Krzywe nogi - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-06-29, 22:02   #511
golden_alice
Raczkowanie

Dot.: Krzywe nogi

Słuchajcie laski!
Po przeczytaniu tego forum zebrałam się w sobie, kupiłam króciutką sukieneczkę(bez ramiączek, do połowy ud), obcisłą, podkreślającą talię, biodra i tyłek, założyłam delikatne sandałki na pięcio-centymetrowym obcasiku i fru-do cenrtum. Faceci tak się za mną oglądali, że bym się w życiu nie spodziewała... jakiś facet za mną krzyknął "Wszystkie fajfusy się za panią oglądają! I co?". Byłam tak zaskoczona, że oczywiście nic nie powiedziałam.
No i w ogóle wszyscy się za mną oglądali. Niesamowite...
Dziewczyny idźcie w mój ślad i miniówy na nogi, a najlepiej kuse sukieneczki bo wtedy zwraca się uwagę na całość, a nie tylko nogi
całuję i powodzenia
Stary 2006-06-29, 23:04   #512
trawa
Raczkowanie

i bądz tu mądry... kogo słuchac? ortopedy...a może instruktora jogi? Hę? Też nigdy w zyciu nie założe szpilek. Z resztą wydaje mi sie ze nogi laczace sie w kolanach i kostkach (przerwa miedzy lydkami) bardziej przypominają OOOO niz XX. No moje nogi wygladają fatalnie w szpileczkach. Ale za to zauwazylam, ze nie najgorzej jest gdy nosze adidaski i skarpetki...jak najdłuższe... buzka
trawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-30, 09:32   #513
Maandy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez golden_alice
Słuchajcie laski!
Po przeczytaniu tego forum zebrałam się w sobie, kupiłam króciutką sukieneczkę(bez ramiączek, do połowy ud), obcisłą, podkreślającą talię, biodra i tyłek, założyłam delikatne sandałki na pięcio-centymetrowym obcasiku i fru-do cenrtum. Faceci tak się za mną oglądali, że bym się w życiu nie spodziewała... jakiś facet za mną krzyknął "Wszystkie fajfusy się za panią oglądają! I co?". Byłam tak zaskoczona, że oczywiście nic nie powiedziałam.
No i w ogóle wszyscy się za mną oglądali. Niesamowite...
Dziewczyny idźcie w mój ślad i miniówy na nogi, a najlepiej kuse sukieneczki bo wtedy zwraca się uwagę na całość, a nie tylko nogi
całuję i powodzenia
jeśli możesz to wklej zdjęcie swoich nóżek, na pewno nie są krzywe !!!
Maandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-01, 07:24   #514
migotka88
Raczkowanie

Ja zauwazylam, ze wiekszosc dziewczyn, ktora wkleila zdjecia "krzywych nog", wcale krzywych nie ma...i tak sie zastanawiam czasem, czy Wy sie nie nabijacie troche z tego problemu np.Candy Girl ma normalne nogi...Dziunia, Iffonka...
migotka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-01, 08:02   #515
Rock_Fanka
Zakorzenienie

GG do Rock_Fanka
A po co miałyby to robić?
Cos I’m living now
I’m gonna close my eyes
I can’t watch the time go by
I won’t keep it inside
Just freak out and let it go

Rock_Fanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-01, 09:16   #516
Maandy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez migotka88
Ja zauwazylam, ze wiekszosc dziewczyn, ktora wkleila zdjecia "krzywych nog", wcale krzywych nie ma...i tak sie zastanawiam czasem, czy Wy sie nie nabijacie troche z tego problemu np.Candy Girl ma normalne nogi...Dziunia, Iffonka...
CAŁKOWICIE SIE ZGADZAM !!!
Stary 2006-07-01, 10:53   #517
AguŚ87
Zakorzenienie

Jezeli uwazaja ze maja krzywe to pewnie tak jest , z palca sobie tego nie wyssaly, tylko ktos musiał je w tym utwierdzic. A co rozumiecie przez słowo " krzywe " ? moga byc róznie krzywe, mniej i bardziej :/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-07-01, 11:01   #518
Rock_Fanka
Zakorzenienie

GG do Rock_Fanka
Jak to co rozumiem przez słowo "krzywe"?
To,że noga jest krzywa a nie prosta.
Cos I’m living now
I’m gonna close my eyes
I won’t keep it inside

Stary 2006-07-01, 11:46   #519
AguŚ87
Zakorzenienie

Stary 2006-07-01, 11:47   #520
Rock_Fanka
Zakorzenienie

GG do Rock_Fanka
Cos I’m living now
I’m gonna close my eyes
I won’t keep it inside

Stary 2006-07-01, 17:25   #521
migotka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87

Jezeli uwazaja ze maja krzywe to pewnie tak jest , z palca sobie tego nie wyssaly, tylko ktos musiał je w tym utwierdzic. A co rozumiecie przez słowo " krzywe " ? moga byc róznie krzywe, mniej i bardziej :/

Dziewczyny...bez skrajnosci...to juz jest wedlug mnie szukanie problemow tam, gdzie ich nie ma...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-01, 21:47   #522
migotka88
Raczkowanie

Cos mi sie przypomnialo...jak bylam po skierowanie u lekarza rodzinnego do ortopedy, to pani powiedziala mi, zebym sie nie przejmowala, bo zna 10letnie dzieci, ktore maja raka kosci i nie moga chodzic...wstydze sie swoich nog, ale jak pomysle o tym ile ludzi jezdzi na wozkach, nie ma nog, chodzi o kulach w implantach to czuje sie glupio i ciesze sie, ze mam nogi...i te dzieciaki, ktore nigdy nie beda mialy normalnego dziecinstwa... wtedy ten problem(krzywych nog) robi sie niewazny...wszystkie chyba powinnismy byc wdzieczne, ze jestesmy zdrowe...
Stary 2006-07-01, 23:10   #523
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migotka88
Cos mi sie przypomnialo...jak bylam po skierowanie u lekarza rodzinnego do ortopedy, to pani powiedziala mi, zebym sie nie przejmowala, bo zna 10letnie dzieci, ktore maja raka kosci i nie moga chodzic...wstydze sie swoich nog, ale jak pomysle o tym ile ludzi jezdzi na wozkach, nie ma nog, chodzi o kulach w implantach to czuje sie glupio i ciesze sie, ze mam nogi...i te dzieciaki, ktore nigdy nie beda mialy normalnego dziecinstwa... wtedy ten problem(krzywych nog) robi sie niewazny...wszystkie chyba powinnismy byc wdzieczne, ze jestesmy zdrowe...
zgadzam się
Stary 2006-07-02, 00:29   #524
charna
Przyczajenie

czesc dziewczyny przesledzilam caly watek i mam jedno pytanie: czy te ćwiczenia na nogi rzeczywiscie cos pomagaja? I jak dlugo trzeba cwiczyc zeby zauwazyc zmiane?
charna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-02, 09:49   #525
Maandy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez charna
czesc dziewczyny przesledzilam caly watek i mam jedno pytanie: czy te ćwiczenia na nogi rzeczywiscie cos pomagaja? I jak dlugo trzeba cwiczyc zeby zauwazyc zmiane?
zależy jaką masz wade, bo jak OOO to na pewno coś pomogą,zmniejszy się przerwa między kolanami, ale jak masz X to raczej te ćwiczenia nie są nic warte
Stary 2006-07-02, 11:10   #526
iwonatom
Raczkowanie

Talking Dot.: Krzywe nogi

Laski czym wy sie przejmujecie?? Spojrzcie na Dodę, Beyonce Knowles, Kate Moss, Christine Aquilere... Wiecie co je łączy? Zgadnijcie
iwonatom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-02, 14:32   #527
Maandy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwonatom
Laski czym wy sie przejmujecie?? Spojrzcie na Dodę, Beyonce Knowles, Kate Moss, Christine Aquilere... Wiecie co je łączy? Zgadnijcie
ja sie PRZEJMUJE moimi nogami, nie cierpie gdy ktoś mówi, żeby sie nie przejmować, jak mam sie nie przejmowac kiedy w lecie nie moge ubrać krótkich spodenek, kiedy nie moge iść nawet do kościoła w spódnicy przed kolano, kiedy na basenie ciągle myśle czy nikt sie nie gapi na moje nogi... iwonatom, wydaje mi sie ze nie rozumiesz tego problemu, jeśli miałabyś naprawde krzywe nogi, nigdy byś tak nie pisała...
Stary 2006-07-02, 14:37   #528
maniutek-mania
Wtajemniczenie

GG do maniutek-mania Send a message via Skype™ to maniutek-mania

Cytat:
Napisane przez Maandy
ja sie PRZEJMUJE moimi nogami, nie cierpie gdy ktoś mówi, żeby sie nie przejmować, jak mam sie nie przejmowac kiedy w lecie nie moge ubrać krótkich spodenek, kiedy nie moge iść nawet do kościoła w spódnicy przed kolano, kiedy na basenie ciągle myśle czy nikt sie nie gapi na moje nogi... iwonatom, wydaje mi sie ze nie rozumiesz tego problemu, jeśli miałabyś naprawde krzywe nogi, nigdy byś tak nie pisała...
A co byłoby gorsze, mieć krzywe nogi, czy np. nie mieć ich w ogóle?
Robisz z tego tragedię narodową...
maniutek-mania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-02, 15:21   #529
Maandy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maniutek-mania
A co byłoby gorsze, mieć krzywe nogi, czy np. nie mieć ich w ogóle?
Robisz z tego tragedię narodową...
dla mnie to jest "tragedia", równie dobrze można inne rzeczy porównywać, co gorsze mieć zmażdżoną ręke czy nie mieć wogóle, mieć brzydką twarz czy nie mieć wogóle, mieć bardzo rzadkie włosy czy nie miec wogóle ... itp itd
Stary 2006-07-02, 15:43   #530
Rock_Fanka
Zakorzenienie

GG do Rock_Fanka
Cytat:
Napisane przez iwonatom
A co mnie obchodzą jakieś gwiazdy? Ja sie martwię o swoje nogi a nie sugeruję się gwiazdami.
Cos I’m living now
I’m gonna close my eyes
I won’t keep it inside

Stary 2006-07-02, 17:15   #531
AguŚ87
Zakorzenienie

Bardzo ciekawe nie wiedzialam ze Doda ma krzywe nogi ;/ albo ja i moi znajomi jesteśmy ślepi albo niewiem
Stary 2006-07-02, 17:16   #532
Rock_Fanka
Zakorzenienie

GG do Rock_Fanka
A ja nie wiedziałam,że Beyonce ma krzywe. Zresztą mnie to za bardzo nie obchodzi...
Cos I’m living now
I’m gonna close my eyes
I won’t keep it inside

Stary 2006-07-02, 19:53   #533
OLKA91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rock_Fanka
A ja nie wiedziałam,że Beyonce ma krzywe. Zresztą mnie to za bardzo nie obchodzi...
Mnie też nie, martwią mnie moje nogi, bo trochę się ich wstydzę, ale nie robię z tego katastrofy. Wiadomo, że nie chcecie chodzić w krótkich spódniczkach i szortach, ale jak nie teraz to kiedy? nigdy?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-07-02, 21:12   #534
migotka88
Raczkowanie

Maandy...czy jest tak zle z Twoimi nogami? Ja mam takie jak Aga i przelamalam sie juz troche...ide z chlopakiem do sklepu po stroj i jedziemy na plaze...mini ani szortow nie nosze, bo to juz jak dla mnie za wiele ale plaza na dobry poczatek...
Stary 2006-07-02, 22:19   #535
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Ale przecież na swoje nogi zawsze się patrzy inaczej niż na innych Jak ktoś ma b. krzywe nogi i nie umie się przełamać do mini, krótkich spodenek - to nawet takie wiadomości o gwiazdach z krzywymi nogami nic nie pomogą.. Ja też uważam, że mam lekko krzywe nogi, chociaż nikt mi tego nigdy nie mówił I w mini bym się nigdzie nie pokazała.. co najwyżej w stroju kąpielowym na plaży - bo tam to nie zwracam na to uwagi

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-03, 07:26   #536
iwonatom
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: Krzywe nogi

O kurde!! Chciałam wam tylko dodać otuchy a Wy sie czepiacie !!! Chodziło mi o to że nawet podziwiane gwiazdy mają takie problemy i jakoś chodzą w mini!! A co do moich nóg to są średnie, na pewno nie są mega proste- tak bym je określiła więc... squeeze me!!!
Stary 2006-07-03, 09:38   #537
iwonatom
Raczkowanie

Dziewczyny ale jest tez mase ubrań które możecie założyc, nawet w upalne dni Ja sobie kupiłam ostatnio super spodnie z cieniutkiego materiału, białe 7/8 świetnie dopasowane, niziutkie i nie widac za bardzo nóg bo sa na dole troszke szersze. Tak wiec nie musicie sie kisic w dżinach w lato przeciez Jest tez mase sukienek 3/4 lub 7/8 które mają asymetryczny dół przez co nie widać krzywizny nóg. Co prawda to nie mini ale zawsze coś i co najważniejsze nie jest wam gorąco A dla wszystkich kobitek które nie chca sie pogodzic z "wyrokiem matki natury" proponuję... operację. Tylko zastanówcie się co wolicie- krzywe ale zadbane czy proste z masą blizn...
Stary 2006-07-03, 10:36   #538
Maandy
Raczkowanie

ja tak jak juz pisałam nigdy nie kisze w dżinsach, chodze w rybaczkach, spódnicach za kolano, albo spodniach 3/4
Stary 2006-07-03, 11:30   #539
dureksis
Zadomowienie

Proszę bardzo o to moje nogi <w załączeniu>
Wiecie co? Mam to już gdzieś, że są krzywe- chodzę w spódnicach, co prawda za kolano ale jednak i cieszę sie ogromnie kiedy nie muszę się pocić w dżinsach dzień w dzień i choć na chwilę mogę poczuć się jak kobieta
Co z tego, że są prostowane na beczce? Przecież ich nie połamię
Jakość zdjęć kiepska-musiałam się naćwiczyć przed lustrem

Edytowane przez dureksis
Czas edycji: 2006-09-12 o 14:33
dureksis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-03, 12:06   #540
Karolajna1_9_8_9
Rozeznanie

Masz idealne nogi!!! Ładnie opalone, zgrabniutkie. Nic, tylko w miniówach biegać

Wystarczy Karolina
Karolajna1_9_8_9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości