Krzywe nogi - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-06, 11:31   #4471
Elladorea
Rozeznanie

Dot.: Krzywe nogi

Nie, mi przynajmniej nie uciekają. Może wtedy mniej byłoby widac krzywiznę
Elladorea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 18:38   #4472
beniutka
Przyczajenie

Ja tak nie mam z tymi kolanami. Ale i tak nie akceptuje swoich kończyn
beniutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 18:48   #4473
Agaciok xD
Wtajemniczenie

ja tez chyba nie mam, chociaz nie wiem bo nie za bardzo zrozumialam o co ci chodzi. bo moje kolana sa takie troche do srodka a pozniej lydki takie O tworza. A ty mowilas cos o tym ze kolana skrecaja a mi nie skrecaja...

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 09:50   #4474
Edsonka
Rozeznanie

Thumbs down Dot.: Krzywe nogi

A ja wam dziewczyny zazdroszczę nóżek z przerwą między kolanami. też bym chciała mieć takie "obłe". Oczywiście nie do przesady ale tak ok 5cm bardzo chętnie. ja nienawidzę swoich nóg bo wszędzie się łączą a w łydkach są okrągłe z resztą wstawię foto. Mam ochotę chodzić w miniówkach albo legginsach ale dupa, wstydzę się bo one są okropne nawet w butach na obcasie. Z resztą reszta mojego ciała tez jest obrzydliwa więc nie mam czego w ogóle pokazywać. I jeszcze do tego mam taki obrzydliwy zad... Może jak pójdę na siłownie to mi to coś pomoże choć ja to mam takie szczęście że już to widzę... Ps: przejrzałam większość wątku i stwierdzam że niektóre dziewczyny wchodzą tu tylko po tro żeby zrobić przykrość tym co mają na prawdę krzywe nogi.
Stary 2010-05-07, 15:48   #4475
Victoria2402
Raczkowanie

Może wstawię zdjęcia, żeby zobrazować problem
Victoria2402 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 16:55   #4476
kami1984
Rozeznanie

Witajcie!!! Ja też mam kompleks nóg od lat.... Zero spódnic, krótkich spodenek....ale w to lato spróbuję się przełamać....Powiedzcie mi proszę do jakich moje nogi należą?? W załączeniu nogi bez rajstop i z.....
kami1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 17:27   #4477
AguŚ87
Zakorzenienie

Ale wy jesteście marudy

ja jak złącze nogi w kostkach to taka szpara że spokojnie piłka przeleci a tutaj takowych nie widziałam, więc przestańcie wydziwiać bo niekt.órzy mają naprawde problem z krzywymi nogami.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-07, 17:41   #4478
Amillka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Victoria2402 Pokaż wiadomość
Chciałam się dołączyć do wątku - mam krzywiznę typu 'O'. Niedługo wstawię zdjęcia, ale chciałam się zapytać, czy Wam też kolana uciekają lekko do środka? Niepokoi mnie to trochę; chyba przez to krzywo chodzę - kolana podczas zginania schodzą się do środka i nieładnie to wygląda. Gdyby nie ten mankament, nawet lubiłabym swoje nogi mimo krzywizny
Mi kolana uciekają lekko do środka. Moja przyjaciółka też ma nogi typu O tylko kolana ma proste i dzięki temu jak chodzi jej nogi wyglądają na idealnie proste, dopiero jak stanie ze złączonymi stopami to widać sporą krzywiznę. A ja jak chodzę przez kolana nogi wyginają mi się w takie półkola ;D i żeby nie było za dużo widać stawiam nogę przed nogą ;D Ale to chyba się tak nie powinno...;/
Wiecie może jak powinno się stawiać stopy, żeby nie pogłębiać wady?
Stary 2010-05-07, 18:10   #4479
Edsonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kami1984 Pokaż wiadomość
Witajcie!!! Ja też mam kompleks nóg od lat.... Zero spódnic, krótkich spodenek....ale w to lato spróbuję się przełamać....Powiedzcie mi proszę do jakich moje nogi należą?? W załączeniu nogi bez rajstop i z.....
jak twoje nogi sa krzywe to ja jestem swięta. rewelacyjnie wygladasz w tych rajstopach i butach na obcasie.

A co do osoby która mówi że przesadzamy - ja na pewno nie przesadzam. nikt mi nie wmówi że moje nogi są proste bo nie są i ich nienawidzę. 100% wolałabym mieć lekkie nie łączenie się w kolanach a nie jak jak widać. tragedia.
Stary 2010-05-07, 18:54   #4480
Victoria2402
Raczkowanie

Cytat:
Masz proste nogi; ja na Twoim miejscu poćwiczyłabym jedynie mięśnie łydek, żeby łączyły się razem i były bardziej kształtne. Poza tym naprawdę nie masz się czym przejmować
Stary 2010-05-07, 19:22   #4481
Jodi _
Raczkowanie

Zobaczcie na nogi Christiny Aguilery, są krzywe nie da się zaprzeczyć, ale ona ma gdzieś to co myślą inni, nie przejmuje się, ubiera to na co ma ochotę i nie unika strojów, które podkreślają jej mało idealne nogi.
Jodi _ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-07, 19:28   #4482
beniutka
Przyczajenie

Edsonka widzę że masz to samo co ja. Również mam szparę pomiedzy łydkami a jak założe obcasy to jeszcze bardziej widać krzywizne, w sumie wtedy mam takie 'O'. Do tego jestem niska i nożki krókieWklejałam juz foto, sama oceń.
beniutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 20:10   #4483
refleks
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Edsonka Pokaż wiadomość
Ps: przejrzałam większość wątku i stwierdzam że niektóre dziewczyny wchodzą tu tylko po tro żeby zrobić przykrość tym co mają na prawdę krzywe nogi.
Mysle ze Ty rowniez nalezysz do takich osób.Albo ja źle pojmuję problem krzywych nóg...I pupa tez bardzo apetyczna!

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Zero spodnic? a skad ta na zdjeciu? mam wrazenie,ze ktos tu ściemnia,zeby go pochwalic.Bo nózki naprawde super! Ech,moze ja mam zły dzien???

Edytowane przez refleks
Czas edycji: 2010-05-07 o 20:03
refleks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 20:51   #4484
Edsonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez refleks Pokaż wiadomość
Mysle ze Ty rowniez nalezysz do takich osób.Albo ja źle pojmuję problem krzywych nóg...I pupa tez bardzo apetyczna!
bo większość osób myśli że krzywizna może być tylko całkowite O lub X. Ja niestety mam "połowę O" co mnie bardzo nie cieszy. Ale może jak poćwiczę nogi to się złączą w łydkach (tzn jak pójdę na siłownie). Może to coś da...

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez beniutka Pokaż wiadomość
Edsonka widzę że masz to samo co ja. Również mam szparę pomiedzy łydkami a jak założe obcasy to jeszcze bardziej widać krzywizne, w sumie wtedy mam takie 'O'. Do tego jestem niska i nożki krókieWklejałam juz foto, sama oceń.

W sumie podobne mamy, racja... tyle że ty masz chyba większą szparę między udami więc masz lepiej bo mi to się wszędzie łączą tylko nie w łydkach... ach jak ja zazdroszcze dziewczynom z prostymi nóżkami... za takimi to się obejrzeć można przynajmniej ostatnio sobie kupiłam świetną obcisła tunikę i nawet mogłabym ja nosić do moich krzywych nóg (z żółtymi rajstopami) ale nie mogę bo co? Bo mam brzydką d*pę! nic w sobie nie mam ładnego, no nic ;/ i jak tu się nie załamać. i uważam że u mnie (może u Ciebie też) problem leży też w tych cholernych kolanach bo do środka idą strasznie! i z reszt jak widać na fotkach wystają z tegoż powodu.

Edytowane przez Edsonka
Czas edycji: 2010-05-07 o 20:53
Edsonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 21:34   #4485
refleks
Raczkowanie

Edsonka,po prostu uwierz w siebie.Piekne to nie znaczy idealne!!!a Twoje nogi dla mnie sa piekne.Ale to tylko moje zdanie i oczywiscie zrozumiem jesli ono dla Ciebie nic nie znaczy
Stary 2010-05-08, 07:39   #4486
Edsonka
Rozeznanie

Cytat:
Edsonka,po prostu uwierz w siebie.Piekne to nie znaczy idealne!!!a Twoje nogi dla mnie sa piekne.Ale to tylko moje zdanie i oczywiscie zrozumiem jesli ono dla Ciebie nic nie znaczy
znaczyć znaczy bo to miłe że komuś się podobają/nie zwraca uwagi na krzywiznę. Czasem zdarza mi się je lubić ale to trwa tylko chwilę przeważnie. A jak wyjdę na miasto i widzę takie śliczne dziewczyny (a szczególnie jak całe ciało moją piękne) to mnie szlag trafia i znów dół. Dlatego staram się np. nie jeździć do warszawy bo tylko wracam zdołowana stamtąd.
Stary 2010-05-08, 09:38   #4487
refleks
Raczkowanie

To przepraszam czego Ty oczekujesz od swojego ciala? chcesz miec pupe jak nastolatka, anorektyczka??jesli ja, baba, widze ze jest ona bardzo zgrabna to co mysla faceci??
Stary 2010-05-08, 09:43   #4488
kami1984
Rozeznanie

[QUOTE=Zero spodnic? a skad ta na zdjeciu? mam wrazenie,ze ktos tu ściemnia,zeby go pochwalic.Bo nózki naprawde super! Ech,moze ja mam zły dzien???[/QUOTE]

Przymierzyłam te ciuszki wczoraj i chciałam abyście zobaczyły jak wyglądam...Mój TŻ namawia mnie bym poszła tak ubrana na urodziny za tydzień do jego rodziny....A ja jakoś nie mogę się przekonać...

A co do ćwiczeń na łydki....Myślicie, że jazda na rolkach mi pomoże???

Edytowane przez kami1984
Czas edycji: 2010-05-08 o 09:45
kami1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 10:29   #4489
Edsonka
Rozeznanie

Cytat:
To przepraszam czego Ty oczekujesz od swojego ciala? chcesz miec pupe jak nastolatka, anorektyczka??jesli ja, baba, widze ze jest ona bardzo zgrabna to co mysla faceci??
mam tzw "bryczesy" (przynajmniej tak nazwał to ktoś w wątku z pupami). A ja , tak, chciałabym mieć pupę jak nastolatką bo nią jestem (19lat). Większość dziewczyn ma okrągłe ładne pupy bez niczego a ja musiałam odziedziczyć takie paskudztwo po mamusi mojej i to mnie własnie najbardziej w tym wszystjim dołuje - inne dziewczyny mają to o czym ja tylko mogę pomarzyć bez niczego. Po prostu mają takie szczescie że mają idealne ciała. Ale cóż... ja żeby mieć ładne ciało będę musiała wydać 12tyś na silikon i jeszcze parę tym podobnych rzeczy. (szkoda tylko ze nie mam na to pieniędzy bo z kasą to cienko)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-08, 11:49   #4490
refleks
Raczkowanie

[QUOTE=kami1984;19134825]Przymierzyłam te ciuszki wczoraj i chciałam abyście zobaczyły jak wyglądam...Mój TŻ namawia mnie bym poszła tak ubrana na urodziny za tydzień do jego rodziny....A ja jakoś nie mogę się przekonać..

Nie wiem kto to TŻ, ALE MA CHŁOP RACJE!!!Idz do rodziny jak kobieta,bo wygladasz bardzo seksi w tej spodnicy.Koniec komentarzy

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
mam tzw "bryczesy" (przynajmniej tak nazwał to ktoś w wątku z pupami). A ja , tak, chciałabym mieć pupę jak nastolatką bo nią jestem (19lat). Większość dziewczyn ma okrągłe ładne pupy bez niczego a ja musiałam odziedziczyć takie paskudztwo po mamusi mojej
A ja chce tyleczek jak Twoja mamusia!!!W spodenkach na zdjeciu ta pupa ,ze palce lizac!czy ktos zaprzeczy?
Stary 2010-05-08, 13:08   #4491
Edsonka
Rozeznanie

Cytat:
A ja chce tyleczek jak Twoja mamusia!!!W spodenkach na zdjeciu ta pupa ,ze palce lizac!czy ktos zaprzeczy?
Wiesz co, zrobiłam pare fotek jeszcze mojemu tyłkowi i stwierdziłam że nie byłby taki zly gdyby nie fakt że prawe biodro mam o wiele wyżej i mi wystaje. Szlag, zawsze coś nie tak ;/ a tak to prezentowałabym się w tej tunice nie az tak strasznie...
Stary 2010-05-08, 15:28   #4492
refleks
Raczkowanie

O Jezu... wystarczy kupic sukienke i lekko zjednej strony przymarszczyc.Teraz asymetria w modzie) Ajak chcesz zalozyc obcista sukienke to zaloz jakiesbody albo takie wysokie majtki sciagajace i z jednej strony pod te majtusie wszyj duza poduszke (takie kiedys byly wszywane na ramiona,jakby z gąbki.W pasmanterii do kupienia.pamieta jeszcze ktos te czasy?)a nogi to naprawde ladne,nawet kolezanka mi tu mowi,ze by takie chciala!

Edytowane przez refleks
Czas edycji: 2010-05-08 o 15:33
Stary 2010-05-08, 15:51   #4493
Alisse
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz co, zrobiłam pare fotek jeszcze mojemu tyłkowi i stwierdziłam że nie byłby taki zly gdyby nie fakt że prawe biodro mam o wiele wyżej i mi wystaje. Szlag, zawsze coś nie tak ;/ a tak to prezentowałabym się w tej tunice nie az tak strasznie...
rece opadaja dziewczyno, masz idealne nogi.
Alisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 20:54   #4494
Edsonka
Rozeznanie

Cytat:
O Jezu... wystarczy kupic sukienke i lekko zjednej strony przymarszczyc.Teraz asymetria w modzie) Ajak chcesz zalozyc obcista sukienke to zaloz jakiesbody albo takie wysokie majtki sciagajace i z jednej strony pod te majtusie wszyj duza poduszke (takie kiedys byly wszywane na ramiona,jakby z gąbki.W pasmanterii do kupienia.pamieta jeszcze ktos te czasy?)a nogi to naprawde ladne,nawet kolezanka mi tu mowi,ze by takie chciala!
na rehabilitację muszę iść to może mi to coś da... Bo babka mi kiedyś mówiła że muszę chodzić na nią to wróci wszystko do normy. mam nadzieje że tak będzie. A powiem szczerze że niezły pomysł mi podsunęłaś :P

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Alisse Pokaż wiadomość
rece opadaja dziewczyno, masz idealne nogi.
ja i tak wiem swoje szczególnie jak patrze na zdjęcie w czarnych spodniach które zamieściłem kilka postów wyżej. A tak mi się te spodnie podobają! Ale dobra, będę w nich chociaż po podwórzu chodzić
Stary 2010-05-08, 20:58   #4495
Victoria2402
Raczkowanie

Pierwsze zdjęcie ; ) Przepraszam za jakość, ale robione telefonem. Po raz pierwszy zakupiłam sukienkę i chyba będę mogła w niej wyjść Co sądzicie?
Stary 2010-05-08, 23:12   #4496
refleks
Raczkowanie

taa, sukienka fajna .mozesz w niej wyjsc
Stary 2010-05-09, 11:46   #4497
joszua
Raczkowanie

Cytat:
Pierwsze zdjęcie ; ) Przepraszam za jakość, ale robione telefonem. Po raz pierwszy zakupiłam sukienkę i chyba będę mogła w niej wyjść Co sądzicie?
nogi jak z bajki.

ej dziewczyny nie zalamujcie mnie.
joszua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 13:57   #4498
Elladorea
Rozeznanie

Oj dziewczyny, z tymi rzekomo krzywymi nogami...

Edsonka, ja właśnie wolałabym mieć proste kolana, a nie tak jak teraz Ty naprawdę na krzywe nogi nie powinnaś narzekać, lekko Ci tylko łydki odstają, na niektórych zdjęciach to ja w ogóle nie widzę krzywizny... I nie wiem, o co Ci chodzi z Twoją pupą XD
Gdybym miała takie nóżki to wciąż chodziłabym w spódnicy.

Victoria i Kami, macie proste nogi!

Kurczę, Christina Aguilera ma nogi mniej więcej jak moje Tyle że ona ma za to śliczną buzię, no i wspaniały głos, a ja nie mam na dobrą sprawę nic, czym możnaby się pochwalić
Elladorea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 15:22   #4499
Victoria2402
Raczkowanie

Ha, no właśnie tu jest problem. Wcale nie są takie proste, jak się wydają. Chyba te czarne rajstopy też mają na wygląd jakiś wpływ - nie widać krzywych kolan. Postaram się zrobić jakieś zdjęcia bez nich i zobaczycie, że nie jest idealnie ;/
Stary 2010-05-10, 09:06   #4500
joszua
Raczkowanie

Cytat:
Ha, no właśnie tu jest problem. Wcale nie są takie proste, jak się wydają. Chyba te czarne rajstopy też mają na wygląd jakiś wpływ - nie widać krzywych kolan. Postaram się zrobić jakieś zdjęcia bez nich i zobaczycie, że nie jest idealnie ;/
nikt nie ma idealnych nog. chodzi o takie nogi, z ktorymi mozna smialo wyjsc na ulice w krotkiej spodnicy, a ty takie nogi posiadasz. I to nie jest kwesta czarnych rajstop, po prostu widac na pierwszy rzut oka ze twoje nogi sa ok.
mam nadzieje ze to forum rozwialo twoje watpliwosci i ze juz nie bedziesz musiala tu zagladac
joszua jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości