Krzywe nogi - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-09, 17:23   #4351
samanta000
Przyczajenie

Dot.: Krzywe nogi

REFLRKS wiesz moze jak Karolina czuje sie po zdjeciu gipsu?
samanta000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 17:38   #4352
Agaciok xD
Wtajemniczenie

nie widze krzywizny u tej modelki...

kupilam sobie ostatnio rurki, najobcislejsze jakie dotad mialam-a co sie bede przejmowac! no i nie jest tak tragicznie, odchudzam do nich tylko troche uda

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 18:38   #4353
refleks
Raczkowanie

no coz... Refleks pracuje...laba sie skonczyla.Karolina 14tego bedzie miala zdjety gips.Palec dalej bez wielkiego przełomu,nie rusza sie.Lezenie w domu powoli nastraja ja pesymizmem,staram sie ja jakos podciagnąc psychicznie smsami ale chyba nie udaje mi sie to na dlugo.

Edytowane przez refleks
Czas edycji: 2010-04-19 o 01:02
refleks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 20:32   #4354
Amillka
Raczkowanie

Ta modelka ma śliczne nóżki. Trochę krzywe, co widać tuż nad stopą, ale to nic gdy są szczupłe i długie ;] aż pozazdrościć xD

Cytat:
Napisane przez Agaciok xD Pokaż wiadomość
kupilam sobie ostatnio rurki, najobcislejsze jakie dotad mialam-a co sie bede przejmowac! no i nie jest tak tragicznie, odchudzam do nich tylko troche uda
też ostatnio kupiłam sobie strasznie obcisłe rurki i niech myślą sobie co chcą ;D

Jakoś te wszystkie ćwiczenia zauważyłam, że spowodowały, że moje nogi potrafię złąćzyć i stać tak całkiem długo. coraz bardziej przyzwyczajam się do takiego stania ze złączonymi kolanam i staje się to prawie że naturalne...

Ostatnio tylko przestałam ćwiczyć i zobaczę czy coś się zmieni. Czy nadal będę mogła je łączyć.
Amillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 20:07   #4355
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Amillka brawo tak trzymaj mamy prawo nosic takie ciuchy jakie tylko chcemy i nikt nie ma prawa nam tego wytykac! ja jutro do szkoly w mini, zobaczymy co to bedzie

Stary 2010-04-13, 15:22   #4356
Elladorea
Rozeznanie

A ja wyszłam dzisiaj pierwszy raz w rurkach Kilka osób spojrzało na moje nogi, ale szybko przestałam się czuć nieswojo.
Natomiast co do mini, to nie wiem, czy się przekonam ^^

Po ćwiczeniach łatwo mi złączać nogi, ale co z tego skoro stojąc normalnie się rozjeżdżają ^^ No trudno, nic na to nie poradzę. Ćwiczenia są jednak dla dużo młodszych, ale zawsze warto spróbować
Elladorea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 15:34   #4357
Amillka
Raczkowanie

Cytat:
Amillka brawo tak trzymaj mamy prawo nosic takie ciuchy jakie tylko chcemy i nikt nie ma prawa nam tego wytykac! ja jutro do szkoly w mini, zobaczymy co to bedzie

I jak było w mini? ;] Ważne czuć się dobrze w tych ubraniach i nie przejmować się ;D

Cytat:
Napisane przez Elladorea Pokaż wiadomość
A ja wyszłam dzisiaj pierwszy raz w rurkach Kilka osób spojrzało na moje nogi, ale szybko przestałam się czuć nieswojo.
Natomiast co do mini, to nie wiem, czy się przekonam ^^

Po ćwiczeniach łatwo mi złączać nogi, ale co z tego skoro stojąc normalnie się rozjeżdżają ^^ No trudno, nic na to nie poradzę. Ćwiczenia są jednak dla dużo młodszych, ale zawsze warto spróbować
Normalnie rozjeżdżają? w sensie, że stoisz i wtedy po chwili już się rozłączają?

Wiecie niby ktoś powiedział, że ćwiczenia teraz (np. ja mam 16 lat) nic nie pomagają, co najwyżej uelastyczniają kości. Teraz dobry tydzień nie ćwiczyłam, po prostu mi się nie chce, a nogi mogę dalej łączyć! Dziwi mnie to trochę ale jestem zadowolona.
Może ćwiczę je przez to łączenie w kolanach...ale i rano i wieczorem jest tak samo łatwo je złączyć.
Amillka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-13, 15:51   #4358
illegale
Wtajemniczenie

GG do illegale

Ja mam tylko jedno rurki, ale jak chodzę, to widzę, że ludzie patrzą się na moje nogi. Może nóg nie mam aż tak baardzo krzywych (wstawiałam zdjęcia), ale krzywo chodzę. Po prostu nogi mi się do środka "wyginają". Muszę stopy dawać bardziej na zew. żeby to jakoś wyrównać. Nie wiem, czy wiecie o co chodzi...
ale tak sobie myślę... że chcę rurki. Przydałyby mi się... i tak fajnie się w nich czuję... tak, zmotywowałyście mnie! : ) Tylko jak zwykle, będzie problem z doborem rozmiaru, fasonu... ceny.

Cierpisz na Hashimoto, niedoczynność tarczycy zaburzenia odżywiania? Brak Ci energii, nie tolerujesz glutenu, laktozy?
Potrzebujesz motywatora do zmiany sposobu odżywiania?
Zapraszam na:

KONSULTACJE DIETETYCZNE:
http://www.alpacasquare.coml

illegale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 21:28   #4359
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Zalamka... Nigdy wiecej... Nigdy wiecej mini, krotkich spodenek ani zadnych takich rzeczy!! Przeplakalam dzisiaj caly dzien po tym jak upokorzono mnie przed cala szkola!

Stary 2010-04-14, 08:21   #4360
Elladorea
Rozeznanie

Agaciok, o rany, co się stało?
Elladorea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 09:26   #4361
refleks
Raczkowanie

Agaciok,brawo za odwage!dla nas jestes bohaterem i niewazne co mysla inni.W zyciu powinnismy sie tylko liczyc ze zdaniem najblizszych,bo oni sa wazni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-14, 14:12   #4362
Agaciok xD
Wtajemniczenie

.

Edytowane przez Agaciok xD
Czas edycji: 2010-08-27 o 15:32
Stary 2010-04-14, 14:37   #4363
angel_22
Przyczajenie

Cytat:
Zalamka... Nigdy wiecej... Nigdy wiecej mini, krotkich spodenek ani zadnych takich rzeczy!! Przeplakalam dzisiaj caly dzien po tym jak upokorzono mnie przed cala szkola!
Nie martw się nie ma sensu się przejmować jakimiś głupimi komentarzami, a niedojrzali faceci zawsze tak się zachowują, wyśmiewają innych ,bo sami nie są doskonali..( ja osobiście nie zakładam żadnych krótkich spodenek i mini, bo wiem jacy są ludzie, potrafią cię skrytykować albo wyśmiać za wszystko, a nawet nie zdają sobie sprawy z tego jak krzywdzą tą drugą osobę, w końcu ta osoba nie chciała taka być, ale nic na to nie poradzi ) Wygląd nie jest najważniejszy tylko wnętrze człowieka
angel_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 14:43   #4364
Agaciok xD
Wtajemniczenie

masz racje angel ale kto w dzisiejszym swiecie nie patrzy na wyglad? Zwlaszcza w Polsce... Wziela sie u nas jakas taka dziwna moda z zachodu i tak juz zostalo... Ogolnie slyszalam ze na swiecie maja zle opinie o Polakach w np Anglii ludzie sie tak nie zachowuja jak tutaj, wiadomo problemy z otyloscia wiec norma jak jakas pulchna babka wyjdzie w mini na ulice-nikt jej nie wysmieje. Podejrzewam ze jak by krzywe nogi miala tez by jej nie wysmiali. W koncu ile zagranicznych modelek ma krzywe nogi i jakos nikt na to nie zwraca uwagi... Wiekszosc chlopakow tez jest taka ze szukaja sobie dziewczyn idealnych i lataja tylko za takimi co ma ladna duuu*e, biust, nogi... Ja mam juz dosyc takiego zycia, po prostu mnie to przerasta

