|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Rozeznanie
|
Dot.: Krzywe nogi
Nie, mi przynajmniej nie uciekają. Może wtedy mniej byłoby widac krzywiznę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Przyczajenie
|
Ja tak nie mam z tymi kolanami. Ale i tak nie akceptuje swoich kończyn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Wtajemniczenie
|
ja tez chyba nie mam, chociaz nie wiem bo nie za bardzo zrozumialam o co ci chodzi. bo moje kolana sa takie troche do srodka a pozniej lydki takie O tworza. A ty mowilas cos o tym ze kolana skrecaja a mi nie skrecaja...
#4474 |
Rozeznanie
|
![]()
A ja wam dziewczyny zazdroszczę nóżek z przerwą między kolanami. też bym chciała mieć takie "obłe". Oczywiście nie do przesady ale tak ok 5cm bardzo chętnie. ja nienawidzę swoich nóg bo wszędzie się łączą a w łydkach są okrągłe
![]()
#4475 |
Raczkowanie
|
Może wstawię zdjęcia, żeby zobrazować problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Rozeznanie
|
Witajcie!!! Ja też mam kompleks nóg od lat.... Zero spódnic, krótkich spodenek....ale w to lato spróbuję się przełamać....Powiedzcie mi proszę do jakich moje nogi należą?? W załączeniu nogi bez rajstop i z.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Ale wy jesteście marudy
![]() ja jak złącze nogi w kostkach to taka szpara że spokojnie piłka przeleci a tutaj takowych nie widziałam, więc przestańcie wydziwiać bo niekt.órzy mają naprawde problem z krzywymi nogami.
#4478 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiecie może jak powinno się stawiać stopy, żeby nie pogłębiać wady?
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do osoby która mówi że przesadzamy - ja na pewno nie przesadzam. nikt mi nie wmówi że moje nogi są proste bo nie są i ich nienawidzę. 100% wolałabym mieć lekkie nie łączenie się w kolanach a nie jak jak widać. tragedia.
![]() |
#4480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Raczkowanie
|
Zobaczcie na nogi Christiny Aguilery, są krzywe nie da się zaprzeczyć, ale ona ma gdzieś to co myślą inni, nie przejmuje się, ubiera to na co ma ochotę i nie unika strojów, które podkreślają jej mało idealne nogi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Przyczajenie
|
Edsonka widzę że masz to samo co ja. Również mam szparę pomiedzy łydkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Zero spodnic? a skad ta na zdjeciu? mam wrazenie,ze ktos tu ściemnia,zeby go pochwalic.Bo nózki naprawde super! Ech,moze ja mam zły dzien??? Edytowane przez refleks Czas edycji: 2010-05-07 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
W sumie podobne mamy, racja... tyle że ty masz chyba większą szparę między udami więc masz lepiej bo mi to się wszędzie łączą tylko nie w łydkach... ach jak ja zazdroszcze dziewczynom z prostymi nóżkami... za takimi to się obejrzeć można przynajmniej ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Edsonka Czas edycji: 2010-05-07 o 20:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Raczkowanie
|
Edsonka,po prostu uwierz w siebie.Piekne to nie znaczy idealne!!!a Twoje nogi dla mnie sa piekne.Ale to tylko moje zdanie i oczywiscie zrozumiem jesli ono dla Ciebie nic nie znaczy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Rozeznanie
|
znaczyć znaczy bo to miłe że komuś się podobają/nie zwraca uwagi na krzywiznę. Czasem zdarza mi się je lubić ale to trwa tylko chwilę przeważnie. A jak wyjdę na miasto i widzę takie śliczne dziewczyny (a szczególnie jak całe ciało moją piękne) to mnie szlag trafia i znów dół. Dlatego staram się np. nie jeździć do warszawy bo tylko wracam zdołowana stamtąd.
#4487 |
Raczkowanie
|
To przepraszam czego Ty oczekujesz od swojego ciala? chcesz miec pupe jak nastolatka, anorektyczka??jesli ja, baba, widze ze jest ona bardzo zgrabna to co mysla faceci??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Zero spodnic? a skad ta na zdjeciu? mam wrazenie,ze ktos tu ściemnia,zeby go pochwalic.Bo nózki naprawde super! Ech,moze ja mam zły dzien???[/QUOTE]
Przymierzyłam te ciuszki wczoraj i chciałam abyście zobaczyły jak wyglądam...Mój TŻ namawia mnie bym poszła tak ubrana na urodziny za tydzień do jego rodziny....A ja jakoś nie mogę się przekonać... A co do ćwiczeń na łydki....Myślicie, że jazda na rolkach mi pomoże??? Edytowane przez kami1984 Czas edycji: 2010-05-08 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4490 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=kami1984;19134825]Przymierzyłam te ciuszki wczoraj i chciałam abyście zobaczyły jak wyglądam...Mój TŻ namawia mnie bym poszła tak ubrana na urodziny za tydzień do jego rodziny....A ja jakoś nie mogę się przekonać..
Nie wiem kto to TŻ, ALE MA CHŁOP RACJE!!!Idz do rodziny jak kobieta,bo wygladasz bardzo seksi w tej spodnicy.Koniec komentarzy ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- A ja chce tyleczek jak Twoja mamusia!!!W spodenkach na zdjeciu ta pupa ,ze palce lizac!czy ktos zaprzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Rozeznanie
|
Wiesz co, zrobiłam pare fotek jeszcze mojemu tyłkowi i stwierdziłam że nie byłby taki zly gdyby nie fakt że prawe biodro mam o wiele wyżej i mi wystaje. Szlag, zawsze coś nie tak ;/ a tak to prezentowałabym się w tej tunice nie az tak strasznie...
#4492 |
Raczkowanie
|
O Jezu... wystarczy kupic sukienke i lekko zjednej strony przymarszczyc.Teraz asymetria w modzie
![]() ![]() Edytowane przez refleks Czas edycji: 2010-05-08 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- ja i tak wiem swoje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4495 |
Raczkowanie
|
Pierwsze zdjęcie ; ) Przepraszam za jakość, ale robione telefonem. Po raz pierwszy zakupiłam sukienkę i chyba będę mogła w niej wyjść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Raczkowanie
|
taa, sukienka fajna .mozesz w niej wyjsc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny, z tymi rzekomo krzywymi nogami...
![]() Edsonka, ja właśnie wolałabym mieć proste kolana, a nie tak jak teraz ![]() Gdybym miała takie nóżki to wciąż chodziłabym w spódnicy. Victoria i Kami, macie proste nogi! Kurczę, Christina Aguilera ma nogi mniej więcej jak moje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Raczkowanie
|
Ha, no właśnie tu jest problem. Wcale nie są takie proste, jak się wydają. Chyba te czarne rajstopy też mają na wygląd jakiś wpływ - nie widać krzywych kolan. Postaram się zrobić jakieś zdjęcia bez nich i zobaczycie, że nie jest idealnie ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieje ze to forum rozwialo twoje watpliwosci i ze juz nie bedziesz musiala tu zagladac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.