|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Przyczajenie
|
Dot.: Krzywe nogi
REFLRKS wiesz moze jak Karolina czuje sie po zdjeciu gipsu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Wtajemniczenie
|
nie widze krzywizny u tej modelki...
![]() kupilam sobie ostatnio rurki, najobcislejsze jakie dotad mialam-a co sie bede przejmowac! ![]() ![]()
#4353 |
Raczkowanie
|
no coz... Refleks pracuje...laba sie skonczyla.Karolina 14tego bedzie miala zdjety gips.Palec dalej bez wielkiego przełomu,nie rusza sie.Lezenie w domu powoli nastraja ja pesymizmem,staram sie ja jakos podciagnąc psychicznie smsami ale chyba nie udaje mi sie to na dlugo.
Edytowane przez refleks Czas edycji: 2010-04-19 o 01:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Raczkowanie
|
Ta modelka ma śliczne nóżki. Trochę krzywe, co widać tuż nad stopą, ale to nic gdy są szczupłe i długie ;] aż pozazdrościć xD
Cytat:
Jakoś te wszystkie ćwiczenia zauważyłam, że spowodowały, że moje nogi potrafię złąćzyć i stać tak całkiem długo. coraz bardziej przyzwyczajam się do takiego stania ze złączonymi kolanam i staje się to prawie że naturalne... Ostatnio tylko przestałam ćwiczyć i zobaczę czy coś się zmieni. Czy nadal będę mogła je łączyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Wtajemniczenie
|
Amillka brawo
![]() ![]() ![]() ![]()
#4356 |
Rozeznanie
|
A ja wyszłam dzisiaj pierwszy raz w rurkach
![]() Natomiast co do mini, to nie wiem, czy się przekonam ^^ Po ćwiczeniach łatwo mi złączać nogi, ale co z tego skoro stojąc normalnie się rozjeżdżają ^^ No trudno, nic na to nie poradzę. Ćwiczenia są jednak dla dużo młodszych, ale zawsze warto spróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
I jak było w mini? ;] Ważne czuć się dobrze w tych ubraniach i nie przejmować się ;D Cytat:
Wiecie niby ktoś powiedział, że ćwiczenia teraz (np. ja mam 16 lat) nic nie pomagają, co najwyżej uelastyczniają kości. Teraz dobry tydzień nie ćwiczyłam, po prostu mi się nie chce, a nogi mogę dalej łączyć! Dziwi mnie to trochę ale jestem zadowolona. Może ćwiczę je przez to łączenie w kolanach...ale i rano i wieczorem jest tak samo łatwo je złączyć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam tylko jedno rurki, ale jak chodzę, to widzę, że ludzie patrzą się na moje nogi. Może nóg nie mam aż tak baardzo krzywych (wstawiałam zdjęcia), ale krzywo chodzę. Po prostu nogi mi się do środka "wyginają". Muszę stopy dawać bardziej na zew. żeby to jakoś wyrównać. Nie wiem, czy wiecie o co chodzi...
ale tak sobie myślę... że chcę rurki. Przydałyby mi się... i tak fajnie się w nich czuję... tak, zmotywowałyście mnie! : ) Tylko jak zwykle, będzie problem z doborem rozmiaru, fasonu... ceny.
#4359 |
Wtajemniczenie
|
Zalamka... Nigdy wiecej... Nigdy wiecej mini, krotkich spodenek ani zadnych takich rzeczy!! Przeplakalam dzisiaj caly dzien po tym jak upokorzono mnie przed cala szkola!
![]()
#4360 |
Rozeznanie
|
Agaciok, o rany, co się stało?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Raczkowanie
|
Agaciok,brawo za odwage!dla nas jestes bohaterem i niewazne co mysla inni.W zyciu powinnismy sie tylko liczyc ze zdaniem najblizszych,bo oni sa wazni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Wtajemniczenie
|
.
Edytowane przez Agaciok xD Czas edycji: 2010-08-27 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Wtajemniczenie
|
masz racje angel ale kto w dzisiejszym swiecie nie patrzy na wyglad? Zwlaszcza w Polsce... Wziela sie u nas jakas taka dziwna moda z zachodu i tak juz zostalo... Ogolnie slyszalam ze na swiecie maja zle opinie o Polakach
![]() ![]()
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Przyczajenie
|
(Tak, też to zauważyłam vanessa...) Często dziewczyny, które mają super biust, nogi czy pupę, często też mają pustkę w głowie więc nie ma im czego zazdrościć
![]() Niektóre modelki czy nawet aktorki też mają krzywe nogi ale na to jakoś tak nikt nie zwraca uwagi i nie komentuje tego złośliwie, a jak wyjdzie na ulice zwykła dziewczyna to już jest tysiąc uwag i krzywych spojrzeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Przyczajenie
|
Agociak xD pytałas na której stronie wstawiałam zdjecie.. nie wstawiałam w sumie nic ciekawego nogi w zadnym miejscu mi sie nie łączą i sa naprawde bardzo krzywe... !!!
a z tego co pamiętam to Ty masz bardzo ładne nogi ![]() Ja ostatnio wieczorem wracałam do domu było już póżno więc ruch nie byl taki duży . za mna szło 2 starszych kolesi cos ok. 22 lata i jeden do drugiego wrecz to wykrzyczal " ej zobacz jakie ma krzywe nogi " na szczescie to zignorowal widocznie sam mial jakis kompleks na tym punkcie . na poczatku głupiomi sie zrobilo ale potem pomyslalam ze nie ma to sensu sie tak tym przejmowac bo i tak nic nie moge z tym zrobic i powinnam korzystac ze wszystkiego czego tylko sie da ( obcisłe spodnie spódnoczki obcasy krótkie spodenki ) bo potem moge tylko zalowac ze nie ubieralam sie w to co chiałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny!
Eh.. Ten problem krzywych nóg... Moje nogi są okropne, typ: O ... Ale staram się tym nie przejmować, noszę szorty i krótkie spódnice. Lecz gdy zobaczyłam swoje zdjęcie w gazecie (wygrałam konkurs humanistyczny) załamałam się... Z 10 uczestniczek tylko moje nogi wyglądały jak największe koślawce na świecie ;/ Totalna masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Wtajemniczenie
|
z tymi dziewczynami w sumie racja... jednak hm no po prostu strasznie przykro mi jest... I planuje zemste
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4370 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Raczkowanie
|
Milli2 napisala mi ''
Ja rowniez po operacji mialam ten sam objaw- nie moglam zginac duzego palca u stopy dopiero jak zaczelam chodzic wszystko wrocilo do normy.Może jeszcze za wczesnie zeby się martwic! Rozmawialas o tym z profesorem? '' czyli okazuje sie ze to normalne.Karolina jest zachwycona swoimi nogami bez gipsu!!!!!Napiontek rowniez z wyniku swojej pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4373 |
Raczkowanie
|
Dopiero teraz wszystko przeczytałam...i jestem w szoku, że mogli się tak chamsko zachować ;/ u mnie w klasie jest taka strasznie gruba i niska dziewczyna, która bardzo często nosi mini itd. i nikt nawet jej takich rzeczy nie mowi, a u niej to naprawdę ostro wygląda xD
Zdziwila mnie twoja sytuacja szczegolnie, ze ty masz proste, szczuple nogi...i wcale Cię w tym momencie nie pocieszam (bo nawet nie umiem ;p) tylko stwierdzam fakt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Wtajemniczenie
|
.
Edytowane przez Agaciok xD Czas edycji: 2010-08-27 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez refleks Czas edycji: 2010-04-16 o 00:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Wtajemniczenie
|
Agacioku, ile Ty masz lat? 14 chyba? Ja w tym wieku (może ze 13 miałam, albo 12) usłyszałam od koleżanek, że mam krzywe nogi. Akurat była taka sytuacja, że zaczęły sprawdzać, która ile ma odstępów między łydkami, udami… one miały super proste nogi, a ja.. nie łączyły mi się.. hehe, a ty to masz krzywe te nogi… i koniec. Potem zero spódnic, spodenek, prażyłam się w dżinsach w lecie. Jeszcze jak maiłam cos koło 17 lat to kolega stwierdził: ty to masz chyba krzywe nogi, zupełnie tak jak ja. Nie powiedział tego złośliwie, ale zabolało. Moja najlepsza koleżanka miała idealne, a ja takie paskudne. Dopiero niedawno zaczęłam chodzić w lecie w spódnicach (ale tylko za kolano), rok temu kupiłam super krótkie spodenki i chodziłam w nich, mimo stresu. Nogi opalone i trochę ujędrnione wyglądają o niebo lepiej, nawet krzywe. Teraz w zimie kupiłam rurki. W sumie zawsze jak zakładam jakąś część ubioru, która eksponuje nogi, to staram się, by to było wtedy, gdy jadę samochodem i nie muszę dużo chodzić. Ale ostatnio założyłam te rurki i chodziłam pól dnia po mieście, piechotą. Najpierw na szkolenie, potem po sklepach. Gapili się chyba na te moje nogi, głupio mi trochę było. Ale skoro już takie mam, to co, mam płakać i chodzić w workowatych spodniach? Trochę późno to zrozumiałam, a Ty dziewczyno masz ładne nogi, cóż tego, że nie idealne, nie dołuj się tak, szkoda życia! Uwierz mi! Nie przejmuj się matołami.
Skoro już mam takie nogi, to staram się, by zwracali uwagę na co innego – pewny chód, pewna siebie mina, miły wyraz twarzy – to ważne. Mam takie nogi, ale za to inne atuty – ładne włosy, szczupła talia, itp. Znajdź takie atuty w sobie, Agacioku! A matołami się nie przejmuj. |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Przyczajenie
|
Mabi27 super to napisałaś, jestem tego samego zdania...tak trzymać :-**
|
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Przyczajenie
|
Mabi27 wstawialas gdzies zdjecie soich nóg ?
Chciałam zobaczyc bo tak szrzecze to dziewczyny które tu pisza w wiekszosci maja proste i ładne nogi a ja mam naprawde krzywe i chcialam zobaczyc czy nie zostalam wkoncu sama na tym forum. Jak bede miala czas to moze wstawie zdjecie moich patyków bo nie dosc ze sa krzywe to jeszcze przerazliwie chude .. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Wtajemniczenie
|
tak, wstawiałam, na samym dole str. 142.
Tylko błagam, nie pisz, ze są proste.. Wiem, ze mogło być gorzej, dziewczyny wstawiały zdjęcia bardziej krzywych niż moje, ale ja tyle lat wmawiałam sobie, ze są najokropniejsze i w ogóle (uwierzyłam w to, co słyszałam, ale mając kilkanaście lat człowiek bardzo czuły jest na wszelką krytykę i bardzo mocno bierze wszystko do siebie) i teraz trudno mi myślec inaczej. Doszłam do wniosku, ze kształt łydek mam podobny do Agacioka, a ona ma ładne nogi. to zdjęcie trochę zafałszowuje, bo stanęłam ze stopami na zewnątrz, więc łydki się trochę "zeszły" |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() masz racje z tym ze w takim wieku czlowiek jest bardzo czuly na wszelka krytyke, niestety ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.