Stary 2010-04-14, 15:06   #4365
vanessa1781
Zakorzenienie

Cytat:
masz racje angel ale kto w dzisiejszym swiecie nie patrzy na wyglad? Zwlaszcza w Polsce... Wziela sie u nas jakas taka dziwna moda z zachodu i tak juz zostalo... Ogolnie slyszalam ze na swiecie maja zle opinie o Polakach w np Anglii ludzie sie tak nie zachowuja jak tutaj, wiadomo problemy z otyloscia wiec norma jak jakas pulchna babka wyjdzie w mini na ulice-nikt jej nie wysmieje. Podejrzewam ze jak by krzywe nogi miala tez by jej nie wysmiali. W koncu ile zagranicznych modelek ma krzywe nogi i jakos nikt na to nie zwraca uwagi... Wiekszosc chlopakow tez jest taka ze szukaja sobie dziewczyn idealnych i lataja tylko za takimi co ma ladna duuu*e, biust, nogi... Ja mam juz dosyc takiego zycia, po prostu mnie to przerasta
Taaa, zazwyczaj jest tak, że TYLKO latają za takimi co mają ładny biust, pupe i nogi, a później i tak żenią się ze zwykłymi przeciętnymi dziewczynami. Zaobserwowałam już to nieraz nawet na moich znajomych.
vanessa1781 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 17:53   #4366
angel_22
Przyczajenie

(Tak, też to zauważyłam vanessa...) Często dziewczyny, które mają super biust, nogi czy pupę, często też mają pustkę w głowie więc nie ma im czego zazdrościć
Niektóre modelki czy nawet aktorki też mają krzywe nogi ale na to jakoś tak nikt nie zwraca uwagi i nie komentuje tego złośliwie, a jak wyjdzie na ulice zwykła dziewczyna to już jest tysiąc uwag i krzywych spojrzeń
Stary 2010-04-14, 19:14   #4367
Dagmara_x3
Przyczajenie

Agociak xD pytałas na której stronie wstawiałam zdjecie.. nie wstawiałam w sumie nic ciekawego nogi w zadnym miejscu mi sie nie łączą i sa naprawde bardzo krzywe... !!!
a z tego co pamiętam to Ty masz bardzo ładne nogi a chłoapakami nie ma co sie przejmowac załośni są i tyle
Ja ostatnio wieczorem wracałam do domu było już póżno więc ruch nie byl taki duży . za mna szło 2 starszych kolesi cos ok. 22 lata i jeden do drugiego wrecz to wykrzyczal " ej zobacz jakie ma krzywe nogi " na szczescie to zignorowal widocznie sam mial jakis kompleks na tym punkcie . na poczatku głupiomi sie zrobilo ale potem pomyslalam ze nie ma to sensu sie tak tym przejmowac bo i tak nic nie moge z tym zrobic i powinnam korzystac ze wszystkiego czego tylko sie da ( obcisłe spodnie spódnoczki obcasy krótkie spodenki ) bo potem moge tylko zalowac ze nie ubieralam sie w to co chiałam.
Dagmara_x3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 19:26   #4368
Klaudia15
Przyczajenie

