|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5041 |
Przyczajenie
|
Dot.: Krzywe nogi
I co mogę z tymi kolanami zrobić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5042 |
Raczkowanie
|
KasPat
Piszę Ci zupełnie szczerze że robisz problem z niczego.Tzn. na tym zdjęciu widać minimalnie ze kolana schodzą do środka ale nie nazwała bym tego krzywizną .Popatrz sobie tu na nogi niektórych dziewczyn i moje,my naprawdę musimy nasze krzywusy ukrywac pod spodniami.Podobne nogi do Twoich ma np.Kinga Rusin czy Karolina Malinowska(zona O.Janiaka) i jakoś nie zauważyłam żeby je ukrywały,chodzą w sukienkach przed kolano. Masz nogi podobne do mojej przyjaciółki przez którą chyba zrobiłam sobie te implanty.......tak,tak, bo jak sie dzień w dzień gapię na jej zgrabne nogi ,gdy ciągle lata w spódnicach czy spodenkach i nie musi sie kisić w spodniach ,to też mi sie tak zachciało. Wiem tylko że na schodzące sie kolana to dobre jest siedzenie po turecku ale na ile to pomoże to nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#5043 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5044 |
Przyczajenie
|
Nie właśnie nie mogę ich złączyć w kostkach :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#5045 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za miłe słowa, kirkewrózka, borri i pączek
Nie mam może jakiejś ogromnie dużej wady, ale same wiecie, jak kompleks potrafi uprzykrzyć życie i to jeszcze kompleks starannie pielęgnowany przez ileś tam lat, u mnie tak około, hmmm.. 15 lat? Teraz mam 28. Spodnie do kolan to tak lekko za kolano noszę do pracy, takie rybaczki i obcasy. Obcasy noszę często, jak już pisałam wcześniej w tym temacie, ale same rozumiecie, nie zawsze można biegać na obcasach, np. na co dzień to trochę męczące. Tę sukienkę, co mam na zdjęciu zamierzam zabrać nad morze (za tydzień jadę) i będę w niej chodzić i zwiedzać, więc tylko w płaskich sandałkach, bo na obcasach to by mi nogi odpadły. Kurde, kupiłam na szybko kieckę za 3 złote i mi nawet do gustu przypadła, hehe Nośmy więc dziewczyny spodenki i krótkie spódniczki ![]() Mój Boże, ile to lat ja przechodziłam lato w dżinsach, zgroza Pączek, o wiele lepiej w obcasach wyglądasz. Noga wygląda smuklej i w ogóle. |
![]() ![]() |
![]() |
#5046 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5047 |
Raczkowanie
|
KasPat mi napisala''to forum o krzywych nogach , jak sie nie znasz to sie nie udzielaj, tutaj pokazujemy swoje krzywe nogi dla przykladu jakie i gdzie sa krzywe, a jakbym zrobila fore w spodniach za kolana gowno bylo by widac dlatego podnioslam koszule nocna zeby bylo dobrze widac, a raczej w koszuli nocnej nie chodze po ulicy i wiele dziewczyn tutaj na forum ma takie foty , nie masz sie gdzie czepiac to radze zajac sie soba i zejsc z tego forum''.
Moze lepiej dziewczyny zostawcie ta kobiete w spokoju z ocenami.... Wybacz zatem KasPat ze smiem miec inne zdanie od Twojego!i jeszcze mam czelnosc to oglosic publicznie:P Poza tym ,jak sadze zadna z nas sie tu nie zna na tym problemie a niestety nie poucza nas tutaj zaden ortopeda.Mimo to oceniamy to co widzimy!Jesli ktos nas wprowadza w blad pokazujac zle ujecie to mamy prawo sie pomylic z ocena.Rozumiem,ze mozesz mi nawtykac ile wejdzie ,bo Konstytucja gwarantuje Ci wolnosc slowa.Szkoda tylko ze zapomnialas ze ze i ja mam prawo wypowiedzi.Poza tym forum dla wszyskich i nawet takie półgłówki jak ja moga tutaj sie wypowiadac... Edytowane przez refleks Czas edycji: 2010-07-23 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#5048 |
Przyczajenie
|
Sama zaczęłaś . Wstawiam zdjęcie na forum dla przykładu a Ty mi wyjeżdżasz z chamstwem, więc jak Twoim zdaniem miałam zareagować? Sama byś się wkurzyła jakby ktoś Ci tak napisał. Krzywe nogi są dla mnie problemem i wchodząc na to forum szukałam porady a nie krytyki i chamstwa na dzień dobry, jeżeli brak Ci empatii i zrozumienia że ktoś może być BARDZIEJ wrażliwy niż Ty i przejmować się krytyką, to radzę popracować nad tym, bo forum jest po to żeby sobie pomagać a nie wyśmiewać, krytykować czy odpowiadać po chamsku na czyjś wpis
|
![]() ![]() |
![]() |
#5049 |
Wtajemniczenie
|
Nie kloccie sie dziewczyny!
![]() KasPat ja osobiscie uwazam ze masz bardzo ladne nogi, nie powinnas sie ich wstydzic, smialo pokazuj je swiatu ![]() dziewczyny ja wlasnie wrocilam z obozu gdzie CODZIENNIE chodzilam w krotkich spodenkach i miniowkach (tylko 3 razy bylam w rybaczkach, podczas podrozy na oboz i z obozu i na dyskotece) bo pogoda do tego zmuszala! i wiecie co, spodziewalam sie ze zostane ostro zjechana przez 'glupie' dziewczyny ktore niestety tam byly. Ale ku mojemu zdziwieniu nikt nie wypowiedzial zlego zdania o moich nogach! Moje nozki odrobinke wyszczuplaly, troszke tez sie opalily-po prostu odrobine wyladnialy ![]() ![]() ![]() ![]()
#5050 |
Raczkowanie
|
ach...,wybacz KasPat
![]() ![]() Agaciok ![]() Edytowane przez refleks Czas edycji: 2010-07-23 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#5051 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no wybaczcie ze wtrace do tej klotni moje 3 grosze, no ale wiecze wolnosc slowa itp itd ![]() KasPat uwazam ze zareagowalas troche za bardzo emocjonalnie, Refleks wcale ci nie odpowiedziala chamsko, tylko ironicznie.. nie wiem jak dlugo jestes na tym forum..ale gdybys je dokladnie przesledzila to zauwazylabys ze takie ironiczne posty skierowane do dziewczyn zamieszczajacych fotki swoich nog z mala wada, prawie niewidoczna ze tak powiem, pojawialy sie juz wczesniej i to od roznych osob.. natomiast czytajac wiadomosc jaka skierowalas do refleks..naprawde jako bezstronny obserwator z zewnatrz widze ze "troche" jej pojechalas. nie wiem ile masz lat, ale moglas to troche kulturalniej zrobic..musisz odroznic ironie od krytyki i chamstwa.. ot to moje 3 grosze, zycze wam milego weekendu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5052 |
Raczkowanie
|
KasPat moim zdaniem masz świetne nogi! Szczupłe, gładkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5053 |
Przyczajenie
|
Gładkie bo golę ;-p
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5054 |
Przyczajenie
|
Zastanawiam się czy one sa krzywe, czy w miarę proste, a >poprostu< niezgrabne...
zdjęcie usunięte Edytowane przez norton2 Czas edycji: 2010-07-26 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#5055 |
Przyczajenie
|
Cześć norton2 mi Twoje nogi bardzo się podobają, nie są ani niezgrabne ani krzywe,masz bardzo ładne nogi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5056 | |
Raczkowanie
|
NORTON2 ale skad ci sie wzial kompleks na temat nog? masz przeciez normalne, proste i zgrabne nozki, marzenie nie jednej z nas z tego forum!
takze nie masz sie czym przejmowac i mozesz juz nie wracac do tego forum ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
slyszalas juz na swoj temat komentarze ze masz krzywe nogi? bo z tego co pisalas wynika ze tak..ale te osoby chyba zlosliwie to powiedzialy i nie znaly sie.. przyznam ze masz lekkie skrzywienie X, widac je jak masz krociutkie rzeczy..ale jakbys miala np spodnice troche dluzsza przed kolanka albo troche krotsza, to wierz mi ze nic w ogole nie byloby widac. ja marze o tym zeby moc nosic spodenki chociaz w 3/4 dlugosci ![]() a nawet tego sie wstydze.. pomysl ze niektorzy maja gorzej..moze ci to jakos pomoze przezwyciezyc kompleks! pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5057 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5058 |
Przyczajenie
|
KasPat: propozycję rozważę - masz śliczne wręcz łydki.
A co do kompleksów: IMO, mam nieco koślawe kolana, co tylko potęguje nieproporcjonalność: chude łydki/grube uda |
![]() ![]() |
![]() |
#5059 |
Zakorzenienie
|
Hahaha dobrze, ze nie widzialas moich nog. Roznica miedzy lydkami a udami ogromna. Cwicze, cwicze i cwicze. Tzn dopiero od dwoch miesiecy, teraz mialam przerwe wakacyjna 10 dni ale od dzisiaj znowu cwicze.
Wedlug mnie jak strace z ud to moje nogi beda o niebo lepiej wygladac, a wy co myslicie? Zalaczam zdjecie ale usune je za niedlugo.
![]() |
#5060 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5061 |
Przyczajenie
|
Ja dopiero niedawno z nudów zaczęłam szukać czegoś na temat różnych wad nóg i właśnie trafiłam na skrzywienie O i X. Zawsze wiedziałam, że coś z moimi nogami jest nie tak, chociaż sądziłam, że wyglądają mało atrakcyjnie przede wszystkim dla tego, że są chude. Ale po lekturze kilku artykułów i przejrzeniu zdjęć okazuje się, że mam krzywiznę typu O.
Zaczęłam ćwiczyć w zeszłym tygodniu i mam zamiar kontynuować ze zdwojoną siłą. Mam tylko kilka pytań - po jakim czasie można liczyć na jakieś widoczne efekty? Mam 17 lat więc nadal szkoła i praktycznie na ćwiczenia mam wakacje, a potem czasu będzie mniej i ćwiczeń również.. (Ale jeśli będę widziała, że stan się polepsza to na pewno będzie duża motywacja) Poza tym czy jak już dojdzie się do stanu zadowalającego (bądź nie do końca) i przerwie ćwiczenie to nogi nie wracają z czasem do stanu z przed ćwiczeń? |
![]() ![]() |
![]() |
#5062 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiesz mi, jakie ćwiczenia praktykujesz? Ja kiedyś robiłam jakiś zestaw na zgrabne nogi i pupę, ale efektów prawie wcale nie zauważyłam. Jedynie rozwinęłam trochę mięśnie łydek, ale grube uda i tak zostały ;// |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5063 |
Przyczajenie
|
KasPatn, norton2, kasia_no87 dziewczyny macie wg mnie zgrabne nóżki! Łączą się Wam w kolanach, kostkach - co więcej można chcieć, na waszym miejscu wskakiwałabym w mini i króciutkie szorty!
I Dziewczyny proszę - nie dołujcie innych kobietek, które mają naprawdę większe problemy z nogami niż Wy! |
![]() ![]() |
![]() |
#5064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#5065 |
Wtajemniczenie
|
norton2 bardzo podobaja mi sie twoje nogi
![]() ![]() kasia_no87 kojarze cie z jakiegos watku, nie krecisz czasem hula-hopem? ![]() ![]()
#5066 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Norton2... co Ty tu robisz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5067 |
Przyczajenie
|
Stosując się do zaleceń - zmykam stąd. Mimo wszystko będę częściej siadać po turecku... Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5068 |
Przyczajenie
|
Ja ćwiczę, już od paru lat, ale niedużo, tyle co w domowych warunkach, więc widzę minimalną poprawę. Gdybym ćwiczyła więcej, może byłoby i lepiej, więc mogę powiedzieć, że ćwiczenia pomagają, z tym, że nie od razu. Tydzień to chyba zbyt mało, by stwierdzić różnicę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5069 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5070 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale mozesz oczywiscie zrzucic troche kalorii ,jak sie lepiej z tym poczujesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.