjęcie mi się nie otwiera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Przyczajenie
|
no wlasnie mi też..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Przyczajenie
|
Spróbujcie jeszcze raz otworzyć, powinno być teraz dobrze...
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ictureid=57133 |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ani troche ![]() nierozumiem o co ci chodzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Przyczajenie
|
Dziewczyno śliczne nogi masz !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Raczkowanie
|
ja bym sie zlamala majac takie''krzywulce''
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Przyczajenie
|
może na tym zdjęciu tak tego nie widać, bo mam złączone nogi, ale są krzywe...ale mimo wszystko dzięki za pozytywne komentarze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4306 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie widze zadnej krzywizny. Takie nogi sa dla mnie idealem, sliczne lydki. co tu wiecej dodac? zalamujesz mnie dziewczyno, nie powinno byc ciebie na tym forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Raczkowanie
|
Angel, Ty chcialaś się pochwalić, czy jak??
![]() Już to chyba komuś pisalam, ale mając takie nogi, tylko marnujesz czas na tym wątku (i przy okazji dolujesz tych, który ten problem faktycznie mają, bo skoro Twoje nogi są 'krzywe', to co powiesz o moich?). MASZ LADNE NOGI, NO. Zadowolona?? ![]() A tak przy okazji, to stwierdzilam, że Natasza Urbańska ma przerwę między nogami, ale mimo to jej nogi są ladne. Wstawię foto, jak się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Raczkowanie
|
Ach, już wiem! Teraz dopiero na to wpadlam! Angel, wstawilaś swoje zdjęcie z okazji Prima Aprilisu?? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Przyczajenie
|
Wiecie co.?
No ja już sama nie wiem. ![]() Większość z was ma nogi w ksztalcie litery "O" . Ja mam typowe iksy. A raczej nietypowe bo takich krzywulców to jeszcze nie widzialam. ![]() Wiecie ile ja bym dała żeby mieć kolana szpotawe a nie koślawe.? ![]() Ale jakby co to się nie poddam. ![]() Szukałam ćwiczeń na kolana koślawe ale nie znalazłam. Może byście mi podrzuciły jakieś? ![]() Będę baaaardzo wdzięczna. ![]() Mam dopiero 15 lat więc myślę że na "leczenie" nie jest jeszcze za późno. Jutro zrobię zdjęcia rzekomo moich nóg. To da wam obiektywnie ocenić mój problem. ![]() Pooozdrowionkaaa ![]()
![]() |
#4310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakbym takie miała, to spodnie nosiłabym chyba tylko od święta |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Przyczajenie
|
PRZECIWWSKAZANIA :
W przypadku kolan koślawych wadę tę pogłębia stanie w rozkroku oraz siad klęczny. ZALECANE ĆWICZENIA - KOLANA KOŚLAWE 1. Siad skrzyżny, dłonie na kolanach, ręce ugięte pod kątem prostym w stawie kolanowym. Ruch - spychanie kolan w dół ciężarem ciała i siłą ucisku rąk. 2. Siad skrzyżny. Ruch - wstawanie z nogami skrzyżowanymi. 3. Siedząc głęboko na krześle, między kolanami poduszeczka, podudzie związane. Ruch - unoszenie nóg do poziomu - wytrzymać licząc do trzech. 4. W siadzie stopy podeszwami opierają się o siebie, dłonie nachwytem obejmują grzbiet stóp. Ruch - rozpieranie kolan łokciami na zewnątrz z niewielkim opadem tułowia w przód. 5. Między kolanami umieszczona piłka. Ruch - skoki. 6. Stopa zamienia się w "gąbkę". Ruch - mycie ciała "gabką" - stopą. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- czarnamambaa te ćwiczenią są na tzw. iksy, też je robię...a jak duża jest twoja wada?? bo może nie jest wcale aż tak widoczna...u mnie chyba tak jest skoro nikt tej krzywizny nie zauważył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Rozeznanie
|
Angel, masz bardzo ładne nogi
![]() Kurczę, szkoda mi tej jogi. Dużo jest ćwiczeń, przy których trzeba siedzieć na podłodze, niekoniecznie po turecku, no ale wiecie, tak z podwiniętymi nogami. No a na nogi O taki sposób siedzenie podobno szkodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Przyczajenie
|
Nawet nie wiecie jak bardzo mi pomogłyście, teraz dopiero zrozumiałam że nie jest tak źle jak myślałam, dziękuję wam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Przyczajenie
|
angel_22
Ty chyba żartujesz jeżeli masz iksy. POWAŻNIE. ![]() Za taaaakie nogi dałabym wszystko. ![]() Dziękuje bardzo za ćwiczonka. angel_22 ![]() Wkleję za pół godzinki zdjęcie moich nóg. Oceńcie je moje drogie wizażanki okiem obserwatora bo ja uważam je za najbardziej krzywe jakie widziałam. P O W A G A ![]() Liczę na szczere odpowiedzi.... ![]()
![]() |
#4315 |
Raczkowanie
|
Witam was
![]() Ja również mam problem z nogami ;( są moim wielkim kompleksem... nie chodzę w spódniczkach już bardzo dłuuugo, po prostu się wstydzę... w wakacje jadę do Włoch , więc nie wiem jak mam wytrzymać tam w spodniach... daje zdjęcia,żeby nie było...(robione telefonem , więc jakość nie jest zbyt dobra)
![]() |
#4316 |
Przyczajenie
|
z tego co widze chyba nie masz tak bardzo krzywych nóg .
Moje są o wiele gorsze ale jakos sie tym juz nie przejmuje kupuje obcisłe spodnie i nawet ostatnio kupiłam sobie obcasy. Jeżelis komuś sie to nie podoba to ma problem . w sumie nic na to nie poradze ze mam krzywe nogi ale nie zamierzam rezygnować ze spódniczek i krótkich spodenek . Mam szczuple nogi i powinnam sie z tego cieszyc . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nurtia masz naprawdę ładne nóżki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4319 |
Przyczajenie
|
Ludzie są wredni. No ale przecież to nie nasza wina że mamy takie nogi . Dziewczyny nie przejmujcie się .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.