Witam dziewczyny!
Eh.. Ten problem krzywych nóg...
Moje nogi są okropne, typ: O ...
Ale staram się tym nie przejmować, noszę szorty i krótkie spódnice.
Lecz gdy zobaczyłam swoje zdjęcie w gazecie (wygrałam konkurs humanistyczny) załamałam się... Z 10 uczestniczek tylko moje nogi wyglądały jak największe koślawce na świecie ;/
Totalna masakra.
Klaudia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:17   #4369
Agaciok xD
Wtajemniczenie

z tymi dziewczynami w sumie racja... jednak hm no po prostu strasznie przykro mi jest... I planuje zemste upokorzenie go przed wszystkimi wiem ze to zle wyjscie ale cos mnie tak kusi, tylko jeszcze nie mam pojecia co zrobie ludzie sa dziwini, mogli by swoje zlosliwe komentarze zachowac dla siebie a nie niszczyc innym zycie! Niech lepiej zajma sie swoimi kompleksami moze jeszcze kiedys w tym roku szkolnym odwaze sie na cos krotkiego ale poki co mam uraz ktory i tak zostanie do konca zycia no ale poki co cwicze kiedy moge i mam nadzieje ze choc troche mi to pomoze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-15, 08:31   #4370
angel_22
Przyczajenie

Cytat:
z tymi dziewczynami w sumie racja... jednak hm no po prostu strasznie przykro mi jest... I planuje zemste upokorzenie go przed wszystkimi wiem ze to zle wyjscie ale cos mnie tak kusi, tylko jeszcze nie mam pojecia co zrobie ludzie sa dziwini, mogli by swoje zlosliwe komentarze zachowac dla siebie a nie niszczyc innym zycie! Niech lepiej zajma sie swoimi kompleksami moze jeszcze kiedys w tym roku szkolnym odwaze sie na cos krotkiego ale poki co mam uraz ktory i tak zostanie do konca zycia no ale poki co cwicze kiedy moge i mam nadzieje ze choc troche mi to pomoze
No i to mi się podoba chociaż z ta zemstą to nie wiem czy to najlepszy pomysł...
Stary 2010-04-15, 12:17   #4371
refleks
Raczkowanie

Milli2 napisala mi ''
Ja rowniez po operacji mialam ten sam objaw- nie moglam zginac duzego palca u stopy dopiero jak zaczelam chodzic wszystko wrocilo do normy.Może jeszcze za wczesnie zeby się martwic! Rozmawialas o tym z profesorem? '' czyli okazuje sie ze to normalne.Karolina jest zachwycona swoimi nogami bez gipsu!!!!!Napiontek rowniez z wyniku swojej pracy) i ja tez sie cieszę)
Stary 2010-04-15, 13:27   #4372
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angel_22 Pokaż wiadomość
No i to mi się podoba chociaż z ta zemstą to nie wiem czy to najlepszy pomysł...
wiem ze to nie najlepszy pomysl ale dreczy mnie sumienie

Stary 2010-04-15, 15:08   #4373
teacup
Raczkowanie

Dopiero teraz wszystko przeczytałam...i jestem w szoku, że mogli się tak chamsko zachować ;/ u mnie w klasie jest taka strasznie gruba i niska dziewczyna, która bardzo często nosi mini itd. i nikt nawet jej takich rzeczy nie mowi, a u niej to naprawdę ostro wygląda xD
Zdziwila mnie twoja sytuacja szczegolnie, ze ty masz proste, szczuple nogi...i wcale Cię w tym momencie nie pocieszam (bo nawet nie umiem ;p) tylko stwierdzam fakt
teacup jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 19:07   #4374
Agaciok xD
Wtajemniczenie

.

Edytowane przez Agaciok xD
Czas edycji: 2010-08-27 o 15:32
Stary 2010-04-15, 22:07   #4375
refleks
Raczkowanie

.

