|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Przyczajenie
|
Dot.: Krzywe nogi
Właśnie dzisiaj znalazłam tą stronke
![]() Mam nogi typu O i nie łączą się na całej długości;\ niestesty nie moge postawic na inne moje atuty np. ładne włosy ale zaakceptowałam siebie taka jaka jestem ![]() Odkąd zaczełam chdzic do szkoly średniej to sie zmieniło bo nie raz słyszałam docinki na temat moich nóg a co było najgorsze to miałam kolezanke za która szaleli chłopcy. Miała piekne długie nogi i geste czarne wlosy... jej przynajmniej raz w tygodniu ktoś mówil ,ze ma piękne nogi a ja jej zazdrosciłam... Potem poznałam mojego chłopaka któremu naprawde się podobałam i nie zwracał uwagi na moje nogi ![]() Az kidyś napisała do niego jakaś anonimowa dziewczyna która stwierdzła ,że jestem brzydka a on może miec każda dziewczyne jaka chce i nie rozumiła dlaczego wybrał "to cos" z takimi krzywymi nogami... on się tym nie przejał ale za to ja bardzo i teraz dopiero wpadłam w kompleksy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie ten anonim zakochal sie w twoim chlopaku i jest najzwyczajniej w swiecie zazdrosny
![]() ![]() ![]()
#4383 |
Raczkowanie
|
ja jak mialam 14 lat bylam okropnie brzydka,dlugie ręce,dluga szyja,brzydka twarz.Potem usłyszalam na temat kazdej tej czesci ciala komplement.to tak jak z brzydkim kaczatkiem.Podrosniesz i wypiękniejesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Przyczajenie
|
Czyli Karolina po zdjeciu gipsu jest zadowolona? To super, bardzo sie ciesze ze wszystko sie udalo, tym bardziej ze mnie czeka to samo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Wtajemniczenie
|
refleks mowisz ze sie wypieknieje
![]() ![]() ![]() ![]()
#4386 | |
Rozeznanie
|
Agaciok, jesteś młodziutka, Twoje ciało się jeszcze bardzo zmieni
![]() ![]() Karolkyyy, no fakt, podle o Tobie napisano, ale za mocno się tym przejęłaś. Tamta "osoba" na pewno jest zazdrosna, że masz fajnego chłopaka, moze sama się w nim kocha i dlatego napisała coś takiego, żałosna jędza ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Przyczajenie
|
witam
jestem nową użytkowniczką. Przeczytałam wszystkie Wasze uwagi co do krzywych nóg. Rozumiem Was. Sama byłam w podobnej sytuacji ![]() Czepiałam się swoich nóg, mimo że one nie są najważniejsze. Nie słuchałam rodziców ani przyjaciół tylko chciałam je wyprostować. Nieważne, że miałam ładną twarz, włosy, uśmiech. Dowiedziałam się o operacji. Poszperałam na stronach, nawiązałam nawet kontakt z jedną taką dziewczyną, też chciała prostować. Chodziłyśmy po chirurgach- ortopedach i pytałyśmy się o możliwość ich wyprostowania. Nikt tego nie chciał zrobić. Mówili, że mamy coś z głowami, że są gorsze wady, a my tak chcemy ryzykować zdrowie, a nawet życie. Byłyśmy załamane. Pozostały prywatne kliniki. Nawiązałyśmy kontakt z lekarzem podobno najlepszym w Polsce. Drogie wizyty i droga operacja. Mówił o powikłaniach itd ale ogólnie było ok. Zapisałyśmy się na operacje. Koleżanka dwa tygodnie wczesniej miała miec. No i miała. Niestety po operacji nie mogłam nawiazać z nią kontaktu. Jakby się zapadła. Trudno, myslałam, pewnie odpoczywa. A potem ja. Chirurg spartaczył robotę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4388 |
Raczkowanie
|
o Boze! napisz nam tu koniecznie nazwisko tego lekarza.Podobno mozna przeszczepic nerwy? zabiora Ci z innego miejsca na koszt nog...Trzymaj sie kochana
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Przyczajenie
|
Bardzo Ci współczuje, to straszliwe co musialas przezyc i co nadal przezywasz. To nie do wiary ze sa tacy nieodpowiedzialni pseudo "lekarze" ktorzy dla kasy potrafia zrobic komus taka krzywde... Rozumiem ze taka operacja moze miec powiklania typy zerwany nerw strzalkowy ale zeby jeszcze wzw. Dlatego powinnas podac nazwisko tego "lekarza" zeby zadna z nas do niego nigdy nie trafila. TRZYMAJ SIE
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Raczkowanie
|
probowalas chociaz z nim rozmawiac,zeby zobowiazał sie do pokrycia kosztow dalszego leczenia czy musisz wystapic na droge sądową o odszkodowanie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Raczkowanie
|
Moja siostra twierdzi, że krzywe nogi są ostetnio jakby 'w modzie', tzn. nie wiem, czy w Polsce też, ale w Anglii jest pelno takich spodni, niby rurek, ale tak 'szpotawo wykrzywionych', normalne spodnie trudno dostać. Ehh, ja już nie wiem jak siebie i Was pocieszać
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Nie chcę tu zapeszać, i tak się w sumie nie znam, ale przed operacją, chyba się podpisuje jakiś papier, nie wiem, czy lekarz bierze odpowiedzialność?? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4392 |
Raczkowanie
|
to ze podpisuje zgode na wykonanie operacji nie jest rownoznaczne ze zgoda na dokonanie trwalego uszczerbku na moim zdrowiu! nie mowcie mi ze moze byc inaczej.Lekarze majac swoje kliniki musza sie ubezpieczac na wszelki wypadek podczas wykonywanych zabiegow,to chyba tak jak w ksiegowosci?Inna sprawa ze lekarz orzecznik bedzie staral sie wydac opinie o jak najmniejszym stopniu uszkodzenia ciala,bo to wszystko jest srodowisko lekarskie.Przecoez odszkodowanie i tak pokryje ubezpieczyciel a nie lekarz z wlasnej kieszeni... dla pewnosci poszukam wszelkich informacji na temat odszkodowan.Ale przeciez ludzie pozywaja lekarzy do sądu.Gdyby podpis na papierku chronil ich przed utrata licencji czy odpowiedzialnoscia finansowa to zadna operacja nie bylaby dla nich niebezpieczna...tylko dla nas niestety!
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- tu jest jakas wzmianka http://www.money.pl/ubezpieczenia/wi...,0,178453.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Przyczajenie
|
o żesz... przeczytałam odpowiedź alaa9 i o mało nie spadłam z krzesła
![]() wiedziałam że może być jeszcze gorzej ale nie przyjmowałam tego do wiadomości. teraz to ja już inaczej patrzę na sytuację moich dolnych partii ciała. będę je leczyć "domowymi sposobami" . a jeszcze kurdę bym zapomniała. nie odpisywałam tak długo bo mi neta odłaczyli. czaicie? tyle czasu bez..... kozak jestem, nie ma co. ![]() miałam wstawić zdjęcia więc wstawiam. ej, wiecie co? kupiłam sobie rurki ![]() JA wstawiam zdjęcia a WY oceniacie. rozumiemy się? ![]() na tym zdjęciu w rurkach to ja się starałam tak "odłaczyć" sobie nogi. ja osobiście tak myślę, że jak w rurkach stoję to jeszcze wyglądam tak w miarę. ale jak już idę.... to klękajcie narody... ![]() oto zdjęcia :
![]() |
#4394 |
Raczkowanie
|
No i czego chcesz od tych nóg? bo mnie,przedstawiciela narodu ich skrzywienie nie rzucilo na kolana.Moze ze mnie gowniany krajan;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz bardzo ładne nogi. A w rurkach spokojnie możesz chodzić, moja znajoma ma X i lata wszędzie w takich obcisłych rurkach, a chłopakom się to podoba ;] Ja teraz strasznie chciałabym mieć X zamiast O. w x to przynajmniej kolana się ładnie złączają i lepiej to wygląda jak się chodzi ;p |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4396 |
Przyczajenie
|
Historia ali pokazała jaką opsesje potrafia miec dziewczyne przez wszystkie reklamy i pieknie przerobione zdj aktorek czy modelek... Dziewczyny kazdy ma jakieś kompleksy i nikt nie jest idealny... sama dobrze o tym wiem ale dostałysmy życie i nie marnujmy go na zamartwianie się bo go szkoda. Każdy jest piękny na swój sposob
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w rurkach i bez rurek wygladaja super. ja wolalabym miec iksy niz typu O, ktore posiadam. glupio to wyglada jak stoi sie ze zlaczonymi nogami a miedzy nimi wielka dziura. o rurkach mozna zapomniec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Raczkowanie
|
Chirurg spartaczył robotę
![]() ![]() ![]() Nie podwazam tu absolutnie nic co napisala agaa9 ale jesli wycięli zbyt duzo kosci kolezance to nie grozi to uszkodzeniem nerwu,jedynie ze szpotawosci powstanie koslawosc!Uszkodzenie nerwu powstaje przy mocnym uderzeniu w główke kosci.Dlaczego po operacji ma pojawic sie kalectwo???Wiesz w jaki sposob wycinali jej kosc?pod jakim kątem? w ksztalcie jakiej litery byl wycinek? Jak nazywala sie operacja? A tak w ogole to ktos wie gdzie znajduje sie nerw strzalkowy??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Wtajemniczenie
|
czarnamamba masz bardzo ladne nogi! Ja tez bym wolala miec X niz O bo taka dziura wyglada okropnie no ale co zrobic...
#4400 |
Raczkowanie
|
Agaciok nie narzekaj:P ja to bym chciala miec taka dziure jak Ty:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Wtajemniczenie
|
;P refleks a na ktorej stronie sa zdjecia z twoimi nogami bo jakos niezbyt pamietam...?
#4402 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() a ja sie dzisiaj strasznie zdolowalam. zrobilam sobie zdjecia nog i jak zobaczylam je na komputerze to po prostu sie załamałam . przez nie chyba nigdy nie bede czula sie atrakcyjna ;( . ne zwracacie uwagi na moje skarpetkiiii ![]()
![]() |
#4403 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pocieszę Was, mam nadzieję, że mi uwierzycie. Obecnie moje nogi są prościutkie jak od linijki, fakt, że krótkie i szerokie w biodrach, ale proste. W liceum przez swoje nogi przechodziłam załamania nerwowe. Nie wiedziałam w co się ubierać, żeby zakryć ich mankament. Nosiłam obszerne spodnie, zawsze za duże, w efekcie wyglądałam jaj Skate. Litera O między nogami była coraz bardziej widoczna
![]() Edytowane przez carmennn Czas edycji: 2010-04-19 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Raczkowanie
|
byly na ktorejs stronie tylko z godzine,usunelam je zaraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najgorzej jest tylko widoczna krzywizna tuż nad stopami, tam gdzie są te jakieś kostki wystające (nie wiem jak się zwą xD) Dzisiaj znalazłam zdjęcia moich nóg sprzed 2 lat jak stałam ze złączonymi stopami, później je wstawię i pokażę wam różnicę po ćwiczeniach (ćwiczyłam pół roku systematycznie i teraz pół już jak mi się chciało xD) Na tych zdjęciach zmiana jest ogromnie widoczna. i właściwe teraz powinno mi to już nic nie dać, mam 16 lat...Ale ocenicie same ;] Mówię wam dziewczyny, ćwiczcie, to nigdy nie zaszkodzi, co najwyżej może pomóc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4408 |
Raczkowanie
|
21_latka podziwiam za odwagę. Jak bardzo masz krzywe nogi? W kształcie O czy X? Na czym dokładnie polega ta operacja? Kiedyś czytałam, że takie operacje są popularne wśród Chinek, bo one mają właśnie takie krótkie i często bardzo krzywe nogi, ale operacja była "na raty". Najpierw jedna noga, a po roku druga, ale efekt wart był tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, spójrzcie na moje nogi ( kilka postow wczesniej dalam zdjecia) i powiedzcie czy mam cwiczyc na nogi typu X czy O ?
bo jak stoje prosto to nie do konca lacza mi sie w kolanach czego na zdjeciach nie widac.
![]() |
#4410 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.