|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Przyczajenie
|
Dot.: Krzywe nogi
ekler1 ja uwazam ze mamy bardzo podobny problem..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Raczkowanie
|
Tak czytałam opinie na temat dok Ciesińskiego.Troszkę sie orientuję w chirurgi plastycznej i wiem że jeżeli lekarz jest dobry np. w piersiach to gorzej wychodzą mu nosy.
Z innego forum znam dziewczynę (nie osobiście) która miała robione implanty u tego lekarza i napisała do mnie (w rok po operacji) że jest bardzo zadowolona z wyniku operacji i jej życie zmieniło sie o 180 stopni, i że z czystym sumieniem poleca mi tego lekarza pomimo komplikacji jakie miała. Zdaje sobie sprawę że w medycynie nic nie ma na 100 % i nie mam żadnych gwarancji na to że u mnie ten zabieg sie powiedzie.......ale czegóż nie robi sie dla marzeń.........Oczywiście ciągle mam dylemat ,bo wiem co wiąże sie z wczepieniem silikonu w ciało dlatego też ciągle nie mam jeszcze wyznaczonej daty operacji.Mam czas na zastanowienie sie do 3 czerwca i albo robie zabieg albo daję sobie spokój(chyba jednak to pierwsze). Nie ukrywam że ta operacja rozwiązałaby większość moich ,,problemów ubraniowych,, bo ileż można biegać w dżinsach,do 40stki? Ten lekarz jako chyba jedyny ma na swojej stronce zdjęcia po operacji powiększenia łydek, nie ściągnięte z netu, wiec ma jakieś doświadczenie i liczę na to że i u mnie wszystko wyjdzie ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Raczkowanie
|
Hmmm...ja w ogóle nie rozumiem idei operacji plastycznych, znaczy jak ktoś ma dużą wadę czegokolwiek (nos, nogi, nie wiem co jeszcze xD), co naprawdę rzuca się w oczy albo przez to są jakieś problemy zdrowotne, to oczywiście nie mam nic przeciwko.
Nie będę pisać, że masz idealnie proste nogi, bo każda dziewczyna, co tutaj weszła ma większą albo mniejszą krzywiznę, ale naprawdę nie widzę u Ciebie potrzeby operacji... Nie wiem, chcesz wyglądać jak bogini, być bez żadnej skazy? Albo za bardzo się przejmujesz tym, co myślą o Tobie inni? Jakbym ja miała poprawiać u siebie takie drobnostki, to bym nie wychodziła przez kilka lat z sali operacyjnej. ![]() Po co ja to piszę...? I tak zrobisz to, co będziesz chciała. Twoje nogi, Twoja kasa, Twój wybór. Edytowane przez teacup Czas edycji: 2010-05-24 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Rozeznanie
|
popatrzcie na nogi tej dziewczyny:
http://lookbook.nu/files/looks/large...jpg?1273076280 http://lookbook.nu/files/looks/large...jpg?1274084691 http://lookbook.nu/files/looks/large...jpg?1272479095 czy one wyglądają źle? wydaj mi się, że nie. wręcz przeciwnie mi się bardzo podobają. borri obiecane zdjęcia będą, tylko musisz jeszcze troszkę poczekać ponieważ ostatnio mam bardzo mało czasu.
#4595 |
Raczkowanie
|
wypowiedziec tutaj swoje zdanie kazdy ma prawo i nie musi sie ono zgadzac z pogladem innych.Jesli ktos prosi o ocene musi sie liczyc z wszelkim wypowiedziami pozytywnymi i negatywnymi.Jednak ostateczna decyzja nalezy do do nas samych ,a nam zostaje tylko uszanowac zdanie innych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Rozeznanie
|
no niby tak, ale nie łączą się w żadnym miejscu
![]() to dlatego, że za chude?
www.szkla.com/164183 zapraszam! Edytowane przez Abigail123 Czas edycji: 2010-05-24 o 19:24 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 |
Raczkowanie
|
Póki nie weszłam na to forum, zawsze uważałam, że w takich przypadkach nogi dlatego się nie łączą, ponieważ dana osoba ma szerokie biodra. Znaczy szerokie, jak szerokie xD na tle tych nóżek oczywiście.
![]() Wyobraź sobie, że są to nogi 8 letniej dziewczynki xD, która jeszcze nie zaczęła dojrzewać, co wiąże się z wąskimi biodrami. W takim przypadku spokojnie by się łączyły. Tak mi się przynajmniej wydaje. ![]() Haha, ale ja farmazony wypisuję xD |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Przyczajenie
|
Siemanko.
Nie pisałam nic, nikt nie zauważył i git. ![]() No ale że ja mam ładne nogi to kurde jest już kurde nie wiem jakie. ![]() Topra jeciemy daliej. Wy wszystkie co tu zamiesczacie zdjęcia to macie ładne nogi. Naprawdę i mówię to w pełni uczciwie. ![]() No na temat iksów i "oków" jak ja to nazywam to dalej tkwię w przekonaniu, że oki są ładniejsze, ale co ja tam wiem. A wiecie co? Ja się zacznę odchudzać i będę miała może wtedy ładniejsze nogi. No ba! Od jutra, bo teraz to idę po czekoladę. ![]() Patrzę na zegarek 22:22. znowu. to pewnie będzie szczęście na jutro nie wiem po co się rozpisuję bo połowa z was tego nie przeczyta. ale tym co przeczytają życzę miłego dnia nocy czy coś. lecę. ![]()
![]() |
#4600 |
Raczkowanie
|
czarnamamba
![]() ![]() A teraz juz przytul sie do ''potuty'' i'' pajusiaj'' |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Przyczajenie
|
![]() Oczywiście - już piszę: - chodzenie na palcach z bardzo wysoko uniesionymi piętami - siad turecki lub kwiat lotosu - jazda na rowerze Czego odradzają ortopedzi?: - bieganie przez płotki (siad płotkarski wykrzywia nogi) - ja to trenowałam i teraz łażę na palcach ile się da oraz nawet w deszczu jeżdżę rowerem - pomaga ale długo to trwa, trzeba się zaprzeć i trenować nawet rok lub dłużej - codziennie!!! Nie ma reguły na krzywe nogi - na pewno się z krzywymi rodzimy ale potem, gdy dorastamy różne treningi nam je wykrzywiają w różny sposób - piłka nożna robi nogi jak "na beczce prostowane", piłka ręczna i rower bardzo umięśniają łydki, bieganie na długie dystanse oraz pływanie wyszczupla i wysmukla nogi, itp. Trzeba sie udac do ortopedy: on na wizycie bedzie kazał chodzić na pietach, złączyć kolana itd,. Prawidłowa postawa osoby dorosłej? Ano kolana nie powinny się złączać ale jak się dotkną to nie ma tragedii - to Wam powie każdy Fizjoterapeuta i lekarz - mity o trzech dziurach to chyba bzdura...
#4602 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nogi -=-> "X"
Cytat:
![]() Ale wiadomości na pewno się przydadzą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzieki Kochana ![]() Ostatniej soboty zaszalałam i wskoczyłam w czarna sukienkę za kolana i szare rajstopki (miałam wesele) i powiem Wam że nie było tak żle ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem Wam jeszcze że w przyszłym tygodniu spotykam się z kumpelką która studiuję rehabilitację i ma mi określić mój problem i ewentualnie pomóc (jest na 4 roku i już jest rehabilitantką a więc zna się troszkę na rzeczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Raczkowanie
|
A o to moje krzywe nogi, wygladaja jak u kaczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Raczkowanie
|
ale mi wada....znajdźcie w sobie jakis wiekszy defekt,bo ten jest NIE-ZA-U-WA-ŻAL-NY!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Rozeznanie
|
![]() dziewczyny czy Wy naprawdę macie kompleksy z takimi nogami czy tylko żartujecie? bo ja już sama nie wiem, nie ogarniam..
#4608 |
Przyczajenie
|
Adencja przeciez Ty masz mega zgrabne nogi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Raczkowanie
|
adencja, patrzac na zdjecia Twoich nog i wielu innych dziewczyn tu piszacych dochodze do wniosku, ze problem tkwi w glowach, a nie w nogach. domyslam sie, ze tak dlugo przygladacie sie swoim nogom, ze az zacznaja Wam sie wydawac krzywe... przezywacie to i zaczynaja sie Wasze opory do chodzenia w sukienkach itd. nie potrafie sobie tego inaczej wytlumaczyc... masz bardzo ladne nogi. Dziewczyny, zrobilam pierwszy krok! kupilam sobie sukienke przed kolana i zaczelam juz w niej chodzic. mam w nosie czy komus sie to podoba czy nie (nie podoba sie, to zawsze moze sie odwrocic). musze Wam powiedziec, ze fajnie mi z tym. czuje sie tak, jakby moje nogi zaczely mi sie podobac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Wtajemniczenie
|
borri ja tez nosze rurki i szczerze mowiac nogi w niektorych rurkach naprawde zgrabnie wygladaja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Naprawde?? to moze ja jakies niewlasciwe modele przymierzam, bo zawsze wygladam tragicznie. moze to tez zalezy od rodzaju krzywizny. jesli masz ledwo widoczna wade, to moze inaczej to wyglada. moje nogi kiepsko sie prezentuja w wiekszosci spodni, dzwony lub szerokie nogawki wygladaja najlepiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() proszę:
www.szkla.com/164183 zapraszam! Edytowane przez Abigail123 Czas edycji: 2010-06-11 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Rozeznanie
|
eeeee że niby one są krzywe? ciekawe z której strony... ![]()
#4614 |
Przyczajenie
|
Abigail123 mam takie same nogi jak ty . Dobrze wiedzieć że nie jestem sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Wtajemniczenie
|
borri naprawde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Agaciok xD Czas edycji: 2010-05-27 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Raczkowanie
|
RZECZYWISCIE sa one krzywe no comments ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- dziewczyny mam umowiona wizyte u dr Napiontka w Poznaniu w sierpniu. Przylece specjalnie do Polski na ta okazje. On jest ponoc swietnym fachowcem, ciekawa jestem co powie na moje nogi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Rozeznanie
|
joszua a są gdzieś w tym wątku zdjęcia Twoich nóg?
#4618 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- joszua,dawaj te zdjecia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Abigail, bardzo Ci dziekuje za zdjecia ![]() ![]() mysle, ze spokojnie powinnas zaczac chodzic w spodniczkach. ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
![]() p.s. tez cierpie na pladkodupie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.