Edytowane przez refleks
Czas edycji: 2010-04-16 o 00:15
Stary 2010-04-16, 07:59   #4376
mabi27
Wtajemniczenie

Agacioku, ile Ty masz lat? 14 chyba? Ja w tym wieku (może ze 13 miałam, albo 12) usłyszałam od koleżanek, że mam krzywe nogi. Akurat była taka sytuacja, że zaczęły sprawdzać, która ile ma odstępów między łydkami, udami… one miały super proste nogi, a ja.. nie łączyły mi się.. hehe, a ty to masz krzywe te nogi… i koniec. Potem zero spódnic, spodenek, prażyłam się w dżinsach w lecie. Jeszcze jak maiłam cos koło 17 lat to kolega stwierdził: ty to masz chyba krzywe nogi, zupełnie tak jak ja. Nie powiedział tego złośliwie, ale zabolało. Moja najlepsza koleżanka miała idealne, a ja takie paskudne. Dopiero niedawno zaczęłam chodzić w lecie w spódnicach (ale tylko za kolano), rok temu kupiłam super krótkie spodenki i chodziłam w nich, mimo stresu. Nogi opalone i trochę ujędrnione wyglądają o niebo lepiej, nawet krzywe. Teraz w zimie kupiłam rurki. W sumie zawsze jak zakładam jakąś część ubioru, która eksponuje nogi, to staram się, by to było wtedy, gdy jadę samochodem i nie muszę dużo chodzić. Ale ostatnio założyłam te rurki i chodziłam pól dnia po mieście, piechotą. Najpierw na szkolenie, potem po sklepach. Gapili się chyba na te moje nogi, głupio mi trochę było. Ale skoro już takie mam, to co, mam płakać i chodzić w workowatych spodniach? Trochę późno to zrozumiałam, a Ty dziewczyno masz ładne nogi, cóż tego, że nie idealne, nie dołuj się tak, szkoda życia! Uwierz mi! Nie przejmuj się matołami.

Skoro już mam takie nogi, to staram się, by zwracali uwagę na co innego – pewny chód, pewna siebie mina, miły wyraz twarzy – to ważne.

Mam takie nogi, ale za to inne atuty – ładne włosy, szczupła talia, itp. Znajdź takie atuty w sobie, Agacioku! A matołami się nie przejmuj.
mabi27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 08:08   #4377
angel_22
Przyczajenie

Mabi27 super to napisałaś, jestem tego samego zdania...tak trzymać :-**
Stary 2010-04-16, 12:34   #4378
Dagmara_x3
Przyczajenie

Mabi27 wstawialas gdzies zdjecie soich nóg ?
Chciałam zobaczyc bo tak szrzecze to dziewczyny które tu pisza w wiekszosci maja proste i ładne nogi a ja mam naprawde krzywe i chcialam zobaczyc czy nie zostalam wkoncu sama na tym forum.
Jak bede miala czas to moze wstawie zdjecie moich patyków bo nie dosc ze sa krzywe to jeszcze przerazliwie chude .. :/
Dagmara_x3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 16:28   #4379
mabi27
Wtajemniczenie

tak, wstawiałam, na samym dole str. 142.

Tylko błagam, nie pisz, ze są proste.. Wiem, ze mogło być gorzej, dziewczyny wstawiały zdjęcia bardziej krzywych niż moje, ale ja tyle lat wmawiałam sobie, ze są najokropniejsze i w ogóle (uwierzyłam w to, co słyszałam, ale mając kilkanaście lat człowiek bardzo czuły jest na wszelką krytykę i bardzo mocno bierze wszystko do siebie) i teraz trudno mi myślec inaczej. Doszłam do wniosku, ze kształt łydek mam podobny do Agacioka, a ona ma ładne nogi.

to zdjęcie trochę zafałszowuje, bo stanęłam ze stopami na zewnątrz, więc łydki się trochę "zeszły"
mabi27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 18:04   #4380
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mabi27 Pokaż wiadomość
Agacioku, ile Ty masz lat? 14 chyba? Ja w tym wieku (może ze 13 miałam, albo 12) usłyszałam od koleżanek, że mam krzywe nogi. Akurat była taka sytuacja, że zaczęły sprawdzać, która ile ma odstępów między łydkami, udami… one miały super proste nogi, a ja.. nie łączyły mi się.. hehe, a ty to masz krzywe te nogi… i koniec. Potem zero spódnic, spodenek, prażyłam się w dżinsach w lecie. Jeszcze jak maiłam cos koło 17 lat to kolega stwierdził: ty to masz chyba krzywe nogi, zupełnie tak jak ja. Nie powiedział tego złośliwie, ale zabolało. Moja najlepsza koleżanka miała idealne, a ja takie paskudne. Dopiero niedawno zaczęłam chodzić w lecie w spódnicach (ale tylko za kolano), rok temu kupiłam super krótkie spodenki i chodziłam w nich, mimo stresu. Nogi opalone i trochę ujędrnione wyglądają o niebo lepiej, nawet krzywe. Teraz w zimie kupiłam rurki. W sumie zawsze jak zakładam jakąś część ubioru, która eksponuje nogi, to staram się, by to było wtedy, gdy jadę samochodem i nie muszę dużo chodzić. Ale ostatnio założyłam te rurki i chodziłam pól dnia po mieście, piechotą. Najpierw na szkolenie, potem po sklepach. Gapili się chyba na te moje nogi, głupio mi trochę było. Ale skoro już takie mam, to co, mam płakać i chodzić w workowatych spodniach? Trochę późno to zrozumiałam, a Ty dziewczyno masz ładne nogi, cóż tego, że nie idealne, nie dołuj się tak, szkoda życia! Uwierz mi! Nie przejmuj się matołami.

Skoro już mam takie nogi, to staram się, by zwracali uwagę na co innego – pewny chód, pewna siebie mina, miły wyraz twarzy – to ważne.

Mam takie nogi, ale za to inne atuty – ładne włosy, szczupła talia, itp. Znajdź takie atuty w sobie, Agacioku! A matołami się nie przejmuj.
Cytat:
Napisane przez mabi27 Pokaż wiadomość
tak, wstawiałam, na samym dole str. 142.

Tylko błagam, nie pisz, ze są proste.. Wiem, ze mogło być gorzej, dziewczyny wstawiały zdjęcia bardziej krzywych niż moje, ale ja tyle lat wmawiałam sobie, ze są najokropniejsze i w ogóle (uwierzyłam w to, co słyszałam, ale mając kilkanaście lat człowiek bardzo czuły jest na wszelką krytykę i bardzo mocno bierze wszystko do siebie) i teraz trudno mi myślec inaczej. Doszłam do wniosku, ze kształt łydek mam podobny do Agacioka, a ona ma ładne nogi.

to zdjęcie trochę zafałszowuje, bo stanęłam ze stopami na zewnątrz, więc łydki się trochę "zeszły"
rocznikowo 15, ale jednak nadal mam 14 bardzo spodobalo mi sie to wszystko co napisalas. Dziekuje tobie i innym ze chcecie mnie pocieszyc i wspieracie mnie
masz racje z tym ze w takim wieku czlowiek jest bardzo czuly na wszelka krytyke, niestety gdybym jeszcze miala silniejsza psychike... chcialabym znalezc w sobie atuty, niestety przez zlosliwe komentarze innych nie czuje sie atrakcyjna, czuje sie wrecz paskudna i nie wiem jak to mozliwe ze komus tam sie spodobalam... bo przychodze do domu patrze w lustro i mowie 'boze, jaka ja jestem brzydka, dlaczego mi to zrobiles?" mam mase kompleksow i porownuje sie z innymi i zastanawiam sie dlaczego oni maja jakis jeden czy dwa kompleksy 'urodowe' a ja mam ich chyba z 10 musze sie jeszcze wiele nauczyc o samoakceptacji

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości