|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Przyczajenie
|
Dot.: Krzywe nogi
Wg mnie jesyne, co możesz zrobić, żeby nogi ładnie wyglądały, to poćwiczyć mięśnie łydek. Jak rozbudujesz ich wewnętrzną część, nogi będą wyglądały dużo zgrabniej, uwierz mi
![]() ![]() Dziękuję Ci Viktorio, poszukam polecanej przez Ciebie stronki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc, taką im antyreklamę zdążylaś zrobić, że spodziewalam się czegoś strasznego ![]() Masz takie nogi jak ja, wiem, że to marne pocieszenie, ale przecież mówilaś, że masz gorsze... A przerwę między kolanami masz chyba mniejszą ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Kinkusia, staraj się chodzić 'po linii', a jak stoisz to próbuj mieć stopy bliżej siebie i będzie cool ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Przyczajenie
|
dziękuję bardzo za rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Ktos tu zapowiadal wizyte u prof.Napiontka na poczatku maja? odbyla sie? i sa jakies szczegoly po spotkaniu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny czytam wasze wypowiedzi juz od dosyc dawna ale dopiero teraz odwazylam sie odezwac
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Przyczajenie
|
Witaj Natallli22
![]() Z chęcią się wypowiem na temat twoich nóg, jak tylko załączysz fotki. A czy mogę Ciebie również prosić o szczerą ocenę? Moje zdjęcia są na poprzedniej stronce. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem masz bardzo ladne nozki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczyny, macie takie ładne nogi. Wmawiacie sobie, że są krzywe, albo macie naprawdę małe wady którymi nie warto się przejmować a wy tak przeżywacie. Jak będę miała aparat wstawię zdjęcia swoich nóg, to dopiero zobaczycie jak można mieć krzywe nogi. Niestety mam już 20 lat i nikłe szanse żeby ćwiczeniami coś zdziałać. Ale jak wchodzę na ten wątek i widzę, jak wstawiacie zdjęcia pięknych, prostych nóg to po prostu aż czasami krew mnie zalewa.
![]() |
#4540 |
Raczkowanie
|
Witaj Abi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Przyczajenie
|
Natallli, mam nadzieję że uwieżysz w moją szczerość (a powinnaś!!!), masz idealne, bardzo zgrabne nóżki. Absolutnie nie powinnaś mieć żadnych kompleksów na tym punkcie!!! Są bardzo zgrabne i szczuplutie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Raczkowanie
|
katia12 nie bujaj.Straszne sa te nogi!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że ważne jest żeby odwrócić uwagę od nóg, np. podkreślić talię, bombki są chyba idealne, opalenizna nóg także.. Na razie to tylko takie moje teorie na wakacje ![]() A i jeszcze coś, od roku noszę obcisłe spodnie i czuję się w nich b. kobieco, więc może z mini też tak będzie. Z wiekiem też coraz mniej przejmuję się opinią innych, ważne żebym sama dla siebie czuła się atrakcyjna, a to dopiero w sobie odkrywam. Szkoda, że dopiero teraz.. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- A i jeszcze słówko do Refleks - mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale wydaje mi się, że mamy bardzo podobne nóżki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A umieszczałas może zdjęcia swoich nóg w tym wątku? chętnie bym zobaczyła ![]() i ja w tej chwili już naprawdę przestałam się tym przejmować ![]() edit: ja tez mam bardzo podobne nogi do refleks ![]()
www.szkla.com/164183 zapraszam! Edytowane przez Abigail123 Czas edycji: 2010-05-17 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Raczkowanie
|
katia12 mnie naprawde trudno obrazic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Przyczajenie
|
Abigail123 - zdjęcia moich nóg są na poprzedniej stronie - 151
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Rozeznanie
|
Od jakiegoś czasu śledzę ten wątek i cieszę się, że on istnieje....Czuję, że nie jestem sama....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
#4549 |
Rozeznanie
|
Mnie też wszyscy znają tylko ze spodni..... Jak pokażę się na imprezie rodzinnej kiedyś w spódnicy lub sukience to będą komentarze.... obawiam się ich. bo nie jestem pewna czy będą pozytywne czy negatywne.... Ale mój TŻ jest za tym bym pokazała NOGI i dokucza mi, że tylko widzę spodnie!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Raczkowanie
|
kami1984,Ty sie nie wypowiadaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
popieram, popieram. Piękne nóżki nic aby wystawiać, pokazywać i kusić ![]()
![]() |
#4553 |
Raczkowanie
|
kami1984 ja moge przysiąc,ze tego lata na pewno znow nie zaloze kiecki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Rozeznanie
|
proszę:
ktoś jeszcze chce ponarzekać? ![]() ![]()
www.szkla.com/164183 zapraszam! Edytowane przez Abigail123 Czas edycji: 2010-05-18 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Przyczajenie
|
Abigail123, nie denerwuj mnie nawet!!! Jak pisałaś o swoich nogach, to aż obawiałam się co zobaczę na zdjęciach.. A tymczasem co prezentujesz? Piękne, zgrabne, wysmukłe nóżki!!! W dodatku super wyrzeźbione łydki. Tylko pozazdrościć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Raczkowanie
|
Abigail, mam identyczne nogi. nie musze wstawiac zdjecia, bo bylaby to kopia Twoich. Kompleks nog mam od liceum, kiedy to odkrylam, ze sa krzywe... u mnie od czasu do czasu pojawia sie potrzeba ubierania sie 'kobieco' i mecze sie strasznie, ale wskakuje w sukienki, spodnice. nigdy raczej nie przelamie sie do leginsow czy spodni-rurek. do zeszlego lata nosilam glownie spodnice za kolano, wydawalo mi sie, ze w takich nie widac krzywizny. moze i nie widac, ale noga wyglada masywnie i (jak mawia moj maz) ta dlugosc spodnic jest babcina. podobno mialam w dziecinstwie straszna krzywice i to jest pozostalosc... moj maz - jak wiekszosc partnerow dziewczyn tu piszacych - nie widzi w moich nogach krzywizny... ja niestety widze :/ rozgladam sie dookola i wciaz gapie sie na nogi innych. rzadko kiedy widze osobe ze zgrabnymi nozkami (bo nawet jak sa proste, to grube, krotkie itp. itd.), ale nie moge sie przelamac. jak widze dziewczyne z krzywymi lub w inny sposob niezgrabnymi nogami, ktora je eksponuje, to zawsze mysle sobie, ze robi dobrze, bo nie kazdy musi miec idealny wyglad, a gdyby wszyscy zaczeli ukrywac swoje wady, to pewnie na ulicach moznaby spotkac glownie ludzi w workach lub szerokich spodniach i bluzkach. i byloby po prostu buro i jednostajnie. ale w sobie problemu nie potrafie tak do konca zlikwidowac. nawet jak probuje, to w momencie przymierzania w sklepie krotkiej spodniczki szybko chowam sie w przymierzalni i ja zdejmuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Raczkowanie
|
Abigail,dla mnie Twoje nozki sa troszke krzywe, ale jakies takie ŁADNE.Rozumiem jednak, ze nie czujesz sie komfortowo w spodnicy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Przyczajenie
|
witam was serdecznie
![]() na poczatku chcialam powiedziec, ze zagladam na ten watek juz od bardzo dawna jednakze nie przeczytalam wszystkich postow hehe, pisze po raz drugi (?) i postanowilam po tak dlugim czasie wstawic swoje zdjecie, zwracam sie do was z pomoca ... jakie cwiczenia wykonywac ? bardzo lubie jezdzic na rowerze, ale to mi wcale nie pomoga. Problem( kompleks ) z nogami mam od tak dawna , ze nawet nie pamietam kiedy sie zaczal hehe a najgorsze jest to , ze gdyby pare osob mi tego nie powiedzialo jak bylam jeszcze dzieciakiem pewnie sama zauwazylabym go pozniej jako starsza juz dziewczyna i nie bylby on tak gleboki (w sensie tak gleboko zakorzeniony w mojej psychice). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.