Krzywe nogi - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-07-03, 13:46   #541
only_you
Raczkowanie

Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez monyaa
Zgrabne nogi to taki, które łączą się w górnej części ud, w kolanach, w łydkach i w kostkach, pomiędzy nimi mają być trzy dziury.
Ale tak naprawdę to kto by się tym przejmował.

no niby ja mam takie ale itak wydaja mi sie z deczka krzywe:/
Stary 2006-07-03, 16:56   #542
dureksis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karolajna1_9_8_9
Masz idealne nogi!!! Ładnie opalone, zgrabniutkie. Nic, tylko w miniówach biegać
dziękować, dziękować,
Z tymże, kiedy jestem na płaskim obcasie i jak stoję prosto, to sa okkkroooopneee
Potrzeba jeszcze czasu abym się wyluzowała, jednakże jestm naprawde już dużo lepiej z moja samoakceptacją
Stary 2006-07-04, 08:12   #543
migotka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dureksis
dziękować, dziękować,
Z tymże, kiedy jestem na płaskim obcasie i jak stoję prosto, to sa okkkroooopneee
Potrzeba jeszcze czasu abym się wyluzowała, jednakże jestm naprawde już dużo lepiej z moja samoakceptacją

To na wyzszym obcasie jest lepiej? Ja kiedys na sprobowanie wlozylam buty na obcasie i moje nogi wygladaly chyba 2 razy gorzej
migotka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-04, 10:31   #544
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
Napisane przez iwonatom
O kurde!! Chciałam wam tylko dodać otuchy a Wy sie czepiacie !!! Chodziło mi o to że nawet podziwiane gwiazdy mają takie problemy i jakoś chodzą w mini!! A co do moich nóg to są średnie, na pewno nie są mega proste- tak bym je określiła więc... squeeze me!!!
Ja nie chciałam się nikogo czepiać Czasami nawet to pomaga [takie porównanie do gwiazd], żeby się przełamać

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-04, 15:26   #545
migotka88
Raczkowanie

Co do tych gwiazd to wiem, ze Kate Moss, Sarah Jessiaca Parker i moze Nicky Hilton maja troche inne nozki ale Beyonce? czy tam ktora jeszcze byla wymieniona wczesniej...?eeee
Stary 2006-07-04, 15:46   #546
Maandy
Raczkowanie

Ostatnio oglądałam powtrórke z Sopotu, akurat leciał koncert Virgin. Doda śpiewała w krótkiej białej spódniczce i nóżki miała idealne, żadnej krzywizny !
Maandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-04, 17:33   #547
Shanyah
Raczkowanie

Mnie tam nie pociesza myśl, że znane aktorki czy piosenkarki mają takie czy inne problemy. Ale jeśli komus to pomaga to niech sobie powiesi nad łóżkiem najbardziej krzywe nogi świata i niech codziennie rano wmawia sobie: ja mam ładniejsze/takie same. Ja tam wole skupić się na sobie, a nie oglądać się na innych, bo to nic nie daje. Tak przeglądam ten wątek i naprawde nie wiem co niektóre dziewczyny tu robią.. Może warto zastanowić się co to znaczy mieć proste nogi.. bo to nie jest chyba znak "=" tylko pionowo.. Każde nogi są inne, dla mnie jak dziewczyna ma zgrabne, proporcjonalne do budowy i opalone nóżki to jest naprawde spoko. Ja nie dośc, że mam Y to jeszcze problemy z rozstępami, celulitem i pajączkami.. ehhh.. nie jest to dla mnie "tragedia narodowa" (jak to ktoś wczesniej nazwał) i chyba dla nikogo nie jest, bo przecież da sie z tym żyć, ale jeśli można to na pewno warto dbać o urode i zdrowie, bo chyba każda z nas chce się podobać, przede wszystim sobie, prawda??. Ja sie biore za ćwiczenia i masaże, żeby pozostał "tylko" problem z Y..

Są jeszcze matki kochające dzieci,
prawdziwi kapłani, szczerzy poeci,
Mądre księgi, otwarte dłonie- ubodzy w duchu i ogień wciąż płonie...
http://www.maska.eu
Shanyah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-07-04, 18:43   #548
Malinka_Malwinka
Zakorzenienie

A moje to jakiś nieokreślony kształt mają
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa
Malinka_Malwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-05, 07:01   #549
iwonatom
Raczkowanie

Migotka 88 Beyonce ma naprawde krzywe- wpisz sobie w wyszukiwarce i znajdziesz mase jej zdjec na ktorych to widac Choc ja uwazam ze mimo tego i tak super wyglada To samo Doda tylko ona ma tak troszke krzywe, tez na niektorych zdjeciach widac, przewaznie na tym teledysku co gra tam prostytutkę- nie pamietam nazwy ale moze wiecie o ktory mi chodziDuzo ludzi tez to zauwazylo bo ciagle ktos o tym pisze Tam to ma dopiero krzywe nogi ale widziałam tez jej ostatni koncert i jakies prostsze miala Pewnie cwaniara przeczytala ten watek i za ćwiczenia sie wziela Heh...
iwonatom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-05, 07:08   #550
iwonatom
Raczkowanie

Dla wszystkich którzy sie spieraja ze Beyonce ma proste nogi
http://www.pudelek.pl/artykul/675/wszystkie_komentarze/
i to samo Doda http://sexy.doda.patrz.pl/
Stary 2006-07-05, 09:07   #551
trawa
Raczkowanie

ja nie uwazam ze spotkala mnie jakas tragedia. Ale póki co, gdy jestesmy jeszcze młode i nie mamy powazniejszych zmartwien, to mozemy cos dla siebie zrobic, cwiczyc nogi etc zeby lepiej wygladac i tym samym lepiej sie czuc. Ok juz sie nie przejmuje tym ze mam krzywe nogi, ale nie chce siedziec z załozonymi rekami, jesli ,moge poprawic ich wyglad.
Ale musze przyznac, ze czasam jednak lapie dola i nie pociesza mnie niczyje krzywusy...
trawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-05, 12:23   #552
Asia_83
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

czesc dziewczyny czytam to forum i doskonale was rozumiem. mam taki sam problem "krzywe nogi" wiem co to znaczy ja zauważyłam w sobie nawet zazdrość do dziewczyn które mają zgrabne nogi. mogą chodzić w spódnicach krótkich i długich. i szlak mnie trafia że ja nie moge. Nogi mam szczupłe długie ale co z tego jak krzywe normalne nawiasy! strasznie mi z tym źle i pamiętam że od zawsze miałam kompleks na tym punkcie. Męczy mnie to że nie moge ubrac spódniczki. Znajomi pytaja mnie czemu nie chodze w spódnicy mój facet tez ciągle mnie meczy o spódniczke ale ja się wstydze, wstydze się krytyki wstydze sie samej siebie przez to .....to jest okropne przez to czuje sie malo atrakcyjna mimo że figura jest ok i twarz tez jest ok. Pomóżcie mi dziewczyny uwierzyc w siebie. za miesiąc jade nad morze i chce kupić sobie spódniczkę strasznie lubie. Może ktoś wie jak chodzić w spódnicy żeby to nie było takie widoczne no i w jakich butach jest najlepiej .
Asia_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-05, 13:16   #553
AguŚ87
Zakorzenienie

heh rozumiem Cię ja mam to samo,,

staram się to zatuszować stawiając nogi w lini prostej jak ide jak bym szla po jakieś lini namalowanej Niby to troszke maskuje ale niewiem czy ta kjest
Stary 2006-07-05, 14:22   #554
trawa
Raczkowanie

jesli masz nawiasy tzn O lub odgiete lydki (kostki sie łacza) to chyba dobre jest stawianie stóp na zewnatrz no i noszenie np. adidasow. Sama tak chodze Natomiast stawianie nog w lini prostej i szpilki sa lepsze dla X
trawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-05, 15:07   #555
Asia_83

dzięki dziewczyny ale do spódniczki adidasy? próbuje ćwiczyc moje nogi i widze że troszke się poprawiły. ale u mnie to jest rodzinne moja babcia miała moja mam moja siostra ma i ja (dziwne że moje druga siostra ma proste ) chyba po tacie .
Stary 2006-07-05, 16:02   #556
Asia_83

wiecie co widziaalm teraz forum gdzie to dziewczyna się żali że ma krzywe nogi a faceci jej odpowiadają :noś spodnie albo " masz pecha" inny ale masz prze***ane " "ja bym takiej nie chciał" oni sa strasznie ci faceci fakt sa tacy którym to nie przeszkadza ale jest ich chyba mniej
Stary 2006-07-05, 18:04   #557
Czekoladka144
Przyczajenie

Hej! Ja też mam krzywe nogi typu O... były strasznie krzywe, chociaż nie wiem czy to słowo jest wystarczająco dosadne... Jakieś pół roku temu powiedziałam sobie że wcale nie muszę wiecznie chodzić w spodniach! Próbowałam je wykrzywić choć trochę w drugą stronę :P przy każdej okazji tak je "wykrzywiałam" i muszę powiedzieć, że POMOGŁO! Co prawda nie są teraz idealnie proste, ale już nie widać że są krzywe a przynajmniej to sie nie rzuca w oczy tak bardzo jak dawniej. Założyłam miniówkę i nie wstydzę się wyjść na ulicę W KOŃCU! Ale nie przestaje ćwiczyć

Dziewczyny, ćwiczcie bo to naprawdę pomaga!
Czekoladka144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-05, 18:29   #558
alexiaaa
Przyczajenie

GG do alexiaaa

Czekoladko a mogłabyś napisać mniej więcej jakie ćwiczenia wykonywałaś? Bo też zamierzam się zabrać za ćwiczenia moich krzywusów Z gory thx
alexiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-06, 08:48   #559
Angie144
Zadomowienie

GG do Angie144 Send a message via Skype™ to Angie144

Cytat:
Napisane przez Czekoladka144
Dziewczyny, ćwiczcie bo to naprawdę pomaga!
Będziemy, będziemy tylko czekamy na instrukcje.
Zdradź nam swój sposób, jakie ćwiczenia wykonywałaś, pół roku to bardzo krótko na dokonanie takich zmian - my też tak chcemy!!
Angie144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-06, 22:45   #560
migotka88
Raczkowanie

Cwiczenia na na `o` w pol roku?? Wow!! To ja sie na to pisze Czekamy na opis cwiczen...szybko
Stary 2006-07-06, 22:51   #561
migotka88
Raczkowanie

I jeszcze co do Beyonce...moglabym miec takie krzywe jak ona A tak serio, to moim zdaniem normalne nogi ma(ogladalam zdjecia)
Stary 2006-07-07, 00:57   #562
charna
Przyczajenie

Czekoladko prosimy o cwiczenia.
charna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-07, 07:48   #563
iwonatom
Raczkowanie

Migotka88 co Ty niedowidzisz?? Spójrz na to zdjęcie na dole po prawo jak idzie z Jay- Z i jest w szortach
Stary 2006-07-07, 08:28   #564
migotka88
Raczkowanie

widzialam ale nie uwazam tego za krzywe nogi...fajne sa, moglabym takie miec..
Stary 2006-07-07, 14:09   #565
_Beata_
Raczkowanie

Smile Dot.: Krzywe nogi

Hej dziewczyny,czytam juz jakis czas wasz watek...z ukrycia ale w koncu nabralam odwagi i wysylam swoje krzywusy...
Prosilabym zeby mi ktos doradzil ktore cwiczenia robic żeby je troche wyprostować... wydaje mi sie,ze musze wyszczuplic troszke wew.strone ud ale tylko tam na samej górze... i nabrac troche masy w łydkach po wew. stronie...
tylko jak? jak ja mam to zrobić ? ? ?
i najwazniejsze: czy to nie obciach wystawiac takie nogi do ludzi ;P moze lepiej chodzic w spodniach...
dziekuje za każdą pomoc i pozdrawiam! ! ! ! !
ps.jakos fotek kiepska bo aparat do bani :/
jakies pofalowane nogi mi wyszły...
_Beata_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-07, 14:17   #566
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Beata_
Hej dziewczyny,czytam juz jakis czas wasz watek...z ukrycia ale w koncu nabralam odwagi i wysylam swoje krzywusy...
Prosilabym zeby mi ktos doradzil ktore cwiczenia robic żeby je troche wyprostować... wydaje mi sie,ze musze wyszczuplic troszke wew.strone ud ale tylko tam na samej górze... i nabrac troche masy w łydkach po wew. stronie...
i najwazniejsze: czy to nie obciach wystawiac takie nogi do ludzi ;P moze lepiej chodzic w spodniach...
hmmm na moje to ty nie masz krzywych nóg masz szczupłe nogi, masz przerwy tak gdzie powinny być i tyle, nie są one jakoś specjalnie krzywe tylko poprostu szczupłe
Stary 2006-07-07, 20:31   #567
Czekoladka144
Przyczajenie

Czołem
Ćwiczenia to tak ciężko mi opisać... Starałam się po prostu złączyć kolana, tak na siłę, na początku trochę bolało i nie udawało się do końca, więc podchodziłam do tego sceptycznie... Ale chyba tak musi być Jak już było troszkę lepiej (czyli mogłam złączyć kolana) to trenowałam z poduszką między kostkami. Teraz nie jest już źle Powodzenia i wytrwałości!!!
Stary 2006-07-07, 20:32   #568
Czekoladka144
Przyczajenie

A, i gdzieś tu wyczytałam że nie powinno się siadać "po turecku"... Tego nie wiedziałam, ale też zacznę się stosować do tej zasady
Stary 2006-07-07, 20:45   #569
migotka88
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez _Beata_
Jak widze takie zdjecia i czytam narzekanie o krzywych nogach, to zaczynam sie denerwowac...Patrze i patrze, i nie mam pojecia, gdzie ta krzywizna jest...to juz nie pierwsze zdjecia "krzywych nog"...nie wiem czy z braku zajecia a moze niedostatecznej liczy kompleksow dziewczyny takie rzeczy wymyslaja? Ja nie widze problemu i nie wiem co te zdjecia robia w tym watku.
Stary 2006-07-07, 20:51   #570
migotka88
Raczkowanie

CZEKOLADKO, jak czesto i jak dlugo robilas to cwiczenie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości